Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kızlaar yakup özür diledi falan görseniz uzun uzun mesajlar attı Ama bu sefer ben nazlanıyorum Allahım bunu çok seviyorum

Büüşşüüümm, yeğeniim nasıll, sen nasılsın ?

Hiloşşşşşum aynen ya bencil öküz oldu bizimki Zafer gibi inşallah bizimkide toplar kendisini yaa :26:
Senin ki en azından plan bile yapıyor şekerim, bizim ki bildiğin öküz ya hu

Amin kuzum, amin hepimizin öyle olsun inşallahh Ağız tadımız bozulmuştudaa, düzeldik gibi
5 yıl ov, nice nice senelere yavrum bizim temmuz 4'te 1.yılımız daha

kızlaaaaaaaaar nasılsınızzzz, sizleri çok özledimkiiiiiiiiiii beeeeeeeen

Tuğbiiiik hoşgeldiin Bizde seni çok özlediikkk
Düğün hazırlıkları nasıl gidiyoorr ?

Son düzenleme:

Hheheh seni gidi senii ohh keyfini çıkarrr..dünden beri ben de aynı moddayım nazlan staylaa

Yaa sorma rotamızı çizdik, rezervasyon bile yaptıracakkmışş bugünn.. 1 gün Antalya,2 gün Adrasan,2 gün Ölüdeniz,2 gün Bodrum Bodrumm,son gün İzmir..ama ben kalmayıp dönerim sanrım ordann

Son düzenleme:

Hakkımızdıır yavrumm hep onların mı nazı çekilecek allah allah

Ohh tabi yaa, biz burda kukumal kuşu gibi oturalım Gezin yavrum gezin sende tatilin keyfini çıkartt, 15 ayın hıncını alın iyice bi

vay vay vaay neelr olmuş neler :) Hilaliimm iyice azaltmışsın artııııııkk :) :) Çok çok mutlu oldum kızz :) ne güzll gez dolaş keyfini çıkart :)

Kızlar dün eczaneye gittim tartıldım. İki kilo vermişim sonuç 46kilo olmuşum artık. Annem iskelet oldun artık deyip duruyor.
Elimde olmuyor kiiii :26: Kilo alamıyorum ama çok rahat kilo verebiliyorum. Yemek deseniz iki gün yemesem açıkmam o derece
Ben doktora gidiyoruum sonra konuşuruuz bayanlar öptüm sizi

Nazlan kuzum nazlan :) vallahi canim simdilik iyiyiz yegeninde iyi ama bize diyet yazdi doktor hamilelikte bir istahim acildiki sorma.sen cok zayifsin yavrum bizim yerimizede ye al kilolari.biz daha cikolata fln yiyemiyoruz saglikli besleniyoruz :)

Oohhh hilalim vallahi keyif senin keyfin tadini cikart az kaldi kizzz heycan doruktadir simdi ne güzel

Fazlaa naz yapmaaa kızz
Anamm 1 yılmıı olucakkk..
Kızz ne zaman tanıştıınz nasıl nişanlnamya karar verdinizz anlatsanaa merak ettim

Vayyy vayyy planlaraaa bak Maşşallah tatlım bence çok güzel vakit geçirceksiniz çok güzell geçicek bütün acılarınızı kötü günlerinizi unututcaksınızz 1 haftadaaa Allahımm çok çok mutluu etsinn sizii beeee

Anamm benim gibisin sendee bende 47'dim. 49'un üstünü göremiyorum hiç

Son düzenleme:

Nazlanmak hakkımız tabii
Ayy çok heyecanlandım yenidennn Otur kız azcık dah aben de o kadar bekledimm
Sağol canımmm

vay vay vaay neelr olmuş neler :) Hilaliimm iyice azaltmışsın artııııııkk :) :) Çok çok mutlu oldum kızz :) ne güzll gez dolaş keyfini çıkart :)

Sağol Seroşşş inşallah güzel olacak inanıyorum çok az kaldııı

Haydaaa probleme bakkk git tabi canım git o ne öyle kızzz erimişsinn...

Sagol Büşşşş heyecan tavan yaptıı evett

Ebruuşşş inşallah güzel geçecek yaaaa..çok heyecanlandım yineee
İnşallahh bu dileklerinizle ben havalarda uçar öyle gelirimm...tabi önce gitmem lazımm

Son düzenleme:
Hey Allahım kızların derdine bak ben de 59 a incem diye uğraştım Az kilo alın kızzz, 53-54 bari olun

Ebruuşşş inşallah güzel geçecek yaaaa..çok heyecanlandım yineee
İnşallahh bu dileklerinizle ben havalarda uçar öyle gelirimm...tabi önce gitmem lazımm

İnşallah öylee olucakk bebişimmm yaaa
Ama ama ama napalım bizde kilo almaya çalışıyoruzz
Gerçi ben çalışmıyorum ileride alıcağımı bildiğim için sadece azcık yüzüm alsa süper olucak amaa napıcaann kısmettt

ama ben size bir türlü denk gelemiorum yaaa, tam giriorum biri bişeler istio çıkmak zorunda kalıorum... görüyorum ki keyifleriniz iyi, hatta artık sevdiceklerinizle kavgalı dövüşlü olmaya bile alışmışsınız

İnşallahh güzel olur her şey Ebruşumm Ebrulimm
Alırsın alırsın inşallah olmadı sen de bi' doktora uğra rahatsızsan çok tabi..ya bunun her türlüsü de güzel olmuyor, en iyisi ortası, kimisi veriyim kimisi alıyım derdinde yaa..

İiyyiz iyiii..dediğin gibi ilişkinin her boyutuna uyum sağladık napalımm

İnşallah Hiloşumm Hilolopummm
Aynen öyle bebişimm yaa biride memnun olsunn kilosundannn bee
Yok doktora gitmem yavrumda bi ara cici bebeye başlamıştım kilo aldırıyor demişlerdi de

Kizlar ya acaip moralim bozuldu bugün esimle telde dogum iznini konustuk yani ben yurt disinda oldugum icin dogum iznini sonradan yani cocuk 1-2 aylik olunca kullanacsktik ama planladigimiz gibi olmadi ( dogum izni 10 günmüs ama dogum olacak zaman kullanilabiliyormus ve ben dogumu yurt disinda yapacagim icin kendi kendine izin kullanacak benimde moralim cok bozuldu.ya tabii hakki izin kullanmak ama ben olmayacagim yaninda herkez onu görecek ben göremeyecegim.bunuda benim esim anlamiyor ve tartistik bu yüzden.iyi git sen yap tatilini dedim imalica.bide diyorki bizde kendi iznimden kullaniriz 1-2 ay sonra ama ben izin kullanmak istemiyorum erken gelmesini istiyorum bu cok önemli bebegimde erkenden babasina kavussun istiyorum ama olmuyoor cok mutsuzum suan anlamiyor esim beni anlamiyor (( cok zor ya uzakta olunca hersey inanin cok zor ben onu dagitim izninde bile göremedim herkez gördü ben göremedim cok dokumdu ama sustum simdi yine ayni mevzu daraldim ya hic iyi degilim

Canım öncelikle üzülme bebeğini düşün,,sen tek mi yurtdışındasın ben bunu atlamışım senin ailen ve eşinin ailesi nerdeler ?

İzin kullanmak istiosa kullansın canım hem çocuğunu görür hem seni görür sana bi destek olur hepimiz erken gelsinler istiyoruzda bebişinizi görse ama 1 hafta geç gelse güzel olur eğer gelicem derse bence gelme deme o da orda şimdi sancılar içindedir öyle düşün hamile bi eşi var o askerde ,,çocuğu doğcak ama hemen görüp göremiceği belli değil onun da canı sıkkındır

bende diyorum izne gelme falan ama çok bunalırsa napalım gelir sonuçta askerliği onlar yapıyolar

ben geldimmmmmm morali bozukkkk bir beniii kabul edermisiniz?

Tabiki ederizz seni şuan en iyi anlayan benim sanırımm :) Bir ay önce yaşadıklarını yaşadım ne kadar güçlü ol desem de sana dalga geçiyorum gibi gelicek şu an bunu anlmaan çok zor ama bi şekilde geçiyo bak biz yemin törenini atlattık şimdi dağıtıma gün sayıyoruz inşallah 0 ı da görücez iyi ya da kötü bi şekilde geçiyo gidiyo yeterki morelini yüksek tut :)

isim neydi bu arada nerdensinn ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…