Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esinim sakın öyle şeyler düşünme bak biz 3 senedir beraberiz biz ne kötü noktalardan döndük ve senin bu durumun çok hafif kalır benimkinin yanında ama şuan diyorumki iyikide bırakmamışım çünkü askerim çok değişti askerim bile diyor ne kadar cahilmişiz hayatım saçma sapan şeylere üzmüşüz birbirimizi der hep zaman herşeyin ilacı canım bak sakın şu durumda bunları düşünme herşey geçer hallolur.

Ayyy evet evettt...resmen depükte 3. sıradayım baksanızaa

Düşünmemeye çalışsam da insan bi umut bekliyor işte.. Çıkcam birazdan dışarıya dolanacağım toplarım kafamı. Geleceğim diyordu bugün için de bakalım bugün gelecek mi. :26:
Kuzum iki denklemin içinde kaldıım artıkkk..

Bitti bitti son 21 şafak sizin için atmayı bırakacak yavru

ŞAFAK 52

RİZE' YE SELAM, YOLA DEVAM

Bu işte bi yalnışlık var ablacım 52 Ordu oluyor Şahşen ben Orduluyum da
Memleketime hoş geldiiinn

Zamanla göreceğiz kuzum..

Esracım tesekkur ederım canım bı daha ki kavusma İnşallah hepımız ıcın vuslat

Sen boyle boyle askerligi bitirip gideceksin canim zaten o zaman da hic dert sikinti kalmaz :)

Rica ederim canim, onsallah safaklar dogan gunes icin atiyorrr artik :)

Dağıt kafanı dağıtabildiğince..haklısın bir çıkmaz gerçektenn

İnşallah bitecek artık son sabırlarım yavrum

Yanlışlığı açıklamış Hesna abla canım, dün yanlışlık yapmış Ordu'ya gitmiş bugün de Rize'ye gidim demiş

Kızlar ben çıkıyorum görüşürüz dikkat edin kendinize esinim sende üzme kendini herşey yoluna girecek inşallah.

Bitti bitti oldu da bitti maşallah nazar değmez inşallah
Ooo hesna abla iyi düşünmüş ya hu

Evet canim okudum yorumunu gercekten iyi geldi takmiyorum ne yapiyim onu tak bunu tak nereye kadar demi ama :) yani konusmaya caliscam bugün esimle insaallah anlar benimde dualarim hep seninle umarim seninde hersey istedigin gibi olur..rabbim hepimizin yardimcisi olsun suan bebegim tekmeliyor teyzesi okadar mutlu ediyor ki beni bu mutluluk herseye deger..benim bebegim beni bukadsr mutlu ederken onu sacma sapan seylerle üzemem

Heyyytttt beee memleketimee hoşgelmişennn hatunnnnn

hilalcimm, ömerimin karış karış toprağına ayak bastığı yerdesin
Ama ben mardine geldiğim zaman sen gitmiş olursun buralardan (

Bu akşam çocukluk arkadaşımın yani 15 yıllık arkadaşımın nişanı var pazar günüde düğünü bu ara yoğun geçicek yani kızlar arkadaşlarımın hepsini evlendiriyorum bu yazz

aynenn oyleeeee baksana bebisin tatliliginaa daha karnında sana destek oluyor ayy simdiden masil tatlii yaaa benm gibi bebek delisine iyi dedinnn :))))

Heyyytttt beee memleketimee hoşgelmişennn hatunnnnn

hosbuldukkkk ebrusummmm kalak ki burda birazz hehehe Allah herkese benm memleketten nasip etsinnn 05 Amasyaaaa :):)))

hilalcimm, ömerimin karış karış toprağına ayak bastığı yerdesin
Ama ben mardine geldiğim zaman sen gitmiş olursun buralardan (

aaaa bunu duymamis olayimmm ben nere gidecem kizzz gitmem sizi depuklemedennn..sadece tatilde falan giremem yani yoksaaa dekmeyi basacam sizeeee :))))

Bu akşam çocukluk arkadaşımın yani 15 yıllık arkadaşımın nişanı var pazar günüde düğünü bu ara yoğun geçicek yani kızlar arkadaşlarımın hepsini evlendiriyorum bu yazz

Ay benm de cocukluk arkadasimin kinasi var bu geceee...izin aldm birazdan kuafore gidecemm hehehe ama bizim dugun cumartesiii sen de foto koy kiz ben cok severim fotolarii :)))

Onu zaten açıkladım yukarda okumadın mı hıh

Ablaam valla görmediiim

Hiloooşş yakup mesaj attı, seni çok özledim size geliyorum diye evde tekim kuzenim bıçaklanmış annemler ziyarete gitti. Salak kız meselesi yüzünden böbreğine bıçağı yemiş.
Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Konuşmamız gerek ilişkimiz hakkında 1 saatlik kaçıyorum dükkandan gelcem dedi. Bende peki yazdım. Normalde içimde heyecan olur şimdi duygusuz gibi hissediyorum kendimi..

Gecmis olsun canim üzüldüm...
Sende firsati iyi degerlendir bence icindekileri hep söyle tatlim iyce konusun umarim herseyi halledersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…