Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet Fatosss simariklik yapiyor su annn..bilmiyorum gelene kadar konusuruz yaa bakalimm )

Onemli bir sey degil Ebeuaum her zamanki seyler isler..ona gore ortada bir sey yok konusmaya gerwk de yok, bense uzuldugume gore o konu konusulup halledilmeliydi ki uzamasin..bazen eski halini cok özlüyorum insallah gelince her sey daha guzel olir..hep boyle eskiye ozlemle yasamak istemezdim..hep daha mutlu neden olmayalim iii :/

Anladım sende fazla büyütme yavrum ama konuşmadan da olmuyorr tabii
Eskiyi özlemek gerçekten çok kötü bişey inşallah benim gibi olmazsın bebeğimm

Selam kızlar

kelebek hiloşumm kız zaferı rahat bırak canım gel benımle dertleş bacımm cocuk zon gunlerı zaten gecıremez zaten

Anladım sende fazla büyütme yavrum ama konuşmadan da olmuyorr tabii
Eskiyi özlemek gerçekten çok kötü bişey inşallah benim gibi olmazsın bebeğimm

Canim bilmiuorum ya buyutmuyorum konusuyoruz ama yani konusmak lazm bi neden kafama takilsinnn ona sinirleniyorumm..cok basit kknussakk..
Olmaz olmaz gelince onlar eskisinden daha iyi olcak inanmamiz lazmm ) askerdeyken boyleyse baska sebep aramaya gerek yok

Selam kızlar

kelebek hiloşumm kız zaferı rahat bırak canım gel benımle dertleş bacımm cocuk zon gunlerı zaten gecıremez zaten

Heheheh tamam Deryos oyle yapayim :))) ya cok ozlesim zaten uzatamiyorum da ama bi konusalm canin sikilmasin dese gececek hepsiii

Sağol Nilüüm :26: Bakalım bizimki katil olmadan dönecek mi. Rabbim yardımcıları olsun ya Dün sadece 1 kez duydum sesini. Hala bekliyorum. Son konuşmada çok kötü geliyordu sesi ama.. Üff nilü yaa herşey dert be kuzum :44:

Dengesiz kii ne dengesizleer kuzum. Sinir oldum valla. Yakup diyo hepsi istanbulda sivil hayatta bulcam, şimdi susuyorum askerliğimi uzatamam boşu boşuna dedi ama.. Üfff salak şeyler :26:
Amiin kuzucuum Rabbim tüm askerlerimizi sağ salim kollarımızaa dönmelerini nasip etsinn

Kıız konuşuyor musunuz Zaferle ? Attın mı bütün sinirini n'ldu ne bitti ?
Bu aradaaa bitti kıız, sonlara az kaldıı

Yakupta üstlerinden bi kaç kişiyle beraber takılıyordu lakin, son zamanlarda araları birden limonileşti. :26: Tam yaşında gitti canım 93'lü yani. Sen İbo enişteyii al kuzum, onlarda gider zaten ama önce sen al

Son düzenleme:

sadece askerde böyle değilse napıcazz??
Konuşmadan hiç bişey halledilmez zaten tatlım biliyorum elinden geldiğince konuşmaya çalışş

Anaaa 93'lümü yakup daha büyük gözüküyorr yavrumm :26:
Sen kaçlısın bakemm??
Az kaldı tatlım az gelicekk ibooo

Insallah bi sorun olmadan gelirler tatlim aminnn...o da sinirle oyle diyor da aimdi sonra unutur gider hic takilma benceee )

Ya konusuyoruz da o bana "tamam uzuldun ama bundan sonra cok mutlu olcaz takma artikk" demwden mutlu olamicam tammm...
Bugun bir suru otel aramis plan cizmis defterw bana da yolladi, masraflari bile cikarmisss.. haftasonu benm Antalya biletimi de almistik bu arada bak onu demwyi unuttummm 13 Temmuzda ordayim insallahh Bi yandan da hic kiyamiyormm o da cok skildi cok hevesli su an dayanamayip eslik ederm unuturum gider buyuk ihtimalle sacma bi sey ya takmamaliyimm aslında aa:44: celiskilerrr...

Ebrusss telefondan yazinca karışmış senin alintiya cevap yazamadim :))

Bence sen de göreceksin gelince degisecek her sey.. Zafer askerden once boyle degildi ki cunkuuu..
E anlattigin kadari biliyorum Ibo da boyle degilmiss bekleyip gorcez baska care yok kiii....

:92:18.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...135 tugbaoguzhan...

...151 GRGR...

...154 kskada...

....157 chidoshimedo....

...157 mayamaya11

...157 BerlD...

...157 kmleomer...

...157 nazarboncugu05...

... 165 ED2006...

...188 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...245 karamanlier...

...246 xxIpekxx...

... 246 destinyeda...

...247 depresiffpolyanna...

...248 nesilll...

...250 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...320 pekmez_akilli...

...320 ilithya...

...320 zeynepesin...

...320 SelenYusuf...

...320 begushh...

...371 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...415 seros08...

...415 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

18/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...kelebek.hill = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 20 DENİZLİ' ye selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Naber Hiloşşş =)

Napıyosun ? Askerinle umarım düzelmişsinidr ,,düzelmesende nacizane şurda 14 gün kaldı gelince boğazını sıkarsın :)))

Aman kötü deiliz zaten ya takmıyorum tatlımm bendeki de inat o konuşana kadr mevzuyu az bi soğukluk yapıyorum, zilli senii diyorrr o da :) Yoksa aynı konuşmaya planlara devam yani..bugün resmen fiyatlarla ilgili bir defter yapmış yol haritamız falan..resmen o hayaller için uğraşıp heyecanla bekliyoz şu ann Allah bir aksilik çıkarmasın inşallahhh

Sen nasılsın canikomm??

Bende iyiyim canım ,,en son gittiğim görüşme pzt salı haber veririz demişti dönmediler biraz canım sıkkın ...

Oh ne güzel yaa çifte kumrular sizi bak çocuk daha napsınnn (biraz erkek tarafı olalım) :)

Bitti bitti 14 gün ne ki artık ,,güzel günler sizi bekler bide tatil dönüşü artık söz olsun yüzüğünüz olsun daha süper olur =)

Senin ailen biliyo mu peki ikinizin tatile çıkcağını hani kimileri tepki gösterir ya yanlış anlama sakın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…