Anaammm baya küççükmüşünüz kız ben sizi büyük sanıyordum erkenden nişanlanmışınnn
Insallah bi sorun olmadan gelirler tatlim aminnn...o da sinirle oyle diyor da aimdi sonra unutur gider hic takilma benceee)
Ya konusuyoruz da o bana "tamam uzuldun ama bundan sonra cok mutlu olcaz takma artikk" demwden mutlu olamicam tammm...
Bugun bir suru otel aramis plan cizmis defterw bana da yolladi, masraflari bile cikarmisss.. haftasonu benm Antalya biletimi de almistik bu arada bak onu demwyi unuttummm 13 Temmuzda ordayim insallahhBi yandan da hic kiyamiyormm o da cok skildi cok hevesli su an dayanamayip eslik ederm unuturum gider buyuk ihtimalle sacma bi sey ya takmamaliyimm aslında aa:44: celiskilerrr...
Deme kıız öyleYakup bekleyemedi erkenden yaptık işte napalım canım benim
Kuzum buna da şükür.
Bizde baya atıştık ''arama beni artık sıkıldım bu tavırlarından'' dedim. Nedeni ise neden abimlere gitmişim ona haber vermeden. Arkadaş telefonu kapalıydı nasıl haber vereyim. Benim o dediğme karşılık o da ''aramam bi daha sende beni arama sakın'' dedi. Peki dedim kapattık telefonu 10 dk geçti aradı. Eski yakupu özlüyorum artık. Benimle konuşurken sesi titrerdi, sırf tartışma uzamasın diye ''seni çok seviyorum'' derdi. Üstelik şimdi uzattıkça uzatıyor. Ben bu durumdan çok sıkıldım. :26:
Bu ara çok giremiyorum farkındayım, beni özlediniz biliyorum. Bende sizi özlediim kii
Bende iyiyim canım ,,en son gittiğim görüşme pzt salı haber veririz demişti dönmediler biraz canım sıkkın ...
Oh ne güzel yaa çifte kumrular sizi bak çocuk daha napsınnn (biraz erkek tarafı olalım) :)
Bitti bitti 14 gün ne ki artık ,,güzel günler sizi bekler bide tatil dönüşü artık söz olsun yüzüğünüz olsun daha süper olur =)
Senin ailen biliyo mu peki ikinizin tatile çıkcağını hani kimileri tepki gösterir ya yanlış anlama sakın merak ettim
Kuzum buna da şükür.
Bizde baya atıştık ''arama beni artık sıkıldım bu tavırlarından'' dedim. Nedeni ise neden abimlere gitmişim ona haber vermeden. Arkadaş telefonu kapalıydı nasıl haber vereyim. Benim o dediğme karşılık o da ''aramam bi daha sende beni arama sakın'' dedi. Peki dedim kapattık telefonu 10 dk geçti aradı. Eski yakupu özlüyorum artık. Benimle konuşurken sesi titrerdi, sırf tartışma uzamasın diye ''seni çok seviyorum'' derdi. Üstelik şimdi uzattıkça uzatıyor. Ben bu durumdan çok sıkıldım. :26:
Bu ara çok giremiyorum farkındayım, beni özlediniz biliyorum. Bende sizi özlediim kii
Anladım tatlımm illa can sıkcaklar yaa amann ne kızıyorum şu erkeklere bulmuşlar mis gibi kızları da değer bilen nerdeee..tamam hak yemeyelim hep böyle değiller ama.... ama iştee...
Bitti canım ya hayırlısı olsun her şey sırayla..bi' gelsin de biraz eskisi gibi mutlu olmamız lazım ki ben de bütün heveslerime geri kavuşayım, şu an o kadar hevesli değilim..hayırlısı olsun tabiii..inanıyorum o ayrı, inanıyorum getirecek geri heveslerimi, eskisinden daha da mutlu edecek beniii inşallahh
Seni gidi cadı erkek tarafııı
Canım ailem tabi bilmiyor, sadece Antalya'ya her sene gittiğimden çok sorun olmadı, ben yine Antalya'ya gidiyorum zaten ilk onlar da böyle biliyor, arkadaşlarımla da eskisi kadar zaman geçirecem diye falan ama biz biraz başbaşa gezelim diyoruz işte...inşallaahh
şimdiden iyi tatiller bebeğim ,,,O'nu görünce her şey bi anda eskisi gibi olur zaten ,,,telefonda atıştrsın msj da her şey daha kötü olur ama göz göze geldiğin an dünyalar senin olur ...
Anladm canım aman sorun olmasında gönlünce eğlen çünkü kafan rahat olmayınca da tatil güzel geçmiyo ...
Siz de mi atıştınız yavrucumm ya askerlikten oluyor di mi bunlarrrevet evettt benceee...ah ahh eskiden Zaferim de hayatta beni kırık uyutmazdı, kapatsam bile defalarca arar gönlümü alır öyle uyurduk mis gibiii...şu an bencilleştiler bence kafalar gittiii ama merak etme eski hallerine dönecekler..gelince daha da anlıycaklar inşallah değerimizi
Başlarda Zafer çok kötüydü bi' ara baktı ben çok üzülüyorum toparladı kendini eskiye baya yaklaştık..ama bu ara yine uzaklaştık sanırım gelmesi yakınlaştıkça sabırsızlığı da arttıkça değişti yine..yani planlar yapıyo iyi güzel hoş da az da plan yaptığın kadının gönlünü hoş tut be adammm
Özledik tabi seni cicimmm
Kızlar çok duygu yüklüyüm gene bi duygu patlaması dokunsalar ağlıcam ama özlemekten ...
Bugün hiç konuşmamıştık ben de öğlen taburu aramadım askerim ara diyo ama ben diyorum laf olmasın söz olmasın falan...
O da arayamadı işi çokmuş...Akşam 9.30 gibi baktım telefon dedi neden aramadın? bende işte yazdıklarımı aynen dedm çekiniyorum sana laf gelmesin dedm o da yok sen ara ben çıkarım nolcak dedi tamam dedm yarın ararım öğlende ...
Özür dilerim bugün seni arayamadım dedi telefonda ağlıcaktım nerdese bunun özrü mü olur dedim,,sonra da tabura terlikle gelmek yasak ama sesini duyamadm geldim gitmem lazım şimdi seni çok özledim bugün böyle az konuştuk kusura bakma dedi ...
Biz birbirimize sık sık özledim demiyoruz içimzde bastıyoruz bunu galiba ondan özledim duyunca tutamadm gene yazarkende şu an gözlerim ıslak ıslak ...çünkü bende çok özledim ...
Selam kızlar nasılasınız bugün eşim 4 kere aradı resmen gittiğinden beri ilk defa bukadar çok aradı rekor 1 buçuk saat konuştuk :)))
Oyyy canimm yaabirgün bitecek bu özlemler insaallah.insan hep dayaniyor dayaniyor bir gün patliyor.bende hep böyle duygusal birsey olunca aglarim cok özledim yeter artik derim ama sonradan hep güclü olmam gerektigi ve askerime yansitmamam gerektigi aklima gelir susarim atarim yine icime..kolay degil ama basaracagiz azcik sabir tatlim
ne güzel sevindim senin adına yavaş yavaş sıklaşır merak etme ...ama valla biz hiç 1.5 saat konuşamadık helal olsun =)
Sağl canım :)) bizde ilk defa konuştuk işte nişanlı gibi olduk yeniden 5yıl sonra tabi 1buçuk saat hep canım cicim le geçmedi :)) atışmada oldu ama o attı ben tuttum :)) alttan almak çok zor oluyo bazen
Kısmet tatlımm herşeyi gelincee göreceğiizzz de benimm hiç umudumm yookk..Ebrusss telefondan yazinca karışmış senin alintiya cevap yazamadim :))
Bence sen de göreceksin gelince degisecek her sey.. Zafer askerden once boyle degildi ki cunkuuu..
E anlattigin kadari biliyorum Ibo da boyle degilmiss bekleyip gorcez baska care yok kiii....
[/FONT][/I][/B]
şimdiden iyi tatiller bebeğim ,,,O'nu görünce her şey bi anda eskisi gibi olur zaten ,,,telefonda atıştrsın msj da her şey daha kötü olur ama göz göze geldiğin an dünyalar senin olur ....
Anladm canım aman sorun olmasında gönlünce eğlen çünkü kafan rahat olmayınca da tatil güzel geçmiyo ...
Kızlar çok duygu yüklüyüm gene bi duygu patlaması dokunsalar ağlıcam ama özlemekten ...
Bugün hiç konuşmamıştık ben de öğlen taburu aramadım askerim ara diyo ama ben diyorum laf olmasın söz olmasın falan...
O da arayamadı işi çokmuş...Akşam 9.30 gibi baktım telefon dedi neden aramadın? bende işte yazdıklarımı aynen dedm çekiniyorum sana laf gelmesin dedm o da yok sen ara ben çıkarım nolcak dedi tamam dedm yarın ararım öğlende ...
Özür dilerim bugün seni arayamadım dedi telefonda ağlıcaktım nerdese bunun özrü mü olur dedim,,sonra da tabura terlikle gelmek yasak ama sesini duyamadm geldim gitmem lazım şimdi seni çok özledim bugün böyle az konuştuk kusura bakma dedi ...
Biz birbirimize sık sık özledim demiyoruz içimzde bastıyoruz bunu galiba ondan özledim duyunca tutamadm gene yazarkende şu an gözlerim ıslak ıslak ...çünkü bende çok özledim ...
Selam kızlar nasılasınız bugün eşim 4 kere aradı resmen gittiğinden beri ilk defa bukadar çok aradı rekor 1 buçuk saat konuştuk :)))
Kısmet tatlımm herşeyi gelincee göreceğiizzz de benimm hiç umudumm yookk..
ŞAFAK 39
KIRKLARELİ' YE SELAM, YOLA DEVAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?