Cuma gecesi yengemi kaybettik bi kaç saat sonra haber aldım eltim doğum yapmış beklıyoduk aslında ikisini de bebeğin doğacağı nasıl belliyse hastamızın öleceği de belliydi tabiki ama bi umut demıstık Allah boyle uygun gordu demekki .................. Yengemi kaybettiğim gün yenge oldum değişik bi duygu ... Bir kez daha anladım ki hayattaki herşey bizim için önce üzüyo Rabbim ama sonra bu üzüntünü hafifletiyorum bak diyo ve bebeğimizi dünyaya getiriyo Herşey için çok şükürler olsun ....
02/06/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...AskErimm1411 = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Cuma gecesi yengemi kaybettik bi kaç saat sonra haber aldım eltim doğum yapmış beklıyoduk aslında ikisini de bebeğin doğacağı nasıl belliyse hastamızın öleceği de belliydi tabiki ama bi umut demıstık Allah boyle uygun gordu demekki .................. Yengemi kaybettiğim gün yenge oldum değişik bi duygu ... Bir kez daha anladım ki hayattaki herşey bizim için önce üzüyo Rabbim ama sonra bu üzüntünü hafifletiyorum bak diyo ve bebeğimizi dünyaya getiriyo Herşey için çok şükürler olsun ....
Canim bende katilmayi cok istiyorum maalesef özel mesaj atamiyorum umarim burdan görürsün beni rabbim kavustursun canim sen bitirmis sayilirsin daha ben yolun basindayim
Off bi resmi düzgün koyamadım ya (
Tamam diğer günkü panoya eklerim canım seni...Allah sana sabır versin, çok zor asker yolu beklemek hele ki evliyken, sanırım sen bir de hamilesin, ne diyeyim, bolca sabır canım, Allah sizi korusun
selam kader ortaklarıııııım
nasılsınız kızlar?
geçmiyor bugünler yaaabaktım gördüm şafak eksilmiyor bende mehtabı yazdım buraya
döndükten sonrada şafağı tekrar yazarım o zamana kadarda saymayayım epeyce azalmış olsun
sizde durumlar nasıl?mehtap yakın mı?evli kaç kişi var?
evli beklemek zordur be canlarım bekleseydiniz ya sevgiliyken yapıp bitirseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?