dünden beri askerimden ses yok merak ediyorum ya
sizler nasılsınız kızlar ?
Ahhh canim ah ozaman bilseydik bu kadar zor olacagini emin ol yap öyle evlenelim derdim.ama iste insan hic düsünemiyor o an,ben birde hamileyim cok zor allahtan ailemin yanindayimda rahatim.hepimize bol bol sabir diliyorum..
dünden beri askerimden ses yok merak ediyorum ya
sizler nasılsınız kızlar ?
dimi canım insan düşünemiyor o zamanlar daha cahil ve kör aşık oluyor
iyi bari çok sevindim ailenle olmana daha rahat edersin tabi..babası geldiğinde bebiş kaç aylık olcak ya?
kızın mı olcak tatlım oğlun mu
amin canım sağol en çok ihtiyacımız olan şey sabır zaten bu süreçte :26:
Babasi gelince 7-8 aylik olacak insaallah ama ben bebegimle dogduktan sonra ziyarete gitmek istiyorum esimi.tabii nasip kismet hersey.bu arada bi oglum olacak insaallah rabbim hayirlica sagliklica kucagima almayi nasip eder en önemlisi suan o canim
tabiki canım en önemlisi. inşallah inşallahhh doğumda da dualarımız hep seninle olcak kuzum
o hepimizin bebeğiiimkk nın bebeği
ismini ne düşünüyorsunuz?
nerede yapıyor seninki askerliğini cnm?
Ayyyyy caniim beni coooook mutlu ettin tabiiki teyzeleri o sizinde bebeginiz :)
Isim konusunda daha tam karar veremedik canim karar verince yazacagim söz
Esim askerligini erzincanda yapiyor seninki nerde peki canim?
isimde hep beraber düşünelim annesiiii
birbirimize destek vermek ve mutlu etmek için burdayız bebeğim
benimkide Tuncelide tatlım :26:
mehtabımızada son 9 gün kaldı hayırlısıylaaa
Cuma gecesi yengemi kaybettik bi kaç saat sonra haber aldım eltim doğum yapmış beklıyoduk aslında ikisini de bebeğin doğacağı nasıl belliyse hastamızın öleceği de belliydi tabiki ama bi umut demıstık Allah boyle uygun gordu demekki .................. Yengemi kaybettiğim gün yenge oldum değişik bi duygu ... Bir kez daha anladım ki hayattaki herşey bizim için önce üzüyo Rabbim ama sonra bu üzüntünü hafifletiyorum bak diyo ve bebeğimizi dünyaya getiriyo Herşey için çok şükürler olsun ....
Canim hem basin sagolsun hemde gözün aydin gercekten cok karisik bir gün olmus..insan sevinsemi üzülsemi bilemez.ama dedigin gibi hersey icin cok sükür.rabbim baska aci yasatmaz insaallah.
Başın sağolsun tertibim Allahım ailesine sabır versin
Biri ölürken, biri doğar ya işte öyle bir durum canım, doğanın kanunu, Allahtan rahmet diliyorum, başın sağolsun, yeni gelen bebiş de hayırlı uğurlu, uzun ömürlü olsun inşallah
Esracım bilgisayardan eklemeyi değil de resmin url sini internet üzerinden kopyalayıp yapıştırmayı dene canım
duygu, canım başınız sağ olsun, Rabbim size sabır ona da rahmet versin. biri geliyor biri gidiyor işte. doğumlara bu kadar sevinmemizin nedeni zaten kaybettiklerimizin boşluğunu biraz da olsa doldurdukları için değil mi... bebeğinize hayırlı bir ömür diliyorum, Allah analı babalı büyütsün.
bir taraf ölüyor bir taraf doğuyor bir taraf gülüp eğleniyor bir taraf ağlıyor. arkadaşım da bugün yeni bir yuva kuruyor, yeni bir hayata başlıyor. hayat gerçekten çok tuhaf...
Basiniz sagolsun canim, ayni zamanda gozynyz aydin
.... bu iki kelimeyi ayni cumle icerisinde kullanmak ne garip ama hayat bu iste /:
Düsünelim tatlim cok sevinirim önerilerinizerabbim kavustursun canim..
Insan cok özlüyor demi anlatilacak bisey degil ben hayattan kopmustum yeni yeni alismaya basladim tabii buna alismak denirsebebegim olmasa herhalde her saniyem aglamakla gecerdi
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim malesef hayat böyle biri ölüyo diğeri doğuyo her geçen gün acımız hafifliyo çok şükür Rabiim sabrını verıyo bize de bu sabrı yeni bebeği yollayarak verdi ... Nişanlım ölüm ve doğum sebebiyle izine geliyo bi kac gune hersey daha kolaylaşıcak İnşallah ..
03/06/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...AskErimm1411 = 10 BALIKESİR' e selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?