[ı]
durulmasını bekliyorum ve düşünmemeye çalışıyorum şu an başka elimden ne gelir ki
Doldurmucam evet sonra kendim daha çok zarar görüyorum..
Evet zorlanıyorlar, çok kötü günler yaşıyorlar..ama yanında olmak istediğimde o başka bir yerde olunca konuşamayınca falan çok hırçınlaşıp tutamıyorum dilimi..
Kaza sonucu vefat etti, çok kötü gerçkten, birisi mezara birisi hapse..o ara çok gergindi zaten..ama şu an bilmiyorum ya elimden geleni yapıyorum işte..
Bizim nöbetçiydi bir dönem, 12 saat nöbet, 24 sa dinlenme..sonra bölüğe geçti..haftasonları izinliydi güya ama pek kullandırmıyorlar, kaç gece üstüste uykusuz geçti bu ara..yeni yeni düzene giriyor tekrar ama bitecek inş hayırlısıyla..
Size de allah sabır versin canım kolay değil hiç..[/ı]
heh la hangi ara bu kadar konuşuosunuz topiğin delilerine bakiiim dedim, ne göriiiim deli vallahi hepsi deli
Bu ne çene yaaa, vallahi okuyamadım artık geçmişi çok çene çalmışsınız
ömerde şu anda çok yogun canım hiç uyku uyumuyor nerdeyse... çok zor ya yanında birinin şehit olması çok kötü.. Insan özleyince hırcın ve çekilmez bi hal alıyor canım amin inşallah allah hepimize sabırlar versin
hoşgeldin tubacımSabah sabah dertleştik iyi geldi vallaha Tabi senin kafa rahat demi ne güzel yaa
hoşbulduk cnm nasılsınız bakalım neler yapıosunuz, benim kafam d arahat değil yaa hazırlıklarla bogusuorus
hoşbulduk cnm nasılsınız bakalım neler yapıosunuz, benim kafam d arahat değil yaa hazırlıklarla bogusuorus
ömerde şu anda çok yogun canım hiç uyku uyumuyor nerdeyse... çok zor ya yanında birinin şehit olması çok kötü.. Insan özleyince hırcın ve çekilmez bi hal alıyor canım amin inşallah allah hepimize sabırlar versin
hoşgeldin tubacımSabah sabah dertleştik iyi geldi vallaha Tabi senin kafa rahat demi ne güzel yaa
Ben çıkıyorum kızlar sınava gideceğim... Sınav haftasındayım ):
Hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize ve askerlerinize...
Merhabalar kızlar herkesee günaydınn
Neler olmuş 1 günde maşşallah kırılmış benim canım arkadaşlarım.
Hiloşum çok üzülüdüm böyle demesine. Seni kırıp üzmesine. Evet askerde zor bir dönem geçiriyorlar. ama biliyorumki sen onun heranın da yanındasın. Böyle konuşmaya böyle davranmasına hakkı yokAma az daha dayan güzelim kaldı 29 gün inşallah düzelicekk..
Esracım sizin aranı düzelmiş çok sevindim..Biz 200lerden düştüğümüzde de 100lerden düştüğümüzde de plakalara geldiğimizde de hep kötüydü aramız o yüzden ilk okuduğumda neler hissettiğini anlamıştımm İyi ki senin askerin aramışta düzeltmiş arayıı
Plakalara düşmenede çok sevindim tertibimm hadi bakalım 92/2 yolcusu kalmasıınnn
Nilüm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allahım bütün dualarını kabul eder inşallah
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsunn
slm hatunlar nasılsınız benim kafada dumanlı kavga etmedik çok şükür ama dün arayamadı gittiğinden beri hep aradı 1 kere bile olsa dün yoğundu heralde..gittiği yer çok sıkı çok yoruluyo nasıl geçicek bu günler bilmem allah hepimize kolaylık versin benim önümde daha çoook günler var(((
Selam canım hoşgeldın bız acmılıgı 28 gun yapmıstık ve acemı bırlıklerı genelde cok kalabalık oldugu ıcın telefonla konusma sartları ustalıktakı kadar rahat olmuyo boyle seyler olur cok normaldır arayamaması ama aramak ıcın elınden gelenı yapıcaktır ve o an da zaten sesını duyunca senın bulutların uzerınde gezdıgın andır.
evet canım haklısın bizde 28 gün yapıcaktık ama olması 75 güne çıktı malesef..nerede yapıyo askerliğini yeri rahat mı
Dayanacağım Ebruşum çare yok, sen de hep hüzünlüsün ama bak nasıl da dayanıyorusn ben de dayanacağım napalım, askerlik ömrümüzü yedin bitirdin ama sana teslim olmayacağız..üste Esra'ya da yazdım ya canım en azından kabul etti yani..elimden geldikçe alttan alacam artık napayım
Aynen tatlım napacann meeccbbuuurrrama htasını anlayıp bişeyler söylemesii güzel bişey inşallah hep böyle davranır
Bizde patlamazsak artık iyidirrHayırlısı be hatunn
Ah be canikom yaa...ne çektik beee..olsun omuzomuza devirecez bu dönemi de hayırlısıylaa
Naparsın hatasını anlıyor, düzeltemiyor da..sıkılıyor bunalıyor, o da sıkıştı kaldı artık ben ne kadar kırgın olsam da kıyamıyorum da işte..amannn olup olup gidiyoz işte ben Ebruşumm
İnşallah tatlım
Herkesin derdi farklı farklı yavrum derler ya kelin ilacı kendi başına sürer diye ayn o misal işte
Söndürün Kalbimi,
Gidiyor gönlümün efendisi..
Durdurun onsuz olamam artık..
Yaktığın gururumu,
Uzaktan uzağa dayanamam..
Hiç kimselere yar olamam artık..
Ebruşumm dağlamışsın ortalığııı...
Yeirm kız senii
Naıslsın bakayımm??
Aşacaz bu günleriii Ebruuuşşş
Herkese iyi akşamlar kızlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?