Begüş sakin olmaya çalış canım askerinle konuşursan ona moral vermeye çalış o da tedirgindir şimdi inşallah sıkıntı çıkmaz. Mehmet de mitinge gidecekmiş futbol takımıyla benden izin aldı ilk kez. Herkes ayaklancak bu gidişle...
gerçekten öyleymş edacım ya dün istanbuldada orduevi askerler halka gaz maskesi dağıttılar diye ordu evine saldırmaya çalışmşlar...
valla tedirginim git gide her şey büyüyo dün ama hep aklıma geldi tvde ankara kızılay çankaya diyo ay diyorum bizimkileri de alcaklar mı falan şimdi herkes bekliyomş hazırda ordaki lojmanlara falan saldırı flaan olursa diye
Olayı sadece senin askerin bazında da düşünme zaten bence,sadece Ankara'yı düşünmek de yanlış yani sadece Ankara deyince mi yüreğin sızlıyor???.. insanların öldüğü söyleniyor Taksim'de!!! Gece 4'e kadar falan uyuyamadım, medya uyuyor, face daha ayakta..bizzat arkadaşlarımdan haber aldım yani gerçekten ortalık fena karıştı..
Helal olsun bütün o zorluklara rağmen direnen vatandaşlarmıza, kardeşlerimize, Taksim'i görmeniz gerekirdi, babam da bizzat içinde kaldı olayların, işyeri binalarına biber gazı isabet etmiş,camlar kırılıyor hop bir gaz kapsülü...ne kadar korktum astımı da var..bugün de abim Taksim'de işe gitti,bugün de o anlatıyor..ki daha nice insanlar tazyikli sular, gazlar...haberlerde suyla yere yıkılan çocuğu gördükçe nasıl da hem üzülüp hem deliye dönüyorum..gerçekten dua ettim gece hep,Allahım insanlarımıza,kardeşlerimize yardım et diye.. Olay asker-polis olayı değil, asker de müdahale ederse zaten mahvolur ortalık, o noktaya gelmesi kolay değil..Askerler Taksim'de halka gaz maskesi dağıtmış evet gerçekten nasıl da gururlandım ben de..ama keşke bu olaylar hiç yaşanmasaydı halk bu kadar dolmasaydı da, öfke böylesine haklıca kusulmasaydı.
Askerini dusunme demedim, ben de tabi ki düşünüyorum ama olay sadece bizim askerimiz degil ulkemizin olayi. Bencillik yapmaya gerek yok, olay senin benim askerlerimizin etrafinda donmuyor, savas alani gibi Taksim. Daha cok dun polisle karsi karsiya gelmek zorunda birakilan Beyoglu'ndaki askeri dusundum, uzuldum. "Gerekirse askeriyeye de biber gazi bombasi atariz." diyen polisi dusundum uzuldum ve elimden de hic bir sey gelmedi. . Bu yazdigini sonradan gorup ayni konuda yazdim. Bir daha bu konuda yazmayacagim.
Sakin ol hiloşum dün bana diyordun bugün sen patlamışın
Sana mesaj atamadım kusura bakma konütrm yok alınca ilk işim mesaj atmak olacak sana bebişim
Bu arada bakırköyde ayaklanma var dediler ama bugün sınavım vardı göremedim şimdi yine yazmışlar sen gördünmüü ahh bi izin verselerr banaaa bende gitmekk istiyorummm yaaaa
ben dünden beri bu olaylarla ilgili ne kadar üzüldüğümü yazmştm hilalcim bencil falan da değilim ben dün sadece ankarada ki askerleride almşlarmıdır falan diye bişi yazdım sizde bana hatta teselli verdniz korkma begüm polis var falan diye olayı anlattım bugünde orda olanları ama sen çok dolmuşsun hakikaten bana patladın yani dün yazdıklarıma bak istersen ben o kdar duygusz olsaydm aman banane derdim sıkıntıdan oturdum ağladm yaşananlar için ...benimde elimden bişi gelmiyo sadece türk basınının vermediğini yabancı basından takip ettim dün akşam sonra çıktık yürüdük ettik ...
Yanan bizim canımız ,canlarımız ...
bize her yer Taksim zaten Tek Yüreğiz ...
Ne çekilmesi hiloşumm herzamanki gibi kandırdılarr milletttiiii Hala gaz bombalarına devamm..
Önemli değil tatlımm..malesef bunu yapan, direnen bir kesim var biz sadece destek veriyoruz..bana da asla izin yok. Bakırköy'ü bile göremedim henüz..
Mesele yok tatlış sinirler gergin napalım
Şu an haberlerde Taksim'den polislerin çekildiği haberini gördüm birazcık sakinleştim.
Sinirlerimz gergin patladık, mesele yok Begüşcüm
Ve İstanbul Barosu:
stanbul Barosu
Ne çekilmesi hiloşumm herzamanki gibi kandırdılarr milletttiiii Hala gaz bombalarına devamm..
Ben siyaset yapmak icin yazmadım. Begum sen de yanlis anlama ben sadece Ankara da Ankara dedin Taksim'de insanlar ölurken dayanamayip tepki gosterdim.
Yanlis anlasilmak da istemem. Ama olaylari uzaktan izlemekle bizzat maruz kalmak farkli oluyor. Bir daha bu konu hakkinda konusmayacagim zaten.Sadece Turkiyem hakkinda hayirlisi olsun diyorum.
Burasi safak panosu haklisiniz, karistirmayalim baska olaylari.
Hilalcim sen baya bi gerilmissin anlasilan... benim soyledigim lafi bile ustune cekmissin. Ben senin ne yazdigini daha yeni okudum :) benim lafim haydi herkez taksime diye yazan arkadasaydi....
Tabiki bizzat sahit oldugun icin bu tepkin de gayet normal canim
Dogrudur tatlim baya gerilmistim ben yeni yeni gevsiyorum...ama fikirlerimi bazen kendime saklamaliyim sanirim :))
Arada kaynamasinnnn
Safak 26 Eskisehirrrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?