Kocacığıın, çok haklıymış yavruKuzum bırak dursun orda zamanı gelince illaki çıkacak ufaklık Ekim ayında gelecek sanırım benim doğum günümde ekim 1 o yüzden bu kadar sevmiştir beni ufaklık Ay yavrum yanında ne varsa balları onun içine sal gitsin aşağıya inmeye üşeniyorum çok açıktım karnım kurulduyor ya hu Çok mutluyum ama yakupa da belli etmiyorum çünkü tavır yapıyorum kendi üstüme titriyo telefonum bi susmadı arkadaş
Hmmm simdi anlasildi aranizdaki sicakligin sebebi hem cikolata canavarlari hemde ayni ayin canavarlari :) ne güzel iste tatlim susmasin telefonlar keske benimkide susmasa her saniye konussam sesini duysam sen iyi degerlendir bak kuzuu görüyon halimi iste
Eveet ufaklıkla biz çok iyi anlaşırıız heeYaşadıklarını bende yaşadım kuzum hepimiz yaşadık ama inan öyle bi geçiyor ki öyle bi alışıyorsun ki telefonun susmalarına, tabi çalsın diye tuvalete bile telefonla gitmeler unutulmazlardan. Acemilikte değil mi eşin hala ? Ustaya geçince eline telefon geçer, evliler torpilli oluyor genelde misal yakup bana hep keşke nikahı kıyaydık derdi Şimdi bizimki bulaşıkçı bide üstleriyle iyi anlaşıyor. Orda iki telefon almıştı üstlerinden birini getirdi diğeri askeriyede duruyor
Kızlar mazeret dilekçemizi verdik bugün, dua edelim de kabul edilsin şafağım uzamasınnnn yoksa ağlarımmm
Ablaam valla görmediiim
Hiloooşş yakup mesaj attı, seni çok özledim size geliyorum diye evde tekim kuzenim bıçaklanmış annemler ziyarete gitti. Salak kız meselesi yüzünden böbreğine bıçağı yemiş.
Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Konuşmamız gerek ilişkimiz hakkında 1 saatlik kaçıyorum dükkandan gelcem dedi. Bende peki yazdım. Normalde içimde heyecan olur şimdi duygusuz gibi hissediyorum kendimi..
İçimdeki tüm kötülükleri boşalttım tam 1 buçuk saat yanımdaydı, sinir krizi de geçirttirdi bana öküz. Kendime geldim rahatladım oh bee
Sarıldı bana o da ağlamaya başladı, ben bilerek soğuk davranmadım çok bunaldım artık dedi. Dün çok korkuttun beni, kendine birşey yaparsın diye çok korktum dedi.
Ellerimi sıkı sıkı tuttu seni asla bırakmam, sensiz yaşayamam, tek dayanağım sensin benim beni bekle olur mu gelince çok güzel bi hayatımız olacak buralardan da gideceğiz dedi.
Çikolata getirmiş 1 kutu sevdiğimi biliyor ya öküz, o gitti bende bitirdim geldim
canım inşallah kabul edilir uzamaz
bizim yasakmış maalesef artık
Günaydin kizlar bugün hepimiz icin güzel bir gün olur insaallah.
HILALcim nasil gecti kina??
Çok iyi geçtiii vallaa...ne yorulduk sormayın sahneyi asla boş bırakmadım
Sen nasılsın Büşraa??
Ablaam valla görmediiim
Hiloooşş yakup mesaj attı, seni çok özledim size geliyorum diye evde tekim kuzenim bıçaklanmış annemler ziyarete gitti. Salak kız meselesi yüzünden böbreğine bıçağı yemiş.
Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Konuşmamız gerek ilişkimiz hakkında 1 saatlik kaçıyorum dükkandan gelcem dedi. Bende peki yazdım. Normalde içimde heyecan olur şimdi duygusuz gibi hissediyorum kendimi..
Esinn inşallahh hep böyle kalır hiç üzmez seni tatlımm çok sevindimm çünkü gönlündeki ateş sönmüştür bir nebze, çok mutlu oldumm..hatasının farkında bunu iyi kullan bence
Her şeyi açıkça konuşun bir güzel ohhh...
Hadi yaa..bizde yasak yok ama vercekler mi bakalım dua ediyorum hep
Günaydin kizlar bugün hepimiz icin güzel bir gün olur insaallah.
HILALcim nasil gecti kina??
Zafer'den mesaj geldi, "Mazereti kabul etmediler, çok sinirliyim. "
Hayırlısı...
Ne oldu şimdi yani uzadı mı anlamadım :26: Hayırlısı olsun diyeceğim ama neden kabul etmiyorlar ki yeter yani bu kadar askerlik daha ne istiyorlar ki
Esinn inşallahh hep böyle kalır hiç üzmez seni tatlımm çok sevindimm çünkü gönlündeki ateş sönmüştür bir nebze, çok mutlu oldumm..hatasının farkında bunu iyi kullan bence
Her şeyi açıkça konuşun bir güzel ohhh...
Çok iyi geçtiii vallaa...ne yorulduk sormayın sahneyi asla boş bırakmadım
Sen nasılsın Büşraa??
Hayırlısı...
Uzadı..
Ya subaylarda mazeret izni diye bir durum var, biz bu izni aten verirler diye şafağı ona göre saydık ama bölükte yaşanan son oalylardan sonra izinleri engellediler, izin de hiç kullanmadığı için muhtemelen daha da erken gitmesin diye bir de bu izni vermek istemediler..
Gerçekten çok sinirim bozuldu ama Zaferle konuşunca netleştirir artırırım şafağımı
CanımValla bende anlamadım tüm plakaları ezbere bilirim, nasıl böyle bir yanlışlık yaptım kestiremedim
Askerinle aran nasıl bu arada olumsuz bikaç şey yazmışsın :44:
Kuzum.. İyiyiz çok şükür üstüme titriyor şuanDün kurtlarını dökmüşsün kıız :)
Bugün de bizim bi akrabanın nişanı var bende orda dökeceğim kurtlarımı tabi yakup gelmezse
Can sıkıcı bi olay daha.. Hay allahım ya. Kaç gün daha eklenecek peki şafağa. :26:
Yavrum sen sıkma canını gene de diyeceğim ama şafak uzuyor doğal olarak sıkılacaksın ne diyim ki ya :26:
Ablacıım olsun yalnışlıklar etkilemiyo sonuç olarak şafağın geri sayımını
Kötüydük düne kadar nişan atma durumları bile oldu, ama dün geldi yanıma çok şükür konuştuk hallettik.
Rabbim dualarımı kabul etti öncekinden daha çok üstüme düşüyor inşallah hep böyle olur :)
Canım aranızın böyleisne iyi olmasına çok sevindim inan ki..yani uzat bu evreyi elindn geldiğince
Döktüm güzelce yarın da dökmeye devam ederimm düğünde :)
Ağlasam ne fayda ki uzayacak... 8-10 gün arası bakalım..yapacak bir şey yok...sağol yavrum
Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?