Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohh süpermiş o zaman canım bizi unutmak yok diyorsun tabikide bascaz detmeyi önce sana sonra bize

ben kuaföre falan gitmedim ama canım sen koy bende koyarım tabiki

esram iyi geceler canım, hilal albüm yapmış sen de öyle yap. sen buralarda paylaşınca benim aklım kalıyor herkes görüyor diye

Selam tatlı kıscelerimgene ben geldim :) kocişlin telden giriyom ilk avansımla kontürlendik şükür :) ama benim kendi hattımın net paketi iptal durumda .neyse geceleri kocişten bakarım böyle. İşe devam kızlar patroncukla konuştuk memnun oldugunu devam etmemi istedigini söyledi. Ayrıyetten ev de bulmuştuk 2 hafta önce ama düşünme asamasındaydım.onada karar verdim.ayın 14ünden snra evide kısmetse ayırıyoruz Allahım izin verirse... Bende haberler böyle kıslar geçmişe göz atamadım ama artık işten sonra sık bakarım.eminim güzel yorumlarınız olmuştur.hiloş,hesnam ve nilüm sizinkileri okudum.sagolun kızlar herşeyin daha da iyileri sizlerin olsunöpüyorum hepinizi.

Sağol Ebruşummm Bütün güzel dileklerin için çok sağoll..
En azından netleşti ya artık rahatladım, rahatça şu gün yanımda inşallah diyebiliyorum yani..çok heyecanlı ve ben bile şimdiden düşünmeye başladım, ilk karşılaşınca nasıl olacaz diyeee

ohh süpermiş o zaman canım bizi unutmak yok diyorsun tabikide bascaz detmeyi önce sana sonra bize

ben kuaföre falan gitmedim ama canım sen koy bende koyarım tabiki

Olun canım yaa merak ederim ben fotolarıı
Tabi ki de unutak yok bebişimm o ne demekk

Ayrı ev miiii... aaayyy süper olur Razişşş çok sevindim gerçekten yaa işler yoluna girmeye başlamış ne güzelll...

:92: 08.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...82 svsaskim...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...145 tugbaoguzhan...

...161 GRGR...

....167 chidoshimedo....

...167 mayamaya11

...167 BerlD...

...167 kmleomer...

...167 nazarboncugu05...

... 175 ED2006...

...198 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...255 karamanlier...

...256 xxIpekxx...

... 256 destinyeda...

...257 depresiffpolyanna...

...258 nesilll...

...260 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...330 pekmez_akilli...

...330 ilithya...

...330 zeynepesin...

...330 SelenYusuf...

...330 begushh...

...381 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...425 seros08...

...425 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

08/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...AskErimm1411 = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Bugün benim doğumgünüm ...

Sabah hiç ummadığım bir iki kişiden msj aldım telefonla arandım mutluyum bide ağlamaklı oldum duygulandım heralde yaşlanıyorum diye =)

Sabah askerim de aradı ama bişi demedi bende demedim sonra gene aradı heh dedm hatrladı gene demedim,,sonra ben hatırlattım üzüldüü kendine kızdı ama saçmalama dedm boşver =) Burdaken hiç unutmadın hediyemi de alıyodun seneye beraber kutlarız dedim

Kırıldın mı derseniz hediye zaten beklemiyorum ama hatırlasada sevinirdim ama kalkıp bunu sorun etmicem ama bu adam yıldönüm falan unutmaz doğumgünümü bir kez unuttuğu olmuştu burda olsa belki kızardm ama şimdi ordaken ne kendi içimi sıkıyım ne onunkini =)

Dogumgünün kutlu olsun tatlim :)

Rabbim insaallah herseyi gönlüne göre verir ve sevdiginle bir ömür beraber olmayi nasip eder.allahim saglikli huzurlu mutlu bir hayat nasip etsin ve askerine hemencik kavusmayi tabiikide..

Evet unutmasi üzücü olmus ama emin ol isteyerek olan birsey degildir ve bunu sorin yapmadigin icin seni cani gönülden tebrik ediyorum canim

Razişim görüşemiyoruz kuzum yaa ama iyi olmana ve verdiğin güzel haberlere çok sevindim... Senin adına çoook mutlu oldum, inşallah ayın sonunda düzenini tamamen kurmuş, mutlu yuvanda huzurlu yaşamaya başlarsın

Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım Nice yaşlara, yaşlanmak güzeldir boşver üzülme

Hatırlamayınca insan ister istemez üzülüyor kırılıyor sevdiğine ama yapacak bir şey yok, askerdeyken unutabilirler, daha dün eşimle konuştuk şu an çadır hayatında kendisi ve çok yoruluyor, şafak çizelgesini de yanına almamış, şafak kaç, bugün ayı kaç hiç bilmiyorum diyordu yani anlayacağın mazur göreceğiz artık

Amin canımmm çok teşekkür ederimmm güzel dileklerin için...

Bişi desemde unuttuğu için farketmicek en güzeli sorun yapmamak =)

Çok teşekkür ederim Hesna Ablacım...evet üzüldüm biraz ama dediğin gibi askerdeler akıllarında onca şey napalım artık gelsinlerde hayırlısıyla acısını çıkartcz artık =)

esram iyi geceler canım, hilal albüm yapmış sen de öyle yap. sen buralarda paylaşınca benim aklım kalıyor herkes görüyor diye

Nilufercim beni uyardigin icin tesekkur ederim . Albumu nereye yapacagim ki anlayamadim canim.

Canim oncelikle dogum gunun kutlu olsun hersey gonlunce olsun (;
Benim askerimde benim dogum gunumu unutmustu biz dort yildir beraberiz ne yildonumu ne de dogum gunumu unutmamisti. Ama askerdeyken digum gunumu unuttu ayni seninki gibi kendidine cok kizdi cok utani bende cok ustune gitmedim ama cok fazla kirilmistim zaten bi askerden hediye beklemek sacma sadece istedigim dogum gunumu kutlamasiydi. Simdi her dogum gunu kelumesini duyunca kirlinligim aklima geliyor.

Canım çok teşekkür ederimmm,,,bende üzüldüm açıkçası ne biliym hatırlattım halde de kendisine kızdı etti ama böyle bişilerde demedi napim canı sağolsun ,,aramız kötü olmasında varsın bu seferlik unutsun modundayım =)

Ilk baslarda boyle mantikli dusunebiliyorsun ama sonra daha cok kirildigini anliyorsun canim insallah sen oyle olmazsin :) benim dogum gunum 15 nisandi ve o gunomer bana tarih sordu bemde soyledim 15 nisan diye adam gene hatirlmadi bende numaradan yapiyor sandim. Oysa cidden unutmus gece ye kadar bekledim kutlamadi bende gece bombayi patlattim neye ugradiginisasmisti :)

Nice seneleree canım bnm
Valla iyi dayanmışsın ben olsam mahvederdim byük konuşmıyım ama unutmak gbi bir seçeneği yok zaten

Nice seneleree canım bnm
Valla iyi dayanmışsın ben olsam mahvederdim byük konuşmıyım ama unutmak gbi bir seçeneği yok zaten

teşekkür ederim Edacım çok sağol...

Niye unuttun desem de bişi değişmicek unuttu çünkü...kaç kere bugün bugün bugün dedim ee bugün dedi bende bugün benim doğum günüm diye Teoman vari bi giriş yaptım üzüldü sesinden belli kızdı kendine ama yapcak bişi yok ...normal gündede tarihi bilmediği oluyo diyorum bugün ayın işte mesela 10 u aa diyo falan ama bugün özel bi gündü neyse cidden üzüldüm gece bile belki birinden msj atar dedm ama olmadı napalım bu senede böyle geçti ben gelsin o zaman canını okuycam onun =)

Kizlar bugün canim kocacimla internette bayaaaa bir görüstük cok sükür..konusurkende keske gelsen yanima dedi 2 gün izin veriyorlar esin gelirse otelde kaliriz dedi..aklima düstü zaten bebegim dogunca onunla babasinin yanina gitmeyi düsünüyordum ama kendi kendime neden simdi gitmiyorsun ki dedim ..
Anliyacaginiz aklima düstü sizce ne yapsam?gitsemmi bu arada ben yurt disinda yasiyorum..ne yapsam cooook istiyorum ben cünkü her konusmamizda neden bebegimin tekmelerini bende hissedemiyorum neden yaninda degilim deyip üzülüyor.sizce moral olurmu??yoksa gidince daha mi kötü olur yine üzülürmüyüz ayrildigimizda??yinemi kendimi yipratirim??
Bilemedim kizlar yardim edin bana fikir verin cok özledim onu...

HESNA'M;iyiyim teşekkür ederim canım.Sen de ıyısındır umarım;plakalarda kötü olunmaz zatenZamanın ne kadar hızlı geçtiğini şimdi daha iyi anlıyorum,senin 300ler bitti gitti maşallah..Bizim tayfa bitmek üzere maşallah,diğer yarenlerde atlatacaklar bu sınavı hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…