Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:) tamam canim aglamak yok..sükür zaten ilk günler gibi degil,rabbim bir sekilde veriyor sabrini.cok özledim ben ama kocacimi cook

Selam kızlarrr
Kocacık geldikten sonra hiç giremedim foruma ama çook ama çook geçerli sebeplerim vaar
Bankanın sınavını kazanmıştım.Eşim geldikten 15 gün sonra Ankaraya eğitmlere gttim.15 Nisanda da iş başı yaptum.Bu gün itibariyle de ilk raporumu almış bulunmaktayım 3 gün evdeyim .
Siz neler yapıyosunuz?Hesnacım maşallah plakaları da yarılamışsın neredeysee

Hoşgelddiinnn yeşimtoşummmm
Napiosun kızz özlelttin kendiniii kocişin geldii sınavı kazanıpp işe başlamaşsın Maşşallah sana kocişin uğurluu geldii desenee
Oğluşun napıyorr kızz nasıll??
İlk gördüğünde naptığın hiç anlatamadınn anlat biraz
Nie rapor aldın yavrum bişey mi var?:44:

Son düzenleme:

Hoşbuldum canııım. Aynen aynen kocişim uğurlu geldi

Ama adamcağız geldi 15 gün sonra eğitime gittim 15 gün de orda kaldım geldim işe başladım bişey anlamadık
Oğluşum da iyi okula devam.
Akut tonsilit dedi doktor .İltihap var boğazlarımda.YEmek yemeyi bırak su zor geçiyo

Sen neler yapıyosun tatlım şafak ne alemde?Kızlar napıyoo

Başın sağolsun Duyguu, Allah sabırlar versin, geç dank etti bana..kafam çok dağınık cidden...
Bir de gözünüz aydın tabi..dediğin gibi ey hayat ne kadar da garipsin!

Çok Tesekkur ederım kızlar yarın mısanlım ızıne gelıcek içimde henuz bi sevıc yada heyecan olusmadı elbettekı onu gormeyı cok ıstıyorum ama bu psıkolojıden cıkıp o havaya gıremedım işte ...

Kelebekim başınız sağolsun.Minik için de gözünüz aydın. Daha nelerle karşılaşıcaz kim bilir ama yaşadıklarından etkilememeye çalış güzelim bak ne güzel izne geliyomuş nişanlın özlem giderin.

Kızlar şimdilik çıkıyorum görüşmek üzere çok öptümm.Konuşmalarımız da çook özledimm

Anamm söylememiyde unuttum ismimi değiştirdim ben taıdınmı beni bilemiyorumm amaa
Ayy kıyamam sizee olsun kızz artık hep berabersiniz inşallahh
Heçmiş olsun canım benim iyice dinlen o zmaan
Şafak geçiyorr işte yavrum ya az kaldıı bitiyorrr..
Kızlarda iyiler napsınlar uğraşıyorlar şafakla işte bir iyiler bir kötüüü ama ço şükürr bitiyorr

Tatlım öyle oluyor çok iyi anlıyorumm seni ama inan gelmesi sana çok iyi gelicekk

Yesımcım daha gecenlerde aklıma geldın uzun zamandır goremıyoduk senı cok cok tesekkur ederım canım hayat boyle ıste hem sevındırır hem uzer herseye cok sukurler olsun canım nasıl gidiyo ASKERLIK OLMADAN HAYAT ?

şu sıra şafağı bile unuttum gündemdeki olaylardan ...

Artık bu askerlik monotonlaştı sanırım hergün aynı konuşmalar arada seni özlüyorum demeler bazen çıta daha da yükseliyo genelde aynı ama ...

Annesi kargoyla kıyafet gönderiyomş ama bizimki çok sevinçli yemekte yapmş sarma falan kıyafet bahane yemekler şahane diyo yarın öbür gün gidicekmş işte iyi afiyet olsun dedm bende ...

Kaç zaman oldu hiç arayasım yok ailesini içimden gelmiyo şu sıra onlarda aramıolar belkide benden bekliyolar ama telefona elim gitmiyo ...

Umuda kelepçe vuramazsın komutan!
Elbet şafak bitecek.

Ş; 335

askerimle konştkk onlar sadece 7 gün izni sayaraktan şafak 309 oluyo dedi ben dedm 30 gün yazıyorum 335 dedm yok artık o kadar değil dedi dedim izne gelmicen mi falan gelmemeye çalışcam dediii bakalm onlar 309 dan sayıyolarmş ben fazlasından mı saysam azından mı bilmiyrmm

Kızz madem değiştirdiğini söyledin eski nickini de söyleyiver
Sağol canım geçer inş.Dinleniyorum bol bol.
Bitiyor canım benim hiç merak etme.

Benimde hep aklımdasınız cnım ama hiç fırsatım olmuyo inan.Çok geç çıkıyoruz akşamları eve gelince de anca yemekti çocuktu ev işiydi derken yatmaya zor vakit buluyorum.
Askerlik olmadan hayat mikemmel ya.Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.

kuzucuklarımson zamanlarda pek fazla gelemıorum, malum hazırlıklar bir de gündemdeki olaylar hayli sıkıcı ve yorucu... ama sizleri çok özledim, umarım hepiniz iyisinizdir, askerleriniz de iyidir inş

kuzucuklarımson zamanlarda pek fazla gelemıorum, malum hazırlıklar bir de gündemdeki olaylar hayli sıkıcı ve yorucu... ama sizleri çok özledim, umarım hepiniz iyisinizdir, askerleriniz de iyidir inş

Tubikkk..hosgeldinn..valla iyiyiz iste dedigin gibi bu ara sinirler lacka..hayat zor..hayatimin her alaninda da sabir taşıyor ama iyiyiz sukur.E sizin hazirliklar da yorar tabii mecburrr...

Hello kızçelerrr

Napiosunuz nasılsınızz bakimm?? Kaç gündür pek cevap yazamıyorum konuşmuyorum olaylara canım çok sıkıldı anca fırsat buldukca onlara bakıyorum.
Sizler nasılsınız nasıl geçiyorr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…