Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne zmandır görüşmüyosnuz ki canım??
Neye tahammülün azaldı yani? Hasrete mi, kavgaya mı, davranışlarına mı?? Sabırlı ol kızıııaaamm :)

10 gun ızıne gelmıstı canım ocak 11'ta gitti. şu resmiyet olayından sonra sürekli tripli her lafa bozuluyo misilleme yapmaya beni kıskandırmaya çalışıyo ben umursamadıkca dahada saçmalıyo trip atan erkekten nefret edıyorum tahammul edemıyorum tepkımı gosterınce yine bozluluyo böyle olunca ben iyice tahammul edememeye baslıyorummm offff :)

Bugün 390. Günde bitiyo insaallah cabuk gecer de gelir benim canimin ici...nasil gececek bilmemki bu kadar gün (

Ne zmandır görüşmüyosnuz ki canım??
Neye tahammülün azaldı yani? Hasrete mi, kavgaya mı, davranışlarına mı?? Sabırlı ol kızıııaaamm :)

inanamıyorum 28 kalmış

bu arada erkek arkadaşım telefon kullanıyor 1 haftadır. sanki başka şehirdeymiş gibi hissediyorum. bugün konuştuğumuzda bi arkadaşından bahsetti. çocuğun bugün doğum günüymüş. 2 senedir doğum gününde oradaymış. çok üzüldüm. Allah uzun dönemlere cidden peygamber sabrı versin..

Hmmm anladım canikomm..ama kıskandırma olayı da benm hayatta gelemeyeceğim bir olay ayıptır söylemesi acayip kıskanç bir yapım vardır bir deee bildiği için hayatta öyle girişimlerde bulunmaz Zafer de
Söyle ona yapmasın öyle şeylerrr
Ama sonuçta nişanlın ve sevmesen iş buralara gelmezdiii..askerliktendir o zman sıkacan dişini anam hiçç başka çaremiz yok ki artıkkk

Bugün 390. Günde bitiyo insaallah cabuk gecer de gelir benim canimin ici...nasil gececek bilmemki bu kadar gün (

Allah sabırlar versinnn

herkese iyi akşamlar bebekler ...

İyi akşamlarrr Begüliiii Biguli gibi oldu bu da heheheh

Ben de şoktayımmm Yadeeee
Sorma canım çok zor bi' süreç oluyor yaaaaa ömrümü yedi ömrümüüüüüü
Ama bitiyorrrrr

Naber

kısa dönemsiniz sanrım...
5.5 ay göz kapa aç geçiyor..dediğin gibi uzun dönemlere yani bizlere Allah 'FAZLACA' sabır versin...

Son düzenleme:

Ben de şoktayımmm Yadeeee
Sorma canım çok zor bi' süreç oluyor yaaaaa ömrümü yedi ömrümüüüüüü
Ama bitiyorrrrr

Naber

öyle yada böyle geçiyor yahu. çok az kaldı buluşmanıza. bugün moralinin de güzel olmasına çok sevindim. ağzınızın tadı hiç kaçmasın
ben de nazar değmesin bu aralar gayet iyiyim. özellikle telefon kullanabilmesi çok iyi oldu. asker rahatsa biz de rahatız. zaten kısa dönem olduğu için o kadar ah vah etmiyorum. mamaktayken sadece kısa dönemleri görüyordu, erzurumda uzun dönemlerle tanışınca artık o da şafağını çok fazla görmüyor açıkçası. 3 ay dediğin nedir ki

kısa dönemsiniz sanrım...
5.5 ay göz kapa aç geçiyor..dediğin gibi uzun dönemlere yani bizlere Allah 'FAZLACA' sabır versin...

evet çok çabuk geçiyor. özellıkle yemin töreninden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…