Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canımmm amin =)

Şurda ne kaldı ki sende Tubii gibi hazırlıklara başlarsın yavaş yavaş =)

Gelmeisne çok az kaldı ama daha oturmuş bir iş düzenimiz olmadan bizimkiler pek razı olmaz canım yaa...bir dee daha biraz daha çekmesi lazım benceee..dur bakalım bir yüzük görelim teklif görelim gezdirsin mutlu etsin el üstünde tutsun falann...bakacazzz

Son düzenleme:

haklısın canım gelsinn azcıkta sen ona çektir =) her şeyin en güzeline layıksın...inşallah hepsi sırayla olur...

Canım ben çıkıyorum iyi geceler çok öptüm

kızlaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiim ama yine kimsecikler yok şu an

size son zamanlarda fazla vakit ayıramıorum ama inanın hep aklımdasınız

yeni havadislerden azıcık bahsediyim, unuttuğum birşey varsa af ola

- Alyanslarımızı aldık. Sanırım ay sonuna doğru evde ufak bi toplantı yapacağız ve alyanslarımızı da o zaman takmayı düşünüyoruz.
- Bu olay Yener'in sinirlerini bozsa da fena olmadı : işe başladığı için artık ve karşıdan gelişi geç olduğu için hergün yanıma gelemiyo, artık haftada 4 güne falan düştü görüşmemiz
- Yarın annem,ben ve Yener alışverişe çıkıcaz. Kendime;
1- Gelinlik ayakkabısı
2- Gelinliğin altında rahat kullanabileceğim yedek babet
3- Klasik kullanabileceğim bir siyah abiye ayakkabı alıcaaaaaaaaaaaaaam

Gelinliğime başlanması için aybaşı yenerin maaş almasını bekliyoruz

Şey dicektim bir de yarın benim Doğum Günümmmmmmmmmm

Heyyooooooo canikommmm tebrik ederimmm alyanslar için şimdidennn ve doğum günün kutlu olsunnn
Allah mutluluğunuzu daim etsin yavrummm

Canım benım hersey gonlunce olsun İnşallah az kaldı azzzz hadi bakalım ... Bu arada doğum gunun kutlu olsun canımmm bi daha ki doğum gununde evli olucaksın belkı de

:92:15.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...138 tugbaoguzhan...

...154 GRGR...

...157 kskada...

....160 chidoshimedo....

...160 mayamaya11

...160 BerlD...

...160 kmleomer...

...160 nazarboncugu05...

... 168 ED2006...

...191 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...248 karamanlier...

...249 xxIpekxx...

... 249 destinyeda...

...250 depresiffpolyanna...

...251 nesilll...

...253 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...323 pekmez_akilli...

...323 ilithya...

...323 zeynepesin...

...323 SelenYusuf...

...323 begushh...

...374 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...418 seros08...

...418 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

15/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...SeNLeYM = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 23 ELAZIĞ' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 43 KÜTAHYA' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Canııımmmmmmmmmmmmmmmm her şey hayırlı olsun ,,ayakkabının en silincek yerine beni yazmayı unutma şimdiden yaz sen :)

Bebeğim allah gönlüne göre versin her şey en güzeliyle senin olsun,doğum gününde kutlu olsunnnn benimkide geçen haftaydı ne güzel yaz çocuklarıyız =)

Tezkereci güzellerim hepinize selam olsun,Allah işiniz rast getirsin...

Bugün sabaha askerimin sesiyle başladım günüm daha mı güzel ne :) bi romantiğe bağladı gün gelecek uyandığında yanında ben olcam falan dedi yazarken bile gülümsüyorum delirdim mi ne :)

Sonra bi iş görüşmesine gittim gerek ortam gerek iş evime 10 dk yürüme mesafesi artık adama bi yalvarmadığım kaldı ciddiyim =)
Gene hayırlısı diyoruz tabi dicek bişey yok =)

Siz geziyosunuz dime hava da güzel kaçaklar sizi =

Esincummm isteğin üzerine şipşak albüm yaptımmm

Yokk kuzum ben romantik falan olmam öküze uzun uzun mesajlar atıyorum cevap ''Bende seni çok seviyorum hayatımın anlamı'' oluyor. Sonrada trip yapınca yok niye yapıyon oluyo Dünde o uzun uzun yazmış oku oku bitiremedim, cevap ''bende seni çok seviyorum şapşal suratlı aşkitoşkom benim'' yazdım ağzıma etmediği kaldı yok neden kısa yazmışım
Resimlerin hepsine baktıım yavrumm, maşallah maşallah hep böyle suratınız güler inşallah ve ömür boyu birbirinize böyle aşkla bakarsınızzz inşallaaahhh

Önceliklee çok sevindim kuzum, herşey istediğin gibi gidiyor sanırım Yener eniştenin sinir olması çok normal ya hu
Doğum gününü de kutlarım kuzum, iyi ki doğduunnn. Nice senelereeee

Selaamm begüşüüümm Sabah sabah gerçekten çok romantik oluyorlar bende bugün askerimin önce mesajı, sonra sesini duyarak güne başladım uyku semesine eşşek benimle uğraşıyo
İnşallah bu işi kaparsın kuzum
Ben gezmiyorum evdeyim, askerimi bekliyorum çarşıya çıkacak bugün

Benimkide yarın çıkcak canım =) oh ne güzel seninde yüzün gülüyo =)

İnşallah canım valla çok iyi olcak benim için hem alanımla ilgili bişeyler öğrencem hem maddi açıdan hemde manevi olarak çok bunaldım bu iş konusunda herkes artık naber iş buldun mu diyo ailem allah işin hiç karışmıyo bazı işler için hiç gitme boşver diyolar hep desteklerde milletin ağzı durmuyo da ...işte nasip olursa hem çeyizimi yaparım hem ankaraya rahat giderim bakalım Hep Allahtan hayırlısını istiyorum olursa da olmazsa da kısmet ...

Gülüyor gülmez mii Öküz dün 19 gün kaldı yıldönümüze sana hediye alamadım diye. Üzülme hayatım 2015 evlilik yıl dönümümüzde hem evlilik hemde 3. yılımız için iki hediye alırsın dedim sen ne kadar öküzsün dedi

Milletin ağzına bakma sen kuzum. Zaten milletin ağzına bakınca bu konular iyice takıntı haline geliyor. İnşallah istediğin gibi olur da işi kaparsın bu sefer Çok iyi düşünmüşsün tatlım, gidiş gelişin daha rahat olur en önemlisi bu zaten.
Dediğin gibi nasip kısmet.. Olmazsada üzme kendini elbet bulrsun bi iş

teşekkür ederim tatlım, hepimize nice mutlu yıllara

oh oh maşallah birascık daha gayret hiloşum yedin bitirdin şafağı

Ne heyecanlıı doğumgününde de yanındaa...
Evet Tubikimm az kaldı yedim bitirdim şafağııı..aldık biletini 2 Temmuz'da yanımdaa

Selammm
Ne güzel canım allah bozmasın romantik olun tabiii
Canımcım çok da yalvarma boşver değerini düşürme sennn
Ben pazara gitmiştim valla ohhh ciciler aldım tatil için kendimeeee...

Heheh deli kısa yaz tabi inadına
Sağol canım sağolll..

Son düzenleme:

Heheh deli kısa yaz tabi inadına
Sağol canım sağolll..

Bakkala gittim biraz önce o sırada aradı ''5 dk var çabuk'' dedi adama direk söyledim artık çıktım görsen halimi hiloşş allahhım koparsın ya
Napıyosuun kuzumm ?

Bakkala gittim biraz önce o sırada aradı ''5 dk var çabuk'' dedi adama direk söyledim artık çıktım görsen halimi hiloşş allahhım koparsın ya
Napıyosuun kuzumm ?

Napıyım canikomm pazardan geldim ciciler aldım kendime heheheh tatil için elbise-bluz falan baya heveslendim ben bu işe ayrıca giyecem minileri kudurtacam deliyi aklı bende kalsın hep heheheh

Napıyım canikomm pazardan geldim ciciler aldım kendime heheheh tatil için elbise-bluz falan baya heveslendim ben bu işe ayrıca giyecem minileri kudurtacam deliyi aklı bende kalsın hep heheheh

Ohh tabi yaa En iyisini yapmışsın kuzum, giy giy minilerii Zafeeeer yaşadı yaşadıı gözü gönlü açılır biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…