Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olur mu olur canım inşallah o güne kadar kendisini hazırlar biraz

inşallah olumlu olur da ararlar tatlım ama olmazsa üzülme olur mu, hayırlısını dileyelim biz yine de

olmasını çok istiyorum ya bunaldım artık çünkü o da olmazsa artık gene beklemece öyle hep hayrlısı diyoruz da artık bi işte bizi bulsun nefes alalım

olmasını çok istiyorum ya bunaldım artık çünkü o da olmazsa artık gene beklemece öyle hep hayrlısı diyoruz da artık bi işte bizi bulsun nefes alalım

aynen öyle benim de senden bi farkım yok ki... iki ay oldu tam, evdeyim, patlamak üzereyim... yaptığım başvurunun haddi hesabı yok

çok özür yavrummm benim de acı gerçeklerle yüzleşmem pek kolay olmadı; ama iyiyim yani şu an... şu an her şey nötr canım

Ne özrü yavrucummm, senin için sadece yüreğim dağlanıyor, çok içten hüzünleniyorsun ondan...
İyiysen mesele yok, umarım her şey yoluna girer hayatın için canım benm

Olur canım olurr...acele etme..hem iş bulunca da o boş vakti çok özlücen yani emin ol

en büyük asker bizim asker diye dışarda bağrıyolar asker gidiyo gene ...her bu sesleri duyduğumda ilk gidişi geliyo aklıma

kuzum 3 senedir evde sıkıldım artık :) hayrlısı ya bi yer olcak inşallah inanıyorum şu sıralar olsa iyi olcak benm için

Ne özrü yavrucummm, senin için sadece yüreğim dağlanıyor, çok içten hüzünleniyorsun ondan...
İyiysen mesele yok, umarım her şey yoluna girer hayatın için canım benm

hüzünleniyorum ama geçiyor canım inşallah canım benim, mutluluklar bizi bulsun ve hiç bırakmasın

kuzum 3 senedir evde sıkıldım artık :) hayrlısı ya bi yer olcak inşallah inanıyorum şu sıralar olsa iyi olcak benm için

Sen de haklısın..o zman en yakın zamanda umarım bulursun canımm

hüzünleniyorum ama geçiyor canım inşallah canım benim, mutluluklar bizi bulsun ve hiç bırakmasın

Amin aminn ha böyle ağzından bal damlasın kızzz

Kızlar size katılamıyorum kusua bakmayın hala çok sinirliyimm eve geldiğimden beri intde haber okumaktan izlemekten başka bişey yapmıyorum canım çok sıkılıyorr çookk

kızlar ben size dün akşam ne demiştim korkuyorum diye dediğim de oldu yani...

bugün çarşımız vardı baktım ses yok sonra askerim aradı dedi çarşılar iptal ...

gece bizde burda 2 de tencere tava çaldık camlarda yıkıldı her yer...neyse askerimin nöbeti varmış dün akşam konşamamştk ya gece acil içtima olmuş herkes hazırlansın demişler tüfekler silahlar falan bu paşaların oturduğu lojmanlara biber gazı falan atılıyomş heralde bizim askerler polise karşı direncekler koruycaklar oraları yani ama sonra iptal olmş gidilmemş,,şimdi hazır asker bekliyolarmş ((

akşam mitingler olcak ya çok korkuyorum içim tuhaf oldu

canım endişelenme askerle polis çatışamaz öyle bir durum olamaz m.etme hem gidersede gaz maskesi dağıtırlar...

canım endişelenme askerle polis çatışamaz öyle bir durum olamaz m.etme hem gidersede gaz maskesi dağıtırlar...

gerçekten öyleymş edacım ya dün istanbuldada orduevi askerler halka gaz maskesi dağıttılar diye ordu evine saldırmaya çalışmşlar...

valla tedirginim git gide her şey büyüyo dün ama hep aklıma geldi tvde ankara kızılay çankaya diyo ay diyorum bizimkileri de alcaklar mı falan şimdi herkes bekliyomş hazırda ordaki lojmanlara falan saldırı flaan olursa diye

Begüş sakin olmaya çalış canım askerinle konuşursan ona moral vermeye çalış o da tedirgindir şimdi inşallah sıkıntı çıkmaz. Mehmet de mitinge gidecekmiş futbol takımıyla benden izin aldı ilk kez. Herkes ayaklancak bu gidişle...

:92: 01.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…82 Brrk…

...82 OZGEGURUR...

...83 dilara1331

…84 Kayra95...

…84 buket1811…

...89 svsaskim...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...152 tugbaoguzhan

....174 chidoshimedo....

...174 GRGR...

...174 mayamaya11

...174 BerlD...

...174 kmleomer...

...174 nazarboncugu05...

... 182 ED2006...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...205 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...262 karamanlier...

...263 xxIpekxx...

... 263 destinyeda...

...264 depresiffpolyanna...

...265 nesilll...

...267 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...337 pekmez_akilli...

...337 ilithya...

...337 zeynepesin...

...337 SelenYusuf...

...337 begushh...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...431 seros08...

...431 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…