Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anaammm baya küççükmüşünüz kız ben sizi büyük sanıyordum erkenden nişanlanmışınnn

Deme kıız öyle Yakup bekleyemedi erkenden yaptık işte napalım canım benim

Kuzum buna da şükür.
Bizde baya atıştık ''arama beni artık sıkıldım bu tavırlarından'' dedim. Nedeni ise neden abimlere gitmişim ona haber vermeden. Arkadaş telefonu kapalıydı nasıl haber vereyim. Benim o dediğme karşılık o da ''aramam bi daha sende beni arama sakın'' dedi. Peki dedim kapattık telefonu 10 dk geçti aradı. Eski yakupu özlüyorum artık. Benimle konuşurken sesi titrerdi, sırf tartışma uzamasın diye ''seni çok seviyorum'' derdi. Üstelik şimdi uzattıkça uzatıyor. Ben bu durumdan çok sıkıldım. :26:

Bu ara çok giremiyorum farkındayım, beni özlediniz biliyorum. Bende sizi özlediim kii

Kuzum yine üzmüssünüz birbirinizi evet insan bazen eskileri özlüyor ama eskiler gecti sen gelecege bakacaksin artik hayatin kurali bu.Bak zaten aramis geri seni düzelecek insaallah tatlim hem zaten anlamistir hatasini tabii haber vermeni istemesi cok dogal ama teli kapaliysa senin elinden gelen birsey de yok sende fazla üstüne gitme hallolur hersey insaallah

Anladım tatlımm illa can sıkcaklar yaa amann ne kızıyorum şu erkeklere bulmuşlar mis gibi kızları da değer bilen nerdeee..tamam hak yemeyelim hep böyle değiller ama.... ama iştee...

Bitti canım ya hayırlısı olsun her şey sırayla..bi' gelsin de biraz eskisi gibi mutlu olmamız lazım ki ben de bütün heveslerime geri kavuşayım, şu an o kadar hevesli değilim..hayırlısı olsun tabiii..inanıyorum o ayrı, inanıyorum getirecek geri heveslerimi, eskisinden daha da mutlu edecek beniii inşallahh

Seni gidi cadı erkek tarafııı

Canım ailem tabi bilmiyor, sadece Antalya'ya her sene gittiğimden çok sorun olmadı, ben yine Antalya'ya gidiyorum zaten ilk onlar da böyle biliyor, arkadaşlarımla da eskisi kadar zaman geçirecem diye falan ama biz biraz başbaşa gezelim diyoruz işte...inşallaahh

Siz de mi atıştınız yavrucumm ya askerlikten oluyor di mi bunlarrr evet evettt benceee...ah ahh eskiden Zaferim de hayatta beni kırık uyutmazdı, kapatsam bile defalarca arar gönlümü alır öyle uyurduk mis gibiii...şu an bencilleştiler bence kafalar gittiii ama merak etme eski hallerine dönecekler..gelince daha da anlıycaklar inşallah değerimizi
Başlarda Zafer çok kötüydü bi' ara baktı ben çok üzülüyorum toparladı kendini eskiye baya yaklaştık..ama bu ara yine uzaklaştık sanırım gelmesi yakınlaştıkça sabırsızlığı da arttıkça değişti yine..yani planlar yapıyo iyi güzel hoş da az da plan yaptığın kadının gönlünü hoş tut be adammm

Özledik tabi seni cicimmm

şimdiden iyi tatiller bebeğim ,,,O'nu görünce her şey bi anda eskisi gibi olur zaten ,,,telefonda atıştrsın msj da her şey daha kötü olur ama göz göze geldiğin an dünyalar senin olur ....
Anladm canım aman sorun olmasında gönlünce eğlen çünkü kafan rahat olmayınca da tatil güzel geçmiyo ...

Kızlar çok duygu yüklüyüm gene bi duygu patlaması dokunsalar ağlıcam ama özlemekten ...

Bugün hiç konuşmamıştık ben de öğlen taburu aramadım askerim ara diyo ama ben diyorum laf olmasın söz olmasın falan...

O da arayamadı işi çokmuş...Akşam 9.30 gibi baktım telefon dedi neden aramadın? bende işte yazdıklarımı aynen dedm çekiniyorum sana laf gelmesin dedm o da yok sen ara ben çıkarım nolcak dedi tamam dedm yarın ararım öğlende ...

Özür dilerim bugün seni arayamadım dedi telefonda ağlıcaktım nerdese bunun özrü mü olur dedim,,sonra da tabura terlikle gelmek yasak ama sesini duyamadm geldim gitmem lazım şimdi seni çok özledim bugün böyle az konuştuk kusura bakma dedi ...

Biz birbirimize sık sık özledim demiyoruz içimzde bastıyoruz bunu galiba ondan özledim duyunca tutamadm gene yazarkende şu an gözlerim ıslak ıslak ...çünkü bende çok özledim ...

Selam kızlar nasılasınız bugün eşim 4 kere aradı resmen gittiğinden beri ilk defa bukadar çok aradı rekor 1 buçuk saat konuştuk :)))

Oyyy canimm yaa birgün bitecek bu özlemler insaallah.insan hep dayaniyor dayaniyor bir gün patliyor.bende hep böyle duygusal birsey olunca aglarim cok özledim yeter artik derim ama sonradan hep güclü olmam gerektigi ve askerime yansitmamam gerektigi aklima gelir susarim atarim yine icime..kolay degil ama basaracagiz azcik sabir tatlim

Selam kızlar nasılasınız bugün eşim 4 kere aradı resmen gittiğinden beri ilk defa bukadar çok aradı rekor 1 buçuk saat konuştuk :)))

ne güzel sevindim senin adına yavaş yavaş sıklaşır merak etme ...ama valla biz hiç 1.5 saat konuşamadık helal olsun =)

aynen öyle canım ... biticek elbet her gün geçtiği gibi ,,bazen çok yoğun duygular oluyo işte ama biticek

ne güzel sevindim senin adına yavaş yavaş sıklaşır merak etme ...ama valla biz hiç 1.5 saat konuşamadık helal olsun =)

Sağl canım :)) bizde ilk defa konuştuk işte nişanlı gibi olduk yeniden 5yıl sonra tabi 1buçuk saat hep canım cicim le geçmedi :)) atışmada oldu ama o attı ben tuttum :)) alttan almak çok zor oluyo bazen

Sağl canım :)) bizde ilk defa konuştuk işte nişanlı gibi olduk yeniden 5yıl sonra tabi 1buçuk saat hep canım cicim le geçmedi :)) atışmada oldu ama o attı ben tuttum :)) alttan almak çok zor oluyo bazen

olur öyle canım hangimizde olmuyo ki zatenn :) ben diyorum şimdi sabreden biziz geldiklerinde boğazlarına yapışıcakta biziz sabredin

:92:19.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...134 tugbaoguzhan...

...150 GRGR...

...153 kskada...

....156 chidoshimedo....

...156 mayamaya11

...156 BerlD...

...156 kmleomer...

...156 nazarboncugu05...

... 164 ED2006...

...187 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...244 karamanlier...

...245 xxIpekxx...

... 245 destinyeda...

...246 depresiffpolyanna...

...247 nesilll...

...249 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...319 pekmez_akilli...

...319 ilithya...

...319 zeynepesin...

...319 SelenYusuf...

...319 begushh...

...370 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...414 seros08...

...414 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

19/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...kelebek.hill = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 19 ÇORUM' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 63 URFA' ya selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Kısmet tatlımm herşeyi gelincee göreceğiizzz de benimm hiç umudumm yookk..
Deme kıız öyle Yakup bekleyemedi erkenden yaptık işte napalım canım benim
[/FONT][/I][/B]

Hayırlısı olsun tabisii tatlımmm allah ağız tadınızı bozmasınn hep mutlu olursunuz inşallah
Bende 93'lüyüm iboda 92'li o da tam zamanında gitti..
Eylül 2008'den beri çıkıyoruzz bizdee işte..

Begüşcümmm..öncelikle güzel dileklerin için tekrar tekrar çok sağolll İnşallah halledecez tatlışş..bugün baya baya netleştiriyoz yerleri gece yazacaktım sana, ben deuygusallaştım bu sefer de konuşup tatlıya bağladık sayılır, hala nazlanıyorum biraz ama en azından kalkanını indirip "Ben seni çok seviyorum tamam mı hiç bir şeyi kafana takma hayatım benimm,geç oldu uyu artık hadi" dedi, öyle uyuyabildim.

Çok özlüyor insan ciciimm ama dayanmak zourundayız ve emin ol geçiyor bir şekildee..üzme kendini bu kadar tatlışımm Arayamayabilir bazen alıştır kendini bu durumlara canım benmm..

Ohh ne de güzel olmuşşş...

Kısmet tatlımm herşeyi gelincee göreceğiizzz de benimm hiç umudumm yookk..

Ebruşumm göreceğizzz..ama senin de umudun olsunn..hem hiç umudun olmasa emin ol bekleyemezdin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…