Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ohh tabi yaa En iyisini yapmışsın kuzum, giy giy minilerii Zafeeeer yaşadı yaşadıı gözü gönlü açılır biraz

Hee aynen Esincimm ben tatilde rahat giyinmeyi seviyorum valla yaaa..yine de söyleniyor ama yani işe falan hep dikkatli giyinirim yani bari tatilde o yanımdayken istediğimi giyiyim di miiii

Sen napıyosunn?? Bakkal olayı da komik olmuşş

Giy tabi kuzum bende normalde kapalı olduğum halde tatilde açılıyorum yakup ağzıma ediyo du Pc'de bi albüm vardı açık resimlerim hep geçen baktım silmiş resimleri niye sildin dedim sevmiyorum kimse görmesin istemiyorum diyo öküzz

Napiim çarşıya çıktı beyfendi onu bekliyorum Sgr almaya gitmiştim adama abi direk ver dedim adam bile ne bu acele kızım diyo
Bakırköy pazarına gitmişsin okuduğuma göre nasıl kuzum güzel şeyler var mı? Bende gitmeyi düşünüyorum bu ara

Hhehehe çok fena bu erkeklerrr....ama yanındayken yani dikkat çeken bi tip olamayı seviyorum kusura bakmasın da hem bu sayede zaten aklı da kafası da gözü de hep bende olmak zorunda oluyoo fenayız bzler de fenaaa

He anladımm görüşcenz yani oh miss..bizimkini de komutanı esir aldı resmen dünden beri konuşamadık biii..nöbetçiydi dee..
He ya gittimm canım güzel şeyler de var çok saçma şeyler de..ama özellikle böyle günlük giymeye tatile giymeye bence çok iyi yani

Hahhaytt Bizde ki akıl kimsede yoktur arkadaşşşşş Gözü hep sende olmalıı zaten kuzum, sen en iyisini yapıyosun böyle devaamm Kilo aldım kilo aldım diyordu bakalım almıştı bende de bi şey var göbekli erkekler hoşuma gidiyor abimin göbeği var, dayımın göbeği var yakupta da hafif bi göbek istiyorum bu yüzden çok ye diyorum bakalım yapmışmı göbiciğimii
Bende bi gideyiim o zaman annemle hafiften çeyizi dizmeye başladık zaten, günlük şeylerde alıp koyayım diyorum ama
Allah allah yaa niye esir alıyo. Nöbetçilik, bi de senle konuşmamak sinirinii bozmuştur onunda :26:

Hehhe aynenn öyleee...tabi hep gözü bendeee ama erkektir yani bir anlık bile kayamasınn hahahaha
Bence erkeklerde hafif göbecik iyi olur aferin ona da sana da
Git git bakarsınızzz aralarda seçip bulabilirsiniz yaniii
Sorma yaa kaçıp aradı öyle çok kısa konuştukk..tonla işim var beni bekleme sen uyu dedii, uyudum mecburr gece de yazmış 3 de falan daha işi bitmemiş dinlenemedi yarimmm :26:

Sıkma canını bebişimm. İnşallah biter de işi konuşursunuz bol bol kuzum. Zaten şurda gelmesine çok az kaldı konuşamazsanızda gelince çekersin karşına konuşursun
Yakup hep ben hiç susmadan konuşunca ah şu kadın dırdırı kafamın etini yiyeceksin deer.

Yok canikom konuşamıyoz diye takılmadım zaten..dah açok konuşuruzzz..sadece dinlensin istiyorum..

Hehhe Zaferim de der onu "dırdırdırrrr bi' sus be kadınnn"

Dün de annesi aramıştıı Zafer ilk oraya gelcekmiş çok sevindim kızım dedi, güzel olmuş dedi, ben de dedim anlayışınız için cidden çok teşekkür ederim çünkü ben de çok mutluyummmm dediiimmm

Aynıı aynı laflaaaaar hepsi aynı ya
Vaayy be kaynanaya bak arkadaş öpte başına koy kuzum

cicilerini güle güle kullan canım =)

ooo biz ilk başladığımz sene aynı okuldaydık 2 .sene birbirimizi tandık ilk sene ben ne süslüydüm makyaj kıyafet çantalar flaan sonra benimkiyle tanıştık bi kıskançlık krizi ki yani beni ağlatcak şekilde 2.sene okulda kimse beni tanıyamadı makyaja alerjsi oldu resmen çocuğun kalem çeksin gelip elleriyle silerdi babetlerime varana kadar karşırdı o zaman çok zorlanmştm ya herkes sen salaksın bu kadar taviz verilir mi diyodu bende diyodum yaşamayan anlayamaz diye gel zaman geç zaman sonra okul bitti istanbula döndük burda azaldı makyajı hala çok sevmez bende çok yapmam ama kalemsizde çıkmam =) çok açık giyinmeyi de sevmem ama mesela tshrtte gögüs çatalı görünsün keza eğildin yanlşlıkla falan kıyameti kopartır etek elbiseye karşı zaten antipatik =) Tatile gideriz mesela ailemle hayatta fotoğraflara bakmaz elbiseler şortlar flaan varya :) ahh çok özledm çokk dün akşam böyle şarkı çalıodu başladm bi ağladm annemde anladı askerini mi özledin dedi evet dedm ...

Bu arada kayınvaliden umarım hep böyle olur her zaman nazar değmesin cidden çok düşünceli kadınmış ,,herkes bu anlayışı göstermez hatta lafta belli biz burdaken sen niye önce oraya gidiosun derler yani ...Allah daim etsin canım

Sağoll Begüşcümm..

Ya sorma sorma ben de çok çekiyorum yanımda yokken ama özellikle elbiseye alerjisi var gibi davranıyor..ama özel günelrde ya da tatilde de öyle aşırı bunaltmaz hakkını yemeyimm..bir de yanımda abim olunca da çok rahat ediyor ama ben zaten onsuz tatile çıkmadım henüz bakalım o zman ne olacakkk... neyse ki ortayı bulmuşsunuz gene de biraz ciicm..ben de hiç öyle aşırı süslü olmadım ama bakımı severim yani..bir de dediğim gibi tatilde rahatlığı seviyorum tatildeyken de kimse kusura bakmasın normaldeki gibi dolaşamammm

Sağol canımm ben de öyle düşünüyorum çok iyi sağolsun kv tabi önemli olan daim olmasıı

Kızlaar aşkımı gördüüümm. Camerayı öyle bi kendine yaklaştırdı ki şebeklik yaptı bana hep gülme krizinden karnıma ağrılar girdi. Kapatıyorum aşkım arkadaşlar çağırıyor dedi gözlerim doldu o sırada mutluluk gene yarıda kesildi. Tabi anladı sakın ağlama gözlerin doldu sakın ağlamak yok dedi. Şimdi kapattık onu çok özlemişim, bu izinden pek birşey anlamadığımız için. Sanki uzun zamandır görmüyormuşum gibi geldi. Kurban olduğum kilo almış yanakları şişmiş, her zaman ki gibi domates gibiydi kıpkızarık. Özledim çok özledim, çok özlüyorum. İnsana en çok görüpte dokunamamak, kokusunu içine çekememek zor geliyor. Rabbim hepimize sabır versin.. :26:
Ben çıkıyorum canlarım, kendinize çok iyi bakın..

Kızım daha yeni gitti ya hangi ara kilo aldı bu çocuk benm oraa kafam takıldı :44:
İyi olmuş Esincim sevindimm.. çıkacak tabi napacak arada olacak böyle şeyler ağlama boşaa alışırsın elbett..cidden bana artık hiç bir şey koymuyordu son zamanlarda inanır mısın, ha bazen oluyor diyorum ah yanımda olsa elimi tutsa koklasa saçımla oynasa diyorum tabi..ama cidden kamerada bile bizde göörüşemedik bu ara mesela ama koymuyo, dokunmuyo artık..bir süre sonra alışıyor insan gerçektenn...bayadır böyle nötrledim yani benn..

Sen de kendine iyi bak canımm...

Ben de babalar günü alışverişine çıkcam birazdannn

Kızzz hiloş çok güldümmm hakikaten ne ara kilo aldı bu çocuk askeriye iyi bakıyo :)))

canım yanındaken bile özlüyosun kolay mı ya geçicek ama...

Tatlımm çok sevindim yeni gelişmeleriniz için..
Alyanslarınızz hayırlı olsunnnn
Doğum gününde kutlu olsunnn yavruşumm

Bu arada hiloşummm senin kaynanada maşşallah Allah bozmasın çok iyiymişşş

Kızzz hiloş çok güldümmm hakikaten ne ara kilo aldı bu çocuk askeriye iyi bakıyo :)))

Hilooşşş dalga geçme kız benimlee günde 3 öğün yiyorlar bide bizimki yemekhaneci, kilo almayada çok yatkın vücut tipi yanakları şişmişş

selam canlarım tüm geçmişi okudum yine

esinim ettiğin dualar için Allah razı olsun tatlım kamerada görebilmek bile büyük nimet ben de kızlarla aynı fikirdeyim ne ara kilo aldı bu çocuk kameradan öyle görmüşsündür benceee...
mehmet kilo almış; ama ben 45 gündür görmüyorum, eee anne de aşçı olunca...

hiloşum arayı açmayalım da nasıl olacak inan hiç bilmiyorum en iyi ihtimalle ilk izin gününde gece gitcem, gündüzü birlikte geçirçez, gece geri döncem zaten onlarda kalmak istemiyorum...

tubimmm biraz geç oldu; ama... doğum günün kutlu olsun bebeğim ailenle, yenerle mutlu, sağlıklı, huzurlu bi hayatın olsun

bu daaa pastan, hadi üfleee

Son düzenleme:

Hehehe ne bilim hemen kilo almış deyince Esinnn

Sağol Ebruşumm

Hilooşşş dalga geçme kız benimlee günde 3 öğün yiyorlar bide bizimki yemekhaneci, kilo almayada çok yatkın vücut tipi yanakları şişmişş

Kız kameradandır o deli..ama aldıysa da maşallah maşallah hızlıymış

Anladım canımcım, günübirlik olsa da olsun yeter ki görüşünn

ben geldim kiiiiiiiiiiiiiiiiiii

doğumgünümü kutlayan kutlamayan herkese teşekkür ederim

ee napıosunus bakalım, neler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…