Sağolun canlarımmm ben de sizinkine yardımcı olacamm hiç şüpheniz olmasınnn
Heh böyle iyi taraflarını gör bebişim aferin sanaaaBenim şafak da gökten inmedi biliyosunn
Olacaksın tabi olur musun diye sorduk muAyy ağzından bal damlıyo ball
Bu sıra öyle oldu şafak saymayınca çabuk geçiyo ama gerçekten =) Seneye bu zamanlar hatta daha erken bizimde finish olcak :)
Hahhah olacam tabi lennnn
Heh şöyleeeDur şimdi bi öpücüğü hakettin öptüüm seni çook
Ben çıkıyorum yol arkadaşlarıımBegüüşş, hiloşş öptüm sizii
Evet tatlış çok önemliii ama en önemlisi de aslında sonuncu ve kalıcı olmak
Anladım Nilüşüm hayılrısı olsunn, seni süprüzün yeterr
Kızlar yarın bi görüşmeye gidicem aslında istediğim gibi bişey değil yani maaşta asgari ücret ama genede gidicem işsizlikten iyidir diyorum olursa şayet...
bu arada dün akşam askerimin babası aradı neyse konuştuk öyle hal-hatır falan annesiyle de konuştk öyle kapadk...bugün benimkine dedim akşam da baban aradı o da boşta bulundu benim babam mı dedi evet senin baban dedim,,vay efendm bende babam aradı dicekmişim tabii gülüştük sonra =)
anladım ki biz söz-nişan olsun ben hemen anne baba dicem heralde bana çok tuhaf geliyo bu durum ama baştan dedik dedik sonra daha çok zorlanır insan heralde
Ayy sağol bebeğimHele bi gelebileyiim de Ah şu izin dertleri yok mu can sıkıcı ya :44:
Doğum gününe gidemiyorsun kuzum okuduğum kadarıylaa olsun, nasip değil miişş demekki göndereceğin hediye yeter de artar bu seferlik enişteye :)
Annemde bugün sarılıp sarılıp öpüyo beni, yavaş yavaş alıştırıyor kendini kadıncağız
Kuzum aradılar mı seni görüşmeye gittiğin yerlerden ?
yok normalde öyle bişi istemiyo zaten istesede demem daha ortada bişi yok saçmalık bugün öyle bi tepki verdi bende dedim demekki hemen dememi isticek zaman vermez bu bana =)
en önemlisi en değerlisi olmak da güzelyarım saat sonra doğum günüsü, ben yanında değilim; ama yüreğim onunla nasılsa bu arada biz görüşmeyeli tam 43 gün oldu askerken bile en fazla 47 gün görüşmemiştik...
canım ücrete az maz diye şikayet edemiyoruz maalesef, artık Allah ne verdiyse deyip çalışcazhayırlısı olur inşallah... eğer istiyorsak, rahatsız olmayacaksak söz nişan olur olmaz anne baba demek lazım, sonra daha çok zorlanırız begüşüm :26: ne güzel arayıp soruyorlar. ben en son anneler gününde konuşmuştum annesiyle, onlar aramıyor ben de aramıyorum, mehmetle selam yolluyorlar sadece...
gel canım gel, elimden geleni yaparım senin içingidemedim canım, zaten çalışıyor gitsem bile bi anlamı olmayacak, belki ilk izin gününde gider dönerim, günübirlik olur kız annesi olmak da ayrı bi zor olmalı, hele ki babalar için daha zor onlar yansıtamıyorlar da... henüz ses yok canım, beklemedeyim
Bakacam ben de bakalımm hiç gelmedim Cmt pazarına annem çok özüyor bi' görek bakalımmm, inşallah bize de malzeme çıkar
Valla ben o konuda çok şanssızım hatun. Alıcağım zaman hiç bir şey bulamam ama almicağım zaman güzel şeyler görürüm gerçi ben pek de sevmem dolaşmayı falanİnşallah sen bularsann
Bu arada burda saymasamda şafağım hep aklımda hergün söylüyorum şurdayız bugün diye..
İş yerindekilerde benimle sayıyorlar haritamızı çıkardık tablomuza astık ark.ımın yanında tablo o hergün karalıyor onu bende kendimin yaptığını karalıyorum
Bugün siirtteyiz diyorum öbür arkadaş kaç olduk diyor o kadar benimsediler artık yanee saolsunnlarr canlarım benim çok çektilerr çook
gel canım gel, elimden geleni yaparım senin içingidemedim canım, zaten çalışıyor gitsem bile bi anlamı olmayacak, belki ilk izin gününde gider dönerim, günübirlik olur kız annesi olmak da ayrı bi zor olmalı, hele ki babalar için daha zor onlar yansıtamıyorlar da... henüz ses yok canım, beklemedeyim
İnşallah bulursunda gezidğine değer bebşimmAh sorma hep oylr olur ne zaman cepte para yok alisveris yapmayacam tonlaa guzel sey..yahu para harcamak icin o kadar ugrasip aradigini bulup harcayamiyr ya insan bazen deli oluyorumben dolasmayi cok severim de pazarda degil ama dayanacam merak ediyorummm belki cok guzel seyler bulurumm
Canm benim ya safagin da azaldi iyce arkadas destegi baska oluyor tabi bende ofiste iyiym bu konuda sagolsn hep soruyolar..hatta patron gelince bi gun izin de vercek hatta iki de veririm rahat ol babanin bilmesi gerekmiyo dedibabami taniyor daaa diger tatil iznimi de kaptimm bn de yakinda antalya biletimi aliyorummm
Konuyu saptirdim genee...aklindan cikmiyo biliyom yavrum az daha sabir ins her sey guzel olacak senin icn dee
Günaydıın kızlaaaarNasılsınııııızzz ?
Günaydın tatlım nasılsın?
Günaydın tatlım nasılsın?
İnşallah bulursunda gezidğine değer bebşimm
Ohh ne güzell izinleri koparmışınn bebeğimmm yaa çok sevindimmm
Bizimde iş yeri ağustosla eylül arası taşıncaktı o yüzden ağustosta izin lamıyordum ama bende dün sevinçli bi haber duydum büyük bir ihtimal ağustosta taşınamıcakmışızz taşınamazsa ibonun geldiğii zaman izine çıkıcam inşallahh tabii hayırlısıı bir gelsinde geldikten 1 hafta sonra falan çıkarım ailesiyle vakit geçirsin bir ilk önce bizde bi adam akıllı konuşalım öyle bakıcam artık
Ne saptırması tatlımm herşeyi konuşuyoruk işteeİnşallahh hepimiz için iyi şeyler olur bebişimmm
Turp gibiyim kuzumya sen nasılsın napıyosun ?
Sizin şafaklar gözümüzü açıyor, umudumuzu arttırıyor ya hu ah ahh
Ama şimdi çıkmam lazım..
Görüşürüz yavrum, öptüüümmm
ŞAFAK 18 ÇANKIRIIII
Ayyyy ne güzel benim şafağım ne şekerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?