Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilgilenmem mi hiç kuzuuu sen hele bi gel de bendeki en büyük sorun da izin maalesef canım

Nilüüü daha da özlicez deseneee
Evet çok tatlı br heyecandı Nilüm ama iyi geçtiii...atlatıyorum ilkleri yavaş yavaşşş..
Hayırlısı olsun canikom inşallah gidebiirsin kim istemezzzz

ilkler güzeldir canım ilk aşk, ilk iş, ilk öpüş doğum gününde yanında olamıcam kesinleşti canım, doğal olarak dersaneyle görüşmeye de gidemiyorum

ooooohhh bu süpermiş işteee hadi gözün aydın tatlım, bi sene sonra kuş yuvadan uçacak

selam kızlar ,

hepiniz iyisiniz,reglisi olanlara geçmiş olsun benim bu ay gecikti olsam rahatlıcam baş ağrısından geberiyorum

Tüm hastalıklardan beter arkadaş o sancı
Eee yavrum heyecan var mı heyecan eski şafağa döndün geri sayım 9 gün sonra başlıyor sizin için heyt bee

Esincimmm hadi hayırlısı canım benim inşallah ağız tadıyla olur her şeyyy
Ayy bütün heyecanları beraber aşıcazz..benmki bi' gelsin belki benm de nişan telaşım falan olurr
Geri sayımaa çok az kaldııı

Seneye bu zamanlar bende dugun telasinda olacagim canim ikimizde 2014 gelini olacagiz yani tebrik ederim

Anaammm ben de yanınızda olacaaammm

Evet tatlış çok önemliii ama en önemlisi de aslında sonuncu ve kalıcı olmak
Anladım Nilüşüm hayılrısı olsunn, seni süprüzün yeterr

selam kızlar ,

hepiniz iyisiniz,reglisi olanlara geçmiş olsun benim bu ay gecikti olsam rahatlıcam baş ağrısından geberiyorum

Ben regl olduma göree sağol Begüşşş..ya cidden çok sancılı bir gün oldu..ama sen de ol tabi olmasak da ayrı bir dert anacımm

Kızlar yarın bi görüşmeye gidicem aslında istediğim gibi bişey değil yani maaşta asgari ücret ama genede gidicem işsizlikten iyidir diyorum olursa şayet...

bu arada dün akşam askerimin babası aradı neyse konuştuk öyle hal-hatır falan annesiyle de konuştk öyle kapadk...bugün benimkine dedim akşam da baban aradı o da boşta bulundu benim babam mı dedi evet senin baban dedim,,vay efendm bende babam aradı dicekmişim tabii gülüştük sonra =)

anladım ki biz söz-nişan olsun ben hemen anne baba dicem heralde bana çok tuhaf geliyo bu durum ama baştan dedik dedik sonra daha çok zorlanır insan heralde

Erkekle rin takintisi o canom, annem babam diye konusma mizi isterler, seninkode baya bi sahiplenmiski seni daha sevgili iken oyle konismani istoypr. Dersin canim ya anne baba diye ya takma

Erkekle rin takintisi o canom, annem babam diye konusma mizi isterler, seninkode baya bi sahiplenmiski seni daha sevgili iken oyle konismani istoypr. Dersin canim ya anne baba diye ya takma

yok normalde öyle bişi istemiyo zaten istesede demem daha ortada bişi yok saçmalık bugün öyle bi tepki verdi bende dedim demekki hemen dememi isticek zaman vermez bu bana =)

ilgilenmem mi hiç kuzuuu sen hele bi gel de bendeki en büyük sorun da izin maalesef canım

ooooohhh bu süpermiş işteee hadi gözün aydın tatlım, bi sene sonra kuş yuvadan uçacak

Ayy sağol bebeğim Hele bi gelebileyiim de Ah şu izin dertleri yok mu can sıkıcı ya :44:
Doğum gününe gidemiyorsun kuzum okuduğum kadarıylaa olsun, nasip değil miişş demekki göndereceğin hediye yeter de artar bu seferlik enişteye :)
Annemde bugün sarılıp sarılıp öpüyo beni, yavaş yavaş alıştırıyor kendini kadıncağız
Kuzum aradılar mı seni görüşmeye gittiğin yerlerden ?

İnşallah kuzumm inşallahhh Rabbim seninde herşeyi gönlüne göre versiin hayırlısıyla
Eveett geri sayımınıza az kaldı 00:00'dan sonra 8 gün kalıyo geri sayımınızaaa heyt bee özeniyom bah şimdiik

Dediğin gibi işsizlikten iyidir begüüşş git bi görüş asgari ücrette az değil hani. İyidir ya inşallah olur
Anne/Baba demek pek zor değil canım kafanı yorma bu konularla, ben nişan alışverişinde demeye başlamıştım. Aynen dediğin gibi ama ilk başta dedin dedin sonra daha da zorlanırsın

Son düzenleme:

bakalım canım gidiyorum gidiyorum da benimkilerde sonuçsuz hep bakalım kısmet artık...ne biliyim biraz zor geliyo bana :)

Özenilmicek gibi mi tatlişkommm ben de çok özenirdimmmm ayyy inanılır gibi değil valla sormaaa...
Geri sayıma çok az kaldııı

Özenilmicek gibi mi tatlişkommm ben de çok özenirdimmmm ayyy inanılır gibi değil valla sormaaa...
Geri sayıma çok az kaldııı

Yerim kız senin sevincinii Allahım Allahımm
Ne güzel ya önümüz açılıyor en azından, doğan güneş demenize az kaldı ne güzeell ah ahh

bakalım canım gidiyorum gidiyorum da benimkilerde sonuçsuz hep bakalım kısmet artık...ne biliyim biraz zor geliyo bana :)

İnşallah bu kez sonuç alırsın kuzum Hiç zor değil, bana da zor gibi geliyordu ama çok kolay oldu. Tabi en başlarda anne diyeceğime, teyze derdim. Sonra zorla zorla alıştım

Son düzenleme:

Sorma Esincimmm az kaldı kızımmm resmen valla çok destekçim var bu hızla çekersek Güneşi hemen gelecekkk

sağol bebeğim bakalımm =)

bu arada senin şafağı gördükçe içim kımıl kımıl oluyo :) sanki bizim şafaklarda bi aldı yürüyo yaa bu sıra böyle 460 lardan sonra içim açılıyo :)

Heh böyle iyi taraflarını gör bebişim aferin sanaaa Benim şafak da gökten inmedi biliyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…