Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğum günümü kutlayan arkadaşlarım çok teşekkür ederim, sizler de mutlu günler görün... Bu arada babacıklarınızın da ellerinden öperim, sağlıklı ömür sürsünler inşallah... Daha nice güzel gün kutlamaya...

:92:17.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...136 tugbaoguzhan...

...152 GRGR...

...155 kskada...

....158 chidoshimedo....

...158 mayamaya11

...158 BerlD...

...158 kmleomer...

...158 nazarboncugu05...

... 166 ED2006...

...189 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...246 karamanlier...

...247 xxIpekxx...

... 247 destinyeda...

...248 depresiffpolyanna...

...249 nesilll...

...251 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...321 pekmez_akilli...

...321 ilithya...

...321 zeynepesin...

...321 SelenYusuf...

...321 begushh...

...372 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...416 seros08...

...416 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

17/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...kelebek.hill = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 21 DİYARBAKIR' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Gördümm Hesna ablacımmmm görmez miyim nerdeyimmm..
Listenin ennn başındayımm en birinci benim artıkkkk Allahımmm rüya gibiii....1 Temmuz depük gecesiii

Canım malesef 7 gun cezamız var mazeret ıznıne kadar hepsını kullandı bır de bızım sulus tarıhımız 30 mayıs öyle olunca da şafak baya bir arttı

Hee anladım tatlım 81'den başlayınca şaşırdım da ondan bir soriyim dedim.
Sağlık olsun canım

Büşşüm nasılsınn? Napıyosuun? bi sen merak etmişsin bak benii Bende sizi özlediim yavrum Dün köy pikniği vardı cümbür cemaat oraya gittik. Öyle bi hamlamışım ki kolum bacaklarım her yerim ağrıyor zaten yarım saat oluyor uyanalı Ayy ne güzel yaa, tabii canlı canlı da göreceksin kuzum. Bende benim öküze şöyle bi mesaj yazdım ''gelecekteki çocuklarımın babası, babalar günün kutlu olsun. bi gün bizden bi parça yanına gelip yanağından öpüp''babacığım babalar günün kutlu olsun'' diyecek. Önce koca, sonra baba edeceğim seni.'' yazdım. Öküz tek kelime etmedi. Niye dün pikniğe gittim ya, arkadaş bu çocuk ben evden çıktığım an başlıyor tribe Sabreden muradına ermişşş yaa hani bizde ereceğiizz hayırlısıylaa

Hesna ablacım, geç oldu ama güç olmasın.
Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Eşinle nice sağlıklı, huzurlu, bol aşklı, musmutlu seneleree.

kızlarrr napıonuz çok güsel bi h.sonu geçirdik sevdiğimle sabah yolcu ettm çok zor oldu ya arabaya bndrip arkasından el sallamak

Son düzenleme:
Hee anladım yavrum kolay gelsinn
Bende oturuyorum tatlım sıkıldım bakınıyım dedim öylee

İyi ettinn Ebruşummm ben de bakınıyorum her fırsatta buralara "hastasıyız dedee"

kızlarrr napıonuz çok güsel bi h.sonu geçirdik sevdiğimle sabah yolcu ettm çok zor oldu ya arabaya bndrip arkasından el sallamak

Ayy yazık kızz ne kötü oluyor o vedalarr..siz dedikçe tabi benm vedalar aklıma geliyor hem daha iyi anlıyorum hem de bir fena oluyor içimm..
Allah sabır versin yavrum inşallah son veda buuu, sonra hep mutluluk hep bir aradaa

Ne gelip gidip beni sormuyonuz diyon kızııaammm..farkındayız heralde gelip böyle tıpış tıpış açıklamanı yapacaaksınn sormaya gerek yok artık
Güzel bir piknik geçirmişsin bravoooo..
Ama bu erkekler de fazla oluyor artıkkk..!!
Ben de 2 gündür limoniyim benmkiyle, konuşuyoruz ama o hiç bir şey yok gibi yapmaya çalışıyor da benm içimde kalan kaldıı patlar ooo konuşulacak o mesele arkadaş!!!

amin canmm hepimiz hep mutlu olalım sevdiceklerimiz yanmızda olsun iyi oldu ya gelmesi ne çok özlemişim pekte yakışıklı geldi gözüme kararmış bide kıbrısn sıcagında:127:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…