- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ben gene içime attım aradım sordum hayatım geliyor musun diye yok be ne geleceğim işim gücüm var dedi. Düzgün konuşur musun benimle dedim. Sinir etme insanı demeye başladı. Naptım ben sana suçumu söyle yanıma gelmeni istediğim için mi böyle oldu dedim. Senin yüzünden babamla tartışmak zorunda değilim dedi. Ve aslında bi iki gün önce onun yanında babamla tartıştım sırf babam tatile çıkmak istiyor yakup burda diye gitmek istemediğim için.. Bende susmadım yeter artık ben senin yüzünden babamla tartışıyorum gene birşey demiyorum sırf yanıma gel dedim diye babanla tartıştın diye mi böyle olduk dedim. Bağırdım kapattıım telefonu. Sonra bi mesaj.. Gerisi alt üst etti duygularımı. Sabrediyorum ama nereye kadar.. Her tartışmada ilişkimiz hakkında tek başına yorum yapmak onun ne haddine ki.. Asla unutmam o mesajı artık. Bi soğukluk belirdi içimde. Ne konuşmak istiyorum, ne suratını görmek. Napcam bilmiyorum canım..
hakkında hayırlısı olsun canım ,,,o vatani görevini yapmak zorunda ama sen burda hayatını ona göre ayarlıosun acaba onun farkındamı ya çok kızdım şimdi sen bekliosunda ben beklemiyomuyum demek çok ayıp etmş...gitsinde bakalımmm aklı başına gelsin madem biraz daha kıymetini anlasın
Ah be canım benm ya çok üzmüş seniii..ama evet bu yaptıklarının şu an affedilir bi' yanı yok bekleyip görmekten başka çaren yok..
Bir mucize olsa değişse unuttursa keşkee..ama gerçekten Begüm'ün de dediği gibi hadi askerdeyken çekiyoruz da geldiğinde bu tavır ne ki, ayrıca senin için babasıyla kavga etmesine gerek olmamalı normalde..ama belki de çok üstüne gitmişlerdir yavrum aile durumunu bilemiycem ama yapılan haksızlık net ortada, cidden ben de çok garipsedim, zamanla gör ve hemen affetme Esincim, hakkında hayırlısı olsun, kırılan kalbine yazık yavrum ya..yani hislerini çok iyi bildiğim için bu yapılan bana bile ağır geldi...çok üzüldüm cidden canım benm yaa..ah yaaa
Üzme kendini Esincim bol dua et hayırlısı için bugün..Allahım inşallah üzmesin seni daha fazla kıyamam
Ah kuzum bir bilsen içimde yaşadığım duyguları. Ağlamaktan suratım çöktü artık, ben çöktüm. Seni bekleyen kim dediğim de bana ben beklemiyorum seni dimi diyor. Lafları hep başka taraflara yoruyor. Erkek değişir ama değişmek isterse canım. Canımı yeterince yaktı. Gerisi dualara kalmış. Rabbim hayırlısını etsin ne diyeyim ki.
O dediğine o kadar alınma tatlım anlamasını da bekleme her erkeğin düz mantık aynı yani.. evet o da seni bekliyor, çünkü onlar öyle sanıyor, onların mantığa göre e benim de yaptığım yanlış bi' şey olmadığına göre bekliyorum oluyor..takılma o lafına benceZafer de der bazen ben de he haklısın der geçerim :)
Erkek değişir isterse kesinlikle canım, isterse ohoo neler yapar, emin ol ben de bizzat gözlerimle gördüm bunu..ha bazı net özellikler değişmez ama bir kısmını tahammül edilebilir hale getirip çok daha mutlu edebilir isterse..
Keşke gelmeseydi diyeceğim hiç aklımdan geçmezdi. Bu kadar özlemişken, keşke gelmeseydi demekte nasipmiş demek ki.
Keşke gelmeseydi, hasret kalmak daha iyiydi. Ama bunları yaşamayı haketmedim. Ordayken benden kıymetlisi yok, burda ama benden kıymetsizi yok.
Hilalcim iyi ki konuşacak dertleşecek sizin gibi dostlara sahibim. Keşke yakın olsaydınız omzunuza yaslanıp ağlardım ama.. Bekle bekle nereye kadar be kuzum? Böyle giderse sonunu göremiyorum ben bu ilişkinin. Hep çabaladım, hep yıprattı beni, ama ben artık gerçekten güçsüz düştüm. Hem kaybetmekten korkuyorum, hem içimi bi soğukluk sarıyor. Affetmek kolay değil ki. Hele bu olanlardan sonra.. Uff keşke o da sizin gibi düşünebilse ne kadar yıprattığının farkında değil. Bi özür dilemekle geçmiyor işte..
Aman kuzum takılacak onca laf varken onda takılı kalamıyorum ki keşke tek sorun o olsaa... Bakalım bizim ki değişecek mi? :26:
Siz nasıl oldunuz kuzum? En son aranız bozuktu ?
Ordayken senden kıymatlisi olmaması da ilginç ama biliyor musun Esincim, bizde yanyanayken daha iyiyizdir mesela..uzakken çok kavga ederiz, yani ters bir ilişki ama bilemiyorum Esincim, her istediğini paylaş tabi ki..bizi bizden başkası anlayamaz emin ol, keşke fırsatımız olsaydı da ben de seni yanında teselli etseydim yavrum ya..cidden ben de çok üzüldüm ama o şu an seni ne kadar kırdığının tabi ki de farkında değil, ya gerçekten çok acayip farklı açılardan bakıyorlar bize göre onlar..yani kırıp üzmesinde bi' anormallik yok hepsi yapıyor ama görme olayını bu kadar büyütmesi cidden ben en çok oraya takıldım..ama orda bile bi' erkeklik gururu olailir, babası ne dedi kim bilr de bu kadar cozudu seninki de..
Tabi ki bir özürle geçmez..bekle bekle nereye kadar haklısın ama eskiden bu kadar problem yoksa eğer, gelecekte de olmayabilir, normal zaman diliminizde görmek lazım sizi
İnşallah yavrum hayırlısıysa inşallah değişsin, seviyor ki nişanlanmışsınz seven adam da istedikten sonra her şeyi değiştirir..o güce sahiptir yani..
İyiyiz canım kıvamında bugün bakalım, bende de çok yara var ama şu an depinsem de çare yokk..sakin olmaya çalışıyorum, dün gene dyo işte ben yalnız yaşaya yaşaya sana nası davrancamı mı unuttum ne...
Şubat ayından beri askerlik başladı başlayalı böyleyiz. Ama şuan izinde ya burda ve zor görüyorum yüzünü askerlikten bi farkıda yok açıkcası. Gelip gelmemesi pek birşeyi değiştirmedi kuzum. Yan yanayken eğer keyifliysek bizden şebeği yok, ama kötüysek bizden çekilmezi yok. Hele ki o birşeye sinirliyse bütün günü ziyan eder. Babası ''bizimle bi sorunun mu var oğlum? bizimle neden durmuyorsun'' demiş. Yani açık açık (esinin yanına gitme, burda dur dükkanda otur) demek istemiş. Sevgisinden şüphem yoktu, ama bugün oldu bi ara. Özgürsün, gittiği yere kadar gider gibi kelimelerde kullanınca.
Allah allah ya tek onlar yalnız zaten erkeklerin şu mantıklarına bayılıyorum, hani kadınlara derler ya hep kendinizi düşünün diye aslında tam tersi. İnşallah düzelirsiniz hiç bozulmamak üzere kuzum. Şurda kalmış 22 gün
Şİmdi dedim ya tatlım geri kalan kısım normal yani sinirliyse çekilmez, günü zehir eder falan o kısım bizim elimizde malesef onlara güven olmuyor, ama görüşme olayında yaptığı büyük ayıp sadece, yani babasınınki de çok anlayışsızca olmuş gerçekten de o kadar alınıp da sana patlayacak bir şey dememiş görünürde tabi anlattığı kadarıysa...
Ve gerçekten gerekirse resti de çekip gelmeli tabi ki yanında sen onun nişanlısısın yahu ne demekk..ama izne gelenlerde de sen de gördün evlilerde bile bazen sorun oluyor..yok ailesi çağırıyor ya da ailesi gelecek gelmesinler başbaşa kalalım falan..yani bu evliyken bile oluyor düşün...Bunları da düşün Esincim, ben yazpmazdım diye düşünme başka erkeklere de bi' göz at nasıl davranıyorlar diye..hamurları aynı :)
Sağol canım benm inşallah baya azalttık artık da iyce de sıkıştırdı şafak ah ahh
Ufff kuzum kapatalım artık konuyu bugünlük bu kadar yeter bana :26:
Babası mübarek kaynana gibi allahım ya. Kaynana da ondan farksız değil zaten. Düşünmekten artık düşünecek kafa kalmadıı hilalim
Şafak azalmış ya, sizin şafağı gördükçe umutlarımız artıyor ya hu. 455 ten 333'e nasıl düştük anlamış değilim bende..
Naısl istersen yavrum..düşünme tabi ki şu an boşverr hayırlısı olsunnn..
Azaldı kızzz...tam 196 gündr göremedim koklayamadım yarimiah böyle bahsederken de sanarsın peri peri
Duygucum seninde askerin gelmis bol bereketli mehtaplar diliyorum sana da :)
AyşşşşKeşke bende askerde olsa da hasret kalsam, burdayken hasret kalmak daha çok koyuyoo yavrum
Gelince bırakma Zaferini sarıl şöyle bi saat sonra hep beraber olacağınız zaten istediğin kadar sarılırsınBizim kaynana rahat bırakmadı ki. 5-10 dk sarıldım sonra geldi aldı çoçuğu kolumda daha da bırakmadı
Geldiğinde de malesef hep beraber olamıcaz canım, ayrı şehirlerdeyiz biz ama olsun tabi en fazla 1 ay dururz öyleee..
Ay bi sarılacaaammm sormaaa..İstanbul'a gelince zaten bi tek benm başka kimse yokk hehehe
Ben de Antalya'ya gidersem inşallah ordan da kaçmayı düşünüyoz
Annesi de diyo zaten 3 gün görek izin ver gerisini naparsan yap
Oooo planlar süpermişİnşallah dilediğiniz, istediğniz gibi geçer bundan sonraki zamanınız kuzum
Annesinin ağzını yerler 3 günden birşey olmaz bizimki nideeeenn demiyo öylee ah kaynana ah
İnşallah Esincimm çok sağoll Aminnn
Şimdilik böyle diyor bakalımmAma severim kendisini sağolsunn
Hakkında hayırlısı tekrar Esincimm..şimdilik ben kaçıyorum eve gitme vakti
Allah nazar değdirmesi kuzum, bizim kaynana yeni yeni gösteriyor dişlerini
Amin kuzum amin, duaların benimle de olsun bu gece..
Bende çıkıyorum kafa dağıtcam biraz dışarıya çıkacağım öpüyorum görüşürüz kuzum
Esincim meraba okudum biraz durumunu da bravo iyi sabrediyosun canm Allah yüzünü güldürsün inşallah..Sen sabret sadece dualarını eksik etme hiç bir zaman..Nişanlının yaptığı da çok ayıp olmuş gerçekten sevgili olsanız bir derece tamam diyecem de nişanlın yani böyle olmamalı.Dualarımız seninle güçlü ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?