- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
inşallah canımmm amin =)
Şurda ne kaldı ki sende Tubii gibi hazırlıklara başlarsın yavaş yavaş =)
Gelmeisne çok az kaldı ama daha oturmuş bir iş düzenimiz olmadan bizimkiler pek razı olmaz canım yaa...bi. dee daha biraz daha çekmesi lazım benceee..dur bakalım bir yüzük görelim teklif görelim gezdirsin mutlu etsin el üstünde tutsun falann...bakacazzz
haklısın canım gelsinn azcıkta sen ona çektir =) her şeyin en güzeline layıksın...inşallah hepsi sırayla olur...
Canım ben çıkıyorum iyi geceler çok öptüm
kızlaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiim ama yine kimsecikler yok şu an
size son zamanlarda fazla vakit ayıramıorum ama inanın hep aklımdasınız
yeni havadislerden azıcık bahsediyim, unuttuğum birşey varsa af ola
- Alyanslarımızı aldık. Sanırım ay sonuna doğru evde ufak bi toplantı yapacağız ve alyanslarımızı da o zaman takmayı düşünüyoruz.
- Bu olay Yener'in sinirlerini bozsa da fena olmadı : işe başladığı için artık ve karşıdan gelişi geç olduğu için hergün yanıma gelemiyo, artık haftada 4 güne falan düştü görüşmemiz
- Yarın annem,ben ve Yener alışverişe çıkıcaz. Kendime;
1- Gelinlik ayakkabısı
2- Gelinliğin altında rahat kullanabileceğim yedek babet
3- Klasik kullanabileceğim bir siyah abiye ayakkabı alıcaaaaaaaaaaaaaam
Gelinliğime başlanması için aybaşı yenerin maaş almasını bekliyoruz
Şey dicektim bir de yarın benim Doğum Günümmmmmmmmmm
Heyyooooooo canikommmm tebrik ederimmm alyanslar için şimdidennn ve doğum günün kutlu olsunnn
Allah mutluluğunuzu daim etsin yavrummm
Şafak 17 Çanakkaleeee
- Alyanslarımızı aldık. Sanırım ay sonuna doğru evde ufak bi toplantı yapacağız ve alyanslarımızı da o zaman takmayı düşünüyoruz.
- Bu olay Yener'in sinirlerini bozsa da fena olmadı : işe başladığı için artık ve karşıdan gelişi geç olduğu için hergün yanıma gelemiyo, artık haftada 4 güne falan düştü görüşmemiz
1- Gelinlik ayakkabısı
1- Gelinlik ayakkabısı
Hoşbuldm tatlişkommmm
Ben de severim muzzzz Temmuz bizim uğurlu ayımız oh ohhh
Ay keyfim yerinde Allah bozmasın yaaa mutlu olalım hepppppp
Ay öküz diyo la herifeAz romantik ol hehehehhe aman olma vazgeçtim biz romantik olunca beklenti artıyo üzüntü artıyo öküz olak
:
Esincummm isteğin üzerine şipşak albüm yaptımmm
1- Gelinlik ayakkabısı
Tezkereci güzellerim hepinize selam olsun,Allah işiniz rast getirsin...
Bugün sabaha askerimin sesiyle başladım günüm daha mı güzel ne :) bi romantiğe bağladı gün gelecek uyandığında yanında ben olcam falan dedi yazarken bile gülümsüyorum delirdim mi ne :)
Sonra bi iş görüşmesine gittim gerek ortam gerek iş evime 10 dk yürüme mesafesi artık adama bi yalvarmadığım kaldı ciddiyim =)
Gene hayırlısı diyoruz tabi dicek bişey yok =)
Siz geziyosunuz dime hava da güzel kaçaklar sizi =
Yokk kuzum ben romantik falan olmam öküze uzun uzun mesajlar atıyorum cevap ''Bende seni çok seviyorum hayatımın anlamı'' oluyor. Sonrada trip yapınca yok niye yapıyon oluyoDünde o uzun uzun yazmış oku oku bitiremedim, cevap ''bende seni çok seviyorum şapşal suratlı aşkitoşkom benim'' yazdım ağzıma etmediği kaldı yok neden kısa yazmışım
Resimlerin hepsine baktıım yavrumm, maşallah maşallah hep böyle suratınız güler inşallah ve ömür boyu birbirinize böyle aşkla bakarsınızzz inşallaaahhh
Önceliklee çok sevindim kuzum, herşey istediğin gibi gidiyor sanırımYener eniştenin sinir olması çok normal ya hu
Doğum gününü de kutlarım kuzum, iyi ki doğduunnn. Nice senelereeee
Selaamm begüşüüümmSabah sabah gerçekten çok romantik oluyorlar bende bugün askerimin önce mesajı, sonra sesini duyarak güne başladım uyku semesine eşşek benimle uğraşıyo
İnşallah bu işi kaparsın kuzum
Ben gezmiyorum evdeyim, askerimi bekliyorum çarşıya çıkacak bugün
Benimkide yarın çıkcak canım =) oh ne güzel seninde yüzün gülüyo =)
İnşallah canım valla çok iyi olcak benim için hem alanımla ilgili bişeyler öğrencem hem maddi açıdan hemde manevi olarak çok bunaldım bu iş konusunda herkes artık naber iş buldun mu diyo ailem allah işin hiç karışmıyo bazı işler için hiç gitme boşver diyolar hep desteklerde milletin ağzı durmuyo da ...işte nasip olursa hem çeyizimi yaparım hem ankaraya rahat giderim bakalım Hep Allahtan hayırlısını istiyorum olursa da olmazsa da kısmet ...
teşekkür ederim tatlım, hepimize nice mutlu yıllara
oh oh maşallahbirascık daha gayret hiloşum yedin bitirdin şafağı
Tezkereci güzellerim hepinize selam olsun,Allah işiniz rast getirsin...
Bugün sabaha askerimin sesiyle başladım günüm daha mı güzel ne :) bi romantiğe bağladı gün gelecek uyandığında yanında ben olcam falan dedi yazarken bile gülümsüyorum delirdim mi ne :)
Sonra bi iş görüşmesine gittim gerek ortam gerek iş evime 10 dk yürüme mesafesi artık adama bi yalvarmadığım kaldı ciddiyim =)
Gene hayırlısı diyoruz tabi dicek bişey yok =)
Siz geziyosunuz dime hava da güzel kaçaklar sizi =
Yokk kuzum ben romantik falan olmam öküze uzun uzun mesajlar atıyorum cevap ''Bende seni çok seviyorum hayatımın anlamı'' oluyor. Sonrada trip yapınca yok niye yapıyon oluyoDünde o uzun uzun yazmış oku oku bitiremedim, cevap ''bende seni çok seviyorum şapşal suratlı aşkitoşkom benim'' yazdım ağzıma etmediği kaldı yok neden kısa yazmışım
Resimlerin hepsine baktıım yavrumm, maşallah maşallah hep böyle suratınız güler inşallah ve ömür boyu birbirinize böyle aşkla bakarsınızzz inşallaaahhh
Heheh delikısa yaz tabi inadına
Sağol canım sağolll..
Bakkala gittim biraz önce o sırada aradı ''5 dk var çabuk'' dedi adama direk söyledim artık çıktım görsen halimi hiloşş allahhım koparsın ya
Napıyosuun kuzumm ?
Napıyım canikomm pazardan geldim ciciler aldım kendime heheheh tatil için elbise-bluz falan baya heveslendim ben bu işeayrıca giyecem minileri kudurtacam deliyi aklı bende kalsın hep heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?