Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olacaksın tabi olur musun diye sorduk mu Ayy ağzından bal damlıyo ball

Hahhah olacam tabi lennnn

Bu sıra öyle oldu şafak saymayınca çabuk geçiyo ama gerçekten =) Seneye bu zamanlar hatta daha erken bizimde finish olcak :)

Az kaldı az şunun şurasında ne varr
Ama cidden geçiyor öyle böyle yaa...zor olsa da itiyor yaniii..

Ben çıkıyorum yol arkadaşlarıım Begüüşş, hiloşş öptüm sizii

Evet tatlış çok önemliii ama en önemlisi de aslında sonuncu ve kalıcı olmak
Anladım Nilüşüm hayılrısı olsunn, seni süprüzün yeterr

en önemlisi en değerlisi olmak da güzel yarım saat sonra doğum günüsü, ben yanında değilim; ama yüreğim onunla nasılsa bu arada biz görüşmeyeli tam 43 gün oldu askerken bile en fazla 47 gün görüşmemiştik...

canım ücrete az maz diye şikayet edemiyoruz maalesef, artık Allah ne verdiyse deyip çalışcaz hayırlısı olur inşallah... eğer istiyorsak, rahatsız olmayacaksak söz nişan olur olmaz anne baba demek lazım, sonra daha çok zorlanırız begüşüm :26: ne güzel arayıp soruyorlar. ben en son anneler gününde konuşmuştum annesiyle, onlar aramıyor ben de aramıyorum, mehmetle selam yolluyorlar sadece...

gel canım gel, elimden geleni yaparım senin için gidemedim canım, zaten çalışıyor gitsem bile bi anlamı olmayacak, belki ilk izin gününde gider dönerim, günübirlik olur kız annesi olmak da ayrı bi zor olmalı, hele ki babalar için daha zor onlar yansıtamıyorlar da... henüz ses yok canım, beklemedeyim

:92:14.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...139 tugbaoguzhan...

...155 GRGR...

....161 chidoshimedo....

...161 mayamaya11

...161 BerlD...

...161 kmleomer...

...161 nazarboncugu05...

... 169 ED2006...

...192 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...249 karamanlier...

...250 xxIpekxx...

... 250 destinyeda...

...251 depresiffpolyanna...

...252 nesilll...

...254 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...324 pekmez_akilli...

...324 ilithya...

...324 zeynepesin...

...324 SelenYusuf...

...324 begushh...

...375 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...419 seros08...

...419 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

14/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...SeNLeYM = 02 ADIYAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Tabi canikom en degerlisi olmadan nasil kalici olacaz zatenn ben kalamam giderim bananeee :)))

Olsun tatlis kalbin onunla nasilsa..ilk firsatta gorusun bence de arayi bu kadar acmayinnnn :)

Bakacam ben de bakalımm hiç gelmedim Cmt pazarına annem çok özüyor bi' görek bakalımmm, inşallah bize de malzeme çıkar

Valla ben o konuda çok şanssızım hatun. Alıcağım zaman hiç bir şey bulamam ama almicağım zaman güzel şeyler görürüm gerçi ben pek de sevmem dolaşmayı falan İnşallah sen bularsann

Bu arada burda saymasamda şafağım hep aklımda hergün söylüyorum şurdayız bugün diye..
İş yerindekilerde benimle sayıyorlar haritamızı çıkardık tablomuza astık ark.ımın yanında tablo o hergün karalıyor onu bende kendimin yaptığını karalıyorum
Bugün siirtteyiz diyorum öbür arkadaş kaç olduk diyor o kadar benimsediler artık yanee saolsunnlarr canlarım benim çok çektilerr çook

Ah sorma hep oylr olur ne zaman cepte para yok alisveris yapmayacam tonlaa guzel sey..yahu para harcamak icin o kadar ugrasip aradigini bulup harcayamiyr ya insan bazen deli oluyorum ben dolasmayi cok severim de pazarda degil ama dayanacam merak ediyorummm belki cok guzel seyler bulurumm

Canm benim ya safagin da azaldi iyce arkadas destegi baska oluyor tabi bende ofiste iyiym bu konuda sagolsn hep soruyolar..hatta patron gelince bi gun izin de vercek hatta iki de veririm rahat ol babanin bilmesi gerekmiyo dedi babami taniyor daaa diger tatil iznimi de kaptimm bn de yakinda antalya biletimi aliyorummm

Konuyu saptirdim genee...aklindan cikmiyo biliyom yavrum az daha sabir ins her sey guzel olacak senin icn dee

Günaydıın kızlaaaar Nasılsınııııızzz ?

Nilüüü geleceğğim hayırlısıyla kuzum, gelirken otobüs gidişte uçak düşünüyorum ayarlayabilirsem bakalım artık Günübirlik git kuzum, öyle de güzel oluyor yani Babam nişan günümde suratı güldüğü halde gözleri dolmuştu ah ahh
Haber alınca benide haberdar et kuzum, merak ediyorum

İnşallah bulursunda gezidğine değer bebşimm
Ohh ne güzell izinleri koparmışınn bebeğimmm yaa çok sevindimmm
Bizimde iş yeri ağustosla eylül arası taşıncaktı o yüzden ağustosta izin lamıyordum ama bende dün sevinçli bi haber duydum büyük bir ihtimal ağustosta taşınamıcakmışızz taşınamazsa ibonun geldiğii zaman izine çıkıcam inşallahh tabii hayırlısıı bir gelsinde geldikten 1 hafta sonra falan çıkarım ailesiyle vakit geçirsin bir ilk önce bizde bi adam akıllı konuşalım öyle bakıcam artık
Ne saptırması tatlımm herşeyi konuşuyoruk iştee İnşallahh hepimiz için iyi şeyler olur bebişimmm

Son düzenleme:

Günaydın tatlım nasılsın?

Turp gibiyim kuzum ya sen nasılsın napıyosun ?
Sizin şafaklar gözümüzü açıyor, umudumuzu arttırıyor ya hu ah ahh
Ama şimdi çıkmam lazım..
Görüşürüz yavrum, öptüüümmm

Umarm yarin gorcez artkk
Aynen yahu konusmadigimiz kalmiyor masallahhh
Sagol yavrum ben de cok sevincliyimmm
Insallah senin izin de denk gelir Ebrusum auper olurrrr

Turp gibiyim kuzum ya sen nasılsın napıyosun ?
Sizin şafaklar gözümüzü açıyor, umudumuzu arttırıyor ya hu ah ahh
Ama şimdi çıkmam lazım..
Görüşürüz yavrum, öptüüümmm

Seninki de bir gun bizim safaklar gibi olcak tatlisimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…