Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak İnsallah 81 duzce ......

Mehtap bıttı az once yolcu ettım nısanlımı tum ızınlerımızı kullanınca safak arttı malesef ... Bu son ayrılık İNşallah ALlahım ...

:92:16.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...137 tugbaoguzhan...

...153 GRGR...

...156 kskada...

....159 chidoshimedo....

...159 mayamaya11

...159 BerlD...

...159 kmleomer...

...159 nazarboncugu05...

... 167 ED2006...

...190 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...247 karamanlier...

...248 xxIpekxx...

... 248 destinyeda...

...249 depresiffpolyanna...

...250 nesilll...

...252 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...322 pekmez_akilli...

...322 ilithya...

...322 zeynepesin...

...322 SelenYusuf...

...322 begushh...

...373 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...417 seros08...

...417 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Son düzenleme:

16/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...SeNLeYM = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :123:
:123:...kelebek.hill = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 22 EDİRNE' ye selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 63 URFA' ya selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ŞAFAK 42

MEVLANA' NIN ŞEHRİ KONYA' YA SELAM OLSUN

ben geldim kiiiiiiiiiiiiiiiiiii

doğumgünümü kutlayan kutlamayan herkese teşekkür ederim

ee napıosunus bakalım, neler oluyor

Hep ben çıkıyorum sen geliyorsun yahuuu
Nolsun sabırszlanmacaaa...

Şafak İnsallah 81 duzce ......

Mehtap bıttı az once yolcu ettım nısanlımı tum ızınlerımızı kullanınca safak arttı malesef ... Bu son ayrılık İNşallah ALlahım ...

Olsun canım başka ayrılık olmucak inşallah birazcık daha sabır...

Azcık tartıştık Zaferimlee...kırgınım biraaazzz ama büyük bir mesele değil hemen geçer inşallah....

Hesna Abla,doğum günün kutlu olsunnnn nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte ...

Kızlar hepinize merhaba,keyifli pazarlar ...

Hiloşum gibi bende kırgınım biraz askerime ama çaktırmadım tabi ayrı dava ...

Sabah aradı çarşıya çıktılar ..napcaksın dedim dedi askeriyeye yakın yerlerde dolancaz işte napalım hayatım dedi nete girerken ararım dedi tamam dedm yanındaki çocuk lan sinemaya gitcez dedi yanımızada 2 kız alırız dedi benimkide böyle şakaları sevmez benim de çoktan kızcağımı bilir çocuğa s..git dedi bende dedm benden selam söyle bi daa kurabiye bulurda yer dedm...aman sen takma onları dedi ..
Sonra nete girdik bugün çok yorgun görünüyodu falan böyle ne zaman gelcen demeler başladı bana,,özledik falan ,,gelince evlenelim onu da geçtim ikiz çocuğumz olsn sipariş veriyo =) sonra ona RESUL DİNDAR-DİVANE - YouTube REsul dindar divane ne zaman seni daha çok özlesem bunu dinliyorum bak dedim oda dinledi gözleri doldu bende yazarken ağlıyorum şu an 2 aydır hasret kaldık ya kamerada olmasaydı napardık dedik falan böyle konuştk ettik bu kurtlanmaya başladı daha 45 dk oldu dedm gitme işte ben gitme dersem gitmezsin dime dedm burayı beklerim falan dedi güldü doyamıyorum ama dedim sonra azcık daha durduk çıkıyım ben dedi bizde bi gün izinlyz hava alalm gibi konuştu hatrlamıyorm tamam dedm bende çıktı öyle ...

Geleceğin baba adayı babalar günün seninde kutlu olsun dedim çok hoşuna gitti =)

Diceksiniz ne var onunda tek izin günü sıkma diye evet haklısınız bir şey yok,bende kırılmadım ama sen istiosun yarım saat daha duruyım ya nolcak falan demesini istedim sanki ,,,bilg ekranı yoruyo hafta içi de hep başında ya telefondan konuşruz dedi ,,allahtan çarşılarda telefon var yoksa kafayı yerdm..

Bu arada hepinizin babalarının babalar gününü kutlarım...Kendi babamı kutladım kayınpederi de aramak lazım ama bekliyorm henüz arayamadm =)

Son düzenleme:
Memleketime hosgeldin hesnaacimm :) cabucak git ama :) saka maka bitiyor askerlik,
Dogum gununde kutlu olsun canim eainle evli mutlu cocuklu bi hayat surersin insallah :)

Teşekkür ederim canım bitiyor valla umudumuz tam

İnşallah dediğin gibi güzel günler bekler bizi ve hepimizi... Az kaldı Esracım az biraz daha sabredelim

bu çocuk beni verem edicek ,kızılaya inmeyin çok karışık dedim inmişler gözleri biber gazından yanıyomuş şimdi kaçmışar bi yere

bu çocuk beni verem edicek ,kızılaya inmeyin çok karışık dedim inmişler gözleri biber gazından yanıyomuş şimdi kaçmışar bi yere

sakin ol tatlım ortalık karışık askeriye nasıl çıkmalarına izin vermiş ki?
İstanbulda bile jandarma takviyeleri var düşün...

hesnoşum doğum günün kutlu olsun canımcım, kocişinle mutlu sağlıklı huzurlu uzun bi ömür diliyorum... bi de bebiş olursa dadından yenmeyen bi hayatın olur bu daaa senin pastan, bi dilek tut ve üfleeeee

hepinizin babasının ve kayınbabasının babalar gününü kutluyorum tabii geleceğin babaları sevdiceklerinizin de...

Nasilsin kuzum??Ne var ne yok...olsun canim kirginlik olur arada büyük bir tartisma olmasinda.bu arada safak bitti bitiyor ne güzel senin adina coook seviniyorum darisi bizlerin basina insaaaallllaahhhhh

Hesnoş ablacım doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu seneler geçiirirsin kocişinle inşallahh

Begüşüm endişelenme bişey olmazz ama bencede askeriye nasıl izin vermiş çarşıya çıkmalarına yaa :44:

çıkmışlar valla canım ama sağ salim teslim oldu heralde bi daha konşmadk en son dedi biz gidiyorz kışlaya diye,,gözleri yanmş hep biber gazından...bende sabah beri dedimki istanbul çok karışık orasıda öyle olabilir hani dkkat et ama beni dinleyen kim..bu çocuğun arkadaşlarının sözünü dinlemesine çok kızıyorum ya en sinir olduğum huyu bu yani...gitme kardeşim sen ben gelmiyorm de göbek bağın aynanda mı kesildi yok ama iyi oldu ohh nasıl kaçıcaklarını şaşrmşlar

Begusss endiselenmee teslim olmustur , dikkat etmistir kendinee..her gun karisik ortalik artik alismak ve dua etmekten baska care yok ayrica erkekler de oluyo bazen cicim arkadaslarim ne der kafasi amann aldirma bosver daha coj kalsa iyiydi tabi ama napalimmm..

Busss tesekkur ederim iyiyim iste fena degilimmm..ariyor ama acmiyorum su an..gecsin biraz kirginligim, kizginligim anlasin o da azcik hallederiz insallahh..sen nasilsinn?? Yegen nasilll :))

Hesna ablaa dogumgunun kutlu olsnnn nice mutlu senelereeee pespese gelmis sizin dogumgunleri deee

Bizde tam oglusumla senden bahsediyorduk nerde hilal teyzemiz diye..insaallah gecer kuzum bosver affet yakinda yaninda olacak bunu düsün ve cook cok mutlu ol.bizde oglumla bugün babasini gördük cam'de Babalar gününü kutladik cok güzeldi bayaaa konustuk.birde canli canli görsem dünyalar benim olacak ama sabir sabir sabir oda olacak insaallah dmi kiz

Bu arada ESINcim sen nerelerdesin kuzuuum ne yapiyorsun seni özlediiik haberin olsun :)

Ayyyy cok tatlisinz ama sizzz )) bu arada bebisin cinsiyeti neydii ?? Ben mi gormedim acabaa...
Insallah o da olacak bira sabredin Busracimm...
Ben de az kaldi diye butun sabirlarimi son damlasina kadar kullaniyorum, uyumadn acayim telefonunu dedim sakinlesmistim ama hic bir sey olmamis gibi konustugu icin bana iyi gelmedi..neyse hallolur insallahhh hemenn ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…