Hadi ya..
neden ki yahu, o kadar mı değiştii ??
onda bişi yokta tatlım benım tahammulum azaldı galıba
Ne zmandır görüşmüyosnuz ki canım??
Neye tahammülün azaldı yani? Hasrete mi, kavgaya mı, davranışlarına mı?? Sabırlı ol kızıııaaamm :)
Ne zmandır görüşmüyosnuz ki canım??
Neye tahammülün azaldı yani? Hasrete mi, kavgaya mı, davranışlarına mı?? Sabırlı ol kızıııaaamm :)
10 gun ızıne gelmıstı canım ocak 11'ta gitti. şu resmiyet olayından sonra sürekli tripli her lafa bozuluyo misilleme yapmaya beni kıskandırmaya çalışıyo ben umursamadıkca dahada saçmalıyo trip atan erkekten nefret edıyorum tahammul edemıyorum tepkımı gosterınce yine bozluluyo böyle olunca ben iyice tahammul edememeye baslıyorummm offff :)
Bugün 390. Günde bitiyo insaallah cabuk gecer de gelir benim canimin ici...nasil gececek bilmemki bu kadar gün(
herkese iyi akşamlar bebekler ...
inanamıyorum 28 kalmış
bu arada erkek arkadaşım telefon kullanıyor 1 haftadır.sanki başka şehirdeymiş gibi hissediyorum. bugün konuştuğumuzda bi arkadaşından bahsetti. çocuğun bugün doğum günüymüş. 2 senedir doğum gününde oradaymış. çok üzüldüm. Allah uzun dönemlere cidden peygamber sabrı versin..
inanamıyorum 28 kalmış
bu arada erkek arkadaşım telefon kullanıyor 1 haftadır.sanki başka şehirdeymiş gibi hissediyorum. bugün konuştuğumuzda bi arkadaşından bahsetti. çocuğun bugün doğum günüymüş. 2 senedir doğum gününde oradaymış. çok üzüldüm. Allah uzun dönemlere cidden peygamber sabrı versin..
Ben de şoktayımmm Yadeeee
Sorma canım çok zor bi' süreç oluyor yaaaaa ömrümü yedi ömrümüüüüüü
Ama bitiyorrrrr
Naber
kısa dönemsiniz sanrım...
5.5 ay göz kapa aç geçiyor..dediğin gibi uzun dönemlere yani bizlere Allah 'FAZLACA' sabır versin...
İyi akşamlar kızlaar naber nasılsınıızz :)
iyidir cnm senden naberr
askern neredeydi senin bu arada unuttum ben tatlm
İyiym tatlım sınav falan takılıyorumm :) Bilecik te cnmm
uçç uççç
bende artvine uçucammm
Eda gidelim valla çok özledimmm =)
kızlar ankesörlü telefon sabit hat kapsamına giriyo dime ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?