17/06/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...kelebek.hill = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 21 DİYARBAKIR' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Şafak İnşallah 80 ....
Tekrardan aynı şafakları saymak ne acıymış ya
Kesinlikle çok gıcık oluyor, ben de +5 yaşadım ama o 5 günü görmezden geldim resmenn saymadım o araa
Şafak İnşallah 80 ....
Tekrardan aynı şafakları saymak ne acıymış ya
Tatlım seninki ceza falan mı aldı bütün izinleride kullansanız o kadar geç çıkmaması lazım :44:
Canım malesef 7 gun cezamız var mazeret ıznıne kadar hepsını kullandı bır de bızım sulus tarıhımız 30 mayıs öyle olunca da şafak baya bir arttı
Malesef canım öyle oluyor gelsinler de artık 5 gun once 10 gun sonra napalım yeter ki gelsinler ..
Hiloşummmm napiosunnnn??
iyiyim Ebrusummm napayim ofisteyim ben de tz hazirlicam bu ara onu arastirip okuyorum falan..
Sen naailainnn???
Bizde tam oglusumla senden bahsediyorduk nerde hilal teyzemiz diye..insaallah gecer kuzum bosver affet yakinda yaninda olacak bunu düsün ve cook cok mutlu ol.bizde oglumla bugün babasini gördük cam'de Babalar gününü kutladik cok güzeldi bayaaa konustuk.birde canli canli görsem dünyalar benim olacak ama sabir sabir sabir oda olacak insaallah dmi kiz
Bu arada ESINcim sen nerelerdesin kuzuuum ne yapiyorsun seni özlediiik haberin olsun :)
Doğum günümü kutlayan arkadaşlarım çok teşekkür ederim, sizler de mutlu günler görün... Bu arada babacıklarınızın da ellerinden öperim, sağlıklı ömür sürsünler inşallah... Daha nice güzel gün kutlamaya...
Hee anladım yavrum kolay gelsinn
Bende oturuyorum tatlım sıkıldım bakınıyım dedim öylee
kızlarrr napıonuz çok güsel bi h.sonu geçirdik sevdiğimlesabah yolcu ettm çok zor oldu ya arabaya bndrip arkasından el sallamak
Büşşüm nasılsınn? Napıyosuun? bi sen merak etmişsin bak beniiBende sizi özlediim yavrum Dün köy pikniği vardı cümbür cemaat oraya gittik. Öyle bi hamlamışım ki kolum bacaklarım her yerim ağrıyor zaten yarım saat oluyor uyanalı Ayy ne güzel yaa, tabii canlı canlı da göreceksin kuzum. Bende benim öküze şöyle bi mesaj yazdım ''gelecekteki çocuklarımın babası, babalar günün kutlu olsun. bi gün bizden bi parça yanına gelip yanağından öpüp''babacığım babalar günün kutlu olsun'' diyecek. Önce koca, sonra baba edeceğim seni.'' yazdım. Öküz tek kelime etmedi. Niye dün pikniğe gittim ya, arkadaş bu çocuk ben evden çıktığım an başlıyor tribe Sabreden muradına ermişşş yaa hani bizde ereceğiizz hayırlısıylaa
İyi ettinn Ebruşummm ben de bakınıyorum her fırsatta buralara "hastasıyız dedee"
Ayy yazık kızz ne kötü oluyor o vedalarr..siz dedikçe tabi benm vedalar aklıma geliyor hem daha iyi anlıyorum hem de bir fena oluyor içimm..
Allah sabır versin yavrum inşallah son veda buuu, sonra hep mutluluk hep bir aradaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?