- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
zaman çabucak geçsin askerlerimize kavuşalım kızlar, sonra gelsin nişan, düğün:123:
zaman çabucak geçsin askerlerimize kavuşalım kızlar, sonra gelsin nişan, düğün:123:
Evdeyim canım yaa çalışmıyorum ama evden taşınacağız şu bir ay onunla geçer oyalanırım canım.Senin zaten şafak baya bir az kalmış bencede bakma hiç kendine ayır bakım yap kendine gez dolaş sonra askerin yanında olur inşallah.
Neden uzayacak canım askerlik.
İnşallah inşallahh sen de mehtap yapacakmışsın negüzell...süper olur
Aynen öylee geçer zman..
Öyle yapıyorum yaa..artık daraldıkça zaman bunaltır izin vermeyecem şafağa bunaltamıcak beniii
Uzama değil de aslında biz baştan beri mazeret izni almışız gibi saydık ama vermeme ihtimalleri de var :44: Yani vermezlerse 8-10 gün uzayacak bu şafakİnşallahhh uzamayacakk verecekler iznimiziii
Ah İnşallah uzamaz tatlım 21 gün sana zor geliyor o 8 gün ızdırap olur sanırım.
Kafana göre takıl tabi ki tatlım en güzelini yapıyorsun..
Tabi ki insan şimdi böyle mi olmalıydı diyor bazen çok üzülüyor ama yapacak bi' şey yoksa oturup diz dövmenin de çok anlamı yok..
Daha neee mesajlar atacak ooo
Günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl
Öyle olur muhtemelen ama olmulu düşünmeye çalışıyorum napimm :18:
her şarkıd o var gibi dimiEvetttttttt hemde çok cabuk geçsin özlemm çok ağır gelmeye başladı hareketli şarkıda bile ağlamaya başladım bu çok kötü bir durum
İnşallah inşallahh sen de mehtap yapacakmışsın negüzell...süper olur
Aynen öylee geçer zman..
Öyle yapıyorum yaa..artık daraldıkça zaman bunaltır izin vermeyecem şafağa bunaltamıcak beniii
Uzama değil de aslında biz baştan beri mazeret izni almışız gibi saydık ama vermeme ihtimalleri de var :44: Yani vermezlerse 8-10 gün uzayacak bu şafakİnşallahhh uzamayacakk verecekler iznimiziii
Günaydıın yavruBugünde aynıyım hala aynı moral bozukluğu.. Dün gece aradı özür diledi falan seni çok seviyorum dedi. Bende uzatmayayım dedim gene düzgün konuşayım dedim lakin benim içimdeki soğukluk yanında onun konuşmalarında ki soğukluk çok ayrı. Sonumuz ne olacak :26: Hilalimm suçlu taraf o olduğu halde, ilgiyi, sevgiyi göremiyorum. Ben artık yoruldum. Çok yoruldum. Şurda 4 gün kaldı gitmesine ama.. Dün telefonda konuşurken izne gelme dedim istemiyorum dedim açık açık. O da bende öyle düşünüyorum dedi. Hiç bi farkı yok askerdeymişsin gibi hissediyorum dedim, bende öyle hissediyorum dedi. Ne kadar kırıldığımı anlattım. Özür diledi. Bi özür dilemekle geçiyor mu ya? Uff ufff.
Günaydın kuzum. Gördüğün gibi hala aynıyım, sen nasılsın ?
Hayırlısı olsun tatlım inşallah Allah gönlüne göre verir.
Günaydıın yavruBugünde aynıyım hala aynı moral bozukluğu.. Dün gece aradı özür diledi falan seni çok seviyorum dedi. Bende uzatmayayım dedim gene düzgün konuşayım dedim lakin benim içimdeki soğukluk yanında onun konuşmalarında ki soğukluk çok ayrı. Sonumuz ne olacak :26: Hilalimm suçlu taraf o olduğu halde, ilgiyi, sevgiyi göremiyorum. Ben artık yoruldum. Çok yoruldum. Şurda 4 gün kaldı gitmesine ama.. Dün telefonda konuşurken izne gelme dedim istemiyorum dedim açık açık. O da bende öyle düşünüyorum dedi. Hiç bi farkı yok askerdeymişsin gibi hissediyorum dedim, bende öyle hissediyorum dedi. Ne kadar kırıldığımı anlattım. Özür diledi. Bi özür dilemekle geçiyor mu ya? Uff ufff.
Günaydın kuzum. Gördüğün gibi hala aynıyım, sen nasılsın ?
her şarkıd o var gibi dimi
eveet5 aylık hasret 10 günle taçlanacak.
sonra bi 5 ay daha yook
Ah canım benim yaaa..içinden geldiği gibi davran askere gitcek izni bitcez gene özlücez diye zorluyorsun belki kendini ama bu kırdığı konu değişmediği sürece de kırılmaya devam edeceksin, gerçekten fazlaca haklısın ben bile kavga ettiğimde diyorum bazen ama benim de suşum varr diyeee..ama sana diyemiyorum şu an. Bu konu insanı fazlasıyla kırıp yaralar, ama neden yaptığını falan açıklamıyor mu yani başkaları bunalttı ondan oldu falan diye?? Özür diliyor ama açıklaması ne yani???
Allah hayırlısını versin yavrum yıpratma kendini içindne geleni yap..
Sağol canikomm inşallahh
Sana da sabır versin Allah..kolay değil yaa...zor bir süreç..
Şimdiden ayrılığı düşünme canımmm anı yaşaaa..gelince ne kadr güzel olcak onu düşünn...
Benmki de 6,5 aydır yok anacım
her şarkıd o var gibi dimi
eveet5 aylık hasret 10 günle taçlanacak.
sonra bi 5 ay daha yook
Valla öyle tatlım.Seninde az kalmış ne güzel su gibi geçer inşallah geriye kalan günlerinizde.
Çok hemde sen bitirdin darısı bize tüm asker yarenlerine inşallah hilalcim.
oyy 6.5
nerde askerin canım
Ah canım benim yaaa..içinden geldiği gibi davran askere gitcek izni bitcez gene özlücez diye zorluyorsun belki kendini ama bu kırdığı konu değişmediği sürece de kırılmaya devam edeceksin, gerçekten fazlaca haklısın ben bile kavga ettiğimde diyorum bazen ama benim de suşum varr diyeee..ama sana diyemiyorum şu an. Bu konu insanı fazlasıyla kırıp yaralar, ama neden yaptığını falan açıklamıyor mu yani başkaları bunalttı ondan oldu falan diye?? Özür diliyor ama açıklaması ne yani???
Allah hayırlısını versin yavrum yıpratma kendini içindne geleni yap..
Ah canım benim yaa neden bu kadar uzatıyor senin bu yakup sen onun için kendini parçalarken hiç hakkı yok bunları sana yaşatmaya Allah sana sabır versin esinim
İnşallahh canım inşallahhh..bitirdim ama neler çektim ah ahhh
Mardin'de canım benmkisi, gidemedim oraya, izin de kullanmadık, ondan önce baya görüşmüştük ama 6,5 aydır hiççç görüşmedikk
Özür diliyor sadece özür diliyor. Açıklamasız.. Umrunda değilim kuzum, onun umrunda değilim. Önceki gibi ilgili yakup yok karşımda, tartıştığımızda suçlu olan taraf oysa gönlümü alırdı çok güzel bi şekilde ama.. Ama işte gerisi yok. İçimden geldiği gibi davranmaya çalışıyorum, gene gidecek hasret kalacağız uzatmayalım gibisinden davranmaya çalışsamda olmuyor.
Bizden artık bi halt olmaz diye düşünmeye başladım artık. Kalbimi kırdığında uzun uzun mesajlar yazıp suratımı güldürürdü gene lakin dün bi kez aradı iki mesaj attı sonra uyumuş. Ben ? Ben uykusuzum. Düşünmekten gözüme uyku dahi girmedi.. Babamda soruyor ne bu suratının hali diye. Annemde iki arada bi derede kaldı, babamı idare ederken benim keyfimi yerine getirmeye çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?