Tahmin ettim ablacım da ben yinedee soruyimm dedimmSeninkini demek istemişti sanırım Ebruş, benimkini demiş yine
Tabekee hatuunn tamam o zaman şimdii seninkini sayıyıoruzz haydinn bakalımm
Aynen Hesna ablacımmm açıklığa kavuşturmuş bu sfer deönce benmkini sonra seninkini Ebruş, anca beraber kanca beraberr
Heee benimkini de sayalım bu arada bari hani diyorum o da çıksın aradan
Tahmin ettim ablacım da ben yinedee soruyimm dedimm
Hiloşunkide bittikten sonra seninkini sayarız ablacım zaten sen bizim ortamızdasınn
Anamm sıraylaa depüğümüzz olacakk ya ilk önce hiloş sonra sen sonra bennn annaamm ne güzell oluyorr öylee
Bu arada acayip sinirliyim moralim çok bozukkk şu taksimdeki olaylara o kadar canım sıkılıyorkii ahh bende gidebilsem onları öyle gördükce bir gururlanıyorum bir gözlerim doluyorki anlatamam..
İşte poliss bizim Türk polisimizz!
Helal olsun devletimizee!
Helal olsun bizim halkımıza böyle davrandıklarıı için!
Utann Türk halkım utann bizi bu hale gedirdiklerii içinn UTAN!
Uyu Türkiyem UYU bunlar daha çoook yaşanıcakk senn UYU!
Bela okumayı hiç sevmem ama Allah hepsinin belasını versinnn!
Yaaaaa çok özledimmmm yaaaaa
Önce benimkini sonra seninkini en son Ebruş anlaştıkkk :13:
Tahmin ettim ablacım da ben yinedee soruyimm dedimm
Hiloşunkide bittikten sonra seninkini sayarız ablacım zaten sen bizim ortamızdasınn
Anamm sıraylaa depüğümüzz olacakk ya ilk önce hiloş sonra sen sonra bennn annaamm ne güzell oluyorr öylee
Bu arada acayip sinirliyim moralim çok bozukkk şu taksimdeki olaylara o kadar canım sıkılıyorkii ahh bende gidebilsem onları öyle gördükce bir gururlanıyorum bir gözlerim doluyorki anlatamam..
İşte poliss bizim Türk polisimizz!
Helal olsun devletimizee!
Helal olsun bizim halkımıza böyle davrandıklarıı için!
Utann Türk halkım utann bizi bu hale gedirdiklerii içinn UTAN!
Uyu Türkiyem UYU bunlar daha çoook yaşanıcakk senn UYU!
Bela okumayı hiç sevmem ama Allah hepsinin belasını versinnn!
ben de katılabilir miyim sohbetinize :)
Evetttt öncelikle çok iyi olcakk Ebruşşş...depükleri vuruvercezzzz popolaraa
Önce ben önce beennn hehehehe en birinci benimmm
Ve ardından çok haklısın Ebruşum ya insana insan muamelesi yapılmıyor, artık kimsenin hakkını savunması istenmiyor, çok değişik bir zamanda yaşıyoruz, en basiti benim işyerim İstiklal'de ve ben hergün Taksim meydanından geçmek zorundayım, bugün resmen geçemedim..her yer biber gazı, Taksi meydanında çalışan babam da eve biber gazından etkilenmiş geldi...önüne gelene tazyik, insanlar ölüyor yaa olacak iş değill!!!Bir insan eline güç geçmeyegörsün bu ülkede..
Gelsene nilüüüüşşş napıyon
Tabikisii nillüüü sorman hata dal hemencikk konuyaaben de katılabilir miyim sohbetinize :)
Depük sırasına girdik iyi mi
Bugün sabahtan beri bu olaylar yüzünden elim hiç bir işe gitmedi, televizyon ve facebook, internete bakmaktan içime afakanlar bastı... Ben de çok sinirli ve doluyum, ama artık öyle böyle değil, neyse daha konuşmayacağım ban yemeyelim
ben de katılabilir miyim sohbetinize :)
Ben de yaa zaten biz bu aralar fazla bi özleştik eşimle, off daha da çok var hiloş yaa
Hıh bak öyle olur işte sen çok yaşa
Depük sırasına girdik iyi mi
Bugün sabahtan beri bu olaylar yüzünden elim hiç bir işe gitmedi, televizyon ve facebook, internete bakmaktan içime afakanlar bastı... Ben de çok sinirli ve doluyum, ama artık öyle böyle değil, neyse daha konuşmayacağım ban yemeyelim
Evett birincii sensinn
Valla kusura bakmayın ama hayvanlar bile birbirine böyle davranmıyor.. Bu nasıl bir kindir bu nasıl birşeydirr yaa sen kimsin de onca insana öyle şeyler yapabiliyorsun!
Devletsin diee millete böyle davranamazsın sen bizii doğurmadın sen bizi büyütmedin senin bize hiç bir yardımın olmadııı sen kendini ne sanıyorsun ya başbakansın die her b*ku yapıcağınımı sanıyorsun Lanet olsun hepsinee..
Halimizee geleceğiimizee acıyorumm bizii nelerr bekliyorr acaba artık görmekk duymak bile isteimyorumm..!
madem bu kadar ısrar ettin geleyim hesna'myarın arkadaşımın kınası var ertesi gün de düğünü hazırlık yaptım, yoruldum bünye alışkın değil sen napıyon
Haklısın ban yemeyelim şimdiii..
Biz de çok özleştik yaaa off..ama az kaldı ya az aazzzz
Sırayla bu işlerrr heheh
Sakin ol Ebruliii...yüzyüze falan konuşalım bunları istersen, burda sıkıntı çıkmasın şimdi..ben de çok doluyum yoksaa..ama dikkatli olmak zorundayız artık her yerde malesef
Ebruşum özelden falan yazalım gerçekten sıkıntı olur, ülke her fikre açık olsa zaten bu halde olmazdık emin ol..insanlar neler çekiyor insanın aklı ermiyor artık çok kötü ortalıkk
Tabikisii nillüüü sorman hata dal hemencikk konuyaa
Gel kız burayaaaa
Bizim de bir akrabanın yarın kına, öbür gün düğün..
haftaya da çok yakın bir arkadaşımın, yeni bir elbise de aldım ohh..
Ebrusum sakin ol kuzum aman Kazen gelmesin :)
Hilosum gercekten cok ozledik ama yaa olmuyor boyle yazik bize
Nilusum napiim tum gun evdeydim pek bisi yaptim sayilmaz anca sinir oldum iste, sen de arkadasinin dugun hazirliklari sayesinde prova yapmis olursun ne iyi...
daldım gitti o zaman ebruş
geldim canım
çok iyi yapmışsın canım
ben de eskilerden bir şeyler ayarladım. kına kız kıza olacak zaten düğün de mevlütlü... kınada geçen sene arkadaşımın düğününde aldığım abiyeyi, düğünde de mezuniyet törenimdeki elbisemi giycem
Nilusum napiim tum gun evdeydim pek bisi yaptim sayilmaz anca sinir oldum iste, sen de arkadasinin dugun hazirliklari sayesinde prova yapmis olursun ne iyi...
iyi akşamlar kızlar ,,
bende sinirimden ağladm taksimde insanların halini gördükçe bi an ben bile gitmek istedim yani oturdum ağladım insanlık bu kadar ucuz mu diye...
bütün şehirlerde ayaklanma başlamış resmen ankarada falanda ...benimkide bu akşam aramadı ay dedim bunlarıda mı götürdüler naptılar koruma amaçlı valla merak ediyorum
iyi akşamlar kızlar ,,
bende sinirimden ağladm taksimde insanların halini gördükçe bi an ben bile gitmek istedim yani oturdum ağladım insanlık bu kadar ucuz mu diye...
bütün şehirlerde ayaklanma başlamış resmen ankarada falanda ...benimkide bu akşam aramadı ay dedim bunlarıda mı götürdüler naptılar koruma amaçlı valla merak ediyorum
Ben de eskilerden çok ayarlayıp giyiyorum kuşum yakın arkadaşımın düğünde de profil fotomdakini giycem zaten, ama baktım aynı şeyleri giymişim bi kaç kez değiştiriyim az da dedim bana da eğlence çıktı işteDarısı başına Nilüüü
İyi yaptın tatlım İnşallah kendi kınanada düğünede hazorlandığın günlerde gelirrdaldım gitti o zaman ebruş
ben de eskilerden bir şeyler ayarladım. kına kız kıza olacak zaten düğün de mevlütlü... kınada geçen sene arkadaşımın düğününde aldığım abiyeyi, düğünde de mezuniyet törenimdeki elbiisemi giycem
yok canım askerleri götürmezler öyle şeylere, polis bölgesine askeriye bakmaz heralde, sıkma sen canını
değişiklik iyidir canımamin, inşallah... sana da ve tüm bekar yarenlere de...
İyi yaptın tatlım İnşallah kendi kınanada düğünede hazorlandığın günlerde gelirr
Tamam ablam sustumm
Begümcüm korkma götürmezler onlarııı asker onlar anca polisler giderr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?