- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Hilalcim durum nasıl, bir gelişme olmadı mı canım?:44:İyi haberlerini bekliyorum...
Ülkenin durumuu karışık canım, bir yandan hüzünle bir yandan gururla takip ediyorum ama içim acıyor
slm hatunlar bende heyecan var perşembe gecesi yola çıkıyorum kocişimin yanına gidiyorum oda çok heycanlı kuzum yaa evlendiğimiz gün gibi heycanlıyım seni görücem diye diyo o iki gün hiç geçmesin diyo ama malesef geçicek
Kızlar selamlar nasılsınııızz :) Giremedm uzun zamandıırr bende çoookk heyecanlıyım perşmbe akşamı gidiyorumm yemin töreni içinn :)
Hilalcimm nooldu senin morelin mi bozukk :/
Hhehe benim moral bozukluğum geçmez canım alış :)
Yani geşene kadar sıkacam dişimi ama sabır kalmadı ah ahhh...
Kafasına dank ediyor da işte bi 3 günümü boşa geçiriyorrrr...bugün akıllanmaya başladı gibi az...
Sen nasılsın bakalım???
Şafak 22 Edirne diyosun he Trakyaya selam bu da benm memleketim sayılır :)
Bende nasıl olsn canım iyiyyim işte bekliyorum pek konuşamıyorum 2 3 günde bir ancakAma iyiyim alışmaya başladım zor da olsa..Üzülme sen üzülmek yok demiştimm :) Düzelece inşallahbak 20 gün sabır sabır sabır Allah sabrının karşılığını vereceek :)
İyi ol canikomm çok iyi oll..
İnşallahh Seroşşş inşallahhh..ya gerçekten zorlanıyor insan artık onun da hiç sabrı kalmadı benm de..baya zor geçirdik biz bu dönemi Allah size yaşatmasın, yani her gün kavga edeceğinize 3 günde 1 konuşun boşver :)
Yanyanayken böyle olmayacağına inancımdan hala ayaktayım ya zaten..gerçekten insan çok zorlanıyor bazen pes etmek geliyor içinden, ayrılmalıyız belki de diyorsun ama olmuyor işte..
Ahh evet çok şükür binbir şükür hiç kavga etmiyoruzz :) :) olsun senin de beklediğine değicek bence gelnce herşey güzel olacak :) Zaten herkes diyo ki en zor dönem askerlik dönemi o zaman ayrılmadan atlattıysanız gerisi kolay :)
Aman etmeyin zaten canım hele ki kısıtlı konuşurken hiç etmeyin..aklın kalır sonra ve arayamazsın da o çok daha beter oluor..
Umarım ki öyle olur Serapcım..çok yıprattık biz birbirimizi..karşılıklı oldu zaten..benim de hiç dilimin ayarı yoktur onun da kırmak da üstüne yoktur..derken abarttık zaman zaman :) ama dediğin lafı ben de hep derdim, duyardım atlattık sayılır hayırlısıyla, yoluna sokarz umarım..Temmuz her şeyi belli edecek..
Sınavlar bitmedi di mi daha sizde ertelenen sınav falan yok mu?? Nasıl sınavlar??
Trakya'ya tekrardan selamlar, çok uykum geldi Serapcım. Öptüm kocamann
Bitirdn sen zorlu sürecibe tatlım bunlar da tuzu biberi olsun :) Hep mutlu ol inşallahh :) Etmiyo kız kavga hep iyi niyetliyim o da kızmıyo hiç bana kavga taraftarı degılız :)
Bitti sınavlarm cnm açklandı hepsi iyi çok sükr :)
Benden de selamlar canım :) Bende öptüm seni bidaha üzgn görmek istemiyom ama
Aaa sevindm o zamann en azından sınav yukunden kurtuldunnn :))
Emin ol biz de kavga taraftari degiliz ama ikimiz de biraz asiyiz sanırım ondan :)
Insallah bir daha uzgun gormezsin Serapcim ben de uzulmekten yoruldm artk :) ama ben de seni uzgun gprmiyim hiccc
Esinn o kadar haklısın kiiii...yaaa neden yapar ki bunu çok saçma yaaa..sen burada ne emekler ver bekle, onu göreceğin günlerin hasretiyle yanıp tutuş onun yaptığına bak yaaaaa offfff..illa kırcaklar ya...
Bizim de dertlerimiz başka, 3 gündür aramız çok kötü..bekledim ki geçsin geçsin geçmedi, ama çok kötü değilm, napıyım ki yan, içim rahat çünkü böyle haksızlık yapmaya devam edecekse ben yokum arkadaş!!! Bu ne değer bilmezlik yahu..hep yazdığım duygular içindeyim bir ara diyorum hah tamam anladı bu sefer, bunaldı ondan..ama 2 gün geçmiyor aynı kıymet bilmeyen sorumsuz umursuz adam geri geliyor....Hakkımızda hayırlısı.....
Ve bu konuda bu başlıkta konuşmuyoruz ama; ülkem için de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ve daha fazla kimsecikler zarar görmesin artık yeter yaa!!!
05/06/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...AskErimm1411 = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 22 EDİRNE' ye selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 53 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?