Selam kızlaaaaaaaar
O kadar sinirliyim ki sevgili nişanlımı boğasım vaaarrr
Hayirdir canim ne oldu da bu kadar sinirlendirdi seni nisanlin??
Beyefendi izne geldi ama iki gündür yüzünü göremiyoruz dün bu tarafta kalmış teyzesnde lakin benim daha yeni haberim oluyor.
Üfff baya sinirliyim canım, karşımda olsan şamar manyağı yapardım artık.
Hmmm evet kizmakta cok haklisin ama canim erkekler bazen herseyi düsünemiyorlar.peki hic mi görüsmediniz?
Görüştük ama görüşmek sayılırsa o da kaynanam yalnız bırakmadı ki :26:
Vallahi canim ne denir bilmiyorumki ama sabret bence yanina gelir nisanlin
Aman sinirimi bozuyor sadece gelmezse de kendi bilir 5 ay suratımı göremeyecek gidince nasılsa o zaman anlar bu zamanın kıymetini canım.. :26:
Selam kızlaaaaaaaar
O kadar sinirliyim ki sevgili nişanlımı boğasım vaaarrr
Beyefendi izne geldi ama iki gündür yüzünü göremiyoruz dün bu tarafta kalmış teyzesnde lakin benim daha yeni haberim oluyor.
Üfff baya sinirliyim canım, karşımda olsa şamar manyağı yapardım artık.
Ahh ah hep ôyle olur demi canim yaninda olunca hic bilmezler kiymetimizi uzakta oluncada en kiymetli oluruz..bilirim bilirim ama bakalim benimki asla ayrilmicam yanindan bi geliyim de diyo ama gelmesine daha cooook var
Valla çok haklsıın tatlım 2 gündür görmemek ne demek zaten izini kısıtlı
peki sana bişey diyormu neden görüşemediği için?:44:
Selam kızlarrr
Kocacık geldikten sonra hiç giremedim foruma ama çook ama çook geçerli sebeplerim vaar
Bankanın sınavını kazanmıştım.Eşim geldikten 15 gün sonra Ankaraya eğitmlere gttim.15 Nisanda da iş başı yaptum.Bu gün itibariyle de ilk raporumu almış bulunmaktayım 3 gün evdeyim .
Siz neler yapıyosunuz?Hesnacım maşallah plakaları da yarılamışsın neredeysee
Hoşbuldum canııım. Aynen aynen kocişim uğurlu geldi
Ama adamcağız geldi 15 gün sonra eğitime gittim 15 gün de orda kaldım geldim işe başladım bişey anlamadık
Oğluşum da iyi okula devam.
Akut tonsilit dedi doktor .İltihap var boğazlarımda.YEmek yemeyi bırak su zor geçiyo
Sen neler yapıyosun tatlım şafak ne alemde?Kızlar napıyoo
Selamlar hatunlarTopiğin eski müdavimi geldiii
Esinn o kadar haklısın kiiii...yaaa neden yapar ki bunu çok saçma yaaa..sen burada ne emekler ver bekle, onu göreceğin günlerin hasretiyle yanıp tutuş onun yaptığına bak yaaaaa offfff..illa kırcaklar ya...
Bizim de dertlerimiz başka, 3 gündür aramız çok kötü..bekledim ki geçsin geçsin geçmedi, ama çok kötü değilm, napıyım ki yan, içim rahat çünkü böyle haksızlık yapmaya devam edecekse ben yokum arkadaş!!! Bu ne değer bilmezlik yahu..hep yazdığım duygular içindeyim bir ara diyorum hah tamam anladı bu sefer, bunaldı ondan..ama 2 gün geçmiyor aynı kıymet bilmeyen sorumsuz umursuz adam geri geliyor....Hakkımızda hayırlısı.....
Ve bu konuda bu başlıkta konuşmuyoruz ama; ülkem için de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ve daha fazla kimsecikler zarar görmesin artık yeter yaa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?