yok canım askerleri götürmezler öyle şeylere, polis bölgesine askeriye bakmaz heralde, sıkma sen canını
değişiklik iyidir canımamin, inşallah... sana da ve tüm bekar yarenlere de...
İyi yaptın tatlım İnşallah kendi kınanada düğünede hazorlandığın günlerde gelirr
Tamam ablam sustumm
Begümcüm korkma götürmezler onlarııı asker onlar anca polisler giderr
İyi yaptın tatlım İnşallah kendi kınanada düğünede hazorlandığın günlerde gelirr
Gerçi düşündüm de bana belli olmaz sırayı alırsam bi' deee...
al senin olsun canımbenim hevesim de kalmadı heyecanım da...
Aynen napacann meccbuurr
Aferin benim Ebruşumaaa..dert keder eteyelim kafa dağıtalım napalım çare yokkk
Hahahahaha ayy hiç gülesimm yoktuu hee ben sıramıı biliyorumm hiloşşşuummmm amma sen bilmiyoonn baksanaaa
Bu işler de sırayla kızlarrr önce Nilü, sonra ben sonra Ebruş hahaha yerini bil kız Ebruş
Begümü bilemedim nereye koysakk Ebruşun önüne mi koysakk
taksimde askerlerde polise karşı gelerek maske dağıtmşlarda ne biliyim içim kötü olduresmen isyan çıktı herkes akın akın gidiyo
Olmaz öyle şeyyy..ben sadece pek uzatma niyeti yok benimkinin ondan dedim, yoksa sizin de artık vakti zamanınız geldiiii...
İnşalllah her şey düzgünce gider dee bir an önce hayırlı haberlerini alırızz canımm
Aynen napacann meccbuurr
Hahahahaha ayy hiç gülesimm yoktuu hee ben sıramıı biliyorumm hiloşşşuummmm amma sen bilmiyoonn baksanaaa
O yakın diye olmuştur tatlım korkma
bizimki uzadıkça uzuyor zaten canımboşveeer sen beni... önce begüş evlenmeli bence hem sizden büyükler hem de 5 yıldır birlikteler
Begum korkma canim ankarada durum o kadar vahim degil. Asker gitmez taa etimesguttan merak etme...
Kizlar olanlara bakiyordum canli yayindan gec yazdim ozur... Durumlar karisik taksimde ama iyi boyle iyi, boylesi sartti...
Nilusum niye karamsar yorumlar yapiyorsun bakayim araniz hala limoni mi yoksa sen hala eskisi kadar isinamadin mi mehmete?
Sen de haklısın Ebruşumhehehe
Canım daha yeni askerden geldi, ne uzuyorrr
Ama Begümn de askerliğe daha var anacım bana da yazık yaaBen beklesem Zafer beklemez, Zafer beklese onun anası babası beklemez anam
Canım daha yeni askerden geldi, ne uzuyorrr
Ama Begümn de askerliğe daha var anacım bana da yazık yaaBen beklesem Zafer beklemez, Zafer beklese onun anası babası beklemez anam
biz dün şey konştk sen diyo günü falan al tezkeremi aldığım gün direkt nikah dairesine :)
bize de kalsa hiç beklemek istemiyrz söz nişan değil yani direkt düğün :)
biz dün şey konştk sen diyo günü falan al tezkeremi aldığım gün direkt nikah dairesine :)
bize de kalsa hiç beklemek istemiyrz söz nişan değil yani direkt düğün :)
aramızdaki tek engel askerlik değildi ki canımikimiz de işsiziz ve onun ailesinin borçları var. ne güzel canım işte, çok şanslısınız
vallahi süper diyormuş canım, aferin onainşallah gönlünüzce olur canım, bence izne gelsin de nişan yapın siz
Ama sonuçta askerlik de çok büyük bir engelll..en azından o ortadan kalktı gerisi de sırayla hallolur inş
annesi öyle olsa yasa girer heralde askerden geliyo direkt evleniyo =)
inşallah güzelim hepimiz için öncelikle bi iş bulsaydm bende
bizim için engellerin en ufağıymış... ilişkiden ilişkiye değişiyor işte...
kesinlikle öyle tatlım, oğluma doyamadım diye ağıt da yakar
evet canım yaa iş bulsaydık bine oldu geçenki görüşme, ses çıkmadı mı???
ben diyorum zaten kına gecesinde bir ilk yaşanır oğlum gidiyo diye en çok annesi ağlar :) şaka bi yanada yok aramadılar ben aradım ne olumlu dediler ne olumsuz daha belli olmamış kimin alındığı çok talep olmş biz olumlu olursa döneriz dedi ...
bizim için engellerin en ufağıymış... ilişkiden ilişkiye değişiyor işte...
kesinlikle öyle tatlım, oğluma doyamadım diye ağıt da yakar
evet canım yaa iş bulsaydık bine oldu geçenki görüşme, ses çıkmadı mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?