Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:92: 04.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...86 svsaskim...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...149 tugbaoguzhan

....171 chidoshimedo....

...171 GRGR...

...171 mayamaya11

...171 BerlD...

...171 kmleomer...

...171 nazarboncugu05...

... 179 ED2006...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...202 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...259 karamanlier...

...260 xxIpekxx...

... 260 destinyeda...

...261 depresiffpolyanna...

...262 nesilll...

...264 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...334 pekmez_akilli...

...334 ilithya...

...334 zeynepesin...

...334 SelenYusuf...

...334 begushh...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...428 seros08...

...428 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

04/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...AskErimm1411 = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 23 ELAZIĞ' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Selam kızlaaaaaaaar

O kadar sinirliyim ki sevgili nişanlımı boğasım vaaarrr

Hayirdir canim ne oldu da bu kadar sinirlendirdi seni nisanlin??

Beyefendi izne geldi ama iki gündür yüzünü göremiyoruz dün bu tarafta kalmış teyzesnde lakin benim daha yeni haberim oluyor.
Üfff baya sinirliyim canım, karşımda olsa şamar manyağı yapardım artık.

Son düzenleme:

Hmmm evet kizmakta cok haklisin ama canim erkekler bazen herseyi düsünemiyorlar.peki hic mi görüsmediniz?

Vallahi canim ne denir bilmiyorumki ama sabret bence yanina gelir nisanlin

Aman sinirimi bozuyor sadece gelmezse de kendi bilir 5 ay suratımı göremeyecek gidince nasılsa o zaman anlar bu zamanın kıymetini canım.. :26:

Aman sinirimi bozuyor sadece gelmezse de kendi bilir 5 ay suratımı göremeyecek gidince nasılsa o zaman anlar bu zamanın kıymetini canım.. :26:

Ahh ah hep ôyle olur demi canim yaninda olunca hic bilmezler kiymetimizi uzakta oluncada en kiymetli oluruz..bilirim bilirim ama bakalim benimki asla ayrilmicam yanindan bi geliyim de diyo ama gelmesine daha cooook var

Selam kızlaaaaaaaar

O kadar sinirliyim ki sevgili nişanlımı boğasım vaaarrr

Valla çok haklsıın tatlım 2 gündür görmemek ne demek zaten izini kısıtlı
peki sana bişey diyormu neden görüşemediği için?:44:

Ahh ah hep ôyle olur demi canim yaninda olunca hic bilmezler kiymetimizi uzakta oluncada en kiymetli oluruz..bilirim bilirim ama bakalim benimki asla ayrilmicam yanindan bi geliyim de diyo ama gelmesine daha cooook var

Yanından ayrılmıycam lafını ben çok duydum lakin bak aynı.. Beyfendi bu taraflarda haber bile vermiyor. En azından siz evlisiniz canım geceleri yanında olacak ona şükret

Valla çok haklsıın tatlım 2 gündür görmemek ne demek zaten izini kısıtlı
peki sana bişey diyormu neden görüşemediği için?:44:

Sinirlerim o kadar bozuk ki ebrum anlatamam ya. Sabah sağlık ocağına giderken aradım işte baktım mesaj atmıyor kontör attırdım da aradım napıyosun aşkım diye eve dönüyorum demez mi nerdeydin ki dedim teyzemde kaldım dedi. Kapattım telefonu ne o arıyor ne ben. Aramam da zaten ama banane ya. Kuzum 93/1 topiğine bi uğra gel. Orda yazıyo herşey.

Esinn o kadar haklısın kiiii...yaaa neden yapar ki bunu çok saçma yaaa..sen burada ne emekler ver bekle, onu göreceğin günlerin hasretiyle yanıp tutuş onun yaptığına bak yaaaaa offfff..illa kırcaklar ya...

Bizim de dertlerimiz başka, 3 gündür aramız çok kötü..bekledim ki geçsin geçsin geçmedi, ama çok kötü değilm, napıyım ki yan, içim rahat çünkü böyle haksızlık yapmaya devam edecekse ben yokum arkadaş!!! Bu ne değer bilmezlik yahu..hep yazdığım duygular içindeyim bir ara diyorum hah tamam anladı bu sefer, bunaldı ondan..ama 2 gün geçmiyor aynı kıymet bilmeyen sorumsuz umursuz adam geri geliyor....Hakkımızda hayırlısı.....

Ve bu konuda bu başlıkta konuşmuyoruz ama; ülkem için de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ve daha fazla kimsecikler zarar görmesin artık yeter yaa!!!

Yeşimcim karşılaşamamışız canım... Azaldı epey şafağım gerçekten biteceğine olan inancım arttı...

Sen de güzel haberler verdin maşallah, bak askerlikten sonra hayatınız ne güzel düzene girmiş, çok sevindim, inşallah bizim de öyle olur.... Hayırlısı olsun bu arada yeni işin
Selamlar hatunlarTopiğin eski müdavimi geldiii

Şekerim nasılsın geçen geldiğinde de yazmıştım sana ama görmedin, iyisindir umarım

Hilalcim durum nasıl, bir gelişme olmadı mı canım?:44:İyi haberlerini bekliyorum...

Ülkenin durumu karışık canım, bir yandan hüzünle bir yandan gururla takip ediyorum ama içim acıyor

slm hatunlar bende heyecan var perşembe gecesi yola çıkıyorum kocişimin yanına gidiyorum oda çok heycanlı kuzum yaa evlendiğimiz gün gibi heycanlıyım seni görücem diye diyo o iki gün hiç geçmesin diyo ama malesef geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…