Aaa sakin sana aglamak yasak duymicam hic agladigini!
Ama evet ilk gunler cok zor gercekten. alisirsin diyenlere kiziyordum nasil aliscam alisamam diyordum.ama gercekten alisiliyormus.hakliymis oyle soyleyenler..kafayi yicem saniyordum yani resmen surekli aglamak dusunmek falan.aglamak aglamayi getirir dediler hep bende sustum.sabrettim dua ettim hep.bu surede benimkine agladigimi hic soylemedim ama..
AMİİİİN kuzummm İNŞALLAAAHHH Allahim tum asker bekleyenleri kavustursun..
Selam kızlarrr
Kocacık geldikten sonra hiç giremedim foruma ama çook ama çook geçerli sebeplerim vaar
Bankanın sınavını kazanmıştım.Eşim geldikten 15 gün sonra Ankaraya eğitmlere gttim.15 Nisanda da iş başı yaptum.Bu gün itibariyle de ilk raporumu almış bulunmaktayım 3 gün evdeyim .
Siz neler yapıyosunuz?Hesnacım maşallah plakaları da yarılamışsın neredeysee
Hoşgelddiinnn yeşimtoşummmm
Napiosun kızz özlelttin kendiniii kocişin geldii sınavı kazanıpp işe başlamaşsın Maşşallah sana kocişin uğurluu geldii desenee
Oğluşun napıyorr kızz nasıll??
İlk gördüğünde naptığın hiç anlatamadınn anlat biraz
Nie rapor aldın yavrum bişey mi var?:44:
Başın sağolsun Duyguu, Allah sabırlar versin, geç dank etti bana..kafam çok dağınık cidden...
Bir de gözünüz aydın tabi..dediğin gibi ey hayat ne kadar da garipsin!
Basiniz sagolsun canim Allah sabir versin..insan yoklugu cok zor genc olsun yasli olsun..
Bizde eylulde ayni evde dedemi kaybettik ani bir ölümdü 2 saat icinde kaybettik.ayaktan gitti resmen.hic alistiramadik kendimizi bizim icin kotu ama onun icin iyi oldu.hic cekmedi cok sukur.ilk gunden beri onun yataginda yatiyorum.baslarda insana geri gelecekmis gibi geliyor ama zamanla bu ozleme donusuyormus diyorlardi gercekten oyle oldu.bende onu cok ozledim.yine yaslar geliyor gozumden
Allah kabir rahatligi versin, rahmet eylesin, mekanlari cennet olsun..
Yeni bir bebek, yeni bir umut, kucucuk bir can.. Rabbim onu size bagislasin.uzun saglikli, sansli bir hayati olur insallah..
Allah bir can aliyor bir can veriyor..
Hayat bu.....
Kelebekim başınız sağolsun.Minik için de gözünüz aydın. Daha nelerle karşılaşıcaz kim bilir ama yaşadıklarından etkilememeye çalış güzelim bak ne güzel izne geliyomuş nişanlın özlem giderin.Çok Tesekkur ederım kızlar yarın mısanlım ızıne gelıcek içimde henuz bi sevıc yada heyecan olusmadı elbettekı onu gormeyı cok ıstıyorum ama bu psıkolojıden cıkıp o havaya gıremedım işte ...
Hoşbuldum canııım. Aynen aynen kocişim uğurlu geldi
Ama adamcağız geldi 15 gün sonra eğitime gittim 15 gün de orda kaldım geldim işe başladım bişey anlamadık
Oğluşum da iyi okula devam.
Akut tonsilit dedi doktor .İltihap var boğazlarımda.YEmek yemeyi bırak su zor geçiyo
Sen neler yapıyosun tatlım şafak ne alemde?Kızlar napıyoo
Çok Tesekkur ederım kızlar yarın mısanlım ızıne gelıcek içimde henuz bi sevıc yada heyecan olusmadı elbettekı onu gormeyı cok ıstıyorum ama bu psıkolojıden cıkıp o havaya gıremedım işte ...
Kelebekim başınız sağolsun.Minik için de gözünüz aydın. Daha nelerle karşılaşıcaz kim bilir ama yaşadıklarından etkilememeye çalış güzelim bak ne güzel izne geliyomuş nişanlın özlem giderin.
Anamm söylememiyde unuttum ismimi değiştirdim ben taıdınmı beni bilemiyorumm amaa
Ayy kıyamam sizee olsun kızz artık hep berabersiniz inşallahh
Heçmiş olsun canım benim iyice dinlen o zmaan
Şafak geçiyorr işte yavrum ya az kaldıı bitiyorrr..
Kızlarda iyiler napsınlar uğraşıyorlar şafakla işte bir iyiler bir kötüüü ama ço şükürr bitiyorr
Benimde hep aklımdasınız cnım ama hiç fırsatım olmuyo inan.Çok geç çıkıyoruz akşamları eve gelince de anca yemekti çocuktu ev işiydi derken yatmaya zor vakit buluyorum.Yesımcım daha gecenlerde aklıma geldın uzun zamandır goremıyoduk senı cok cok tesekkur ederım canım hayat boyle ıste hem sevındırır hem uzer herseye cok sukurler olsun canım nasıl gidiyo ASKERLIK OLMADAN HAYAT ?
kuzucuklarımson zamanlarda pek fazla gelemıorum, malum hazırlıklar bir de gündemdeki olaylar hayli sıkıcı ve yorucu... ama sizleri çok özledim, umarım hepiniz iyisinizdir, askerleriniz de iyidir inş
Kızz madem değiştirdiğini söyledin eski nickini de söyleyiver
Sağol canım geçer inş.Dinleniyorum bol bol.
Bitiyor canım benim hiç merak etme.
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?