Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok hilalim ya biz bişi diyince çok afedersin milletin bi tarafına bişey oluyo o yüzden Allahtan gelsin...

Evet Esinim ya 2 lere geçiyoruz geçiyo günler ya başlamak bitirmek diye boşa demiyolarmş =)

Kızlar askerimle konştuk,,2 hafta sonra çavuş oluyomş artık nöbetide olmıcak...

bu arada 93/2 alt devre gitmiş =) vay beaa zaman geçmiş

Evet begüüşş bitiyo bitiyo
Ooohh ne güzel nöbetlerden kurtuluyor Bizim ki yemekhaneci izinde olduğu için yemek işlerine de o bakıyo, şimdilik nöbet tutmuyor izinden gelince diğer asker nöbet başlıyoor :26:
Bende askerimle konuştum o da dedi bi kaç kişi geldi diye pazartesi gene gelen olacak dedi. Hatta arkadaşının biri yanına düşmüş ona çok sevindi diyo gelsin ezeceğim arkadaş markadaş dinlemem falan yapıyo şakasına 1 aya diğer 93/2'lerde geleceklermiiş.
Şaka maka geçti be yavrum, şurda 10 ay'dan düşmeye de pek birşey kalmadı heyt bee. Rabbim doğan güneş dememizi de nasip eder inşallaaaahhh

Evet evet geçiyo zaman su gibi :) İyi canım çok şükür napalım ayrılık zor ama katlanmak zorundayızz herkes gibi bizimde bitecek alt devre gelmesine sevindimm daha rahat olur artık hem :)

Bizimde bandocu eğitimleri başladı acemilik 75 gün ya temmuz 20 de dağıtıma gelecek inşAllah ustalığı da iyi gelir de rahat ederiz :)

Usta birliğiniz belli olmadı sanırım tatlım ? Dağıtım iznine geldiklerinde çok sevgi dolu oluyorlar ahh ahh geçti bee geçiyor

Usta birliğiniz belli olmadı sanırım tatlım ? Dağıtım iznine geldiklerinde çok sevgi dolu oluyorlar ahh ahh geçti bee geçiyor

Yok tatlışım belli olmadı ustalık ama Bursa Eskişehir falan diyolar bakalım kısmet belkide uzak bir yer gelir belli olmaz...İple çekiyorum dağıtımı :) :) :) Senin içinde çok sevindim bu arada Esinn yazamadım kusura bakma çok çok tatlısınız Allah ömür boyu bir arada olmayı nasip etsin :)

Ahh onun stresi yok mu insanı yer bitirir. Ben belli olana kadar internette hep araştırma yaptım hangi askeriye iyi, hangi askeriye kötü diye Bizimki biraz torpilli oldu ama olsun Benim tertiplerin askerlerinin çoğu Ankara zaten.. Hayırlısı buymuş demek lazım
Uzağa da, yakına da alıştır kendini yavrum sonradan zor olmasın senin için
Sorun değil yavrum, Amiiin amiiiiin. Gelsin nikahı basacağım hemen Allahın izniyle
Rabbim senin kinide bi ömüüürrr kollarında eylesin

Sevindin Şimdilik mi? Sağol canımmm

Beni kızdırma sen gormeden sevgulunu ben gıderım kocacıgımın yanına demiştim ama sanaaaaa hıhhh ohhh 5. temmuz da canımcımmmm

Benm sevdiceğimmm 2 Temmuzdaaa yanımdaaaa

Ooyyy sizin gibi teyzeleri oldugu icin cok sansli benim yavrum..darisi sizin basinizaa kuzularim bi evleninde
Esincimmmm artik hic üzülmiyecegim napalim hayirlisi böyleymis

Aminnn sağol Büşşşş çok tatlısın sen ve bebişiiinnn

Temmuz hepimize uğur getiriyorrr

Yok hilalim ya biz bişi diyince çok afedersin milletin bi tarafına bişey oluyo o yüzden Allahtan gelsin...

Evet Esinim ya 2 lere geçiyoruz geçiyo günler ya başlamak bitirmek diye boşa demiyolarmş =)

Anladım Begüşşş..e hayırlısı be canım ne diyim o zman ama samimi inanlar varsa etrafta yardımcı olabilir yine dee

Pişt napıyosun bakim kız sennn

Temmuz hepimize uğur getiriyorrr

Hillooşşşş hoşgeldin yavruşum Ayyy eveeet temuuuuz uğurluu zaten ben muz da seviyorum canımda çektii şimdiik Şimdi düşünüyorum da geçen sene haziran 16 yani iki gün sonra abimlerin düğünü vardı yakup ta gelmişti aileler tanıştığı için o üst katta ben alt katta beni nasıl izliyordu öküüzz Ahh aşkım depreştii ben gidiyorum angaraya bi kokusunu çekeyim geleyim dermişim

Biz izin kullanmayı düşünmüyoruz şu an için çok bunalırsa onu bilmiyorum tabi karışmıyorum ama şey diyoruz böyle ustaya geçeli 2 ay olcak ya bi 2 ay-3 ay daha geçsin ben gidiyim kısmet olursa sonra aileside gitmeyi düşünüyomş bide bitmesine yakın falan ...o gelmek istemiyo erken tezkere olsun diyo bende haklısın diyorum gelsede bişi değişmiyo burda ama dedğim gibi gelirsede niye geliosn demem,,çarşılarda kamerada görüyoz falan... neyse buna bağlı olarak izin toplamda 7 gün kullanınca bizim şafak 300 e düşüyo ki onlar orda bundan sayıyolar ben 325 diyince oha naptın adam mı öldürdün dedi =)

Hoşbuldm tatlişkommmm
Ben de severim muzzzz Temmuz bizim uğurlu ayımız oh ohhh
Ay keyfim yerinde Allah bozmasın yaaa mutlu olalım hepppppp
Ay öküz diyo la herife Az romantik ol hehehehhe aman olma vazgeçtim biz romantik olunca beklenti artıyo üzüntü artıyo öküz olak

Aynen öyle kendi isteğine kalmış canikommm gelirse gelir ama çok da kullanmasın bence deee iyi düşünmüşsünüz bir kerecik d eolsa gidersin canım yaaa..nolcak sanki artır harçlıklarından falan görsen sadece o seni 7 ay daha götürür aha da örnek misal biz

aklıma sen geldin zaten hiloşumuz 6-7 aydır göremiyo dedim çarşımız olmasa napardık dedim...öyle bebeğim ya gelmesin de bitsin evlencez mi nişan mı olck nolcaksa olsun aaa yeter artık bekle bekle yaş gitti :)

Aynen Begüşüm 21 inde tam 7 ay olacak görüşmeyeliii düşün yaniii...insan isteyince dayanıyor tatlımm Allah sabrını da veriyorr..şimdi diyorum nasıl bekledim hala şaşırıyorum şu an o sabır yok çünkü bitiyor, ama o zaman alışmıştım o fikre vardı sabır yaniii hiç merak etmee

Hilallll tüm resimler süper ama senin siyah elbiseli olan 5 numaralı fotoğraf favorim süpersinizzzz 2nizde maşallah 41 kere nazar değmesinnnnnn

Sağoll Begüşcümmm zaten sadece arkadaşlarıma açıyorum ben nazara inanırım yavrummm... Çok teşekkür ederimmmm ederizzz

Sağoll Begüşcümmm zaten sadece arkadaşlarıma açıyorum ben nazara inanırım yavrummm... Çok teşekkür ederimmmm ederizzz

aynen canım bende inanırım okuyun kendnizi bol bol =)Allah bu mutluluklarınızı daim etsinn inşallah düğün albümünüde görürüz canımmmın içi

aynen canım bende inanırım okuyun kendnizi bol bol =)Allah bu mutluluklarınızı daim etsinn inşallah düğün albümünüde görürüz canımmmın içi

İnşallah canikomm..ağzından bal damlıyorrr..
Siz de her daim mutlu olun yavrumm
Düğüne biraz daha var daaa söz-nişan falan bakacazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…