Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende tatlım ya.... 4 ay olucak görmeyeli 9 haziranda...ağustosta gelicek izne daha
aranız nasıl bakalım..
ufukta mehtap varmııı ?

ilk 5-6 ay izin yok diyolardı baştan izin hiç konşmadık biz istemiyoruz aslında gelincede bişi anlamıyoruz çünkü ,,biraz geçsin sen gelirsin diyodu bende gel gel demiyorum zaten ama çok bunalıpta gelirse de niye geliosun demem ...

aramız fena değil yaa işte özlem çok

evet cnmm
telefon sokamadımı cnm ? öyle çok rahat geçiyor ya...

yok canım telefonu emanete bırakıyolar çarşıda konuşuyoruz işte şimdilik böyle biraz zaman geçsin dedi...beyfendi çağrı atıyo bana da ben arıyorum hep sabit numaralı bi paket buldum ona göre yapcam =)

ustaların telefonu varmşta bizimkiler daha yeni ya ondan çekiniyo,,2 saat nöbeti var onda da zaten kullanamaz heralde her şey yasakmış oda da tutuolar ...

telefon olayını çok takmıyorum sesini duysam yeter çarşıda telefon olması daha işime geliyo acemide merak ediyodm şimdi arayıp söylüyo :)

cnm ya bzde başta iznin yarsını kullanırız dioduk bak şimdi tamamını kullanıcaz tek izin mecbur artvin istanbul uzak ya ... valla kullanın bence çok bunalır begümcüm...evet 5-6 ay izin kullanılmıo..

cnm şimdiden böyle diyorsun 2 ay sonra gör sen özlemi..
ama tel sokarsa rahatlarsınız çok rahat oluo
nöbet kaçsaat tutuo ?
bak bnmki 6 saat tutuo 3 saati konuşuyorz çoğu zaman nöbette +mesaj görevde falan olmadğında karakolda olduğunda insan bir nebze rahatlıo inş sizde sokarsınız cnm

ben çıkıyorum şimdi öpüyorum seni kendine ii bak

bizimki 2 saat tutuo canım ...tamam canım öptüm görüşürüz

Bizim topicteee bomboşş...
nasılsın ablcm

Yaa sizin hep dolu olurdu ama nerdeki kızlar :44:

Nasıl olayım canım yorgunluk, kermesimiz vardı okulda gece 10 da bitti, yenilerde geldim eve Sen nasılsın askerin nasıl?

Yaa sizin hep dolu olurdu ama nerdeki kızlar :44:

Nasıl olayım canım yorgunluk, kermesimiz vardı okulda gece 10 da bitti, yenilerde geldim eve Sen nasılsın askerin nasıl?

evet final dönemi ya herkes ders çalışıyo
Benimde haftaya başlıyorr haftaya yokum..
hımm evet okulların kermes dönemi tabii .Ben iyiyim özlem hariç ve sınav stresi hariç
Askerimde yorgunluk ve uykusuzluk hariç iyi ablacımm
senin eşin nasıll? mehtabı iple çekiosnuz dimii
Bu arada ağvaya gidicekmişsiniz çok güzeldir ağvaa çok severim bende güzel bir seçim olmuşşş

Son düzenleme:

Hımmm olabilir sınavlar var tabiii... Sana da kolay gelsin o zaman gelecek hafta için başarılar canım

Evet canım ya mehtabı iple çekiyoruz, eşim hafta sonu göreve gidecek, 3 hafta sonra da İstanbula dönecekler biraz tedirginim gittiği yerde konuşabilecek miyiz diye düşünüyorum öyle işte onun haricinde bildiğin klasik sorunlar özlem ve beklemek

Teşekkürler..Daha çok kasmam lazım çnkü mezun oluyorum
nereye gidecekler göreve
cep tel kullanıyorsanız konuşursunuz bir yolunu bulup arar eşin bence..Ahh ahh özlem her daim...

Teşekkürler..Daha çok kasmam lazım çnkü mezun oluyorum
nereye gidecekler göreve
cep tel kullanıyorsanız konuşursunuz bir yolunu bulup arar eşin bence..Ahh ahh özlem her daim...

Güzel haber, mezun oluyorsan otur çalış tabeee Bak askerin de gelince işin hazır olur

Eşim askeri lisede ya komutanlar asker öğrencileri kampa götürecekler Urla civarına, bazı askerleri de hizmet etmeleri için götürüyorlar, gece çalışacakmış, yoğun olacak sanırım, çarşı izinleri falan da olmayacakmış, cep götürecek tabii ki ama zaman bulup arayabilecek mi, komutanlar sürekli başında mı olacak onu bilmiyorum işte, ne yapalım duruma göre bir hal çaresine bakar aramaya çalışır mutlaka

çalışıcam tabiii eylül gibi mehtaptan sonra iş arama çalışmalarına gireceğim zaten
urla derken İzmire'mi ?tabiiki arar fırsat bulur 5 dkda olsa.size yetermi bilmem ablacm ama işte bunada şükür deyip bekliceksiniz zaten sonrası mehtap onu düşünüp rahatlatırsın belki çok rahat olur arar rahat rahat bilinmezz

Ne okuyordun canım sen? Ne üzerine iş arayacaksın? İnşallah hemencik bulur hayatını düzene sokarsın

Evet İzmir Urla Çeşmealtı canım orada askeri bölge varmış sanırım, orada kamp yapılacakmış.. Her gece 2-3 saat konuşmaya alıştım ben 5 dk. yetmez ki ama katlanacağım mecbur, dediğin gibi belki rahat olur arar...

Halkla ilişkiler okuyorum lisedede de gazetecilik okudum..ama myo maalesef dgs ye girip lisans tamamlayacağım ama aöf istiyorum çalışmak açısından tecrübeye bakıyorlar her yerde artık..diplomya rağbet azaldı..o bakımdan aöf istiyorum..
neden o kdr uzağa gidiolarki taa istanbuldan garipmiş..
haklısın ablacm valla bizmde 6 saat nöbetimiz var her daim konuşluyoruz min 2 saat bugn konuşamadık erzuruma sevke gitti mahkum götrdü acaip eksiklik yani...çok haklısın ama sabret şafağınsuperr maş

Ben de anlamadım neden o kadar uzağa gidiyorlar, komutanların keyfi işte Şafak gün gün azalıyor evet, bazen şaşırıyorum ben de şafağıma bu kadar azaldı mı yaa nasıl geçmiş günler diyorum Konuşamayınca çoook eksiklik oluyor değil mi

Hayırlısı olsun kuzum, her şey gönlünce olsun inşallah bu iş olayları nasip kısmet işte Ama bölümün güzelmiş

Çok sağoll Yadecimmm..inşallah senin de bu keyfin hiç kaçmaz, çabucak biterrr giderr bu ayrı geçen günlerr
İyi de ediyorsunuz bak bu başlık sana yaramış, kısa dönemi çok iyi gözle görüyorsun işte, tabi ki özlem özlemdir yani orası ayrı ama her hale şükretmek lazımmm ben şu annn var yaaa nasıl şükür doluyummm

Selammm kızlarrrr

Ya kıyamam bugün Zaferim bana gümüş deniz yıldızı bi' küpe almış foto çekip yolladı duramaz ki beğendin mi diyor, haftaya yollayacam yarın nöbetçiyim bugün yetişmedi diyor bir deee...ah canım ya neyse ki o da farkında her şey anlık sinirle olmuş..bu hissiyat beni mutlu etti en çok

askerde mantık yok diye boşuna dememişler mantıklı tek bir şey görmedim ....
valla geçiyor içindeyken zamanın geçmiyor uzaktan bakınca aa geçmiş diyoruz garip bir durumdayız hepimiz...
hemde ne eksiklik 1-2 mesajla geçti bugn acaip kötü oldum...telefona alışında valla....
amin ablcm inş güzel bir iş bulurum kendimi geliştirdikçede yükselirim şans işi işte...evet bende seviyorum bölümümü Allahtan

hilalcimm ne dedim sana sakin ol sıkıldıklarından öyle şafak sıkıştırıyordur onuda emin ol..değerli değilmişim gibi hissediyorum diyordun bak üstüne ne olduu seviglin seni yanılttı dimi
bak ne güzell düşünmüş almışş hep böyle olun cnm geldiğindede her şey katbe kat güzel olucak bencee

Son düzenleme:
Edacım hayırlısıyla mezun ol inşallah, tebrik ederim senii canikomm
Gerisi de gelir kafanı yorma, sen şimdi önce mezun ol

Sağoll Edacımm amin inşallahhh..
Sen de daha iyisindir inşallah annenle falan sorun yok di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…