Canım öncelikle üzülme bebeğini düşün,,sen tek mi yurtdışındasın ben bunu atlamışım senin ailen ve eşinin ailesi nerdeler ?
İzin kullanmak istiosa kullansın canım hem çocuğunu görür hem seni görür sana bi destek olur hepimiz erken gelsinler istiyoruzda bebişinizi görse ama 1 hafta geç gelse güzel olur eğer gelicem derse bence gelme deme o da orda şimdi sancılar içindedir öyle düşün hamile bi eşi var o askerde ,,çocuğu doğcak ama hemen görüp göremiceği belli değil onun da canı sıkkındır
bende diyorum izne gelme falan ama çok bunalırsa napalım gelir sonuçta askerliği onlar yapıyolar
ben geldimmmmmm morali bozukkkk bir beniii kabul edermisiniz?
maşallahhhhh hayırlısıylaaa tezkerelerini görürsünüzzz sonra da ben , elimden geldiği kadar yüksek tutmaya çalışacağımmm akşamı nasıl ettim bilmiyorummm valla içim bir sıkıldı bir sıkıldı ama insan konuşdukca tecrübeli birileriyle gerçekten atıyormuş , ismim dilara canım yaşım 24 d.bakırdan katılıyorumTabiki ederizz seni şuan en iyi anlayan benim sanırımm :) Bir ay önce yaşadıklarını yaşadım ne kadar güçlü ol desem de sana dalga geçiyorum gibi gelicek şu an bunu anlmaan çok zor ama bi şekilde geçiyo bak biz yemin törenini atlattık şimdi dağıtıma gün sayıyoruz inşallah 0 ı da görücez iyi ya da kötü bi şekilde geçiyo gidiyo yeterki morelini yüksek tut :)
isim neydi bu arada nerdensinn ??
Aramıza hoşgeldinnnn ,tekrar Allah kavuştursunnn
Hosgeldin caniiimmm allah kavustursun
Tatlim Benim kendi ailem yurt disinda esimin aileside menlekette.yani ben yurt disindan gelin gittim oraya burda dogdum burda büyüdüm ve bebegimide burda dogurmak istedim tabii esimde destekledi cünkü bebegimin gelecegi icin daha iyi ve ailemin yaninda daha rahat edecegim icin.
Tabiiki kullanma demem cünkü burnumda tütüyor esim onu gercekten cok özledim..dagitim izninede gidemedim doktorum ucak yasak dedi simdide babalik izninde yine yokum.cokmu bencilim acaba diye düsünüyorum ama yaninda olmayi cok istiyorum o yüzdenne biliyim iste canim moralim cok bozuk
İnşallah Hiloşumm Hilolopummm
Aynen öyle bebişimm yaa biride memnun olsunn kilosundannn bee
Yok doktora gitmem yavrumda bi ara cici bebeye başlamıştım kilo aldırıyor demişlerdi de
Kizlar ya acaip moralim bozuldu bugün esimle telde dogum iznini konustuk yani ben yurt disinda oldugum icin dogum iznini sonradan yani cocuk 1-2 aylik olunca kullanacsktik ama planladigimiz gibi olmadi( dogum izni 10 günmüs ama dogum olacak zaman kullanilabiliyormus ve ben dogumu yurt disinda yapacagim icin kendi kendine izin kullanacak benimde moralim cok bozuldu.ya tabii hakki izin kullanmak ama ben olmayacagim yaninda herkez onu görecek ben göremeyecegim.bunuda benim esim anlamiyor ve tartistik bu yüzden.iyi git sen yap tatilini dedim imalica.bide diyorki bizde kendi iznimden kullaniriz 1-2 ay sonra ama ben izin kullanmak istemiyorum erken gelmesini istiyorum bu cok önemli bebegimde erkenden babasina kavussun istiyorum ama olmuyoor cok mutsuzum suan anlamiyor esim beni anlamiyor (( cok zor ya uzakta olunca hersey inanin cok zor ben onu dagitim izninde bile göremedim herkez gördü ben göremedim cok dokumdu ama sustum simdi yine ayni mevzu daraldim ya hic iyi degilim
maşallahhhhh hayırlısıylaaa tezkerelerini görürsünüzzz sonra da ben , elimden geldiği kadar yüksek tutmaya çalışacağımmm akşamı nasıl ettim bilmiyorummm valla içim bir sıkıldı bir sıkıldı ama insan konuşdukca tecrübeli birileriyle gerçekten atıyormuş , ismim dilara canım yaşım 24 d.bakırdan katılıyorum
aminnnnnnnnnn cümlemizi inşallah canım hoş buldummm
Öncelikle üzülme dicem de üzülmemek elde değil ilk gün bende kendimi hep zor tuttum ağlamamak için ama dayanmak zorundasın hep ağladım ağladım ama baktım ki olmyo ağlamakla zaman geçmyo yani bu bi gerçek :) Acemiliğniz inşallah rahat geçer telefon konusunda sakın endişelenme diğer arkadaşların da dediği gibi ilk zamanlarda aramak çok zor gerçekten ben ilk aramadığında kızıyodum ama hak veriyorum artık çok yoruluyolar ayakta duracak halim kalmıyo diyo bide ben çok soru soruyodum kızıyodu baana :) :) Ama alıştım artık fazla aramıyo artık ustalıkta i,nşallah telefon kullanabilirse rahatça konşabilicez :)
ayyy bende çok soru soranlardanımmmm varyaaaa hatta bazen bunaltıyorum desem yeridirrr, sizi bile bunalta bilirim ona göre :) allah seninde yardımcın olsun canımmmmm hayırlı tezkereler olsun inşallahhhhh
hoş buldummm canımmm aminnnn hepimizi hayırlısıyla inşallahhhh
Ya üzülme canım nolur bak bebekte üzülür şimdiSenin elinde değil ki uygun olsan zaten giderdin böyle düşünme
Bence konuşun olmazsa gelsin yanında olsunsen şimdi neyi kafana takıosun o gelmek istio sen gelme dedin diye mi
Ay yerim kızııaamm bir de cici bebe yedim der ya cici kızımm
Hilolop muuuhehehe güzelmişşş
Ayyy Büşşşşüümmm...kıyamam yaa anlaması çok zor seni canım benimmm eşim sonuçta diyeceksin ama sonuçta erkek kafası işteee...biz dışardan bakacaz anlar gibi ama kendi başımıza gelse biz de anlamayacaz. Çünkü onların kafası bu kadar duygusal olamıyor bacım yaa..o şimdi mantıklı falan bakıyordur olaya ve cidden de yanınızda olamıycagı için çok üzülüyordur ama bunu belli edip teslim olmak yerine belki de ya izin kullanmayım deyim senle görüşmücez bencil diye seni suçlamayı seçiyordur...
Emin ol bu günlerin heepppsii geçecek be Büşracımm..sen en çok da bebişin için dayanıklı olmak zorundasınn..ve o doğunca burukluk olsa da içinde çok daha kolay geçecek zaman, daha güzel günler olacak önünüzdeee inşallahh sıkma canıınııı
Çok soru sormamaya çalış ben artık öle yapıcam şimdiye kadar hep sordum sordum anladım ki sıkılıyo orda zaten canı sıkılıyo bide ben sorularımla iyice bunaltyorm konuşmak istemiyo bu sefer kendi anlatmak isterse anlatsın başka şeylerden bahset :) Ben artık öyle yapcam yoksa beni aramıycak artık kızıyo soru soruyom diye aramıyomuş :)
hb canımmmm ne yapayım artık önüme iki seçenek sundu ya dayanacam ya dayanacam :)Bu arada elmaşekerii yeni yarenimiz sanırımm aramıza hoşgeldinn canım, Seroş demiş zaten başına gelebilecekleri...
Dayanacan, öğrenecen hepsi geçecek klişe ama gerçek
Çok soru sormamaya çalış ben artık öle yapıcam şimdiye kadar hep sordum sordum anladım ki sıkılıyo orda zaten canı sıkılıyo bide ben sorularımla iyice bunaltyorm konuşmak istemiyo bu sefer kendi anlatmak isterse anlsın başka şeylerden bahset :) Ben artık öyle yapcam yoksa beni aramıycak artık kızıyo soru soruyom diye aramıyomuş :)
hep aynılar :) bende ilk günler hep soruodum bi azarladı beni ne çok soru soruosun diye sonra sormadım o anlattı hatta şey demişti bütün gün aynı şeyler bide telefonda burdan konuşmak sıkıyo beni demişti =)
hb canımmmm ne yapayım artık önüme iki seçenek sundu ya dayanacam ya dayanacam :)
:))))))))))) ay çok tatlısınnnnn tamam buda bugün aldığım derslerden biri çok soru sormak yokkk kendisine bırakacağım o anlatacak umarım tutarımmm hiç olmazsa yarıya indiririm :)
Sorma canım sorma zaten o şimdi neye uğradığını şaşırmıştır zaten pek bir şey anlatamaz ankesörlü telefon olduğu için dineniyomuş sanırım ben saçma sapan seyler soruyom bazen sus diyo :) Geeçer geçr geçer bunlar da geçr geçicek biicek İnşallah hpimizin yeterki içini ferah tutmasını bil :) Yemin törenine gidicekmisin canım ??
Ay ayneen :) Bi tek sen bu kadar soru soruyosun dedi bana da geçen gün canımı sıkıyosun daha çok aramak istemiyorum dedi kızdı bana :) :) Ama napim bende meraklı sorup duruyom ama artık sormıycam karar verdim yoksa kızıyor aramıyor :) Zaten sıra bekle o telefonu düşürmek bir olay sinirleniyo bide ben sinir ediyom yetti :) Artık soru sormak yok bakalım neler olacak :)
en iyisi sormamak aynen zamanla onlarda dertleşmek için anlatıolar zaten bizim öyle oldu :)
Bakalımm başlarda biliyosun hep şikayetçiydim aramıyo diye şimdide çok sorduğum için aramıyo pazar aramıştı bidaha aramadıKızmıyorum ama napim haklı oda hep soruyom canını sıkıyorum bende anlayışlı olucam artık sormıycaam kendisi anlatsın güzel güzel konuşmalıyım ki moreli yerine gelsin zamanla öğrenicem işte bnde :)
Bakalımm başlarda biliyosun hep şikayetçiydim aramıyo diye şimdide çok sorduğum için aramıyo pazar aramıştı bidaha aramadıKızmıyorum ama napim haklı oda hep soruyom canını sıkıyorum bende anlayışlı olucam artık sormıycaam kendisi anlatsın güzel güzel konuşmalıyım ki moreli yerine gelsin zamanla öğrenicem işte bnde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?