Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhabalar,bende eski yarenlerdenim.Öncelikle Allah bebeğine uzun ömürler versin.Gitme işine gelirsek;ben olsam giderdim.Sonuçta şimdi de üzülüyorsunuz,en azından 2 gün hasret gidermiş olursunuz.

Merhabalar,bende eski yarenlerdenim.Öncelikle Allah bebeğine uzun ömürler versin.Gitme işine gelirsek;ben olsam giderdim.Sonuçta şimdi de üzülüyorsunuz,en azından 2 gün hasret gidermiş olursunuz.

Merhaba tatlim cok sagol allah razi olsun.evet haklisin aslinda zaten üzülüyoruz ikimizide iyi gelir

sen nerdesin askerin nerde tatlım

tatlım keske gece ye kadar bekleseydın yada yarın soleseydın ..Doğum günün kutlu olsun nice yaşlara canım

tatlım keske gece ye kadar bekleseydın yada yarın soleseydın ..Doğum günün kutlu olsun nice yaşlara canım

çok teşekkür ederim canımmm çok sağoll...valla bekleyemedm söyledim ama kaç kere aradı aileside aradılar üzgündüm sadece o da geçti =)

Kızlaaarrrr 2 Temmuz için dönüş biletimizi aldık bugünnnn
Allahımmmmm bir an önce kavuşalım artıkkkk, ne kadar çok özledimmmmm...akşama gelcek 2 Temmuz'da zaten işte olcam, ertesi güne kalcak inş işten izin alabilirsem kaçacammm 3 Temmuz gece de gider sanırım bakalım..ayyyy çok heyecanlıyımmm

Düğünden geldim çok da yorgunummm herkese öpücükkk

Çok teşekkür ederim Hesna Ablacım...evet üzüldüm biraz ama dediğin gibi askerdeler akıllarında onca şey napalım artık gelsinlerde hayırlısıyla acısını çıkartcz artık =)

Öyle canım üzülünüyor ama buna yapacak bir şey yok, artık gelince acısını çıkarırız dediğin gibi, kulağını bükersin yani uzaktan olmuyor değil mi

Bence git canım yaa o da haklı seni hamile bir şekilde görmek bebeğine dokunmak ister, hem bebeğin olursa daha da zorlaşır gibi gelyor bana bir süre bebeğin ele avuca gelmeden gidemezsin, şu ara bence de git, uzaklığa takılma

İyiyim canım plakalar güzel gidiyor nasıl geçtiğini anlamıyorum Senin de iyi olmana sevindim, inşallah bizler de hürgeneral olacağız yakında

Ohhh güzel haberler ne iyi aman nazar değmesin...

Heyecanla bekle heyecanlanmamak mümkün mü, o kadar zaman görüşmediniz

:92: 09.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...144 tugbaoguzhan...

...160 GRGR...

....166 chidoshimedo....

...166 mayamaya11

...166 BerlD...

...166 kmleomer...

...166 nazarboncugu05...

... 174 ED2006...

...197 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...254 karamanlier...

...255 xxIpekxx...

... 255 destinyeda...

...256 depresiffpolyanna...

...257 nesilll...

...259 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...329 pekmez_akilli...

...329 ilithya...

...329 zeynepesin...

...329 SelenYusuf...

...329 begushh...

...380 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...424 seros08...

...424 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

09/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...AskErimm1411 = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 23 ELAZIĞ' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Cnm git iyi gelir size evci izni onun adı evet eşini çıkarabiliyorsun dışarı...
Bu arada yurtdışında yaşıyorsanız eşin neden askerlik yapıyor ki.ordaki Türk vatandaşları askerlik yapmıyor:44:

Kızlar Herkese Günaydın ,

Öncelikle dün erkek arkadaşımn aileside arayıp doğumgünümü kutladılar çok mutlu oldum...

Sonra bugün öğlenden sonra çarşıya çıkıcak yüzünü görücem

VE asıl olay çok güzel bi çiçek geldi notla birlikte askerim göndermiş ağladım ağladm ağladm ama mutluluktan ...

Günaydın cnmm..
Vala sen sevgilinin ailesine haksızlık ediyorsun topic falan açmıştın sanırım kvdenden şikayetçiydin ama kadın kıskansa seni d.gününde aramaz sormaz bence sen kuruntu yapma bu konuyu soğukta konuşma bence seni seviyorlarki arıyorlar bak kandildede onlar aramış yanii şaka gibi bir durum olmuş ayrıca tüm erkek anneleri çok düşkündür oğullarına sen sana söyledikleri bir kaç laftan şikayetçiydin dimi belki kötü niyeti filan yoktur kadının empati kur biraz :))
Ayrıca askerinin düşünüp çiçek gönderip kendini affetirmesinee çokkkk sevindim cnm

Son düzenleme:

Sağol Edacım ...ya o anlattıklarımda gerçek ama ciddiyim birebir yaşandı ,,o zamanki halimi hatrlayınca o anki duygularım gene aynı aşırı olmaması lazım bazı şeylerin ama askerde diye de extra bişiler bide ben varım o zaman kadının ruh hali de değişti sanırım =) bide öyle her gün gitmek içli dışlı olmaktanda kaynaklanıyo artık o bizden gibi herkes istediği gibi konuşuyo o durumda ortadan kalkınca şimdi gerçektn iyiyim zaten benim annesiyle sorunum yok dediğin gibi bir iki laf canımı yaktı ama olsun inşallah ilerde güzel günler olur şimdiki gibi =)

bu arada düğün nasıl geçti elbisene falan baktım çok güzeldi,,inşallah sende erkek arkadşnla aran düzelmştir kıskançlık yapmış biraz okudum da =)

Canım inan bnmki çok düşkün oğluna bana kızı gibi davranırdı askere gitti ya ekstra hassaslaştı kadın ben kargo yolladım kıskanndı şok oldum.
Bence izne falan gelirlerse dışarda takılın ben 1 kere gidiyorum izinde normalde de 2-3 ayda bir gidiodm bazen 3-4 telde konuşuyorum ayda 1 yetio...daha söz nişan olaylarında içli dışlı oluncak şimdiden bende taraftar değilim...
haklısın cnm bana denilse bende alınganlık yapardım fakat görmezden gel bir daha olursa söylersin askerine :) rahatsız olduğunu ben söylüyorum annen bana böyle dedi bak falan die dio yanlış anlamışsın o seni çok sevio falan...

Çokk güzeldi cnmm düğün.teşkkr ederm bu arada :) düzeldi düzeldi uzatmadı bebeğim bnm

Son düzenleme:

aynen bende o kıskançlıklar falan onlara falan çok takmştmm işte heralde zamanla aşılcak bazı şeyler hep ona inanıyorum...Bende izne gelse böyle gitmem mesela ders oldu,haftada bir arıyodum arayı açtımm bide araya cenaze falan girdi onlar daha çok aradılar falan mesafeli samimiyet daha tatlı daha güzel...

çok sevindim canımmm,,,düğünde güzel geçmiş değişiklik olmştr

aynen cnm takılma boşver cephe alma kadına boşuna ciddi bir şeyler olunca anlaşılıo neyin ne olduğu asıl
Cnm ne güzel bak arayıp soruyorlar bnm kv aramaz öyle pek ben ararım genelde düşün bence senn takılcaüın hiç bir şey yok sadece izne gelirse 1 kere gidersin dışarda buluşursunuz yani biz hep öyle yaptık bu izindede öyle düşünüorum 1 veya 2 kere giderm dahada gitmem valla
aynen ben hala siz derim teyze bile demiyırum'nasılsınız iyimisiniz' oda iyiyim edacım falan der yani ben resmiyetimi koruyorum ama o sıcak konuşuo...dağıtımda gittiğimde dolma götrmüştüm ay dedim kalın sarabiliorum demişti işte m.etme bende saramıyorum ince beraber kalın kalın sararız dmişti nişandan faşan bahsetmişti ben çok sıck değilim evet fln derim sadece birde sevgiliyken anne diyenler var onlara şok oluyorum zaten ben anca sözlendkten aylar snra diyebilirim

evet cnm çok güzeldi valla boğazın kenarında havam değişti değişiklik oldu yine tedirgindim ama çözüldü bnmkiylede

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…