Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hilalcim durum nasıl, bir gelişme olmadı mı canım?:44:İyi haberlerini bekliyorum...

Ülkenin durumuu karışık canım, bir yandan hüzünle bir yandan gururla takip ediyorum ama içim acıyor

Olumlu bir gelişme yok henüz Hesna ablacım...yani cidden çok kırgınım hala ama bugün az konuştuk bilmiyorum o da düşünmüş baya umursuz gibi davranıyorum ama neler düşünüyom falan dedi..bilemiyorum yaaa daha dikkatli olmalı..umarım değişir..

Sen nasılsınn??

Ülkemize gelince de evet artık fazlasıyla hüzünlü ve artık durmalı diye düşünüyorum, çok canlar yanıyor..ve ciddi anlamda yol katedildi aslında.

Çok sevindim gerçekten mütiş bi' heyecan olmalıı

Kızlar selamlar nasılsınııızz :) Giremedm uzun zamandıırr bende çoookk heyecanlıyım perşmbe akşamı gidiyorumm yemin töreni içinn :)

Hilalcimm nooldu senin morelin mi bozukk :/

Kızlar selamlar nasılsınııızz :) Giremedm uzun zamandıırr bende çoookk heyecanlıyım perşmbe akşamı gidiyorumm yemin töreni içinn :)

Hilalcimm nooldu senin morelin mi bozukk :/

Hhehe benim moral bozukluğum geçmez canım alış :)
Yani gelene kadar sıkacam dişimi ama sabır kalmadı ah ahhh...
Kafasına dank ediyor da işte bi 3 günümü boşa geçiriyorrrr...bugün akıllanmaya başladı gibi az...

Sen nasılsın bakalım???

Son düzenleme:

Şafak 22 Edirne diyosun he Trakyaya selam bu da benm memleketim sayılır :)

Bende nasıl olsn canım iyiyyim işte bekliyorum pek konuşamıyorum 2 3 günde bir ancak Ama iyiyim alışmaya başladım zor da olsa..Üzülme sen üzülmek yok demiştimm :) Düzelece inşallahbak 20 gün sabır sabır sabır Allah sabrının karşılığını vereceek :)

İyi ol canikomm çok iyi oll..
İnşallahh Seroşşş inşallahhh..ya gerçekten zorlanıyor insan artık onun da hiç sabrı kalmadı benm de..baya zor geçirdik biz bu dönemi Allah size yaşatmasın, yani her gün kavga edeceğinize 3 günde 1 konuşun boşver :)
Yanyanayken böyle olmayacağına inancımdan hala ayaktayım ya zaten..gerçekten insan çok zorlanıyor bazen pes etmek geliyor içinden, ayrılmalıyız belki de diyorsun ama olmuyor işte..

Son düzenleme:

Ahh evet çok şükür binbir şükür hiç kavga etmiyoruzz :) :) olsun senin de beklediğine değicek bence gelnce herşey güzel olacak :) Zaten herkes diyo ki en zor dönem askerlik dönemi o zaman ayrılmadan atlattıysanız gerisi kolay :)

Aman etmeyin zaten canım hele ki kısıtlı konuşurken hiç etmeyin..aklın kalır sonra ve arayamazsın da o çok daha beter oluor..
Umarım ki öyle olur Serapcım..çok yıprattık biz birbirimizi..karşılıklı oldu zaten..benim de hiç dilimin ayarı yoktur onun da kırmak da üstüne yoktur..derken abarttık zaman zaman :) ama dediğin lafı ben de hep derdim, duyardım atlattık sayılır hayırlısıyla, yoluna sokarz umarım..Temmuz her şeyi belli edecek..

Sınavlar bitmedi di mi daha sizde ertelenen sınav falan yok mu?? Nasıl sınavlar??

Bitirdn sen zorlu sürecibe tatlım bunlar da tuzu biberi olsun :) Hep mutlu ol inşallahh :) Etmiyo kız kavga hep iyi niyetliyim o da kızmıyo hiç bana kavga taraftarı degılız :)

Bitti sınavlarm cnm açklandı hepsi iyi çok sükr :)

Benden de selamlar canım :) Bende öptüm seni bidaha üzgn görmek istemiyom ama

Aaa sevindm o zamann en azından sınav yukunden kurtuldunnn :))
Emin ol biz de kavga taraftari degiliz ama ikimiz de biraz asiyiz sanırım ondan :)
Insallah bir daha uzgun gormezsin Serapcim ben de uzulmekten yoruldm artk :) ama ben de seni uzgun gprmiyim hiccc

Günaydın canımcım :) Öncelikle kandilin mübarek olsun bol bol dua edelim Rabbim askerlerimize huzur sabır güç versin sadece dualarımızla yanında olabiliyoruz..

Oh oh evet sınav yükünden kurtuldum ya :) Hiçbirimiz üzülmeyelim tatlışım ya :) :) Ben şimdi çok heyecanlıyım yemin töreni için bakalım neler olacak ama ailesi de var tabi rahat olabilecek miyim bakalm..o kadar yıl tanımama rağmen yine de çekiniyorum şimdiii :)

Kandiliniz mübarek olsun kizlar,rabbim askerlerimize tez zamanda kavusmayi nasip etsin ve zaman su gibi akip gecsin insaallah..dualarinizi eksik etmeyin canlarim

:92: 05.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...85 svsaskim...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...148 tugbaoguzhan

....170 chidoshimedo....

...170 GRGR...

...170 mayamaya11

...170 BerlD...

...170 kmleomer...

...170 nazarboncugu05...

... 178 ED2006...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...201 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...258 karamanlier...

...259 xxIpekxx...

... 259 destinyeda...

...260 depresiffpolyanna...

...261 nesilll...

...263 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...333 pekmez_akilli...

...333 ilithya...

...333 zeynepesin...

...333 SelenYusuf...

...333 begushh...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...427 seros08...

...427 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

05/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...AskErimm1411 = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 22 EDİRNE' ye selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 53 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Tatlım benim aranız bozulmuş ama ben okuyana kadar yine düzelmişsinizz çok güzel olmuş seviyorum bu huyunuzu uzatmıyorsunuzda ikinizde ne güzell.. Allahım Ağzınızın tadını bozmasın arada olur böyle şeyler sıkma canını bebişim

Ve ülkemiz içinde bende hem üzüntü hemde gurur duyuyorum..
Gerçekten bu seferkii farklıı, Bu sefer bişeyler değişecek gibii..
Ama tabikiii bunlar keşke acıyla üzüntüylee olmasaa..
Vefat eden arkadaşımızz için yaralanan onlarca arkadaşlarımız için çok üzgünümmm..
İnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmazda güzel güzel koruruz ülkemiziii..

Bu arada herkesin Mirac Kandilinii kutlarım..

75 Ardahan yazıyo ama benım nısanlım yıne ızıne geldı ve sagolsun mazeret yol falan filan Allah ne verdıyse kullanıyo bızım şafak baya bı artıcak tekrardan suan Ardahandayım ama o donunce buyuk ıhtımalle tekrar bı Duzce yapıcam Hesnoşum sana net şafağı o zaman sölerım sımdılık bu panoda gıdıyım böyle bakalım gozum gonlum acılsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…