- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
İstediğini desin o getirdi beni bu hale. 4 sene boyuncada o beni sık sık yanlız bıraktı. Hani derler ya etme bulma dünyası diye.
Öyle gerçekten Allah çıkarıyor bi taraftan istemem ordayken böyle olmasını ama benimde gücüm kalmadı artık ona gide gide.
O bir adım gelse ben koşucam ama yapmıyor.. Artık bende de gitme isteği olmuyor.. Askerde ama sadece askerde böyle olsa zaten bu 4 sene içinde yaptıklarımın hepsini orda da yaparım ama aynıydı hala aynı değişmiyor değişmicekde..
30/05/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...AskErimm1411 = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Onu en iyi sen taniyorsun ama nasil da bizi uzseler de vazgecemiyoruz hayatta yapamam boyle biriyle desek de baska birini aklimizin ucuna bile getiremiyoruz..bilmiyorum...
Yine de ask sevgi cok farkli bir duygu ne kadar yipranirsa yipransin tukenmiyor sanirim hele de bizimkiler gibi gucluyse..
Umarim ki asker donusu cok farkli bir dunya sizi bekler Ebrusum tek temennim bu, senin yerinde bir baskasi olsa belki de coktan pes ederdi pes etmedigine gore vardir bir sebebi var bir sebebi olacak bir guzelligi ben inaniyorum.. dedigim gibi kac senelik iliskiniz olursa olsn erkekler bize gore daha cocuk daha hoyratca harcayabiliyorlar duygulari yani bunu anlamasi icin bence biraz daha zamana ihtiyaci var Ibonun, bir gun her sey farkli olacak inşallah..
Zaten oyle dese bile yerden goge haklisin ben sadece deme ihtimalini soyledim..dese bile sen parmagindan o yuzugu hic cikarmayarak ona gerekenden fazla saygi gosterdin umarım ki odulunu alacaksin.
kızlar tünaydın herkese...
Dün biraz sevimsiz bi olay oldu...Askerim aradı konuştuk dedi annemleri arayıp bu num ver beni arasınlar kartım yok çağrı atamıyorum dedi,,saatte 11 e geliyodu ben bu saatte arayamam dedim bi de şöyle de böyle de diyo dedm bide açıklama yapıcam yok dedm haliyle bozuldu tamam arama dedi neden büyütüosun falan bugün knşmadn mı dedm yok dedi gene içim rahat etmedi aradm dedim bu merhaba falan bu numarayı arayın sizi bekliyo kartını unutmş dedm öyle kısa kestik..
Asıl olayın özeti beni zorla muhatap ediyo ya kızıyorum tamam bu sefer kartını unuttu falan hadi ariyim elime mi yapışcak ama içimden gelmediği için böyle kaynar sular döküldü başmdan ...
Hilalim biraz daha dikkat etmek zorundasın o zaman, çok az kaldı canım, kırmamaya çalışın...
Ben iyiyim tatlım, sağ ol.
Begüş bence senden istediği şey değil de isteyiş tarzı daha önemli. Ara söyle gibi emir cümleleri mi kullandı yoksa rica mı etti? Onları aramamış seni aramış demek ki önceliği sana vermiş...
Biraz saçma bi durum olmuş :44:
Kartı yok ama seni nasıl aradı? Hadi aradı sana desin kartım yok aşkım bi annemleride ariyimde onlar beni arasınlar sonra ben seni tekrar ararım dese daha iyi olurdu. Ailesinede ayıp olmuştur şimdi ama tabi sizin bileceğiniz iş :44:
rica etti aslında ara söyle işte böyle böyle diye ben tabi aramak istemediğim için bu saatte arayamam falan dedim niye çekiniosun dedi geç oldu falan dedim en sonunda tabi sonra içime dert olmasın diye arayıp söyledm ...
onları arayınca kartı biteceği ve senle daha az konuşmak zorunda kalacağı için senden istemiş; ama ebruşun dediği gibi tuhaf olmuş. hem saatin geç olması hem de kendisinin aramaması. yani bi çağrı bile atsa dönerdi ailesi. sen de kendini kötü hissetmezdin... büyütülecek bir şey değil tek seferde kalırsa; ama bir kez daha tekrarlarsa söyleyirsin tatlı bi dille...
canım kartını koğuşta unutmş askerden çağrı atmş önce bana biz konştk onlara da öyle ypcakmş işte çocuk gidince bana söyledi ararmsn diye ben de işte geç oldu dedm falan filan ...o da arama o zaman tamam dedi bende sonra dayanamadm aradm söyledm...
aslında büyütülcek bir şey değil tabii ben sadece böyle muhatap pek olmak istemediğim için tepki verdm bi an =)
Artık hiç bişey bilmiyorum tatlım. Artık hiç bişey düşünmek istemiyorum.. Herşeyden sıkıldım bunaldım.. yoruldum..
Artık sadece hayırlısı diyorum..
Hilalim biraz daha dikkat etmek zorundasın o zaman, çok az kaldı canım, kırmamaya çalışın...
Ben iyiyim tatlım, sağ ol.
Begüş bence senden istediği şey değil de isteyiş tarzı daha önemli. Ara söyle gibi emir cümleleri mi kullandı yoksa rica mı etti? Onları aramamış seni aramış demek ki önceliği sana vermiş...
İyiyiz balllııı sendn naberr
koptumm kızz bende napımmm resmi vee alıngan ilişkime devamm ayrılıcamm onu istiooooo
Hadi yaaa..düzelemediniz mi kız siz dahaa..
ama bu saatten sonra ayrılma ayıpp
düzeliyoruz ama resmiyiz canım bide o kadar zaman hiç tartısmadıkk en ufak seyde sınırler gerılıyo resmıyete devam yanıııısıkıldımm canımm yaaa walla sabredemıyorum artık
sizde ne var ne yok bıtanem
Bir gelse her şey düzelir ama şükret sen boşver..sabredecez ödülümüzü alacaz inşallah..
Biz de iyi canım ya işte arada düşe kalka gidiyoruz ama yara alıyoruz işte...gelince güzel olacak inşallah, bunaldık çok artık..ama en azından kavgalarımızı eski şiddetine ulaşmadan çözüyoruz
aman iyi tatlım walla açıkçası artık soğumaktan korkuyorum ben galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?