Ayyyy cok tatlisinz ama sizzz)) bu arada bebisin cinsiyeti neydii ?? Ben mi gormedim acabaa...
Insallah o da olacak bira sabredin Busracimm...
Ben de az kaldi diye butun sabirlarimi son damlasina kadar kullaniyorum, uyumadn acayim telefonunu dedim sakinlesmistim ama hic bir sey olmamis gibi konustugu icin bana iyi gelmedi..neyse hallolur insallahhh hemenn))
amin canmm hepimiz hep mutlu olalım sevdiceklerimiz yanmızda olsun iyi oldu ya gelmesi ne çok özlemişim pekte yakışıklı geldi gözüme kararmış bide kıbrısn sıcagında:127:
Sende cok tatlisin kuzum :) cinsiyeti erkek aslinda yazmistim sen görememissin hilalcim..aklin nerelerdeyseee)
Ne gelip gidip beni sormuyonuz diyon kızııaammm..farkındayız heralde gelip böyle tıpış tıpış açıklamanı yapacaaksınn sormaya gerek yok artık
Güzel bir piknik geçirmişsin bravoooo..
Ama bu erkekler de fazla oluyor artıkkk..!!
Ben de 2 gündür limoniyim benmkiyle, konuşuyoruz ama o hiç bir şey yok gibi yapmaya çalışıyor da benm içimde kalan kaldıı patlar oookonuşulacak o mesele arkadaş!!!
Büşşüm nasılsınn? Napıyosuun? bi sen merak etmişsin bak beniiBende sizi özlediim yavrum Dün köy pikniği vardı cümbür cemaat oraya gittik. Öyle bi hamlamışım ki kolum bacaklarım her yerim ağrıyor zaten yarım saat oluyor uyanalı Ayy ne güzel yaa, tabii canlı canlı da göreceksin kuzum. Bende benim öküze şöyle bi mesaj yazdım ''gelecekteki çocuklarımın babası, babalar günün kutlu olsun. bi gün bizden bi parça yanına gelip yanağından öpüp''babacığım babalar günün kutlu olsun'' diyecek. Önce koca, sonra baba edeceğim seni.'' yazdım. Öküz tek kelime etmedi. Niye dün pikniğe gittim ya, arkadaş bu çocuk ben evden çıktığım an başlıyor tribe Sabreden muradına ermişşş yaa hani bizde ereceğiizz hayırlısıylaa
Hesna ablacım, geç oldu ama güç olmasın.
Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Eşinle nice sağlıklı, huzurlu, bol aşklı, musmutlu seneleree.
Ayyy ne güzel olmuşturr canımmm...ya sorma bana da öyle geliyor kamerada görünce bile..biz kız milleti yok muuu
Haaa görmemişimmm kızma banaa :18:
Aklımm hımm işimde gücümdedir nerde olcakk Büşşş
Demek erkeki geliyor grubunn
Ayyy caniiim benim :) özle özle bizde özledik seni cok oglumla.ne güzel bir mesaj olmus o öyle sen bosver eniste yazmasada cok sevinmistir eminim.ahh kuzum ahh o tripleri bilmemmi,benimkide bugün doktordan sonra gezdim diye birazcik trip atti.uzaktalar ya icleri gidiyor onlarin ama ne yapalim gezmiyecekmiyiz demi kiz.sen bak piknige gitmissin kafan dagilmistir biraz..enistede anliyacaktir zamanla ama sen üstüne gitme simdi asker ya daha hassaszamani gelince alirsin hesabini
Yerim ben ufaklığıGez tabi geez. Hele senin gezmeye hayli hayli hakkın var kuzum. İki canlısın, ufaklıkta sıkılıyordur doğal olarak. Bu haftasonuda piknik var gene edecek ağzımaa
Ama keşke can sıkıntısı bu olsa kuzum, üstteki yazımı okumadın sanırım :26:
Yeni okudum kuzum cok cok gecmis olsun.sanki benim askerimin orayi anlatmissin.benimkide su üstlerden cok cekiyor ya acaip üzülüyorum dogal olarak.ama üzülüncede bisey degismiyorki sen ona hep moral ver yaninda oldugunu hissettir ve hep dua et insaallah daha birsey olmaz ama inan benimkide zor sabrediyor.hep dua ediyorum cabucak gecsede zaman bizimkilerde üst devre olsalarda rahatlasalar.ama üzülme sen kiyamayiz sana
Çok sağol balım. Aradığında ses tonundan anladım zaten direk sordum ne oldu diye söylemedi yemin et üstüme dedim bu sefer anlattı böyle böyle oldu aşkım dedi. Bende hem ağlıyorum, hem onu teselli ediyorum. Ki tutamadım kendimi ne bileyim. Kurban olurum ya. Bi üst olsalar rahat edecekler.. :26:
Rabbim yardımcımız olsun kuzum, onlarada sabır versin.. Benim çıkmam lazım, kollarım feci ağrıyor. Ayakta zor duruyorum kuzum. Baya hamlamışım yakup arayana kadar uyumaya çalışayım az. Öpüyorum seni çokk, yeğenime ve kendine iyi bakk
Tamam ablaaam büyüksün direk anlatırım ya hu
Ne güzeli ya hu kolumu oynatacak halim yok. Konuş tabii atma içine kuzum sal gitsin.
Moralim çookk çook bozuk. Askerim üstlerinden biriyle kavga etmiş. Şöyle anlatayım öncelikle yakup ve onun tertipleri 4 gündür banyo tuvalet temizliyorlar akşam 6/12 arası.. Çünkü akşam 5'ten sonra oranın komutanıymış gibi davranıyor üstleri..Temizlik dediğimde üstleri su döküyorlar yerlere onlarda mecbur su çekiyorlar.. Neden sıkıldıkları için salaklarDün akşamda saat 12de bitmiş temizlik yani, sonra bizimki benimle konuşmak için tuvalete girmiş. O sırada o salaklardan biri gelmiş. O ne işin var bu saatte, git yat zıbar falan demiş. Sonra küfür etmiş, bizimkide ona etmiş dayanamayıp haklı olarak. Önce çeşmenin ağzını sonuna kadar açmış salak şey, tabi yerler hep suu. Köpükte dökmüş yerlere ''arkadaşlarını çağır temizleyin'' demiş.. Yakupta bi tane çakmış, oda buna çakmış. Yakupa diyorum ki git şikayet et. Bi halt olmaz, olan bize olur gene. Bu sefer dahada sinir bozucu şeyler yaparlar. 60 günleri kalmış buranın komutanı gibiler. Zaten komutanlardan çok bunlardan emir alıyoruz dedi.
Rabbim görüyor görüyorr..
Tamam ablaaam büyüksün direk anlatırım ya hu
Ne güzeli ya hu kolumu oynatacak halim yok. Konuş tabii atma içine kuzum sal gitsin.
Moralim çookk çook bozuk. Askerim üstlerinden biriyle kavga etmiş. Şöyle anlatayım öncelikle yakup ve onun tertipleri 4 gündür banyo tuvalet temizliyorlar akşam 6/12 arası.. Çünkü akşam 5'ten sonra oranın komutanıymış gibi davranıyor üstleri..Temizlik dediğimde üstleri su döküyorlar yerlere onlarda mecbur su çekiyorlar.. Neden sıkıldıkları için salaklarDün akşamda saat 12de bitmiş temizlik yani, sonra bizimki benimle konuşmak için tuvalete girmiş. O sırada o salaklardan biri gelmiş. O ne işin var bu saatte, git yat zıbar falan demiş. Sonra küfür etmiş, bizimkide ona etmiş dayanamayıp haklı olarak. Önce çeşmenin ağzını sonuna kadar açmış salak şey, tabi yerler hep suu. Köpükte dökmüş yerlere ''arkadaşlarını çağır temizleyin'' demiş.. Yakupta bi tane çakmış, oda buna çakmış. Yakupa diyorum ki git şikayet et. Bi halt olmaz, olan bize olur gene. Bu sefer dahada sinir bozucu şeyler yaparlar. 60 günleri kalmış buranın komutanı gibiler. Zaten komutanlardan çok bunlardan emir alıyoruz dedi.
Kizmiyorum yavrum :) evet grubun erkegi gelecek insaallah teyzesi..
Aklin enistede olmasin sakin bana hic isinde gibi gelmedide
Bana göre şafak 321,askerime göre 297 =)
Askerine göre yakında kavuşursunuz siz o zman
E hangisi doğru kiii???
Kızlarrr herkese iyi geceler ;
Askerim nöbetteymiş konuştuk azcık gene mevzu izne geldi :)
Dedi çok bunalırsam ya da önemli bişi olursa gelirim dedi ,bende gel ama illa da gel nolur demem ben alıştırdm kendimi izinsiz askerliğe dedim vayyy dedi hani istemiomşm gibi sandı ...dedm erken gelmen daha güzel geliosun burda da bişi anlamıyoruz dedim ,,o da haklısın gelince hazırlıklara daha erken başlarız dedi ay çok utandım birden ...biz direkt düğün yapcaz heralde :))) en son dedim sen istersen gelmek tabiki gel sonuçta orda olan sensin,kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap dedm anlaştık =)
Anam gel desen ayrı gelme desen ayrı =)
Şafağımı attırıp ben de uyuyorum herkese iyi gecelerrr..
Biz hala limonuz :)
Hiç bir şey olmamış gibi olmasından hoşlanmasam da bunu bilse de devam ediyor..planlar yapıyor biletler ayarlıyor..napimmm...ben odun gibi konuşuyorum bu sefer de o "iyi geceler bebeğimm kocaman öpüyorum" diyor, sanırm erkek milleti azcık ters azcık cins
Neyse..
Şafak 14 Bolu
bizde öle dioduk ilk gittiğinde canm gelmezsn dioduk erken terhis olursun falan ama bunaldı çok gel dedim bnde h.sonu yanmdaydı iyiki gelmiş dedim çok özlemişim ya 15 gün daha bekleriz fazladan nolcak gördüğüme değdi sende gelcem derse itiraz etme cnm orda onların durumu farklı gerçekten bunalıyolar tavırlar tripler sinirlenmeler faln başlıo en iyisi normale dönmeleri için gelmelri terhise kadar idare eder artık bu görüşme
aa neden limonisiniz kız az kalmış heyecan doruktadır
Haklisin canim bence de bu gorusme sizi gelene kadar idare ederne de guzel olmussss..
Bizde evet heyecan doruktaaa ama kirgindim biraz tam da gecmedii..iki gundur o ugrasiyo her seyle ama bi sey yok gibi davranarak..simariklik yapiyo su an ama bi kez de olsa bu konu konusulmadan ben rahat edemem kii :/ bakalimmm..
Tatlım çok geçmiş olsun. Bunları yapan ibonun tertipleri anlaşan 92/2'ler.. Ama sizin orada öyle birşey varki öyle yapıyorlar geçen sende onlara yapmışlarsa acısını çıkartıyorlardır.. İbolarada öyle birşey yoktu mesela gerçi ibo üstleriyle takılıyordu tam yaşında gitmiş olsa bile iboyu çok sevmişleri koruyup kolluyorlardı.Tamam ablaaam büyüksün direk anlatırım ya hu
Hayırlısı olsun tatlım bende senin gibi düşürmüyordum ibo gelmicem desede 4 ay sonra bir çıkıp geldi iyikide düşürmemişim ama geldiğin biraz olaylarımız oldu o geliceğine ben geldiğine pişman oldum bir daha izine falan gelmicem dedi bende tamam dedim ondan sonra indirdik. ve 7 aydır da görüşmüyoruzz öylee yanee sende tam emin olana kadar indirme yavrumKızlarrr herkese iyi geceler ;
Askerim nöbetteymiş konuştuk azcık gene mevzu izne geldi :)
Dedi çok bunalırsam ya da önemli bişi olursa gelirim dedi ,bende gel ama illa da gel nolur demem ben alıştırdm kendimi izinsiz askerliğe dedim vayyy dedi hani istemiomşm gibi sandı ...dedm erken gelmen daha güzel geliosun burda da bişi anlamıyoruz dedim ,,o da haklısın gelince hazırlıklara daha erken başlarız dedi ay çok utandım birden ...biz direkt düğün yapcaz heralde :))) en son dedim sen istersen gelmek tabiki gel sonuçta orda olan sensin,kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap dedm anlaştık =)
Anam gel desen ayrı gelme desen ayrı =)
Şafağımı attırıp ben de uyuyorum herkese iyi gecelerrr..
Biz hala limonuz :)
Hiç bir şey olmamış gibi olmasından hoşlanmasam da bunu bilse de devam ediyor..planlar yapıyor biletler ayarlıyor..napimmm...ben odun gibi konuşuyorum bu sefer de o "iyi geceler bebeğimm kocaman öpüyorum" diyor, sanırm erkek milleti azcık ters azcık cins
Neyse..
Şafak 14 Bolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?