Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

heh la hangi ara bu kadar konuşuosunuz topiğin delilerine bakiiim dedim, ne göriiiim deli vallahi hepsi deli

Bu ne çene yaaa, vallahi okuyamadım artık geçmişi çok çene çalmışsınız

ömerde şu anda çok yogun canım hiç uyku uyumuyor nerdeyse... çok zor ya yanında birinin şehit olması çok kötü.. Insan özleyince hırcın ve çekilmez bi hal alıyor canım amin inşallah allah hepimize sabırlar versin

hoşgeldin tubacım Sabah sabah dertleştik iyi geldi vallaha Tabi senin kafa rahat demi ne güzel yaa

hoşbulduk cnm nasılsınız bakalım neler yapıosunuz, benim kafam d arahat değil yaa hazırlıklarla bogusuorus

hoşbulduk cnm nasılsınız bakalım neler yapıosunuz, benim kafam d arahat değil yaa hazırlıklarla bogusuorus

bizde bi değişiklik yok canım asker beklemeye devam..

Tabi çok az kaldı düğüne sıkıştırcaksınız artık Ohh miss yaa ondan güzel boğuşmamı olur kolay gelsin sana canım

Ben çıkıyorum kızlar sınava gideceğim... Sınav haftasındayım ):

Hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize ve askerlerinize...

Merhabalar kızlar herkesee günaydınn

Neler olmuş 1 günde maşşallah kırılmış benim canım arkadaşlarım.

Hiloşum çok üzülüdüm böyle demesine. Seni kırıp üzmesine. Evet askerde zor bir dönem geçiriyorlar. ama biliyorumki sen onun heranın da yanındasın. Böyle konuşmaya böyle davranmasına hakkı yok Ama az daha dayan güzelim kaldı 29 gün inşallah düzelicekk..

Esracım sizin aranı düzelmiş çok sevindim.. Biz 200lerden düştüğümüzde de 100lerden düştüğümüzde de plakalara geldiğimizde de hep kötüydü aramız o yüzden ilk okuduğumda neler hissettiğini anlamıştımm İyi ki senin askerin aramışta düzeltmiş arayıı
Plakalara düşmenede çok sevindim tertibimm hadi bakalım 92/2 yolcusu kalmasıınnn

Nilüm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allahım bütün dualarını kabul eder inşallah
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsunn

Tubikkk yakalayamadım senii..kolay gelsin hazırlıklarında sana canım güzel heyecanlar bunlar yahu olacak o kadarr

Evet kötü olaylar yaşadık canım ama kendini bana teslim etmedikçe ona yardımcı olamam..
ama demin şey yazdı, "hiç bir şey bilmiyorum emin ol neden böyle oldum hiç bir şeye de tahamülüm kalmadı ve senin de kalmadı farkındayım...."
Böyle davransa daha iyi, aşırı güel şeyler beklemiyorum bekleyemem şu an ama en azından dürüst olup bana yaslasın sırtını, elimden geleni yaparm o zman..

Ben çıkıyorum kızlar sınava gideceğim... Sınav haftasındayım ):

Hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize ve askerlerinize...

Başarılar sana canımm

Dayanacağım Ebruşum çare yok, sen de hep hüzünlüsün ama bak nasıl da dayanıyorusn ben de dayanacağım napalım, askerlik ömrümüzü yedin bitirdin ama sana teslim olmayacağız..üste Esra'ya da yazdım ya canım en azından kabul etti yani..elimden geldikçe alttan alacam artık napayım

Son düzenleme:
slm hatunlar nasılsınız benim kafada dumanlı kavga etmedik çok şükür ama dün arayamadı gittiğinden beri hep aradı 1 kere bile olsa dün yoğundu heralde..gittiği yer çok sıkı çok yoruluyo nasıl geçicek bu günler bilmem allah hepimize kolaylık versin benim önümde daha çoook günler var(((

Selam canım hoşgeldın bız acmılıgı 28 gun yapmıstık ve acemı bırlıklerı genelde cok kalabalık oldugu ıcın telefonla konusma sartları ustalıktakı kadar rahat olmuyo boyle seyler olur cok normaldır arayamaması ama aramak ıcın elınden gelenı yapıcaktır ve o an da zaten sesını duyunca senın bulutların uzerınde gezdıgın andır.

evet canım haklısın bizde 28 gün yapıcaktık ama olması 75 güne çıktı malesef..nerede yapıyo askerliğini yeri rahat mı

evet canım haklısın bizde 28 gün yapıcaktık ama olması 75 güne çıktı malesef..nerede yapıyo askerliğini yeri rahat mı

Van da yapıyo canım.. İlk baslarda doğu olması benı cok korkutan bı olaydı ama Allaha çok sukur korktugumuz olmadı zaten ıyıce azalttık gunlerı bundan sonrası da Allahın ıznıyle bıtecek İnşallahh.. Rahat derken askerlıkte ne kadar rahat olunursa işte bı de devrecılık var gıttıgı yerde neysekı suanda en ust devre bızız o yuzden rahatladık ama -25 derecede gecenın bilmem kacında nobet tutarken o da rahat degıldı elbettekı bende umarım askerın guzel ıyı bı yere duser canım hep bunun ıcın dua et ..

inş canım.. haklısın nekadar rahat olunabilir ki asker de..doğu benide korkutuyor ama çok şükür ki eskisi kadar terör yok bu bi nebze rahatlatıyo içimi..ama doğu da olsa sağ sağlim gelmesi önemli nöbettir şudur budur mecbur yapılcak da sağlıklarına bişe olmasın

Son düzenleme:

Aynen tatlım napacann meeccbbuuurrr ama htasını anlayıp bişeyler söylemesii güzel bişey inşallah hep böyle davranır
Bizde patlamazsak artık iyidirr Hayırlısı be hatunn

Aynen tatlım napacann meeccbbuuurrr ama htasını anlayıp bişeyler söylemesii güzel bişey inşallah hep böyle davranır
Bizde patlamazsak artık iyidirr Hayırlısı be hatunn

Ah be canikom yaa...ne çektik beee..olsun omuzomuza devirecez bu dönemi de hayırlısıylaa
Naparsın hatasını anlıyor, düzeltemiyor da..sıkılıyor bunalıyor, o da sıkıştı kaldı artık ben ne kadar kırgın olsam da kıyamıyorum da işte..amannn olup olup gidiyoz işte ben Ebruşumm

İnşallah tatlım
Herkesin derdi farklı farklı yavrum derler ya kelin ilacı kendi başına sürer diye ayn o misal işte

Söndürün Kalbimi,
Gidiyor gönlümün efendisi..
Durdurun onsuz olamam artık..
Yaktığın gururumu,
Uzaktan uzağa dayanamam..
Hiç kimselere yar olamam artık..

Son düzenleme:
İnşallah tatlım
Herkesin derdi farklı farklı yavrum derler ya kelin ilacı kendi başına sürer diye ayn o misal işte

Söndürün Kalbimi,
Gidiyor gönlümün efendisi..
Durdurun onsuz olamam artık..
Yaktığın gururumu,
Uzaktan uzağa dayanamam..
Hiç kimselere yar olamam artık..

Ebruşumm dağlamışsın ortalığııı...
Yeirm kız senii
Naıslsın bakayımm??
Aşacaz bu günleriii Ebruuuşşş

Bu gece de elimde yine bu sefer son dediğim kadeh..
Ve ağzımda yine hiç hatırlamayacağım melodiler..
Aklımda yine o yüzümdeki nefes.
Aklımda aklın,
Gözlerin,
Dudakların,
Sana yaptığım şarkı.
Bir kerede ben susuyim,
Sen anlat benim gözlerime.
Bir kere de sen bana dur de,
Gitme de Sevgilim..
Bakma ben anlamam hiçbir şeyden.
Ben bu hayatta balık tutanları seyretmeyi becerebildim.
Bi seni yaşamayı,
Bi ağlamayı senin için hergünü birbirinden ayırmadan.
Ve en çok seni sevmeyi becerdim,
Kendi kendime..
Seni özlemeyi becerebildim.
Ve yine en çok ölüme kafa tuttum,
Senin gözlerin için..
Ama kendi kendime..
Dünyayı durduracak biri var mı?
İnecek var..
Durdurun bütün gözleri,
Hüngür hüngür ağlayacak var..
Bütün sesleri tek tek susdurun hey!
Anlatacak bir iki tane cümlem var..!

Herkese iyi akşamlar kızlar ...

En yakın akrabalarım erkek arkadaşımı biliyolar artık bide bizde sahiplenici bi sevme vardır kuzenim aradı erkek bugün gel konuşalım falan dedi hem iş hem bu mevzuyu valla gitmedm işim var dedm =)

Bizim sözlenmemiz şart oldu artık :)

Son düzenleme:

Ebruşumm dağlamışsın ortalığııı...
Yeirm kız senii
Naıslsın bakayımm??
Aşacaz bu günleriii Ebruuuşşş

Bendee senii yerimm tatlımm
Bilmem bi tuhafım tatlım yoruldum herşeyden..
Aşıcaz ama nasıl aşıcaz bilemiyorum artık hiloşumm
Sen nasılsınn?? Naptınız zaferlee??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…