ben geldim kiiiiiiiiiiiiiiiiiii
doğumgünümü kutlayan kutlamayan herkese teşekkür ederim
ee napıosunus bakalım, neler oluyor
Şafak İnsallah 81 duzce ......
Mehtap bıttı az once yolcu ettım nısanlımı tum ızınlerımızı kullanınca safak arttı malesef ... Bu son ayrılık İNşallah ALlahım ...
ŞAFAK 42
MEVLANA' NIN ŞEHRİ KONYA' YA SELAM OLSUN
Memleketime hosgeldin hesnaacimm :) cabucak git ama :) saka maka bitiyor askerlik,
Dogum gununde kutlu olsun canim eainle evli mutlu cocuklu bi hayat surersin insallah :)
bu çocuk beni verem edicek ,kızılaya inmeyin çok karışık dedim inmişler gözleri biber gazından yanıyomuş şimdi kaçmışar bi yere
ŞAFAK 42
MEVLANA' NIN ŞEHRİ KONYA' YA SELAM OLSUN
Hep ben çıkıyorum sen geliyorsun yahuuu
Nolsun sabırszlanmacaaa...
Olsun canım başka ayrılık olmucak inşallah birazcık daha sabır...
Azcık tartıştık Zaferimlee...kırgınım biraaazzz ama büyük bir mesele değil hemen geçer inşallah....
Hesnoş ablacım doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu seneler geçiirirsin kocişinle inşallahh
Begüşüm endişelenme bişey olmazz ama bencede askeriye nasıl izin vermiş çarşıya çıkmalarına yaa :44:
gülşahh bizim topiği bıraktın bakıyorumm kuzumburalardasınn
Begusss endiselenmee teslim olmustur , dikkat etmistir kendinee..her gun karisik ortalik artik alismak ve dua etmekten baska care yok ayrica erkekler de oluyo bazen cicim arkadaslarim ne der kafasi amann aldirma bosver daha coj kalsa iyiydi tabi ama napalimmm..
Busss tesekkur ederim iyiyim iste fena degilimmm..ariyor ama acmiyorum su an..gecsin biraz kirginligim, kizginligim anlasin o da azcik hallederiz insallahh..sen nasilsinn?? Yegen nasilll :))
Hesna ablaa dogumgunun kutlu olsnnn nice mutlu senelereeee pespese gelmis sizin dogumgunleri deee
Bizde tam oglusumla senden bahsediyorduk nerde hilal teyzemiz diye..insaallah gecer kuzum bosver affet yakinda yaninda olacak bunu düsün ve cook cok mutlu ol.bizde oglumla bugün babasini gördük cam'de Babalar gününü kutladik cok güzeldi bayaaa konustuk.birde canli canli görsem dünyalar benim olacak ama sabir sabir sabir oda olacak insaallah dmi kiz
Bu arada ESINcim sen nerelerdesin kuzuuum ne yapiyorsun seni özlediiik haberin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?