- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Yazarım kız yazarm :) bakalım aksilik çıkmaz inşallah herşey çok güzel olur :)
Sen nasılsın hilalciim nasıl geçti günün :)
Ne güzel bi duadır bu böyle. Sizin sayenizde güçlüyüm ben. Çok sağol canım benimDışardaydım teyzeme geldim bi gireyim bakayım dedim. Şimdi tekrar çıkacağım 5 aydır ilk kez kendi kafama dolanıyorum. Annemde serbest bıraktı yakup annemi arayıp öğreniyr mesaj atıyor arada seni çok özledim gibi. Bende sevgili olmak ve nişanlı olmak arasında ki farkı bi türlü ayırt ettiremiyorum işte ailesine. Sanki erkek benim kız o Allahım gör halimi Çok kırgınım. Rabbim hayırlısını nasip etsin canım
Yoğun bir gün daha geçirdim tatlışşş amaa olsun iyiyim şükürr iyi geliyor aslında koşturmacalarr
İnşallah güzel lur canım ay çok heyecanlııı
Evet canım yaa merakla bekliyorumm :) Evet koşturma olunca dertleri unutuyosun çünkü bende morelm bozukken bişeylerle uğraşmaya bayılırım :)
Kafana göre takıl tabi ki tatlım en güzelini yapıyorsun..
Tabi ki insan şimdi böyle mi olmalıydı diyor bazen çok üzülüyor ama yapacak bi' şey yoksa oturup diz dövmenin de çok anlamı yok..
Daha neee mesajlar atacak ooo
Off kizlar moralim cok bozuk suanneden benim esim bu kadar iyi niyetli??herkezin yaptigi kötülükleri göremiyor?? Allahim kizlar gercekten cok zor isim coook..
Hayırdır canımm ?? Sorunun ne anlat bakalmm
Ahh canim nerden baslasamki...
Esim cok iyi niyetli bir görümcem var evlenip ayrilmis bi cocugu var ama esimimin paralarini borc diye aliyo bidaha geri vermiyo benim esimde cook iyi niyetli oldugundan durumu yoktur fln diyo ya tmm anliyorum kendi bakiyo cocuga isi zor anlayabiliyorum ama görümcem esime göründügü gibi iyi niyetli degil arkasindan konusuyor,geziyo her türlü sacma sapan seylere para harciyor onlara para buluyor önemli seylerine para bulamiyor nadil oluyorsa..yani esim birtek görümceme bôyle degilki herkeze herseyi yapmaya hazir benimde bir yacrum
Olacak ozamanda bukadar rahat olmasindan korkuyorum.bugün beni görümcem yüzünden cok kirdi.yarin konusacagim bu kadar iyi niyetli olma fln diye ama bu kacinci konusmam tmm diyo hala devam ediyor.esim askerde ona para yollayacagina hic umursamiyor.amaan vallahi ne yapacagimi bilmiyorum canim
Canım sıkma canını ya eşine de söyle tabiki tepkini belli et onunda kardeşi sonuçta ama görmcen gerçekten gerksiz harcamalr yapıyosa sonra zır durumda kalıyosa suçlu tabi canını da fazla sıkma eşin asker bebekte bekliyomuşsun strese girme içini ferah tut bolbol dua et Allah yardım eder :)
Off kizlar moralim cok bozuk suanneden benim esim bu kadar iyi niyetli??herkezin yaptigi kötülükleri göremiyor?? Allahim kizlar gercekten cok zor isim coook..
Ahh canim nerden baslasamki...
Esim cok iyi niyetli bir görümcem var evlenip ayrilmis bi cocugu var ama esimimin paralarini borc diye aliyo bidaha geri vermiyo benim esimde cook iyi niyetli oldugundan durumu yoktur fln diyo ya tmm anliyorum kendi bakiyo cocuga isi zor anlayabiliyorum ama görümcem esime göründügü gibi iyi niyetli degil arkasindan konusuyor,geziyo her türlü sacma sapan seylere para harciyor onlara para buluyor önemli seylerine para bulamiyor nadil oluyorsa..yani esim birtek görümceme bôyle degilki herkeze herseyi yapmaya hazir benimde bir yacrum
Olacak ozamanda bukadar rahat olmasindan korkuyorum.bugün beni görümcem yüzünden cok kirdi.yarin konusacagim bu kadar iyi niyetli olma fln diye ama bu kacinci konusmam tmm diyo hala devam ediyor.esim askerde ona para yollayacagina hic umursamiyor.amaan vallahi ne yapacagimi bilmiyorum canim
Insaallah canim evet zaten böyle canimi siktigimda hep bebegimi üzüyorum kendime cok kiziyorum o yüzden. ama canim simdi söyle benimde yavrum olacak böyle paralari vermeye devam ederse nasil bir gelecegimiz olacakki yani zaten büyük konusmayayim yavrum dogunca bu kadar serbestlige katlanamam ve insaallah esimde degisir.Insan gercekten daha anne olmadan bebegini düsünüyor o kadar baska birseyki canim anlatilamaz rabbim herkeze yasatsin insaallah
Günaydınnnn herkeseee
Ay bugün ofiste bikaç iş yetiştirip kuaföre kaçacaammm çok yakın arkadaşımın kınası var bugün..her şeyi kafamda bir süre erteleyip arkadaşımın yanında olacağım ona kınalar yakacağımha bir de tabi süslenip püsleneceğim
Şafak 21 Diyarbakırda'yız bugünn..geçiyor günler bu araa...
Günaydin tatliim :) ooohh bugün cok cok eglen bizim icinde takma hicbiseyi kafana zaten cok az bir vaktin kalmis askerine kavusmaya.rabbim hayirlica sagliklica kavustursun insaallah bizlerede o günleri göstersin
Günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl
Sağol Büşracım senin üzüntünü de okuyup yorum yazmıştım, sen de canını hiç bir şeye sıkmayasın, dualarımız hepimizin etrafında, umarım her şey dilediğimiz gibi olur..
Evet az kaldı artık sabırsızlanıyoruzz
Günaydınnn..iyiyizz sen nasılsınn??
Şükür iyiyim bende tatlım sadece askerimi çok özledim.
Şükür iyiyim bende tatlım sadece askerimi çok özledim.
Kızlar mazeret dilekçemizi verdik bugün, dua edelim de kabul edilsin şafağım uzamasınnnn yoksa ağlarımmm
Evdeyim canım yaa çalışmıyorum ama evden taşınacağız şu bir ay onunla geçer oyalanırım canım.Senin zaten şafak baya bir az kalmış bencede bakma hiç kendine ayır bakım yap kendine gez dolaş sonra askerin yanında olur inşallah.
Ah canım ben de ben deee..ama pek dillendirmiyorum bu ara umursuz falan davranmaya çalışıyorum şafağıma
Çaktırmadan geçip gitsin diye..
Sen nerdendin Selencim?? Çalışıyor musun??
İnsanın oyalancak bir şeyleri olunca daha çabuk geçiyor zaman şükür..
Kızlar mazeret dilekçemizi verdik bugün, dua edelim de kabul edilsin şafağım uzamasınnnn yoksa ağlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?