- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Evet Fatosss simariklik yapiyor su annn..bilmiyorum gelene kadar konusuruz yaa bakalimm)
Onemli bir sey degil Ebeuaum her zamanki seyler isler..ona gore ortada bir sey yok konusmaya gerwk de yok, bense uzuldugume gore o konu konusulup halledilmeliydi ki uzamasin..bazen eski halini cok özlüyorum insallah gelince her sey daha guzel olir..hep boyle eskiye ozlemle yasamak istemezdim..hep daha mutlu neden olmayalim iii :/
Anladım sende fazla büyütme yavrum ama konuşmadan da olmuyorr tabii
Eskiyi özlemek gerçekten çok kötü bişey inşallah benim gibi olmazsın bebeğimm
Selam kızlar
kelebek hiloşumm kız zaferı rahat bırak canım gel benımle dertleş bacımm cocuk zon gunlerı zaten gecıremez zaten
vay hainler vayyy çok geçmiş olsun canım... çok üzüldüm yaa bi insan bi insana bunu neden yapar hiç anlamam. inşallah kalıcı bi hasar vermemişlerdir birbirlerine. mehmet katil olmadan döndü darısı sizinkilere
Ayy yavrummm canı sıkılmış benm canikomunnn kızzz üzülme bakiyimm silerim senin gözünü benn..olcak yaşancak bunlar yarın bir gün de seninki komutan gibi olur rahatcaa her yerde konuşur emir verir boşverr..tabi onlar haksızlık yapmış abartmışlar da işte bazı insanlar böyle dengesizzz
Sıkma sen canını yavrum çekip gitcekler sonunda tabii..bol dua et Allah korusun askerlerimizi
Tatlım çok geçmiş olsun. Bunları yapan ibonun tertipleri anlaşan 92/2'ler.. Ama sizin orada öyle birşey varki öyle yapıyorlar geçen sende onlara yapmışlarsa acısını çıkartıyorlardır.. İbolarada öyle birşey yoktu mesela gerçi ibo üstleriyle takılıyordu tam yaşında gitmiş olsa bile iboyu çok sevmişleri koruyup kolluyorlardı.
Birde seninki tam yaşında gitmediyse zorlanıyor alabilir ondan küçüklerin emir vermesine falan..
Az daha sabretsinn az kalmış onlar gitsin seninki rahatlicakk sen üzme tatlı canını..
Canim bilmiuorum ya buyutmuyorum konusuyoruz ama yani konusmak lazm bi neden kafama takilsinnn ona sinirleniyorumm..cok basit kknussakk..
Olmaz olmaz gelince onlar eskisinden daha iyi olcak inanmamiz lazmm) askerdeyken boyleyse baska sebep aramaya gerek yok
:
Yakupta üstlerinden bi kaç kişiyle beraber takılıyordu lakin, son zamanlarda araları birden limonileşti. :26: Tam yaşında gitti canım 93'lü yani. Sen İbo enişteyii al kuzum, onlarda gider zaten ama önce sen al
Anaaa 93'lümü yakup daha büyük gözüküyorr yavrumm :26:
Sen kaçlısın bakemm??
Az kaldı tatlım az gelicekk ibooo
Evet öyle gözüküyor ama 93'lü kuzum
Bende 94'lüyüm yavrum
Sağol Nilüüm :26: Bakalım bizimki katil olmadan dönecek mi. Rabbim yardımcıları olsun yaDün sadece 1 kez duydum sesini. Hala bekliyorum. Son konuşmada çok kötü geliyordu sesi ama.. Üff nilü yaa herşey dert be kuzum :44:
Dengesiz kii ne dengesizleer kuzum. Sinir oldum valla. Yakup diyo hepsi istanbulda sivil hayatta bulcam, şimdi susuyorum askerliğimi uzatamam boşu boşuna dedi ama.. Üfff salak şeyler :26:
Amiin kuzucuum Rabbim tüm askerlerimizi sağ salim kollarımızaa dönmelerini nasip etsinn
Kıız konuşuyor musunuz Zaferle ? Attın mı bütün sinirini n'ldu ne bitti ?
Bu aradaaa bitti kıız, sonlara az kaldıı
Yakupta üstlerinden bi kaç kişiyle beraber takılıyordu lakin, son zamanlarda araları birden limonileşti. :26: Tam yaşında gitti canım 93'lü yani. Sen İbo enişteyii al kuzum, onlarda gider zaten ama önce sen al
sadece askerde böyle değilse napıcazz??
Konuşmadan hiç bişey halledilmez zaten tatlım biliyorum elinden geldiğince konuşmaya çalışş
Anaaa 93'lümü yakup daha büyük gözüküyorr yavrumm :26:
Sen kaçlısın bakemm??
Az kaldı tatlım az gelicekk ibooo
Selammm Begüşş
Naber Hiloşşş =)
Napıyosun ? Askerinle umarım düzelmişsinidr ,,düzelmesende nacizane şurda 14 gün kaldı gelince boğazını sıkarsın :)))
Aman kötü deiliz zaten ya takmıyorum tatlımmbendeki de inat o konuşana kadr mevzuyu az bi soğukluk yapıyorum, zilli senii diyorrr o da :) Yoksa aynı konuşmaya planlara devam yani..bugün resmen fiyatlarla ilgili bir defter yapmış yol haritamız falan..resmen o hayaller için uğraşıp heyecanla bekliyoz şu ann Allah bir aksilik çıkarmasın inşallahhh
Sen nasılsın canikomm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?