Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım askerleri götürmezler öyle şeylere, polis bölgesine askeriye bakmaz heralde, sıkma sen canını

değişiklik iyidir canım amin, inşallah... sana da ve tüm bekar yarenlere de...

İyi yaptın tatlım İnşallah kendi kınanada düğünede hazorlandığın günlerde gelirr

Tamam ablam sustumm

Begümcüm korkma götürmezler onlarııı asker onlar anca polisler giderr

taksimde askerlerde polise karşı gelerek maske dağıtmşlarda ne biliyim içim kötü oldu resmen isyan çıktı herkes akın akın gidiyo

al senin olsun canım benim hevesim de kalmadı heyecanım da...

Olmaz öyle şeyyy..ben sadece pek uzatma niyeti yok benimkinin ondan dedim, yoksa sizin de artık vakti zamanınız geldiiii...
İnşalllah her şey düzgünce gider dee bir an önce hayırlı haberlerini alırızz canımm

Aferin benim Ebruşumaaa..dert keder eteyelim kafa dağıtalım napalım çare yokkk

Aynen napacann meccbuurr

Bu işler de sırayla kızlarrr önce Nilü, sonra ben sonra Ebruş hahaha yerini bil kız Ebruş
Begümü bilemedim nereye koysakk Ebruşun önüne mi koysakk
Hahahahaha ayy hiç gülesimm yoktuu hee ben sıramıı biliyorumm hiloşşşuummmm amma sen bilmiyoonn baksanaaa
taksimde askerlerde polise karşı gelerek maske dağıtmşlarda ne biliyim içim kötü oldu resmen isyan çıktı herkes akın akın gidiyo

O yakın diye olmuştur tatlım korkma

bizimki uzadıkça uzuyor zaten canım boşveeer sen beni... önce begüş evlenmeli bence hem sizden büyükler hem de 5 yıldır birlikteler

Terörden korkarken kendi içimizde iç savaş çıktı taksimi canlı izliyorum böyle bişi olamaz ya yürek dayanmaz...

Çankayada da barikatlar kurulmş biber gazı atılıyomş

Son düzenleme:
Begum korkma canim ankarada durum o kadar vahim degil. Asker gitmez taa etimesguttan merak etme...

Kizlar olanlara bakiyordum canli yayindan gec yazdim ozur... Durumlar karisik taksimde ama iyi boyle iyi, boylesi sartti...

Nilusum niye karamsar yorumlar yapiyorsun bakayim araniz hala limoni mi yoksa sen hala eskisi kadar isinamadin mi mehmete?

Aynen napacann meccbuurr

Hahahahaha ayy hiç gülesimm yoktuu hee ben sıramıı biliyorumm hiloşşşuummmm amma sen bilmiyoonn baksanaaa

O yakın diye olmuştur tatlım korkma

Sen de haklısın Ebruşum hehehe

bizimki uzadıkça uzuyor zaten canım boşveeer sen beni... önce begüş evlenmeli bence hem sizden büyükler hem de 5 yıldır birlikteler

Canım daha yeni askerden geldi, ne uzuyorrr
Ama Begümn de askerliğe daha var anacım bana da yazık yaa Ben beklesem Zafer beklemez, Zafer beklese onun anası babası beklemez anam

bence de canım artık dananın kuyruğunun koptuğu yer olacak geç bile kalınmış bir hareketti; ama bazı kesimlerin bu olanları kendine yontması da sinir bozucu

başka nedenler var canım, ben de eskisi gibi değilim zaten

biz dün şey konştk sen diyo günü falan al tezkeremi aldığım gün direkt nikah dairesine :)

bize de kalsa hiç beklemek istemiyrz söz nişan değil yani direkt düğün :)

Canım daha yeni askerden geldi, ne uzuyorrr
Ama Begümn de askerliğe daha var anacım bana da yazık yaa Ben beklesem Zafer beklemez, Zafer beklese onun anası babası beklemez anam

aramızdaki tek engel askerlik değildi ki canım ikimiz de işsiziz ve onun ailesinin borçları var. ne güzel canım işte, çok şanslısınız

biz dün şey konştk sen diyo günü falan al tezkeremi aldığım gün direkt nikah dairesine :)

vallahi süper diyormuş canım, aferin ona inşallah gönlünüzce olur canım, bence izne gelsin de nişan yapın siz

Hheehe iyiymiş tatlım hayırlısı olsun hadi bakalım..ya omlar bir gelsin deee

aramızdaki tek engel askerlik değildi ki canım ikimiz de işsiziz ve onun ailesinin borçları var. ne güzel canım işte, çok şanslısınız

Ama sonuçta askerlik de çok büyük bir engelll..en azından o ortadan kalktı gerisi de sırayla hallolur inş

vallahi süper diyormuş canım, aferin ona inşallah gönlünüzce olur canım, bence izne gelsin de nişan yapın siz

annesi öyle olsa yasa girer heralde askerden geliyo direkt evleniyo =)

inşallah güzelim hepimiz için öncelikle bi iş bulsaydm bende

Ama sonuçta askerlik de çok büyük bir engelll..en azından o ortadan kalktı gerisi de sırayla hallolur inş

bizim için engellerin en ufağıymış... ilişkiden ilişkiye değişiyor işte...

annesi öyle olsa yasa girer heralde askerden geliyo direkt evleniyo =)

inşallah güzelim hepimiz için öncelikle bi iş bulsaydm bende

kesinlikle öyle tatlım, oğluma doyamadım diye ağıt da yakar

evet canım yaa iş bulsaydık bi ne oldu geçenki görüşme, ses çıkmadı mı???

ben diyorum zaten kına gecesinde bir ilk yaşanır oğlum gidiyo diye en çok annesi ağlar :) şaka bi yanada yok aramadılar ben aradım ne olumlu dediler ne olumsuz daha belli olmamış kimin alındığı çok talep olmş biz olumlu olursa döneriz dedi ...

Kizlar esimle konusmaya gidiyorum gorusuruz yine optum sizi....

olur mu olur canım inşallah o güne kadar kendisini hazırlar biraz

inşallah olumlu olur da ararlar tatlım ama olmazsa üzülme olur mu, hayırlısını dileyelim biz yine de

Bazen var ya bir laf ediyosun yüreğimi dağlıyorsun be kızım
Eskisi gibi olamadınız mı henüz?? Duyguların ne durumda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…