Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaman çabucak geçsin askerlerimize kavuşalım kızlar, sonra gelsin nişan, düğün :123:

İnşallah inşallahh sen de mehtap yapacakmışsın negüzell...süper olur

Aynen öylee geçer zman..
Öyle yapıyorum yaa..artık daraldıkça zaman bunaltır izin vermeyecem şafağa bunaltamıcak beniii

Uzama değil de aslında biz baştan beri mazeret izni almışız gibi saydık ama vermeme ihtimalleri de var :44: Yani vermezlerse 8-10 gün uzayacak bu şafak İnşallahhh uzamayacakk verecekler iznimiziii

Ah İnşallah uzamaz tatlım 21 gün sana zor geliyor o 8 gün ızdırap olur sanırım.

Günaydıın yavru Bugünde aynıyım hala aynı moral bozukluğu.. Dün gece aradı özür diledi falan seni çok seviyorum dedi. Bende uzatmayayım dedim gene düzgün konuşayım dedim lakin benim içimdeki soğukluk yanında onun konuşmalarında ki soğukluk çok ayrı. Sonumuz ne olacak :26: Hilalimm suçlu taraf o olduğu halde, ilgiyi, sevgiyi göremiyorum. Ben artık yoruldum. Çok yoruldum. Şurda 4 gün kaldı gitmesine ama.. Dün telefonda konuşurken izne gelme dedim istemiyorum dedim açık açık. O da bende öyle düşünüyorum dedi. Hiç bi farkı yok askerdeymişsin gibi hissediyorum dedim, bende öyle hissediyorum dedi. Ne kadar kırıldığımı anlattım. Özür diledi. Bi özür dilemekle geçiyor mu ya? Uff ufff.

Günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl

Günaydın kuzum. Gördüğün gibi hala aynıyım, sen nasılsın ?

Evetttttttt hemde çok cabuk geçsin özlemm çok ağır gelmeye başladı hareketli şarkıda bile ağlamaya başladım bu çok kötü bir durum
her şarkıd o var gibi dimi

eveet 5 aylık hasret 10 günle taçlanacak.
sonra bi 5 ay daha yook

Ah canım benim yaaa..içinden geldiği gibi davran askere gitcek izni bitcez gene özlücez diye zorluyorsun belki kendini ama bu kırdığı konu değişmediği sürece de kırılmaya devam edeceksin, gerçekten fazlaca haklısın ben bile kavga ettiğimde diyorum bazen ama benim de suşum varr diyeee..ama sana diyemiyorum şu an. Bu konu insanı fazlasıyla kırıp yaralar, ama neden yaptığını falan açıklamıyor mu yani başkaları bunalttı ondan oldu falan diye?? Özür diliyor ama açıklaması ne yani???
Allah hayırlısını versin yavrum yıpratma kendini içindne geleni yap..

Hayırlısı olsun tatlım inşallah Allah gönlüne göre verir.

Sağol canikomm inşallahh
Sana da sabır versin Allah..kolay değil yaa...zor bir süreç..

Ah canım benim yaa neden bu kadar uzatıyor senin bu yakup sen onun için kendini parçalarken hiç hakkı yok bunları sana yaşatmaya Allah sana sabır versin esinim

Çok hemde sen bitirdin darısı bize tüm asker yarenlerine inşallah hilalcim.

:92: 06.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...84 svsaskim...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...147 tugbaoguzhan

....169 chidoshimedo....

...169 GRGR...

...169 mayamaya11

...169 BerlD...

...169 kmleomer...

...169 nazarboncugu05...

... 177 ED2006...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...200 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...257 karamanlier...

...258 xxIpekxx...

... 258 destinyeda...

...259 depresiffpolyanna...

...260 nesilll...

...262 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...332 pekmez_akilli...

...332 ilithya...

...332 zeynepesin...

...332 SelenYusuf...

...332 begushh...

...383 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...426 seros08...

...426 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Özür diliyor sadece özür diliyor. Açıklamasız.. Umrunda değilim kuzum, onun umrunda değilim. Önceki gibi ilgili yakup yok karşımda, tartıştığımızda suçlu olan taraf oysa gönlümü alırdı çok güzel bi şekilde ama.. Ama işte gerisi yok. İçimden geldiği gibi davranmaya çalışıyorum, gene gidecek hasret kalacağız uzatmayalım gibisinden davranmaya çalışsamda olmuyor.

Ah canım benim yaa neden bu kadar uzatıyor senin bu yakup sen onun için kendini parçalarken hiç hakkı yok bunları sana yaşatmaya Allah sana sabır versin esinim

Bizden artık bi halt olmaz diye düşünmeye başladım artık. Kalbimi kırdığında uzun uzun mesajlar yazıp suratımı güldürürdü gene lakin dün bi kez aradı iki mesaj attı sonra uyumuş. Ben ? Ben uykusuzum. Düşünmekten gözüme uyku dahi girmedi.. Babamda soruyor ne bu suratının hali diye. Annemde iki arada bi derede kaldı, babamı idare ederken benim keyfimi yerine getirmeye çalışıyor.

06/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...AskErimm1411 = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 10 BALIKESİR' e selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 21 DİYARBAKIR' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 78 KARABUK' e selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

neyse ki doğan güneş demene az kaldıı

Canım benm ya insan ne kadar krıılıyor değil mi..of offf Yakup
Canım benm istediğinde konuşalım ama biraz kafanı da uzak tutmaya çalış artık, kısırdöngüdesin şu an, nasıl olcak nolcak gene çare bulamıycaksın Bir yanın uzak dursun benden bir yanın ah eskisi gibi olsa gönlümü alsa vermeye hazırım derken de bir ilişki bitmiyor işte..çaresizce insan değişmesini bekliyor..dedim ya hepsi de kendi elinde, bu basite alıncak bir kırgınlık değil, izindeyken yapmamalıydı, gerçekten kendini affettirene kadar hiç bir şey yapmamaya çalış..bırak naparsa yapsın, düşünme yine özliycem falan kendi de özliycek derdine yansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…