31/05/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...AskErimm1411 = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Allahımm hala da şoklardayım nerelere tırmandım yahuuu
Ay uçak biletleri falan bakmaya başladık çok heyecanlııı
ŞAFAK 58
SİVAS' A SELAM, YOLA DEVAM
Ayy bu haber süperr tatlımmm ne kaldıkii zatennn ayarayın tabikiii
Kesinleştimi tam ne zaman geliceğii?
Aslında kesinleşmediikesinleşmesine de daha var yaa, dilekçeyi daha 1 hafta sonra vercek de cevap gelcek dee..heralde gelmeden 1 gün önce kesinleşir
Ama biz şimdiden bakınıyoruz, ben de Temmuz 15 de gidecem ya inş Antalya'ya onun için de bakalım dedik, çok uygun oluyor aslında önceden almak lazım
Anladım tatlım Evet erkenden ayarlamak daha uygun oluyor ama bende pek güvenemiyorum öyle ya son dakika Allah korusun bişey falan çıkkabiliyor
Siz kendinizmi alıcaksınız uçak biletini tatlım. Hani bişey çıkarmışlardı ya artık askerler uçakla götürülüp getirilecek bedava diyee gerçekten doğrumu o ? :44:
Herkese selam kızlar,hayırlı cumalar ...
Anladım tatlımm hayırlısı olsunn o vakittHaklisin ben de duymustum oyle bi' sey amaaaa uygulanir mi bilinmezzz..sansa birakmayiz alırız kendimiz yavrum ya belki onlar memlekete yollar direk hem benmki bana gelcekkk :)))
Onun gelisine biz de alamiyoz ya simdi iste ama bak dedi baktim ben de.. benim bileti alirz belki nasilsa degistirilebiliyor yani aslindaaa..onunkini de alabilirz..bakalimm
Kızlar evet ucak biletlerıyle ılgılı olarak oyle bır durum vardı hatta başbakan tv de yayınlamıstı bedava oldugunu uc ay gıbı bır sure de biletlerden askerler ucretsız faydalandı ama gecen hafta oğrendım kı sozleşme ıptal edılmıs hem de sessız sedasız ıptal askerle bılet alacakları zaman ancak ogrenebiliyorlar ıptal oldugunu yalnız sunu biliyorum nısanlım biletlerını hep oyle aldı thy den bilet alınca asker ındırımı yapıyolar ...
Kızlar evet ucak biletlerıyle ılgılı olarak oyle bır durum vardı hatta başbakan tv de yayınlamıstı bedava oldugunu uc ay gıbı bır sure de biletlerden askerler ucretsız faydalandı ama gecen hafta oğrendım kı sozleşme ıptal edılmıs hem de sessız sedasız ıptal askerle bılet alacakları zaman ancak ogrenebiliyorlar ıptal oldugunu yalnız sunu biliyorum nısanlım biletlerını hep oyle aldı thy den bilet alınca asker ındırımı yapıyolar ...
Anladım tatlımm hayırlısı olsunn o vakittİşte bu son günlerde bu telaşlarla geçicek bitecekk
Zaten iptal edlimese şaşardım yane hatta böyle bişey yaptıklaarında da çok şaşırmıştım yane nasıl olurda sömürülecek şeylerini iptal ederlerr ama beni yanıltmadıkları için saolsunlar! Teşekkür ederiz bizi bilgilendirdiğin için tertibim
Vasfiye teyze deyimiyle Duygu: "olayi aciga kavusturdum." :)))) ben de zaten guvenmemistim Ebrus gibi pek ihtimal vermemistim biliyoZ malimizi hahahah :)))
Evet Ebrusum geccek gitcek insallahhh, sen de simdi benimkini say bitince de benimkini sayariz taksit taksit kolay biter heheheh :))) :** Adliyedeyim geneeee :))
memleketimee hoşgeldinizzz hesnaa ablacımm
Taaamm şimdii seninkilini sayıcazsak bittikten sonra yine senin neyini sayıcazz hatuunn onu aanlamadımm
Taaamm şimdii seninkilini sayıcazsak bittikten sonra yine senin neyini sayıcazz hatuunn onu aanlamadımm
Hoş bulduk canım, eccük kalıp gitcez
Seninkini demek istemişti sanırım Ebruş, benimkini demiş yine
Aynen Hesna ablacımmm açıklığa kavuşturmuş bu sfer deönce benmkini sonra seninkini Ebruş, anca beraber kanca beraberr
Heee benimkini de sayalım bu arada bari hani diyorum o da çıksın aradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?