Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayırlısı olsun tatlım. Ne kadar zamandır çıkıyordunuz? Ve kaç yaşındaydın?

Hayırlısı olsun tatlım. Ne kadar zamandır çıkıyordunuz? Ve kaç yaşındaydın?

bizim 5 yıl oldu 25 yaşndyz ...ya bide aile bağlarımz çok iyi nazar değmesin çocuk düzgün mü şöyle mi böyle mi gelsin görücez öyle böyle bu konular konuşulunca iyice geriliyorm =)

Sözlenirsiniz yavrucum inşallah ne güzel olmuş işte..

Bendee senii yerimm tatlımm
Bilmem bi tuhafım tatlım yoruldum herşeyden..
Aşıcaz ama nasıl aşıcaz bilemiyorum artık hiloşumm
Sen nasılsınn?? Naptınız zaferlee??

Ah canım sonlara yaklaştıkça tahammüller azalıyorrr azalıyorrr...
Haklısın da yorulmakta..ben de zor dayanıyorum ki İbo birazcık daha acımasız...
Aşcaz Ebruşum ,sırtsırta verecez aşacazz..
Biz de iyi işte ya..uzatmadım çok, elimden geleni yapacam napayım dedim, sonra o da hiç bir şey yok gibi yazmaya devam etti, hala bölükte konuşamadık daha.
Ama ben iyiym

Ben ve askerim telefon konuşmamız...

Ben : Bişeye ihtiyacın var mı canım ?

Askerim : Evet

Ben : Ne istiyosun halledelim hemen?

Askerim : Sen ...

Ben : Cevap bulamadım boğazıma düğüm atıldı resmen ..

elden bişi gelmiyo ya ne kötü

sizin durumlar nasıl canım okudumda düzeldiniz mi ?

İyiyiz canım uzatmadık sadece..yoksa kırıkların düzelmesi için zaman gerek ama unuttum gitti bile, o da çok bunaldı artık, ben de ayak uydurup sabredecem başka çare yok ki..

Elden bi'şey gelmiyor farklı konu ama bu tarz konuşmalar bile umut insana..konuşmalarla avunuyoruz işte..

bizim 5 yıl oldu 25 yaşndyz ...ya bide aile bağlarımz çok iyi nazar değmesin çocuk düzgün mü şöyle mi böyle mi gelsin görücez öyle böyle bu konular konuşulunca iyice geriliyorm =)
Maşşallah tatlım inşallah hayırlısı olurr Allah bozmasınn

Aynen öyle tatlımm
Artık sırta dayana dayana kambur oldum
İyi çok şükür tatlım. biz onu bile beceremiyoruz..

Hilalcim okudum öğlen çok üzüldüm zaten şafak bitmiş neredeyse boşuna gerginlik yaratmayın bnce cnm bak bunalmış belliki.
bende bir kaç kere üzerine gittim günde 4-5 saat uykuyla duruyordu ve ben o kdr konuşmamıza rağmen nöbetlerde saatlerde 3-4 saat kadar konuşuyoruz toplam 6 saat nöbeti var işte her neyse nede mesj atmıosn diodum..ve anlattı bana durumu haklı
bence bunaldığından öyle yapmıştır biraz anlayış göster sözlrini tavırlarını törpüle cnm geçende dedim işe yarıyor askerden geldikten sonrada fevri davranma derim
Biraz sık dişini yanına gelince ilginin merkezi yapar seniii öpüyorum cnm
[/B]

Maşşallah tatlım inşallah hayırlısı olurr Allah bozmasınn

Aynen öyle tatlımm
Artık sırta dayana dayana kambur oldum
İyi çok şükür tatlım. biz onu bile beceremiyoruz..

Canim ya siz de yapacaksiniz insallah..tek derdim dondugunde beni yalniz biraktin diye yine seni suclamaz insallah..enteresan bi cocuk ama yeni olgunlasiyo bence senin daha cok sabretmen lazim bizden..erkekler biraz daha geriden geliyo sanirim biz olgunlasirken..

Tesekkur ederim edacim yaaa..evet cok bunaldik artik gercekten..biz de nobetlerde cok uzun uzun konusuruz..ama oyle bir muhabbet oldu iste ne bileyim bugun zaten oyle dememisimdir ben diyo baska bi sey demiyo..o da zor gunlerde artik iyice skildim diyo..dayanacaz canimmm baska care yok..iyiydik bi saat falan konustuk demin cok şükür. Elimden geleni yapacagim..inaniyorum hala zaten ilginctir ki kirilmiyo bu inanc :)

Sen nasilsin bakalim??

Son düzenleme:
Hilal canım bak geçen cuma haftasonu çabuk geçer demiştin bu haftayı da yarıladık :) arayı düzeltmesine de sevindim, çocuk artık ne kadar sıkıldıysa söylediklerinin bile farkında değil

Begüş çok sevimli bi olay bu ya bence izinde takın siz o yüzükleri :)

Son düzenleme:

Sık dişini cnm bak oda anlamış zaten hatasını biraz daha sabır...o inanç bitmez hiç cnm aşk sevgi bağlılık bunun adıı
iyiyim ben nasıl olim ya bnmkine yine erzuruma sevk yazmışlar günübirlik gidiolar mahkum bırakıp geliolar yada mahkemeye götürüolar fln aklım onda yaniii
geçenlerde yine gitti erzuruma ondan önce bingöle gitti aklım çok kalmıştı...öyle yani...
neyse cnm bn kçıım malum yarın okul öpüyrm senii
napıorz sakin oluyoruzzzz relaxxxxxx

Sagok Niluuu evet oyle cidden cok bunaldi yaa..artik is biraz bana da dusuyir tabi ama ben de cok bunaldigindan bazen unutuyorum istee...:/ bi sekilde atlatacaz bu donemi care yokk..
Sen nasilsin naparsin Niluuu?? Isten gucten asktan haber ver :)

Aynen canim tek care sabirrr...ama gosterecem ben o sabri ona gelinceee :))

Akli kqlmaz mi insanin kalir tabi ama sen icini ferah tut hayirlisiyla gelir askerin. Bingolu bilemem de Erzurum gayet normal bir sehir yani aklin kalmasin tatlim

Sakin oluyoz tabiii :)) sen de aynisindan yapiyosunn :*

İstediğini desin o getirdi beni bu hale. 4 sene boyuncada o beni sık sık yanlız bıraktı. Hani derler ya etme bulma dünyası diye.
Öyle gerçekten Allah çıkarıyor bi taraftan istemem ordayken böyle olmasını ama benimde gücüm kalmadı artık ona gide gide.
O bir adım gelse ben koşucam ama yapmıyor.. Artık bende de gitme isteği olmuyor.. Askerde ama sadece askerde böyle olsa zaten bu 4 sene içinde yaptıklarımın hepsini orda da yaparım ama aynıydı hala aynı değişmiyor değişmicekde..

Sülüs tarıhımız 30 mayıs gecen yıl bugun hayatımın en berbat gunuydu tam bır sene sonra aynı gun plakalardayızzz çok şükürler olsun Allahımmm

400 lerden 300 lere 200 lere şimdi ise sadece 176 diyorum..
Rabbim doğan güneş demeyi nasip etsin.
Mehtap :14 :98::98:

:92: 30.05.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…82 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....83 nesliiiiiiiiii...

…84 Brrk…

...84 OZGEGURUR...

...85 dilara1331

…86 Kayra95...

…86 buket1811…

...91 svsaskim...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...154 tugbaoguzhan

....176 chidoshimedo....

...176 GRGR...

...176 mayamaya11

...176 BerlD...

...176 kmleomer...

... 184 ED2006...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...207 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...264 karamanlier...

...265 xxIpekxx...

... 265 destinyeda...

...266 depresiffpolyanna...

...267 nesilll...

...269 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...339 pekmez_akilli...

...339 ilithya...

...339 zeynepesin...

...339 SelenYusuf...

...339 begushh...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...433 seros08...

...433 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

30/05/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...AskErimm1411 = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…