Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa sen diyarbakırlımısın ebrucumm benimde askerim DİYARBAKIRDA
Evet diyarbakırlıyım yavrumm ben ilk baştan beri söylüyorum sana unutmuşun demekki
Gidicektim haftaya ama gidemiyorummm

hosbuldukkkk ebrusummmm kalak ki burda birazz hehehe Allah herkese benm memleketten nasip etsinnn 05 Amasyaaaa :):)))

Kall hele kall gezz birazz memleketimiii
Amin tatlım inşallah

heyecan varmı bilmiyom valla canm ya gelcek gene gtcek daha zor olcak ya zaten çok göremıcm:2:
Olsun canim, safaginda baya inmis zaten yeterli o sana :) kac gunlugunw geliyor ki
15 günlüğüne geliyor canm ama ailesiyle ben ayrı şehrlerdeyız bız pek görüşemıcez şafağıda arttrdık bu arada ama çok bunaldı bde nbetleri başladı 24 saat nbet tutuyo

Gecmis olsun canim üzüldüm...
Sende firsati iyi degerlendir bence icindekileri hep söyle tatlim iyce konusun umarim herseyi halledersiniz

İçimdeki tüm kötülükleri boşalttım tam 1 buçuk saat yanımdaydı, sinir krizi de geçirttirdi bana öküz. Kendime geldim rahatladım oh bee
Sarıldı bana o da ağlamaya başladı, ben bilerek soğuk davranmadım çok bunaldım artık dedi. Dün çok korkuttun beni, kendine birşey yaparsın diye çok korktum dedi.
Ellerimi sıkı sıkı tuttu seni asla bırakmam, sensiz yaşayamam, tek dayanağım sensin benim beni bekle olur mu gelince çok güzel bi hayatımız olacak buralardan da gideceğiz dedi.
Çikolata getirmiş 1 kutu sevdiğimi biliyor ya öküz, o gitti bende bitirdim geldim

Akıllı olsun üzmesin kızımızı huhhh
Birde mehtapta kıymetini bilsin yani naz yap sende kızzz

Akıllı olsun üzmesin kızımızı huhhh
Birde mehtapta kıymetini bilsin yani naz yap sende kızzz

Edacıım öyle bir naz yapıyorum ki görsen illallah çekersin ya hu
Şimdi gitti yanımda mesajlar geliyor seni çok seviyorum bitanem seni çok seviyorum hayatım falan fistan tamam aşkım yazıyorum sadece

Edacıım öyle bir naz yapıyorum ki görsen illallah çekersin ya hu
Şimdi gitti yanımda mesajlar geliyor seni çok seviyorum bitanem seni çok seviyorum hayatım falan fistan tamam aşkım yazıyorum sadece

ohhoh aferim kız valla ben anlamyorum orda askerde hayatm aşkm mehtapta böyle yok öyle yağma...
Benimki öyle bir şey yapmaya kalksa oyarım bak ailesi bayramda memlekete gitcek o gitmicek ailesiyle 1 hafvta beraber olcak benle 3 hahahha kendi tercihi birde seninkinide düzeltirsin sen yavrum

Oooohhh ne güzel olmus canim vallahi sevindim aranizin düzelmesine.umarim birdaha seni hiiiic üzmez ve dedigi gibi hic ayrilmazsiniz.ayyy ne güzel seyler söylemis bu mutlulugu yasa simdi sen tatlim coktan hakettin hep üzülüyordun.hersey ama hersey gönlünce olsun cikolata canavari seni :)

Öyle canım kesinlikle dedim zaten askerde kıymete biniyoruz burda değersiz oluyoruz ne bu ya kendine gel çeki düzen ver ben seni bekliyorum burda sen git dükkanda otur başka dedim. Sonra işte yok bir daha olmaz aşkım falan yaptı. Aradı şimdide napıyorsun hayatım dedi hiç oturuyorum yemek yapmaya incem şimdi dedim bana da hazırla geliyorum dedi git kendin yap kendin ye dedim

İnşallah karnındaki o minnacık şey de bana benzer çikolata canavarı olup dellendirir seni Ay yavrum çok sağol. Sizinle dertleşirken ayakta durdum ben. Şimdi iyiyim çok şükür. Süründürüyorum o kadar üzdü buna da hakkım var ya hu

aynen cnm böyle davranması çok kırıcı yapmaz inş birdaha
hahah gelsin gelsin bal acıyı tuzu yemeğe birdaha geliyormu ahhahaha

Son düzenleme:

Teyzesiii oglum zaten simdiden sana benziyor oda kücük cikolata canavari :) ama maalesef adin kalcak bende öyle cikolata canavarim benim süründür kuzum süründür hakkin fazlasiyla var umarim kiymetini cook cok iyi anlar bu sefer

Ooovv buna çok sevindiimm ayyşş yerim onu elini karnına koyduğunda söyle ona esin teyzen sana çikolata alacak çabuk gel de Olsun canım çikolata canavara lafına alışığım ben
İnşallah bilir kıymetimi yoksa onun kıymetini de ben bilmem sürünsüüün öküz

Söyledim teyzesiii hemen tekme atti galiba tamam dedi bu arada herkeze tekme atmaz oglusum demekki sevdi seni nisanlina söyle o üzerse seni benim oglumda onu üzer biz variz senin yaninda dualarimiz hep seninle insaallah sende hemen evlenip bu duyguyu yasarsin kuzum

Zeynepcim çok çok sevindimm barışmanıza :) :) Rabbim dualarının karşılığını verdi işte oh oh :) Hep çok çok çok mutlu ol inşallah :)

O duyguyu tadmayı o kadar çok istiyorum ki Rabbim nasip ederse şöyle içimde bi canlı olduğunu bilmek ne kadar güzel olur yavrum senden iyi bilen yoktur şuan bunu Ayy yerim küçük sıpayı ben yakupa söylerim benim kapı gibi minnacık yeğenim var derim

Insaallah hersey istedigin gibi olur canim benim hayirli mutlu bir yuva kur sonra da insaallah sagliklica minik minik yavrularin bizimde yegenlerimiz olur..yeterki mutlu ol hersey rabbimin izniyle cok güzel olur evet söyle yakup enistesine hep senin arkanda benim minik yavrum

Zeynepcim çok çok sevindimm barışmanıza :) :) Rabbim dualarının karşılığını verdi işte oh oh :) Hep çok çok çok mutlu ol inşallah :)

Ayyy sağol fıstıık Ama bana zeynep deme benim göbeciğimin ismi zeynep esin de bana esiin de ne olur esin dee
Hepimizin her daim mutluluğu kat kat artsın canım. Şükür Rabbim dualarımın karşılığını gerçekten verdi.

Senin ağzından bal damlıyo kız bal damlıyo kavanoz getiriyorum dur bekleee
Allahın izniyle sorunsuz bi şekilde bitirelimde şu askerliği gerisi gelir inşallah canım. Vereceğim size yeğen merak etmee Ama önce sen çıkart şu içindeki ufaklığı

Sabretmesini bilenin her şey ayağına gelirmiş
Hem sabrediyorum, Hem bekliyorum
Hadi gelsene..

Batarsa 332/Atarsa 331.
32 gün sonra 300'lere vedaaaaaaa

Bugünde çok uyumlu benim tickerlerim Nişanlanalı 5 ay 28 gün, askerliğin bitmesine 10 ay 28 gün

Gözüme girecek yaa illa safak sayacımızın bile resmini değiştirmiş

EsinYakupAlbayrak | safaksayac.com - İnteraktif Şafak Sayacı

Son düzenleme:

evet sevgili kocacimda hep söyler agzimdan bal damladigini demekki sen onayliyorsun durma kiz getir bekliyorum kavanozu daha ne ballar damlicak agzimdan :) Mutluluk yasanacak en güzel sey ve sende suan Cok mutlusun o yüzden bende mutluyum ahh ah sorma bende cok sabirsizlaniyorum cikmaya niyeti yok galiba rahatmi ne orasi

Kocacığıın, çok haklıymış yavru Kuzum bırak dursun orda zamanı gelince illaki çıkacak ufaklık Ekim ayında gelecek sanırım benim doğum günümde ekim 1 o yüzden bu kadar sevmiştir beni ufaklık Ay yavrum yanında ne varsa balları onun içine sal gitsin aşağıya inmeye üşeniyorum çok açıktım karnım kurulduyor ya hu Çok mutluyum ama yakupa da belli etmiyorum çünkü tavır yapıyorum kendi üstüme titriyo telefonum bi susmadı arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…