Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende hep sizli bizliyim..telefonda da konuşucak bişi bulamıyorum dönüp dolaşıp siz nasılsınız evdekiler nasıl her telefonda da rengim değişiyo ne bilim utanıyorum =) ayy yok ya sevgilisine kocacım diyenlerde var onlarda bana tuhaf geliyo her şeyin yeri zamanı olduğuna inanıyorum işte ben kendim bi hata yaptım gel dediler gittim ama gitmesem daha güzel olcaktı şimdi öyle yapmammm önemli olan ders almak zaten =)

yok kız biz buluyoruz konuşcak şey yani kadının sohbeti çok iyi 40 dk konuştuğumuz oluyor ben boyunluk örmüştüm izinde gittim kendim geçirdim boynundan falan o kdr kısknç diildi o zmn özledi oğlunu ondan yapıo
aynen aynen bnmki annesinin yanında yemek yedirmişti bir kere bna kendi tabağından çatalıyla alıp alttan bir vurdum bacağına ayyy

canım git tabii arayı açma ama böyle 2 haftaada 1 falan gitme yani bn sevgilim yokken gitmedim hiç mesela gelince gidicem...ama kuran okutmuştu veya normal çağırınca bende gidiyordum bnmki burdayken ama sık değil...
yokyok git sen ama abartmadan şekerim

Son düzenleme:
Begümcüm bnm çıkmam lazım drs çalışmam lazım finallerim bitmedi henüz
Öpüyorum seni konuşuruz yinee

Begümcüm bnm çıkmam lazım drs çalışmam lazım finallerim bitmedi henüz
Öpüyorum seni konuşuruz yinee

bende benimki yokken hiç gitmiyorum telefonda öyle hal hatır =) Allah ağzımızın tadını hiç birimizin bozmasın canım...

Sanada başarılar canımm Allah yardımcın olsunnn

Ben geldiiiiimm. Kimsee benii sormamışşş anaaaam
Cumartesi saat 12 de yakup geldi, çıktık bakırköy tarafına doğru gittik karnımızı doyurduk sinemaya girdik karşıma aldım onu konuştum. Çoluk çocuk hareketlerinden vazgeç beni yıprattın dedim. Gözlerin doldu özür diledi tekrar. Sonra sahile gittik çingene geldi yanımıza bende yakupun kafasına hep kakarım ''1 yıl olacak hala bi gül bile almadan bana'' diye Ben kadın gelince ya abla git almıyoruz istemiyoruz falan yapıyorum sonra kadın bana demez mi ''güzel kızım, senin canını çok sıkmışlar sabrediyorsun ama bi gün sabrın taşacak'' demez mi ee abla dedi bende ''ee si rabbim seni bu yakışıklı oğlana bağışlasın, rabbim dualarının hepsini kabul etsin'' dedi. Yakupta o zaman 5 tane gül aldı. Sonra bana döndü ''seni sonsuza denk çok seveceğim'' dedi alnımdan öptü. Sonra teyzesine gittik, ordan çıktık saat 10 gibi eve geldik. Oda o saatte otobüs bulamayınca teyzesinde kalmak zorunda kaldı gitmedi eve.. Bugün de 1 de geldi yanıma kermes vardı ona gittik annem babam yakup ben.. Ona kermesten kendime eşarp falan aldırdım. Sonra eve bırakıp gitti. Tabi sorarsanız yakupu babası yada annesi aramadı mı diye. İnanır mısınız beni annem babam hiç aramadı. Aksine ben arayıp anne şurdayız haberin olsun dedim. Annesi arayp maşallah oğlum gel oğlum napıyosun oğlum neden gelmiyorsun. Kapattı telefon şaşırıyorum dedim neye dedi annem yanına çağırıyo ama yanında oluncada dükkana yolluyo ilginç dedim. Birşey demedi. Babası aradı bugün bizdeyken ''gelmeyi düşünmüyor musun? hiç gelme eşyalarını yollayım ordan gidersin'' dedi bende telefonun sesi açık olduğu için duydum yani. Yakupa da sormadım. Oda birşey demedi. Ama canımı sıkıyorlar artık. Babası da trip atıyor resmen yok yani sevgiliyken bile biz daha çok görüşüyordukta laf etmiyordu anlamıyorum ya.
Düzeldi gibi ama gene anlam veremediğim bi eksiklik var. İçimde..

Begüüşş geçmiş doğum günün kutlu olsun kuzum askerinlee ömrüne ömür katılsın inşallaaahh

Hiloooşş kız +5 demişin ben girene kadar +3'e düşmüş ya
4 Temmuzda bizim yıl dönümümüüüzzz ah ahh

10 ay 25 gün sonra şafak atmayı bırakacakk!

Mehtap salı sabah son Ankara alacaksın askerimi ama elbet bi gün bende alacağım senden yarimii!

Son düzenleme:

Canım teşekkür ederim ,çok sağol.Yakupla düzelmenizede sevindim umarım ailesiyle de her şey daha güzel olur

Caniiiiiiiiiim cok sevindim ne güzel bir gün yasamissin rabbim hep mutlu etsin sizi insaallah.ama annesiyle babasinin bu kadar üstüne düsmeleri umarim evlendiginizde gecer yoksa cok zorlanirsin kuzzum yinede bosver takma simdi sen bunlari tadini cikart ve dua etde darisi basimiiza olsun insaallah bi görsem kocamii

Begümcüm evetunutması kötü olmuş ,bak bunu kafana takabilirsin Şaka şaka takmamakla çok iyi etmişsin ama ben dayanamazdım heee...yapmadığımı koymazdım iyi dayanmışsın gene...

Geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım, nice mutlu seneleree..

Esiiinnnn Yakupla gelişmeleriniz süperrr...aferin onaaa...ama ailesi cidden çok anlayışsız, umarım ilerde de sorun çıkarmaya devam etmezler ama Yakup onları dinlemenin yanlış olduğunu farketti ki elinden geldikçe senin yanında olduuuu...güller falan şıartmış seni ne güzelll çok sevindim yavrummm Allah bozmasınnn

Salıya daha var var yarın var dahaaa görüşceniz ohhhh...

Kız nasıl sorayım seni, bu sabah da teyzem ve kuzenim küçük velet geldiler eve,peşinde koşup duruyorum, hala dinlenemedim orda burda uyuyakalıyorum

Benim şafak da yaa öyle oldu işte ama şükür korktuğum kadar uzamadı, bir de bileti de aldık artık net ya çokkk heyecanlıyımm

Büşraaaa sen nasılsınnn???
İlk fırsatta bence de git kocacına Büşracım, akışına yani..öyle çok da sıkma kendinii

Begüşüm geçmiş doğum günün kutluu olsun.. Nice mutlu huzurlu yıllara ailenle ve sevdiceğinlee

Hiloşumm hadee hayırlıı olsunnnn alınmış biletinizzz çokk sevindimmmm az kaldıııı

Tam 2 ay sonra 9 ağustosta ibo geliyorr hayırlısıyla..
bugün 2 ay'dan düşüyoruzz..
Azz kaldıı çook az kaldıı..
Artık aynı şehirde olucazz..
Aynı havayıı solucaz..
Geliceğii günü çok merak ediyorumm.
Allahım ikimiz içinde hayırlısını nasipp eylee

Canimmm evet cok heyecanliyimmm sukur aldik bileti cok sukurrr...donusu daha almadik bugun bana soruyo sevdicegim ya ne zaman doneyim diyo yerim ben de bir gun bize yeter dedim nasilsa gorusecez gene on gun sonra hem ailesine de ayip olmasin dedim

Ben de sizi cok merak ediyorum Ebrusum bakalim gorelim neler olacak gercekten artik cok az kaldiii

Cok sagol kuzum Iyiyim sen nasilsin??bu ara dügün kina ohhh eglenmissindir insaallah..evet ya gitmeyi cook istiyorum bakalim nasip olursa en kisa zamanda.

Evett Hesna ablacım heyecanlanmamak ne mümkünnn
Sen de 50 lerden bile kurtuldunnnn şafak bitiyor bitiyorrr

Heyecan her şeydir Vallahi yavaş yavaş kurtuluyoruz işte umut verici geçiyor günler, yüzüm gülmeye başladı

Ne güzel haberler bunlar Begümcüm, hepsi üstü üste gelince daha da güzel olmuş, askerni de görmüşsündür çarşı izninde daha ne olsun... Daha da güzel haberler bekliyoruz

:92:10.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...143 tugbaoguzhan...

...159 GRGR...

....165 chidoshimedo....

...165 mayamaya11

...165 BerlD...

...165 kmleomer...

...165 nazarboncugu05...

... 173 ED2006...

...196 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...253 karamanlier...

...254 xxIpekxx...

... 254 destinyeda...

...255 depresiffpolyanna...

...256 nesilll...

...258 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...328 pekmez_akilli...

...328 ilithya...

...328 zeynepesin...

...328 SelenYusuf...

...328 begushh...

...379 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...423 seros08...

...423 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

10/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...AskErimm1411 = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 06 ANKARA' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 22 EDİRNE' ye selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Cok sagol kuzum Iyiyim sen nasilsin??bu ara dügün kina ohhh eglenmissindir insaallah..evet ya gitmeyi cook istiyorum bakalim nasip olursa en kisa zamanda.

Sağoll ben de iyiyim şükür.....heyecanla 2 Temmuz'a odaklandım, bekliyorum :)

Eğlendim eğlendim çok da yoruldum, baya güzel geçtiii...

İnşallah en yakın zamanda kısmet olur gidersinn

Heyecan her şeydir Vallahi yavaş yavaş kurtuluyoruz işte umut verici geçiyor günler, yüzüm gülmeye başladı

Ayy benm de artık gülüyor valla, gerginliklerim şimdiden bitti sayılır ki geldiğinde neler olurrr pamuk oluruz pamukk

Eveeet tatlim biletide almissiniz cooook sevindim ne güzeldir simdi..bizde yasayacakmiyiz ki o günleri?tadini cikar hilalcimm gercekten düsünmesi bile harika

Ayy kıyamam kızzz ama iyi demişin yavrumm düşüncellii gelinn senii
Valla herkes çok merak ediyor yavrumm bütün çevremdekiler büyük bir sabırsızlıkla 9 ağuztosuu bekliyorlarr benimle brliktee

Hesnoşş ablaıcmm sen benim şafağımı 8 gün uzatmışın yaa
Benim Şafak 60 Tokatt

Eveeet tatlim biletide almissiniz cooook sevindim ne güzeldir simdi..bizde yasayacakmiyiz ki o günleri?tadini cikar hilalcimm gercekten düsünmesi bile harika

Çok teşekkür ederim Büşraaacımm..evet cidden süper bir duygu, Allah hepinize nasip etsinn, sabırlar versin hepinizee...
Artık biraz tatil alışverişi yapıcam vallaaaa

Heee ne kadar düşünceliyim yahuu

Hesna ablaa uzatma şafağı kızzzz, kıza yazık valla zaten zor tutuyozz

günaydın kızlar nasılsınızzsevdgm ctesi geliyor havaalnına karşılamaya gitcem zaman kaybı olmasın die ne kadar çok görürsem okadar iyihaftasonu sonu nette görüştük çok özlemişim ya görünce daha iyi anladım iyiki geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…