Esinn o kadar haklısın kiiii...yaaa neden yapar ki bunu çok saçma yaaa..sen burada ne emekler ver bekle, onu göreceğin günlerin hasretiyle yanıp tutuş onun yaptığına bak yaaaaa offfff..illa kırcaklar ya...
Bizim de dertlerimiz başka, 3 gündür aramız çok kötü..bekledim ki geçsin geçsin geçmedi, ama çok kötü değilm, napıyım ki yan, içim rahat çünkü böyle haksızlık yapmaya devam edecekse ben yokum arkadaş!!! Bu ne değer bilmezlik yahu..hep yazdığım duygular içindeyim bir ara diyorum hah tamam anladı bu sefer, bunaldı ondan..ama 2 gün geçmiyor aynı kıymet bilmeyen sorumsuz umursuz adam geri geliyor....Hakkımızda hayırlısı.....
Ve bu konuda bu başlıkta konuşmuyoruz ama; ülkem için de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ve daha fazla kimsecikler zarar görmesin artık yeter yaa!!!
merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun napıonuz bakalım..sevdiğim 15inde izne gelyo yanıma
Kızlar Hepinizin Kandili mübarek ,duaları kabul olsun...hepinize iyi kandiller dilerim...
Kandiliniz mübarek olsun kizlar,rabbim askerlerimize tez zamanda kavusmayi nasip etsin ve zaman su gibi akip gecsin insaallah..dualarinizi eksik etmeyin canlarim
Tesekkurler kandil mesajlar I icin kizlar. Sizinde kandiliniz mubarek olsun.
Kskda: ismini bilmiyorum kusura bakma :) az kalmis askerinin gelmesine ne guzel
merhaba müslüman kardeşleriiim
Miraç Kandilimiz mübarek olsun Allahım dualarımızı kabul etsin, hakkımızda en hayırlısını versin..
Rabbim bizi askerlerimize kavuştursun ve bir daha hiiiiç ayırmasııınn
Günaydın canımcım :) Öncelikle kandilin mübarek olsun bol bol dua edelim Rabbim askerlerimize huzur sabır güç versin sadece dualarımızla yanında olabiliyoruz..
Oh oh evet sınav yükünden kurtuldum ya :) Hiçbirimiz üzülmeyelim tatlışım ya :) :) Ben şimdi çok heyecanlıyım yemin töreni için bakalım neler olacak ama ailesi de var tabi rahat olabilecek miyim bakalm..o kadar yıl tanımama rağmen yine de çekiniyorum şimdiii :)
Kandiliniz mübarek olsun kizlar,rabbim askerlerimize tez zamanda kavusmayi nasip etsin ve zaman su gibi akip gecsin insaallah..dualarinizi eksik etmeyin canlarim
Tatlım benim aranız bozulmuş ama ben okuyana kadar yine düzelmişsinizz çok güzel olmuş seviyorum bu huyunuzu uzatmıyorsunuzda ikinizde ne güzell.. Allahım Ağzınızın tadını bozmasın arada olur böyle şeyler sıkma canını bebişim
Ve ülkemiz içinde bende hem üzüntü hemde gurur duyuyorum..
Gerçekten bu seferkii farklıı, Bu sefer bişeyler değişecek gibii..
Ama tabikiii bunlar keşke acıyla üzüntüylee olmasaa..
Vefat eden arkadaşımızz için yaralanan onlarca arkadaşlarımız için çok üzgünümmm..
İnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmazda güzel güzel koruruz ülkemiziii..
Bu arada herkesin Mirac Kandilinii kutlarım..
Sinirlerim çok çok bozuk yavrum. Dün ağzıma geleni saydım akşam geldi yanıma, sözde bu sabahta gelecekti beyefendi bahane uydurmaya çalışıyormuş. Düşünsene nişanlısını yanına gelebilmek için bahane uydurmaya çalışıyor ya. Gelme istemiyorum dedim. Konuşmuyoruz. Uff yaşadıklarının aynısını yaşıyorum o gitsin gene başlar bu umursamaz davranışlar, gerçi şuan umursuyo mu ki sanki. Ayni düşünceleri düşünüyoruz seninle şuan canım. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, onlarında aklını başına getirsin. Ne hale soktuklarının farkında değiller. Askerlik psikoloji falan diyorlar ya en çok bizim psikolojiyi bozdular..
merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun napıonuz bakalım..sevdiğim 15inde izne gelyo yanıma
Hayirli kandiller kizlar, dualarimiz askerlerimizle olsun...
Kandiliniz mubarek olsun
Fatoş canm evt az kaldı ya haftaya yanımda olcakaz görcem ama napalım hiç yoktan iyidir
Sağol canımcımmm senin de kandilin mübarek olsunnUmuyoruz ki her şey güzel olacak tatlış..bunun için dayanıyoruz her şeye
Ayy ne güzel ne heyecanlııı olur şimdiii..merak ederim yaz buralara ne oldu ne bittiii şimdiden gözünaydın canım
Kandilin mübarek olsunn Allah sabırlar versin Büşraa..hamilesin bir de Allah sana daha fazla sabır versin dualarımızda birbirimize hep yer var
Kandilin mübarek olsun Ebruşum..
Sağol canım benim..yani tam çözdük denemez henüz limoniyiz hala ama ilk günkü kadar kötü de değil..sağol Ebruşum
Siz de artık biiii düzeleydinizzzz
Keşke canım keşke yaa..ne yüreği sızlıyor insanınn yazık insanlar perişan oldu yahu, ama ne kadar da cesur bir ülkeyiz..bu yönümüzle de çok gurur duyuyorum işte!!
Haklısın hala da haklısın canım evet kırıyorlar yıpratıyorlar hadi askerde ama seninki izinde de abartmış dozu yani..Zafer'in o konuda hakkını asla yemem yani..biz evlerine bile çok az gitmiştik izinde..yani kışkırtmak için demiyorum ama vur kafasınaaaBu kadar hasretle bekliyoz yani ayıpp
Sizin de kandiliniz mübarek olsun kızlarr..
Fatoşş heyecan dorukta desene
Haklısın hala da haklısın canım evet kırıyorlar yıpratıyorlar hadi askerde ama seninki izinde de abartmış dozu yani..Zafer'in o konuda hakkını asla yemem yani..biz evlerine bile çok az gitmiştik izinde..yani kışkırtmak için demiyorum ama vur kafasınaaaBu kadar hasretle bekliyoz yani ayıpp
Hilalcim sizinde araniz bozukmus canim uzuldum, sen deger bekledikce zaferde tam tersini yapip seni uzecektir. Ben biraktim kafaya takmadim simdide omercik durmadan guzel seyler yagdiriyor cok iyiyiz Masallah :)
Duygucum seninde askerin gelmis bol bereketli mehtaplar diliyorum sana da :)
Amin canim cok sagol.evet hamileyim ve kocamsiz hersey cok zor ama gececegine inanarak ve bol bol dua edip sabir dileyerek geciyor günlerim..arada birde hormonlar tavan yapiyor ve aglamaya basliyorum anlican hamile hamile beklemek bana iyi gelmedi ama sabr edecegiz tatlim benimde dualarim hep sizinle rabbim kabul etsin insaallah
Bugün neler oldu neler.. Resmen bitiyorduk.. Resmen sona gelmişti.. ''Askerlik bitene kadar görüşmeyelim bu ikimiz içinde en iyisi kendine iyi bak'' diye bi mesaj. Sonra kendimi kaybettim çıktım evden yolun kenarına oturdum bağıra bağıra ağladım. Annem aradı nerde olduğumu sordu söyledim geldi beni oturttu bi köşeye. Yakupu aradı bağırdı çağırdı kızımı üzmeye hakkın yok dedi ve kapattı. Aradan 1 saat geçti eve geldim uyku ilacı aldım ve uyuyacaktım ki yakup aradı özür diledi uyuyacağım dedim ve kapattım. Şimdi iyiyim hemde gayet iyiyim. Artık gelse de gelmese de farketmez. Bitse de bitmesede.. Yüzükleri bi ara çıkarttım annem taktı parmağıma bu kadar kolay değil kızım zamana bırak dedi. Ne ailemi üzerim, ne de kendimi. Artık umrumda değil. Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımda. Hayırlıysa olur zaten..
Yaaaa kıyamam yavrumm bu kadar büyüdüğünü bilmiyordummm ama annen çok haklı canım benim öyle kolay da bitmiyor işte ki hele nişanlısınız, tabi ki hayırlısı yani olcağı varsa olur ama dur bi' sakin ol..iyiysen ne alâ çok sevinirim ama tak edebilir arada elinden geldiğince sakin ol..
Peki neden öyle bir mesaj atma gereği duymuş sordun mu?? Allah Allah yaa abaşka bir sebep olabilir mi?? Ne bileyim sen yazsan daha mantıklı bu mesajı yani..ahh kızlar ne kadar dirayetliyiz de onlar ne kadar çocuk ne kadar dayanıksızlar aslındaaa offf...üzülmemeye çalış yavrum yaa inşallah gitmeden bi' şeyelr yapar da kurtarır durumu, geçerli bi' nedeni vardır umarım tabi hayırlısıysa..
Esincim seni üzmek istemiyorum ama bu adam şimdiden sana karşı bu kadar ilgisizz izne geliyo niye geliyo ailesinden sonra sen önemli değilmisin onun için onu bekleyen kim yani ,,, bu kadar yıpratıyo yanii evlenince düzelir kafasına gitme bence askerden gelene kadar tart-ölç-biç çünkü bir erkek neyse odur kanımca değişmez...hadi orda askerde şimdi gelince bu zulmü niye ben onu anlamadım...
canım bu mübarek günde allah gönlüne göre versin ama unutma yani mutsuzluk mutluluk getirmez ve bir erkek asla değişmez bunlar benim kendi fikirlerm...böyle yazdım resmen şubat ayından beri hep aynı şeyleri yaşıyosun yaptığın onca fedakarlık ve anlayışa rağmen inşallah her şey düzelir aklı başına gelir ve seni bi daha hiç üzmez...
Ah kuzum bir bilsen içimde yaşadığım duyguları. Ağlamaktan suratım çöktü artık, ben çöktüm. Seni bekleyen kim dediğim de bana ben beklemiyorum seni dimi diyor. Lafları hep başka taraflara yoruyor. Erkek değişir ama değişmek isterse canım. Canımı yeterince yaktı. Gerisi dualara kalmış. Rabbim hayırlısını etsin ne diyeyim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?