Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yanılttı evet sıpa beni, ama an geliyor da insan çok kötü hissediyor ya işte..ah o annn hiç gelmeeee

Edacım hayırlısıyla mezun ol inşallah, tebrik ederim senii canikomm
Gerisi de gelir kafanı yorma, sen şimdi önce mezun ol

sağol hilalcim
aynen relaxım yaa mehtaba kadar iş bakmıcam tatilimi yapıcam DGS ye falan giricem..eylül gibi iş bakıcam kısmet hayırlısı diyorumm

ilişkinin tuzu biberi derler kavgaya bencede hiç değil ama askerlik işte...kurtuluyorsun sık dişini tatlım biz napak ölek bence

bu arada annemle iyiyiz hilalcim arada bnnm tansiyon yükseliyor tabii yine

Hesna ablacım : evet sevmessem okuyamazdm 4 yılıkta tutuodu ama sanat tarihi tarih falan ben yapamazdım memnunum 2 sene ama severek okudum

Son düzenleme:
Eda: Mantigin bittigi yerde askerlik baslar derler ya dogru gercekten :) Bolumunu sevmen guzel bir sey, en azindan meslegini de bu sayede seversin az daha sabredersen guzel seyler olacaktir ...

Hilos: Canim bak gonlunu de almis seninki, sevindim size ....

ANladım canım güzel plan yapmışsın aynen
Sıkıcam dişimi tatlış farkındayım, çok az kaldı ama bitsinnn
Sevindim iyi olun canikom, gerginlik olur arada ben de anneme kaç kez patladımmm

Evet Hesnos ablaammm..aldı sıpaaaa
Sizin de mehtap bi' geleydi de miii...süper bi' tatil sizi bekliyorrr
Ayyyy çok güzel olur yahuu..ama bence kampta da arar yahuu çok sıkı olcanı sanmam bir fırsatını bulur eminim

Tesekkur ediyorum canlarim ben cok yorgunum yaa kermeste cok yoruldum onca saat, erken yatsam iyi olacak opuldunuz...

Benimki nöbete kalktı bende kaçıyorum hilalcim konuşym sevdicğmle öpüyorumm
ayy teli kaptırdım dioo şakamı yapıyo yaa :!

Son düzenleme:
Sık sık bak şafaklar yine attııı
sorma kahrımı çekio valla:26:

Çeker kızzz sen de onu çekersin yeri gelir ana-kız arasında lafı olmazzz

Tesekkur ediyorum canlarim ben cok yorgunum yaa kermeste cok yoruldum onca saat, erken yatsam iyi olacak opuldunuz...

Benimki nöbete kalktı bende kaçıyorum hilalcim konuşym sevdicğmle öpüyorumm
ayy teli kaptırdım dioo şakamı yapıyo yaa :!

İyi gecelerr kızlarrr

Nasıl kaptırmış kızzz..yazarsın sonraa nolmuşş??

Çeker kızzz sen de onu çekersin yeri gelir ana-kız arasında lafı olmazzz

İyi gecelerr kızlarrr

Nasıl kaptırmış kızzz..yazarsın sonraa nolmuşş??

9-12 nöbeti vardı komutan arama yapmış almış teli koymuş cebine işte açıktı ben aradım açan olmadı işte 3 saat şimdi nöbeti bitti mesaj attıı
al şunları cebine koy demiş geri vermiş nöbet bitimi ayy Allah razı olsn yaa..ne ii komutanmşşiş

Hakkaten haaa helal olsun, şükür bari iyi yırtmışsınızzz..
Ben de uyuyorum canikom erkenciyiz sabahları, öpüyorumm konuşun sevgilinle bi' güzell

Günaydın kızlarr bugün hiç erkenci yok muuu bi ben miyimm :) Sınav y stress derken sabah sabah uyanıp bakiimm dedimm :)

Bugün evime gidiyorumm iki gün tatil yapıacaamm :) Ama kafam dalgın biraz benimki aramadı 3 gündür bugün 4 olacak bende arayamıyorumm acemi olduğu için kızıyolar sanırım bir defa aramıştım arama dedi :/ merak da ediyorum ama dayanıyorum maleeseeef ailesine de sormadım aradı mı diye neyse canımı sıkmıycam mutlu olucammm :) :) İnşallah bugün arıycak :)

tekrar tekrar günaydınn çok çok öptüm hepiniziii :)

e benim güzel kelebekim hilalim...şafak sıkıştırıyor seni bea
onun için her söylediği batar ters anlarsın o biraz daha farkına varmaya başlamıştır artık biraz daha alttan alır Tatlı çekişmeler ... İlk karşında durduğunda ilk sarıldığında herşey geçecek... son 27 azcık daha sabret bi tanem

Peki canım öyle olsun ama sıkma bu süreçte canınııı..
Neşelen bakim azcık bak seni lunaparka götürürüm
Tamam tatlışımm neee iyiy olurr götürsenneee
Bugün 390. Günde bitiyo insaallah cabuk gecer de gelir benim canimin ici...nasil gececek bilmemki bu kadar gün (
Ayy kıyamam Allah sabır versinn tatlımm bide hamilesin galibaa Allahım tez vakitte geçirsin bu günlerinizii
Ayy ayy kıyamam zaferr enişteciğeme bak yapmış yie yapıcağınıı yaaa
Maşşallah hiloşumm Allahımm bozmasınn bu mutluluğunzuuuu

Günaydınn Serapcımm..
Ohh küçük bir değişiklik iyi gelir..
Takılma boşver acemi ablası dahaaa her zaman arayamayabilirr..idare et, merak etme sadece dua et
Kolay gelsin başarılar sınavlarındaa

Sanırım öyle oluyor Tubişş...dayanacammmmm Küçük sürtüşmeler olur tabi napalımm..
Daha iyiyim şu an, bazı günlerr aaa diyorum çok şükür süper bir şafağım varrr...bazı günlerse Allahımm geçmiyorr 1 gün bileeee
Sağol tatlımm

Ebruşummm çok sağoll..götürürüm seni benn yeter kii neşelenn

Ya sorma dank etmiş sıpayaa..anam hiç kırmasalar daha güzel de tabi, dank etmesi de bi' şeydir napacann mecburrr

Son düzenleme:

Ebruşummm çok sağoll..götürürüm seni benn yeter kii neşelenn

Ya sorma dank etmiş sıpayaa..anam hiç kırmasalar daha güzel de tabi, dank etmesi de bi' şeydir napacann mecburrr

Saoll tatlışım benimm
Aynen ayne buda bişeydir boşver napıcan dayanacannn ee mecbuuurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…