ohh süpermiş o zaman canım bizi unutmak yok diyorsuntabikide bascaz detmeyi önce sana sonra bize
ben kuaföre falan gitmedim ama canımsen koy bende koyarım tabiki
Çok sevindim tatlım 25 gün sonra yanında
Anammm ne kaldıkiii şurda 25 günee gııı bittii bitttiii yuupppiiiiiiii
Hediyelerinde süperr olmuşş Maşşallah Allah güle güle kullanmanı nasip eylesin tatlışım...
ohh süpermiş o zaman canım bizi unutmak yok diyorsuntabikide bascaz detmeyi önce sana sonra bize
ben kuaföre falan gitmedim ama canımsen koy bende koyarım tabiki
Selam tatlı kıscelerimgene ben geldim :) kocişlin telden giriyom ilk avansımla kontürlendik şükür :) ama benim kendi hattımın net paketi iptal durumda .neyse geceleri kocişten bakarım böyle. İşe devam kızlar patroncukla konuştuk memnun oldugunu devam etmemi istedigini söyledi. Ayrıyetten ev de bulmuştuk 2 hafta önce ama düşünme asamasındaydım.onada karar verdim.ayın 14ünden snra evide kısmetse ayırıyoruz Allahım izin verirse... Bende haberler böyle kıslar geçmişe göz atamadım ama artık işten sonra sık bakarım.eminim güzel yorumlarınız olmuştur.hiloş,hesnam ve nilüm sizinkileri okudum.sagolun kızlar herşeyin daha da iyileri sizlerin olsun öpüyorum hepinizi.
Bugün benim doğumgünüm ...
Sabah hiç ummadığım bir iki kişiden msj aldım telefonla arandım mutluyum bide ağlamaklı oldum duygulandım heralde yaşlanıyorum diye =)
Sabah askerim de aradı ama bişi demedi bende demedim sonra gene aradı heh dedm hatrladı gene demedim,,sonra ben hatırlattım üzüldüü kendine kızdı ama saçmalama dedm boşver =) Burdaken hiç unutmadın hediyemi de alıyodun seneye beraber kutlarız dedim
Kırıldın mı derseniz hediye zaten beklemiyorum ama hatırlasada sevinirdim ama kalkıp bunu sorun etmicem ama bu adam yıldönüm falan unutmaz doğumgünümü bir kez unuttuğu olmuştu burda olsa belki kızardm ama şimdi ordaken ne kendi içimi sıkıyım ne onunkini =)
Selam tatlı kıscelerimgene ben geldim :) kocişlin telden giriyom ilk avansımla kontürlendik şükür :) ama benim kendi hattımın net paketi iptal durumda .neyse geceleri kocişten bakarım böyle. İşe devam kızlar patroncukla konuştuk memnun oldugunu devam etmemi istedigini söyledi. Ayrıyetten ev de bulmuştuk 2 hafta önce ama düşünme asamasındaydım.onada karar verdim.ayın 14ünden snra evide kısmetse ayırıyoruz Allahım izin verirse... Bende haberler böyle kıslar geçmişe göz atamadım ama artık işten sonra sık bakarım.eminim güzel yorumlarınız olmuştur.hiloş,hesnam ve nilüm sizinkileri okudum.sagolun kızlar herşeyin daha da iyileri sizlerin olsun öpüyorum hepinizi.
Sabah hiç ummadığım bir iki kişiden msj aldım telefonla arandım mutluyum bide ağlamaklı oldum duygulandım heralde yaşlanıyorum diye =)
Sabah askerim de aradı ama bişi demedi bende demedim sonra gene aradı heh dedm hatrladı gene demedim,,sonra ben hatırlattım üzüldüü kendine kızdı ama saçmalama dedm boşver =) Burdaken hiç unutmadın hediyemi de alıyodun seneye beraber kutlarız dedim
Kırıldın mı derseniz hediye zaten beklemiyorum ama hatırlasada sevinirdim ama kalkıp bunu sorun etmicem ama bu adam yıldönüm falan unutmaz doğumgünümü bir kez unuttuğu olmuştu burda olsa belki kızardm ama şimdi ordaken ne kendi içimi sıkıyım ne onunkini =)
Dogumgünün kutlu olsun tatlim :)
Rabbim insaallah herseyi gönlüne göre verir ve sevdiginle bir ömür beraber olmayi nasip eder.allahim saglikli huzurlu mutlu bir hayat nasip etsin ve askerine hemencik kavusmayi tabiikide..
Evet unutmasi üzücü olmus ama emin ol isteyerek olan birsey degildir ve bunu sorin yapmadigin icin seni cani gönülden tebrik ediyorum canim
Razişim görüşemiyoruz kuzum yaa ama iyi olmana ve verdiğin güzel haberlere çok sevindim... Senin adına çoook mutlu oldum, inşallah ayın sonunda düzenini tamamen kurmuş, mutlu yuvanda huzurlu yaşamaya başlarsın
Öncelikle doğum günün kutlu olsun canımNice yaşlara, yaşlanmak güzeldir boşver üzülme
Hatırlamayınca insan ister istemez üzülüyor kırılıyor sevdiğine ama yapacak bir şey yok, askerdeyken unutabilirler, daha dün eşimle konuştuk şu an çadır hayatında kendisi ve çok yoruluyor, şafak çizelgesini de yanına almamış, şafak kaç, bugün ayı kaç hiç bilmiyorum diyordu yani anlayacağın mazur göreceğiz artık
esram iyi geceler canım, hilal albüm yapmış sen de öyle yap. sen buralarda paylaşınca benim aklım kalıyor herkes görüyor diye
Nilufercim beni uyardigin icin tesekkur ederim . Albumu nereye yapacagim ki anlayamadim canim.
Canim oncelikle dogum gunun kutlu olsun hersey gonlunce olsun (;
Benim askerimde benim dogum gunumu unutmustu biz dort yildir beraberiz ne yildonumu ne de dogum gunumu unutmamisti. Ama askerdeyken digum gunumu unuttu ayni seninki gibi kendidine cok kizdi cok utani bende cok ustune gitmedim ama cok fazla kirilmistim zaten bi askerden hediye beklemek sacma sadece istedigim dogum gunumu kutlamasiydi. Simdi her dogum gunu kelumesini duyunca kirlinligim aklima geliyor.
Canım çok teşekkür ederimmm,,,bende üzüldüm açıkçası ne biliym hatırlattım halde de kendisine kızdı etti ama böyle bişilerde demedi napim canı sağolsun ,,aramız kötü olmasında varsın bu seferlik unutsun modundayım =)
Nice seneleree canım bnm
Valla iyi dayanmışsın ben olsam mahvederdimbyük konuşmıyım ama unutmak gbi bir seçeneği yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?