neyse ki doğan güneş demene az kaldıı
Özür diliyor sadece özür diliyor. Açıklamasız.. Umrunda değilim kuzum, onun umrunda değilim. Önceki gibi ilgili yakup yok karşımda, tartıştığımızda suçlu olan taraf oysa gönlümü alırdı çok güzel bi şekilde ama.. Ama işte gerisi yok. İçimden geldiği gibi davranmaya çalışıyorum, gene gidecek hasret kalacağız uzatmayalım gibisinden davranmaya çalışsamda olmuyor.
Bizden artık bi halt olmaz diye düşünmeye başladım artık. Kalbimi kırdığında uzun uzun mesajlar yazıp suratımı güldürürdü gene lakin dün bi kez aradı iki mesaj attı sonra uyumuş. Ben ? Ben uykusuzum. Düşünmekten gözüme uyku dahi girmedi.. Babamda soruyor ne bu suratının hali diye. Annemde iki arada bi derede kaldı, babamı idare ederken benim keyfimi yerine getirmeye çalışıyor.
Ayyy evet evettt...resmen depükte 3. sıradayım baksanızaa
Canım benm ya insan ne kadar krıılıyor değil mi..of offf Yakup
Canım benm istediğinde konuşalım ama biraz kafanı da uzak tutmaya çalış artık, kısırdöngüdesin şu an, nasıl olcak nolcak gene çare bulamıycaksınBir yanın uzak dursun benden bir yanın ah eskisi gibi olsa gönlümü alsa vermeye hazırım derken de bir ilişki bitmiyor işte..çaresizce insan değişmesini bekliyor..dedim ya hepsi de kendi elinde, bu basite alıncak bir kırgınlık değil, izindeyken yapmamalıydı, gerçekten kendini affettirene kadar hiç bir şey yapmamaya çalış..bırak naparsa yapsın, düşünme yine özliycem falan kendi de özliycek derdine yansın
Ayyy evet evettt...resmen depükte 3. sıradayım baksanızaa
ŞAFAK 52
RİZE' YE SELAM, YOLA DEVAM
Esinim sakın öyle şeyler düşünme bak biz 3 senedir beraberiz biz ne kötü noktalardan döndük ve senin bu durumun çok hafif kalır benimkinin yanında ama şuan diyorumki iyikide bırakmamışım çünkü askerim çok değişti askerim bile diyor ne kadar cahilmişiz hayatım saçma sapan şeylere üzmüşüz birbirimizi der hep zaman herşeyin ilacı canım bak sakın şu durumda bunları düşünme herşey geçer hallolur.
Sağol tatlım sağoll..orası öyle bi' ara başarabiliyorum bi' ara sinirler tavan yapıyor olmuyor..öyle böyle derken geçiyor günler valla napalım
Sevindim Ömercine tatlış
Sabredeceksin Büsracım başka yol yok, cidden çok zor olmalı senin için ama bir de destek var göbişindeee o da güzel bir duygu olmalııı
O kadar duygu gelgiti çokk normall bizlere bile oluyor ki sen hamilesinn..
Esracım tesekkur ederım canım bı daha ki kavusma İnşallah hepımız ıcın vuslat
Düşünmemeye çalışsam da insan bi umut bekliyor işte.. Çıkcam birazdan dışarıya dolanacağım toplarım kafamı. Geleceğim diyordu bugün için de bakalım bugün gelecek mi. :26:
Kuzum iki denklemin içinde kaldıım artıkkk..
Bitti bitti son 21 şafak sizin için atmayı bırakacak yavru
Bu işte bi yalnışlık var ablacım 52 Ordu oluyorŞahşen ben Orduluyum da
Memleketime hoş geldiiinn
Zamanla göreceğiz kuzum..
Dağıt kafanı dağıtabildiğince..haklısın bir çıkmaz gerçektenn
İnşallah bitecek artık son sabırlarım yavrum
Yanlışlığı açıklamış Hesna abla canım, dün yanlışlık yapmış Ordu'ya gitmiş bugün de Rize'ye gidim demiş
Sağol Büşracım senin üzüntünü de okuyup yorum yazmıştım, sen de canını hiç bir şeye sıkmayasın, dualarımız hepimizin etrafında, umarım her şey dilediğimiz gibi olur..
Evet az kaldı artık sabırsızlanıyoruzz
Günaydınnn..iyiyizz sen nasılsınn??
Bu işte bi yalnışlık var ablacım 52 Ordu oluyorŞahşen ben Orduluyum da
Memleketime hoş geldiiinn
Günaydınnnn herkeseee
Ay bugün ofiste bikaç iş yetiştirip kuaföre kaçacaammm çok yakın arkadaşımın kınası var bugün..her şeyi kafamda bir süre erteleyip arkadaşımın yanında olacağım ona kınalar yakacağımha bir de tabi süslenip püsleneceğim
Şafak 21 Diyarbakırda'yız bugünn..geçiyor günler bu araa...
Heyyytttt beee memleketimee hoşgelmişennn hatunnnnn
[ı]günaydınnnn herkeseee
Ay bugün ofiste bikaç iş yetiştirip kuaföre kaçacaammm çok yakın arkadaşımın kınası var bugün..her şeyi kafamda bir süre erteleyip arkadaşımın yanında olacağım ona kınalar yakacağımHa bir de tabi süslenip püsleneceğim [/ı]
şafak 21 diyarbakırda'yız bugünn..geçiyor günler bu araa...
Evet canim okudum yorumunu gercekten iyi geldi takmiyorum ne yapiyim onu tak bunu tak nereye kadar demi ama :) yani konusmaya caliscam bugün esimle insaallah anlar benimde dualarim hep seninle umarim seninde hersey istedigin gibi olur..rabbim hepimizin yardimcisi olsunsuan bebegim tekmeliyor teyzesi okadar mutlu ediyor ki beni bu mutluluk herseye deger..benim bebegim beni bukadsr mutlu ederken onu sacma sapan seylerle üzemem
Heyyytttt beee memleketimee hoşgelmişennn hatunnnnn
hilalcimm, ömerimin karış karış toprağına ayak bastığı yerdesin
Ama ben mardine geldiğim zaman sen gitmiş olursun buralardan (
Bu akşam çocukluk arkadaşımın yani 15 yıllık arkadaşımın nişanı var pazar günüde düğünü bu ara yoğun geçicek yani kızlar arkadaşlarımın hepsini evlendiriyorum bu yazz
Onu zaten açıkladım yukarda okumadın mı hıh
Ablaam valla görmediiim
Hiloooşş yakup mesaj attı, seni çok özledim size geliyorum diye evde tekim kuzenim bıçaklanmış annemler ziyarete gitti. Salak kız meselesi yüzünden böbreğine bıçağı yemiş.
Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Konuşmamız gerek ilişkimiz hakkında 1 saatlik kaçıyorum dükkandan gelcem dedi. Bende peki yazdım. Normalde içimde heyecan olur şimdi duygusuz gibi hissediyorum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?