Canım günlerdir sıkkın zaten,,dün gece 5 e kadar uyumadım oturdum gerçekten ülkenin haline ağladım ağladm ağladm...
bu yetmedi bu haftada Çarşılar iptal oldu...
O da yetmedi Askerim şu sıralar günde 1 kere arıyo falan o da konuşamıyoruz bile canım sıkıldı...Bugün söyledim diyo işte yorgunluk nöbetler falan dedm geçen haftalardada böyleydi bilmediğim bi durum mu var hani ortam gergin falan dedm yok yok dedi yorgunm akşamları da gidip koğuşa yatıyrm dedi annemide aramıyorum dedi ben ona onu sormamştm bile beni biraz daha fazla özleyn dedi bende çok komiksn biz özlüyrzda sen özlemiomsn dedim bu da yeni moda mı dedm...şakası bile sinirimi bozdu...sonra da dedm yanlış anlama her dakka ara demiyorum zaten ama bi anda bi kere aramaya düşünce merak ettim denetlememi var bişi mi var diye dedm o da yok işte ararmm falan aman takılma dedi...kapatırken güzel kapadık ama bi an sinirlendm ben ...
kuzucum üzülme bazen fazla yorulabiliolar, kendilerini yatağa zor atıolar, hatta arıyayım diye düşünürlerken uyuyakalabiliolar bile... Bu sıkıntıların hepsi gelip geçici, sen kendini de askerini de üzmemeye çalış
cnm hoşgeldin...
Aman ne biliym işte bi sorun yokta biraz daha özleyin aramıyorum demesi sinir bozucu şakası bile kaldıramadm o an ,,sonra tatlıya bağladık zaten atışmadıkta işte ben biraz içimden içimden kızdım ...o da ararım ederm dedi bu hafta böyle oldu zaten önceden sık sık konşuyodk gene ...çok yoruluyorm diyincede tutamadm kendimi ya yazıcı olmasadın nolcaktı dedm bişi diyemedi o zaman daha kötü dedi ...ay merak ediyorum orası postane mi de hergün evrak işi oluyo :)
hoşbulduk tatlım..
boşver sen aldırma, yener de yazıcı olarak yaptı askerliği ve hep keşke yazıcı olmasaydım, diğerleri mesleksiz olanlar benden daha rahat derdibelkı fazla yoruluyodur ama zamanının nasıl geçtiğini d epek anlamaz, bu açıdan düşünürseniz daha iyi
öyle canım dağın tepesinde olanlar napsın onlar da can ...Öyle işte bende gerginim biraz o da söyleyince bende tutamadm söyledm allahtan tatlı tatlı kapadıkta sorun yok ben kendi içime attım =)
Zafer'den mesaj geldi, "Mazereti kabul etmediler, çok sinirliyim. "
Hayırlısı...
İyi ama benim içimde gene bi soğuklukluk var ya, malum o kadar kırıldıktan sonra bunu normal karşılıyorum.
Ben bu izinden hiç birşey anlamadım keşke gelmeseydi ya.. :26:
Oooh ooh dök kuzum benim yerime de dök.
Ağlama hiloşumm, bizim şafaklara baak sonra üzüntün geçer
Bebişimmm Hayırlısı olsun beklediğimiz bişeydii zaten olsa güzel olurduu ama hayırlısı buymuş demekki
Üzülme bakem gel yamacıma söz verdiğim gibi yapacağıuzzz 10'dan geriye beraber sayıcağızz ve çabucakk geçicekkiiiii
Bu arada Şafak 63 ŞANLIURFA..!
Kalbin Attığı yerdeyizz..
Bitiyorr bitiyorr...
Ama bende Bittim..
kızlaaaar nasılsınız
sağ selamet gelsin de kuzum...
Amin Nilüüüü... +5 le yırttık neyse ki..
İstanbul'a biletimizi alcaz bugün inşallahh
Son durum kızlar: Şafak +5 yani 25 olduuu..
Ama Zaferim bu akşam bilet alalım, direk İstanbul'a gelecem önce dediii...
Sabah çok sinirlerim bozuktu ama şu an iyiyimmm..
Eve erken geldim bir de ne göreyim abim iş seyahatinden geldi bana gümüş bileklikle ismim yazan bir kitap ayracı almışş..Zafer de kargo yollamış, küpelerimle isimlerimiz yazan anahtarlığı yollamşşş..anamm dedimmm şımardımm
Öğlen baya kötüydüm adliyeye de gittim resmen tuvalete girdim ağladım bi' ara çok sinirlerim bozulmuştu..amaa sonra 2 Temmuz'da yanındayım deyinceee..bir de eve gelinceee
Allah bozmasın inşallah hep böyle mutluluğumuzu
Yani Şafak 25 şu an...20 ye gelince saymaya devam ederim
maaşallah tatlımher şey tıkırında şafak uzasa da... inşallah hep böyle devam eder
Bu ara benim yazdıklarımı kimse sallamıyo teşekkürler =)
Begüm bence çok küçücük şeylere takıyorsun ben yazmak istemedim açıkcası şafağım uzayacak derdindeyken...
yani askerin şaka yapmış biraz daha özleyin diye ve sen buna mı takıyosun , ne var bunda ben bunu Zafer'e kaç kere söyledim yahuu..takılma bence canım bu kadar küçük şeylere, büyük sorunlarla hiç uğraşamazsınız böyle olursan..
Ayrıca kandilde tabi ki büyükler aranır, bence onlar da seni utandırmak için aramış olabilirler ki zaten öyle hissetmişsin, yani bilemiycem ilişkinizin boyutunu ama gerçekten o aileye gireceksen en azından böyle Mübarek günlerde saygını göstermelisin, diğer günler içli dışlı olmakla bu aynı şey değil bence..
Yorumlarım bunlardı ama sallamadınız deyince dah açok üzüldüm gerçek fikirlerimi yazdım, umarım alınmazsın canım
Sağol Nilümmm yaaa..gerçekten çok sağoll...Bir gün içinde tonla duygu gel-git yaşadım..
Sen nasılsın bakalım görüşemedik bu araaa??
Canım takıldım sallamıyosunuz diye herkeste şu sıra bi gerginlik zaten =) biliyorum senin durumları okuyorum da inan yazamadm bişi bu ara gelen giden çok oldu gene ...bu kadar bekledn 5 günde artık geçer hayırlısıyla siz iyi olunda gerisi teferruat artık...
Valla bende biraz söylendm askerime ama hep konşuodk şimdi çok aza indi nedenini merak ettim falan yorgunm çok diyo artık güldük falan uzatmadm zaten tatlı tatlı kapadık...
Kandilden bi gün önce konştk kontrmde yoktu o gün kardeşi aradı bende ailenin kandilini kutlarım dedm olay öyle oldu baktım akşamda aradılar cidden utandımm ama napim olan oldu artık =)
yok bebeğim alınmadım saçmalama ...bu arada hediyelerini iyi günlerde kullan...benim yarın doğumgünüm ama askerimin hatrlıcağına dair hiç umudum yok bakalm burdakende biraz unutrdu aydönümü yıldönümü unutmaz ama doğumgünü unutr merak içindeym
olur öyle arada canım... kötü şeylerin sabırla geçmesini beklemek lazım, güzel şeylere de şükretmekiyiyim ben de...
begüşüm ben geçmişi okumadım, en sonda hilalin iletisi olduğu için ona yorum yaptım. geçmişi okudum geri son sayfaya döndüm. ben de hilalin bazı düşüncelerine katılıyorum. çok küçük şeyleri kafana takıyorsun. bu kandilde onlar aramış bir daha da sen ararsın sonra yine onlar arar sonra yine sen ararsın... bu bu şekilde sürer gider, gayet doğal bir şey. mesela sürekli sen ararsın onlar aramaz ya da sürekli onlar arar sen aramazsın o zaman sıkıntı olur, bi kerecikten bir şey olmaz. bence onlar da seni düşünüp özledikleri için aramışlardır, kötü düşünme. diğer yorumuna gelince askerlikte oluyor bazen böyle şeyler. askerinin dediği şey de gerçekten takılacağın bir şey değil. mehmet de söylerdi...
olur öyle arada canım... kötü şeylerin sabırla geçmesini beklemek lazım, güzel şeylere de şükretmekiyiyim ben de...
begüşüm ben geçmişi okumadım, en sonda hilalin iletisi olduğu için ona yorum yaptım. geçmişi okudum geri son sayfaya döndüm. ben de hilalin bazı düşüncelerine katılıyorum. çok küçük şeyleri kafana takıyorsun. bu kandilde onlar aramış bir daha da sen ararsın sonra yine onlar arar sonra yine sen ararsın... bu bu şekilde sürer gider, gayet doğal bir şey. mesela sürekli sen ararsın onlar aramaz ya da sürekli onlar arar sen aramazsın o zaman sıkıntı olur, bi kerecikten bir şey olmaz. bence onlar da seni düşünüp özledikleri için aramışlardır, kötü düşünme. diğer yorumuna gelince askerlikte oluyor bazen böyle şeyler. askerinin dediği şey de gerçekten takılacağın bir şey değil. mehmet de söylerdi...
Sevindim tatlış o zman zaten aynı düşünüyormuşuz mesele yok tecrübe kazanmış oldun boşver, ne düşüncekler diye de takılma..
Askerinle meselene de gelince çok yoruluyor olabilir gerçekten acemilikte biz de öyle günde 1 konuşurduk genelde..yapacak bir şey yok sabırrr gerekiyorrr
5 gün daha bekleriz canım mecbur, insan +1 bile istemiyorr ama napalımm
Sağol hediyelerim için dileklerine canımm..
Aynen öyle valla...sabır her şeye ilaççç ama bazen insan çok doluyor işte, bakma bahaneyle geçen günkü soğukluk tamamen silindi bugün başta ben sinirlendim o beni teselli etti sonra 2 Temmuz'da ordayım deyince bir daha ben şımardım ona tatlılık yaptım falan o da üzüldü ama yapacak bi' şey yok artıkk...
Hoşgeldin tuğbiişşşşş nasıll gidiyorr düğünnn hazırlıkları bakemm??kızlaaaar nasılsınız
Ebruşummm 2 Temmuz'da yanındayım dediii...sadece 5 eliyorum şafağımaaa..çok üzülmedimm bir de bana küpelerimle hasankayfde Zafer&Hilal yazdırdığı anahtarlığı yollamış bugünn o geldiii..ayyy içime gene umut dolduuu az daha sabırrr...
Bitiyor Ebruşumm btiyorr..inşallah senin için de güzel gelişmeler olacakk
Çok sevindim tatlım 25 gün sonra yanındaSon durum kızlar: Şafak +5 yani 25 olduuu..
Ama Zaferim bu akşam bilet alalım, direk İstanbul'a gelecem önce dediii...
Sabah çok sinirlerim bozuktu ama şu an iyiyimmm..
Eve erken geldim bir de ne göreyim abim iş seyahatinden geldi bana gümüş bileklikle ismim yazan bir kitap ayracı almışş..Zafer de kargo yollamış, küpelerimle isimlerimiz yazan anahtarlığı yollamşşş..anamm dedimmm şımardımm
Öğlen baya kötüydüm adliyeye de gittim resmen tuvalete girdim ağladım bi' ara çok sinirlerim bozulmuştu..amaa sonra 2 Temmuz'da yanındayım deyinceee..bir de eve gelinceee
Allah bozmasın inşallah hep böyle mutluluğumuzu
Yani Şafak 25 şu an...20 ye gelince saymaya devam ederim
Tatlım aranızın düzelmesine sevindim. telefon kullanmadığı için günde 1 kerede olsa aradığı için şükret.Bu ara benim yazdıklarımı kimse sallamıyo teşekkürler =)
Ben girip okuyorum her şeyi de eve çok gelen giden oluyo cevap yazamadm kendim de yazıyorum çıkıyorum siteden öyle gülmek için yazdm kimse yanlış anlamasınnn =)
aynenn oyleeeee baksana bebisin tatliliginaa daha karnında sana destek oluyor ayy simdiden masil tatlii yaaa benm gibi bebek delisine iyi dedinnn :))))
hosbuldukkkk ebrusummmm kalak ki burda birazz hehehe Allah herkese benm memleketten nasip etsinnn 05 Amasyaaaa :):)))
aaaa bunu duymamis olayimmm ben nere gidecem kizzz gitmem sizi depuklemedennn..sadece tatilde falan giremem yani yoksaaa dekmeyi basacam sizeeee :))))
Ay benm de cocukluk arkadasimin kinasi var bu geceee...izin aldm birazdan kuafore gidecemm hehehe ama bizim dugun cumartesiii sen de foto koy kiz ben cok severim fotolarii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?