Bazen var ya bir laf ediyosun yüreğimi dağlıyorsun be kızım
Eskisi gibi olamadınız mı henüz?? Duyguların ne durumda??
olur mu olur canıminşallah o güne kadar kendisini hazırlar biraz
inşallah olumlu olur da ararlar tatlımama olmazsa üzülme olur mu, hayırlısını dileyelim biz yine de
olmasını çok istiyorum ya bunaldım artık çünkü o da olmazsa artık gene beklemeceöyle hep hayrlısı diyoruz da artık bi işte bizi bulsun nefes alalım
çok özür yavrummmbenim de acı gerçeklerle yüzleşmem pek kolay olmadı; ama iyiyim yani şu an... şu an her şey nötr canım
olmasını çok istiyorum ya bunaldım artık çünkü o da olmazsa artık gene beklemeceöyle hep hayrlısı diyoruz da artık bi işte bizi bulsun nefes alalım
Ne özrü yavrucummm, senin için sadece yüreğim dağlanıyor, çok içten hüzünleniyorsun ondan...
İyiysen mesele yok, umarım her şey yoluna girer hayatın için canım benm
Olur canım olurr...acele etme..hem iş bulunca da o boş vakti çok özlücen yani emin ol
Ne özrü yavrucummm, senin için sadece yüreğim dağlanıyor, çok içten hüzünleniyorsun ondan...
İyiysen mesele yok, umarım her şey yoluna girer hayatın için canım benm
kuzum 3 senedir evde sıkıldım artık :) hayrlısı ya bi yer olcak inşallah inanıyorum şu sıralar olsa iyi olcak benm için
hüzünleniyorum ama geçiyor canıminşallah canım benim, mutluluklar bizi bulsun ve hiç bırakmasın
Sen de haklısın..o zman en yakın zamanda umarım bulursun canımm
Amin aminn ha böyle ağzından bal damlasın kızzz
ağzından bal damlayan arının bile kıçında iğnesi varne alakaysa söylemek geldi içimden...
herkesler nereye kayboldu :44:
kızlar ben size dün akşam ne demiştim korkuyorum diye dediğim de oldu yani...
bugün çarşımız vardı baktım ses yok sonra askerim aradı dedi çarşılar iptal ...
gece bizde burda 2 de tencere tava çaldık camlarda yıkıldı her yer...neyse askerimin nöbeti varmış dün akşam konşamamştk ya gece acil içtima olmuş herkes hazırlansın demişler tüfekler silahlar falan bu paşaların oturduğu lojmanlara biber gazı falan atılıyomş heralde bizim askerler polise karşı direncekler koruycaklar oraları yani ama sonra iptal olmş gidilmemş,,şimdi hazır asker bekliyolarmş((
akşam mitingler olcak ya çok korkuyorum içim tuhaf oldu
canım endişelenme askerle polis çatışamaz öyle bir durum olamaz m.etme hem gidersede gaz maskesi dağıtırlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?