Herkese iyi akşamlar kızlar ...
En yakın akrabalarım erkek arkadaşımı biliyolar artık bide bizde sahiplenici bi sevme vardır kuzenim aradı erkek bugün gel konuşalım falan dedi hem iş hem bu mevzuyu valla gitmedm işim var dedm =)
Bizim sözlenmemiz şart oldu artık :)
Hayırlısı olsun tatlım. Ne kadar zamandır çıkıyordunuz? Ve kaç yaşındaydın?
Herkese iyi akşamlar kızlar ...
En yakın akrabalarım erkek arkadaşımı biliyolar artık bide bizde sahiplenici bi sevme vardır kuzenim aradı erkek bugün gel konuşalım falan dedi hem iş hem bu mevzuyu valla gitmedm işim var dedm =)
Bizim sözlenmemiz şart oldu artık :)
Bendee senii yerimm tatlımm
Bilmem bi tuhafım tatlım yoruldum herşeyden..
Aşıcaz ama nasıl aşıcaz bilemiyorum artık hiloşumm
Sen nasılsınn?? Naptınız zaferlee??
Ben ve askerim telefon konuşmamız...
Ben : Bişeye ihtiyacın var mı canım ?
Askerim : Evet
Ben : Ne istiyosun halledelim hemen?
Askerim : Sen ...
Ben : Cevap bulamadım boğazıma düğüm atıldı resmen ..
Allah bozmasın canikom
elden bişi gelmiyo ya ne kötü
sizin durumlar nasıl canım okudumda düzeldiniz mi ?
Maşşallah tatlım inşallah hayırlısı olurr Allah bozmasınnbizim 5 yıl oldu 25 yaşndyz ...ya bide aile bağlarımz çok iyi nazar değmesin çocuk düzgün mü şöyle mi böyle mi gelsin görücez öyle böyle bu konular konuşulunca iyice geriliyorm =)
Ah canım sonlara yaklaştıkça tahammüller azalıyorrr azalıyorrr...
Haklısın da yorulmakta..ben de zor dayanıyorum ki İbo birazcık daha acımasız...
Aşcaz Ebruşum ,sırtsırta verecez aşacazz..
Biz de iyi işte ya..uzatmadım çok, elimden geleni yapacam napayım dedim, sonra o da hiç bir şey yok gibi yazmaya devam etti, hala bölükte konuşamadık daha.
Ama ben iyiym
İyiyiz canım uzatmadık sadece..yoksa kırıkların düzelmesi için zaman gerek ama unuttum gitti bile, o da çok bunaldı artık, ben de ayak uydurup sabredecem başka çare yok ki..
Elden bi'şey gelmiyor farklı konu ama bu tarz konuşmalar bile umut insana..konuşmalarla avunuyoruz işte..
Maşşallah tatlım inşallah hayırlısı olurr Allah bozmasınn
Aynen öyle tatlımm
Artık sırta dayana dayana kambur oldum
İyi çok şükür tatlım. biz onu bile beceremiyoruz..
Hilalcim okudum öğlen çok üzüldüm zaten şafak bitmiş neredeyse boşuna gerginlik yaratmayın bnce cnm bak bunalmış belliki.
bende bir kaç kere üzerine gittim günde 4-5 saat uykuyla duruyordu ve ben o kdr konuşmamıza rağmen nöbetlerde saatlerde 3-4 saat kadar konuşuyoruz toplam 6 saat nöbeti var işte her neyse nede mesj atmıosn diodum..ve anlattı bana durumu haklı
bence bunaldığından öyle yapmıştır biraz anlayış göster sözlrini tavırlarını törpüle cnm geçende dedim işe yarıyor askerden geldikten sonrada fevri davranma derim
Biraz sık dişini yanına gelince ilginin merkezi yapar seniii öpüyorum cnm
Tesekkur ederim edacim yaaa..evet cok bunaldik artik gercekten..biz de nobetlerde cok uzun uzun konusuruz..ama oyle bir muhabbet oldu iste ne bileyim bugun zaten oyle dememisimdir ben diyo baska bi sey demiyo..o da zor gunlerde artik iyice skildim diyo..dayanacaz canimmm baska care yok..iyiydik bi saat falan konustuk demin cok şükür. Elimden geleni yapacagim..inaniyorum hala zaten ilginctir ki kirilmiyo bu inanc :)
Sen nasilsin bakalim??
Hilal canım bak geçen cuma haftasonu çabuk geçer demiştin bu haftayı da yarıladık :) arayı düzeltmesine de sevindim, çocuk artık ne kadar sıkıldıysa söylediklerinin bile farkında değil
Begüş çok sevimli bi olay bu ya bence izinde takın siz o yüzükleri :)
Sık dişini cnm bak oda anlamış zaten hatasını biraz daha sabır...o inanç bitmez hiç cnm aşk sevgi bağlılık bunun adıı
iyiyim ben nasıl olim ya bnmkine yine erzuruma sevk yazmışlar günübirlik gidiolar mahkum bırakıp geliolar yada mahkemeye götürüolar fln aklım onda yaniii
geçenlerde yine gitti erzuruma ondan önce bingöle gitti aklım çok kalmıştı...öyle yani...
neyse cnm bn kçıım malum yarın okul öpüyrm senii
napıorz sakin oluyoruzzzz relaxxxxxx
Canim ya siz de yapacaksiniz insallah..tek derdim dondugunde beni yalniz biraktin diye yine seni suclamaz insallah..enteresan bi cocuk ama yeni olgunlasiyo bence senin daha cok sabretmen lazim bizden..erkekler biraz daha geriden geliyo sanirim biz olgunlasirken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?