Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şimdi konştmda bekliyolarmş grupları küçüktmşler benimki gitmiyomş şu anda olası bir şeye ama olsun ya diğer askerlerde bzim askerimiz yani diyo emir gelirse hepimiz gitcez falan...

ben de dedm mitinge gidicem saçmalama dedi kızdı bana

01/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...AskErimm1411 = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Olayı sadece senin askerin bazında da düşünme zaten bence,sadece Ankara'yı düşünmek de yanlış yani sadece Ankara deyince mi yüreğin sızlıyor???.. insanların öldüğü söyleniyor Taksim'de!!! Gece 4'e kadar falan uyuyamadım, medya uyuyor, face daha ayakta..bizzat arkadaşlarımdan haber aldım yani gerçekten ortalık fena karıştı..

Helal olsun bütün o zorluklara rağmen direnen vatandaşlarmıza, kardeşlerimize, Taksim'i görmeniz gerekirdi, babam da bizzat içinde kaldı olayların, işyeri binalarına biber gazı isabet etmiş,camlar kırılıyor hop bir gaz kapsülü...ne kadar korktum astımı da var..bugün de abim Taksim'de işe gitti,bugün de o anlatıyor..ki daha nice insanlar tazyikli sular, gazlar...haberlerde suyla yere yıkılan çocuğu gördükçe nasıl da hem üzülüp hem deliye dönüyorum..gerçekten dua ettim gece hep,Allahım insanlarımıza,kardeşlerimize yardım et diye.. Olay asker-polis olayı değil, asker de müdahale ederse zaten mahvolur ortalık, o noktaya gelmesi kolay değil..Askerler Taksim'de halka gaz maskesi dağıtmış evet gerçekten nasıl da gururlandım ben de..ama keşke bu olaylar hiç yaşanmasaydı halk bu kadar dolmasaydı da, öfke böylesine haklıca kusulmasaydı.

şunu demeden edemicem bir çatışma olduğunda hanginiz önce askerinizi düşünmediniz ki ?

bu kadar tepki göstermene şaşrdım ben olayın ne boyutta olduğunu çok iyi biliyorum fotoğrafları görünce ağlayabilcek kadar sadece ankara da ki durum farklı ordakiler şaşrmşlar bende dün size tedirginliğimi paylaşmştm gerçektende böyle olmş diye paylaşmak istemştm ayrıca norveç kanalı canlı veriyo diye bile yazmştm ben o kadar umarsız bi insan değilim bu olay zaten taksim değil ülkenin sorunu olay ağaç değil zaten o bir patlama noktası.. bizde uyumadık gece sokaktaydık tencere tava yürüyebldiğiz yere kadar yürüdük geldk evde camdan devam ettk...ben dün akşmki tedirginliğimi söylmştm haklı çıktığımı ve bugünde tek benm askerm değil bütün askerlern yardımcısı oldum dedm çünkü ankaradaki olay askerin polisla çatışması olcak diye söyledm hemde gerçek mermilerle ne kadar Başbakan kabul etmese de bunu bi ağaç meselesi görsede olaylar büyümeye devam ediyor ...inşallah böyle bir şey olmaz... neyse Allah herkesin yardımcısı olsun ülkemiz zor bi sürece giriyo kimse kabul etmesede çoğu kişi olayların olduğundan bile bi haber interneti kesmezlerse iyi yani binlerce kişi twitter üzerinden yardımlaşıyo neyse allah herkesin yardımcısı olsun bende gidiyorum akşamki toplanma grubuna varsın bide biber gazı yiyelim bu ülke hepimizin ...

hadi bana eyvallah

Son düzenleme:
Ben siyaset yapmak icin yazmadım. Begum sen de yanlis anlama ben sadece Ankara da Ankara dedin Taksim'de insanlar ölurken dayanamayip tepki gosterdim.

Yanlis anlasilmak da istemem. Ama olaylari uzaktan izlemekle bizzat maruz kalmak farkli oluyor. Bir daha bu konu hakkinda konusmayacagim zaten.Sadece Turkiyem hakkinda hayirlisi olsun diyorum.

Burasi safak panosu haklisiniz, karistirmayalim baska olaylari.

Son düzenleme:
Askerini dusunme demedim, ben de tabi ki düşünüyorum ama olay sadece bizim askerimiz degil ulkemizin olayi. Bencillik yapmaya gerek yok, olay senin benim askerlerimizin etrafinda donmuyor, savas alani gibi Taksim. Daha cok dun polisle karsi karsiya gelmek zorunda birakilan Beyoglu'ndaki askeri dusundum, uzuldum. "Gerekirse askeriyeye de biber gazi bombasi atariz." diyen polisi dusundum uzuldum ve elimden de hic bir sey gelmedi. . Bu yazdigini sonradan gorup ayni konuda yazdim. Bir daha bu konuda yazmayacagim.

Son düzenleme:
Sakin ol hiloşum dün bana diyordun bugün sen patlamışın
Sana mesaj atamadım kusura bakma konütrm yok alınca ilk işim mesaj atmak olacak sana bebişim

Bu arada bakırköyde ayaklanma var dediler ama bugün sınavım vardı göremedim şimdi yine yazmışlar sen gördünmüü ahh bi izin verselerr banaaa bende gitmekk istiyorummm yaaaa

ben dünden beri bu olaylarla ilgili ne kadar üzüldüğümü yazmştm hilalcim bencil falan da değilim ben dün sadece ankarada ki askerleride almşlarmıdır falan diye bişi yazdım sizde bana hatta teselli verdniz korkma begüm polis var falan diye olayı anlattım bugünde orda olanları ama sen çok dolmuşsun hakikaten bana patladın yani dün yazdıklarıma bak istersen ben o kdar duygusz olsaydm aman banane derdim sıkıntıdan oturdum ağladm yaşananlar için ...benimde elimden bişi gelmiyo sadece türk basınının vermediğini yabancı basından takip ettim dün akşam sonra çıktık yürüdük ettik ...

Yanan bizim canımız ,canlarımız ...

bize her yer Taksim zaten Tek Yüreğiz ...

Son düzenleme:

Önemli değil tatlımm..malesef bunu yapan, direnen bir kesim var biz sadece destek veriyoruz..bana da asla izin yok. Bakırköy'ü bile göremedim henüz..

Mesele yok tatlış sinirler gergin napalım

Şu an haberlerde Taksim'den polislerin çekildiği haberini gördüm birazcık sakinleştim.
Sinirlerimz gergin patladık, mesele yok Begüşcüm

Ve İstanbul Barosu:
stanbul Barosu

Ne çekilmesi hiloşumm herzamanki gibi kandırdılarr milletttiiii Hala gaz bombalarına devamm..

Hilalcim sen baya bi gerilmissin anlasilan... benim soyledigim lafi bile ustune cekmissin. Ben senin ne yazdigini daha yeni okudum :) benim lafim haydi herkez taksime diye yazan arkadasaydi....

Tabiki bizzat sahit oldugun icin bu tepkin de gayet normal canim

Dogrudur tatlim baya gerilmistim ben yeni yeni gevsiyorum...ama fikirlerimi bazen kendime saklamaliyim sanirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…