Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar cok sınırlım ne olur bna askıl verın sevdiğim askerde.. önümüzdekı cuma günü yemin törenı var gelmemı ıstemıyo dıyo sen gelırsen ben buraya döndümde aglarım meryemım buraya gelmıstı derım dıyo.. bırde arabada yer yok dedı ve bırde cok kalabalık herkez bırbırıne girecek öyle olmanı ıstemıyorum dedı.. buraya kadar tamamdı.. ama ben onu görebılmek ıcın babama bıle yalvardım babamı bıle ıkna ettım ama bu gün öğrenıyorumkı kuzenı gıdecek ya ben onun sevdiğim öyle sacmakı bu onun annesı babası kardesı ve diğer kız kuzen gıdıyor o kız yerıne benı almaları gerekmıyorlarmı sevdiğim ilerde ..yemın törenınde esım değil fılan kuzenım geldımı dıcek ınanın cok kotuyum amcamlar bıle sen neden yemın törenıne gıtmıyosn dedi dedemlerde sımdı bu sevdiğimn yaptıgı nedir bu sabah bıle senı cok seviyorum hiç bırakmıcam dedı..ve aıretten kuzenı var bı tane askıımın hep resimlerini koymus ınternete kızıyorum ya ne benıım nede onun resımlerı ınternette olması ıstemıyorum... sevgılımdde ıstemez benım resım konsa benden ayrılır ama onunkı konunca gayet normal o erkek gezebılır ben kızım gezemem gıbı davranıyyor arkadaslarım cep telefonumda bes dakka görüşmeme bile kızar erkek kuzenlerım bıle bana bırsey sorsa bıle bana hemen ıhanett ettın der bende onun kız kuzenlerımle konusması ıstemıyorum cunku bı tanesı evlenırken askerıme evlenmek ıstemıyorum dedı dugun gunu damatları karıstırırım dedı sevdığıme...bı tanesıde bızım ayrılmamız ıcın cok ugratı yıne gunah almım ama aramız kotu olsun dıe babam bıle benı sıkayettı sevıyorum dıe neysekı babam durumu naylıyo yoksa benı dövecek bır adamdır askerımı babam cok sever. ınsan kendı kuzenıne bıle guvenemıyo bazı kuzenlerım moralım bozuyo ya askerden gelınce fıkrı değişir senı almazsa dıyolar bunun anlamı ne baska kuzenım konustum annesını aramıs askerım o kuzenlerlede konusmus dedim kocapomlamı konustunuz evet dedı benı bıda arasaydı dedım onlar senı nıe arıcak dedı bende yenı aılesım dedım oda bana artık değil dedı nedemek bu dedim henuz degıl yanı dedı anlamıyorum bana bırsey deyın ne olurrrr...

MAYIS AYI DA BİTTİ KIZLAR YAAA

BİR AYI DAHA DEVİRDİK

BEN ÇOK MUTLUYUM
ARTIK BİTECEĞİNE DAİR UMUTLARIM VE HAYALLERİM BAŞLADI

Farklı duygularla dolu bir gün..
Ama her şeye rağmen bir gün daha geçti...

Şafak 25 Erzurum

Avatarımdaki de Mayıs 2012-Erzurum, Zaferimin mezuniyeti...

Son düzenleme:
Cuma gecesi yengemi kaybettik bi kaç saat sonra haber aldım eltim doğum yapmış beklıyoduk aslında ikisini de bebeğin doğacağı nasıl belliyse hastamızın öleceği de belliydi tabiki ama bi umut demıstık Allah boyle uygun gordu demekki .................. Yengemi kaybettiğim gün yenge oldum değişik bi duygu ... Bir kez daha anladım ki hayattaki herşey bizim için önce üzüyo Rabbim ama sonra bu üzüntünü hafifletiyorum bak diyo ve bebeğimizi dünyaya getiriyo Herşey için çok şükürler olsun ....

Canim hem basin sagolsun hemde gözün aydin gercekten cok karisik bir gün olmus..insan sevinsemi üzülsemi bilemez.ama dedigin gibi hersey icin cok sükür.rabbim baska aci yasatmaz insaallah.

:92: 02.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...82 dilara1331

…83 Kayra95...

…83 buket1811…

...88 svsaskim...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...151 tugbaoguzhan

....173 chidoshimedo....

...173 GRGR...

...173 mayamaya11

...173 BerlD...

...173 kmleomer...

...173 nazarboncugu05...

... 181 ED2006...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...204 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...261 karamanlier...

...262 xxIpekxx...

... 262 destinyeda...

...263 depresiffpolyanna...

...264 nesilll...

...266 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...336 pekmez_akilli...

...336 ilithya...

...336 zeynepesin...

...336 SelenYusuf...

...336 begushh...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...430 seros08...

...430 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

02/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...AskErimm1411 = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Canim bende katilmayi cok istiyorum maalesef özel mesaj atamiyorum umarim burdan görürsün beni rabbim kavustursun canim sen bitirmis sayilirsin daha ben yolun basindayim

Başın sağolsun tertibim Allahım ailesine sabır versin

Canim bende katilmayi cok istiyorum maalesef özel mesaj atamiyorum umarim burdan görürsün beni rabbim kavustursun canim sen bitirmis sayilirsin daha ben yolun basindayim

Tamam diğer günkü panoya eklerim canım seni... Allah sana sabır versin, çok zor asker yolu beklemek hele ki evliyken, sanırım sen bir de hamilesin, ne diyeyim, bolca sabır canım, Allah sizi korusun

Biri ölürken, biri doğar ya işte öyle bir durum canım, doğanın kanunu, Allahtan rahmet diliyorum, başın sağolsun, yeni gelen bebiş de hayırlı uğurlu, uzun ömürlü olsun inşallah

Off bi resmi düzgün koyamadım ya (

Esracım bilgisayardan eklemeyi değil de resmin url sini internet üzerinden kopyalayıp yapıştırmayı dene canım

Tamam diğer günkü panoya eklerim canım seni... Allah sana sabır versin, çok zor asker yolu beklemek hele ki evliyken, sanırım sen bir de hamilesin, ne diyeyim, bolca sabır canım, Allah sizi korusun

Evet canim hamileyim isim dahada zor haliyle.. gercekten nasil gececek diye düsünüp duruyorum.rabbim tüm bekleyenlere sabir versin.allah razi olsun

selam kader ortaklarıııııım
nasılsınız kızlar?
geçmiyor bugünler yaaa baktım gördüm şafak eksilmiyor bende mehtabı yazdım buraya
döndükten sonrada şafağı tekrar yazarım o zamana kadarda saymayayım epeyce azalmış olsun
sizde durumlar nasıl?mehtap yakın mı?evli kaç kişi var?
evli beklemek zordur be canlarım bekleseydiniz ya sevgiliyken yapıp bitirseydi

Ahhh canim ah ozaman bilseydik bu kadar zor olacagini emin ol yap öyle evlenelim derdim.ama iste insan hic düsünemiyor o an,ben birde hamileyim cok zor allahtan ailemin yanindayimda rahatim.hepimize bol bol sabir diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…