Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Turp gibiyim kuzum ya sen nasılsın napıyosun ?
Sizin şafaklar gözümüzü açıyor, umudumuzu arttırıyor ya hu ah ahh
Ama şimdi çıkmam lazım..
Görüşürüz yavrum, öptüüümmm
İdare ediyoruz tatlım çalışıyorumm öylee napalım zaman geçiriyoruz iştee
Seninde böyle olucak tatlımm merak etmee
GÖrüşürüzz yaylımm öptümm seni

Umarm yarin gorcez artkk
Aynen yahu konusmadigimiz kalmiyor masallahhh
Sagol yavrum ben de cok sevincliyimmm
Insallah senin izin de denk gelir Ebrusum auper olurrrr

Maşşallah maaşşallahh
İnşallah bebeğim ya inşallah

Güzel bebeklerim herkese merhaba,Allah'ın selamı hepinizin üstüne olsun...

iş görüşmesi gitmeden iptal edildi ,nedeni ise bu seferde benim üniversite mezunu olmam,ingilizce biliyo olmam onlara fazla gelmiş ben anlamıyorum ben çalışmak istediğimi söylemiştm dün halbuki gözüm yüksekte olcak konumda değilim demiştim ama kısmet mi diyim ne diyim bilmiyorum...kimisi der tecrübe kimisi der eğitimin bu işe fazla ...sinirlerim bozuk biraz ama arayışa devam etmekten bile yoruldum artık ...

şu şafağın başındaki 3 olmasaydı iyi olcaktı =)

Evet canim seninki cok seker benimkide cok aci umarim seker günleri bizde görürüz vallahi özlemim tavan yapti nasil gececek bu kadar gün artik gecseeee de gelseeee canim kocacimmm

Elbet gecer Busracimmm bebisi dusun sen simdiii...onunicin alisverisler yapp hayaller kurr..hatta hem bebise hem kocacina yonelik bi gunluk de tutabilirsinn..ne guzel olur ilerde okumasii..
Bebek bakimi, sagligi hakkinda arastirmalar yap oku oku oku , o dogmadan sen her seye hazir oll

Canim kismet yani bu islerr...vatdir bunda da bir hsyir ama aramaya devam et , kendi bolumunle ilgili olan goremiyor musun otalara basvursaann

ay canım nerelere başvrdum bi bilsennn bu iş sekreterlikti telefona bakcak biriydi,geçenlerde mutfağı seviyorum diye cafede part time yemek işi vardı ordan bile aramadılar daha saysam roman olur ,,en üst kademeden mezuniyetime göre en alt kademe işlere dahi başvuruyorum öyle kibirli biri olmadığım için iş yani ekmek parası ama yok ya yok benim galiba iş konusunda kısmetim kapalı

Canin oyle deme demekki daha vakti gelmemis..
Biraz kismet sans biraz da tanıdık isleri bu isler..baban falan bulamaz mi bi is istese ??

Son düzenleme:

Alisverise basladik teyzesii yani buldugum gördügüm begendigim güzel cicilerini aluyorum ogluma ama iste babasida burda olsa herseyi beraber yapsak diyede gecirmiyor degilim hani.ama hersey nasip deyip mecbur onada razi oluyorum.canim bu sitede öyle bilgiler varki oku oku hergün yeni birsey ögreniyorsun benimde yapacak birseyim olmadigindan vaktimi bol bol okuyarak geciriyorum

Seninki de bir gun bizim safaklar gibi olcak tatlisimmm

Kuzuuum inşallaaahhhhh

İdare ediyoruz tatlım çalışıyorumm öylee napalım zaman geçiriyoruz iştee
Seninde böyle olucak tatlımm merak etmee
GÖrüşürüzz yaylımm öptümm seni

Çalışş yavrum çalışş zaman bi uğraş olmadan geçmiyor zaten
İnşallah o günlere geleceğiiz bir gün yavrum, siz gidin bi önümüzü açın daa

Ve Aleyküm Selam begüşşş
Saçmalıık resmen ya, millet senin gibisini arar bulamaz. Bunlar bulmuşta bunuyorlar :44:
Yorulmak yook arayışa devam kuzum
24 gün kaldı begüşşş 24 gün sonra 3 yerine 2 göreceğiiizzz

Ovv bu habere sevindiim şimdiik Ne güzel kocacığınlaa güzel bi mehtapp geçiriiin canımcım

Büşracımm, topiğimizin annesiii Babasıı geldiğinde ufaklığın üstünde görür işte.. Bebekleer için çok güzel şeyler var ya hu ben bile görünce çocuk yapasım geliyor

Vay Arkadaş yaaaa cadiiii ben sana dedim amaa ustume bir daha gorusmek yok diyeeee
Sevindim canimcim sevindimmm ne zamann ??

Aynen iste superrr...babasi da gelince gorcek fotolarda gorcek hic bi seyden uzak kalmicak ki annesiii..
Teyzesi yesin onu uyyy

Son düzenleme:

:)) evet kuzum cok güzel seyler var gercekten aliyorum her gittigim yerden bisey..babasi geldiginde görür artik dedigin gibi napalim üzülmek yooook ayrica topigin annesi olmakta simartti mi beni neee

:)) evet kuzum cok güzel seyler var gercekten aliyorum her gittigim yerden bisey..babasi geldiginde görür artik dedigin gibi napalim üzülmek yooook ayrica topigin annesi olmakta simartti mi beni neee

Şımar yavrum şımaaar hakkındır Üzülmeeek yook, üzülürsen yeğenimide üzersin bu kezde ben seni üzerim ona göre

Ovv bu habere sevindiim şimdiik Ne güzel kocacığınlaa güzel bi mehtapp geçiriiin canımcım

Sevindin Şimdilik mi? Sağol canımmm

Vay Arkadaş yaaaa cadiiii ben sana dedim amaa ustume bir daha gorusmek yok diyeeee
Sevindim canimcim sevindimmm ne zamann ??

Beni kızdırma sen gormeden sevgulunu ben gıderım kocacıgımın yanına demiştim ama sanaaaaa hıhhh ohhh 5. temmuz da canımcımmmm

Şımar yavrum şımaaar hakkındır Üzülmeeek yook, üzülürsen yeğenimide üzersin bu kezde ben seni üzerim ona göre

Ooyyy sizin gibi teyzeleri oldugu icin cok sansli benim yavrum..darisi sizin basinizaa kuzularim bi evleninde
Esincimmmm artik hic üzülmiyecegim napalim hayirlisi böyleymis

Ooyyy sizin gibi teyzeleri oldugu icin cok sansli benim yavrum..darisi sizin basinizaa kuzularim bi evleninde
Esincimmmm artik hic üzülmiyecegim napalim hayirlisi böyleymis

Yeğene söyle, o da seni üzmesiin yoksa çikolata yok ona
Üzülme tabi kuzum.. Elbet bitecek, ''şafak her ne kadar zengin olursa olsun fakirleşmeye mahkumm!''

Sevindin Şimdilik mi? Sağol canımmm

Beni kızdırma sen gormeden sevgulunu ben gıderım kocacıgımın yanına demiştim ama sanaaaaa hıhhh ohhh 5. temmuz da canımcımmmm

Yok be canım, ne şimdiliği bas baya sevindim Ayy ne güzel yaa, bizimde 4 Temmuz yıl dönümümüüzz ah ahh

Son düzenleme:

Sağol canımm hımm bız bı ramazandan once goruşek dedık ramazanda bayramda falan gıdemem o yuzden bakalım inşallah bı aksılık cıkmazsa gıdecegım canım

Sağol canımm hımm bız bı ramazandan once goruşek dedık ramazanda bayramda falan gıdemem o yuzden bakalım inşallah bı aksılık cıkmazsa gıdecegım canım

Öyle canım iyi düşünmüşsün, git git tatlım ona da sana da moral olur hem

Canin oyle deme demekki daha vakti gelmemis..
Biraz kismet sans biraz da tanıdık isleri bu isler..baban falan bulamaz mi bi is istese ??

Yok hilalim ya biz bişi diyince çok afedersin milletin bi tarafına bişey oluyo o yüzden Allahtan gelsin...

Evet Esinim ya 2 lere geçiyoruz geçiyo günler ya başlamak bitirmek diye boşa demiyolarmş =)

Yok hilalim ya biz bişi diyince çok afedersin milletin bi tarafına bişey oluyo o yüzden Allahtan gelsin...

Evet Esinim ya 2 lere geçiyoruz geçiyo günler ya başlamak bitirmek diye boşa demiyolarmş =)

Begumm az kaldı vallahi senin 2 leree :) Bende 3 lere çabalıyorum bi an önce bitsin ya :) :)

Nasılsınızz bu arada nasıl gidiyo :) Ben pek giremiyomm nete arada girp okuyorum çıkıyorum ama aklımdasınızz hep )

iyiyim canımm bende şu sıra okuyup çıkıyorum denk gelemiyorum pek =)

aynen 2 lere geçicez sende 3 lere çok güzel olcak,,valla onu diyorum geçmez geçmez diyoduk ama başlayınca bazen hasret çok bassada geçiyo ya =)

sen nasılsın canım askerin nasıl ? aranız iyi mi

Kızlar askerimle konştuk,,2 hafta sonra çavuş oluyomş artık nöbetide olmıcak...

bu arada 93/2 alt devre gitmiş =) vay beaa zaman geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…