Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tatlim Benim kendi ailem yurt disinda esimin aileside menlekette.yani ben yurt disindan gelin gittim oraya burda dogdum burda büyüdüm ve bebegimide burda dogurmak istedim tabii esimde destekledi cünkü bebegimin gelecegi icin daha iyi ve ailemin yaninda daha rahat edecegim icin.

Tabiiki kullanma demem cünkü burnumda tütüyor esim onu gercekten cok özledim..dagitim izninede gidemedim doktorum ucak yasak dedi simdide babalik izninde yine yokum.cokmu bencilim acaba diye düsünüyorum ama yaninda olmayi cok istiyorum o yüzden ne biliyim iste canim moralim cok bozuk

maşallahhhhh hayırlısıylaaa tezkerelerini görürsünüzzz sonra da ben , elimden geldiği kadar yüksek tutmaya çalışacağımmm akşamı nasıl ettim bilmiyorummm valla içim bir sıkıldı bir sıkıldı ama insan konuşdukca tecrübeli birileriyle gerçekten atıyormuş , ismim dilara canım yaşım 24 d.bakırdan katılıyorum

Aramıza hoşgeldinnnn ,tekrar Allah kavuştursunnn

aminnnnnnnnnn cümlemizi inşallah canım hoş buldummm

Ya üzülme canım nolur bak bebekte üzülür şimdi Senin elinde değil ki uygun olsan zaten giderdin böyle düşünme
Bence konuşun olmazsa gelsin yanında olsun sen şimdi neyi kafana takıosun o gelmek istio sen gelme dedin diye mi

İnşallah Hiloşumm Hilolopummm
Aynen öyle bebişimm yaa biride memnun olsunn kilosundannn bee
Yok doktora gitmem yavrumda bi ara cici bebeye başlamıştım kilo aldırıyor demişlerdi de

Ay yerim kızııaamm bir de cici bebe yedim der ya cici kızımm
Hilolop muuu hehehe güzelmişşş

Ayyy Büşşşşüümmm...kıyamam yaa anlaması çok zor seni canım benimmm eşim sonuçta diyeceksin ama sonuçta erkek kafası işteee...biz dışardan bakacaz anlar gibi ama kendi başımıza gelse biz de anlamayacaz. Çünkü onların kafası bu kadar duygusal olamıyor bacım yaa..o şimdi mantıklı falan bakıyordur olaya ve cidden de yanınızda olamıycagı için çok üzülüyordur ama bunu belli edip teslim olmak yerine belki de ya izin kullanmayım deyim senle görüşmücez bencil diye seni suçlamayı seçiyordur...
Emin ol bu günlerin heepppsii geçecek be Büşracımm..sen en çok da bebişin için dayanıklı olmak zorundasınn..ve o doğunca burukluk olsa da içinde çok daha kolay geçecek zaman, daha güzel günler olacak önünüzdeee inşallahh sıkma canıınııı

Öncelikle üzülme dicem de üzülmemek elde değil ilk gün bende kendimi hep zor tuttum ağlamamak için ama dayanmak zorundasın hep ağladım ağladım ama baktım ki olmyo ağlamakla zaman geçmyo yani bu bi gerçek :) Acemiliğniz inşallah rahat geçer telefon konusunda sakın endişelenme diğer arkadaşların da dediği gibi ilk zamanlarda aramak çok zor gerçekten ben ilk aramadığında kızıyodum ama hak veriyorum artık çok yoruluyolar ayakta duracak halim kalmıyo diyo bide ben çok soru soruyodum kızıyodu baana :) :) Ama alıştım artık fazla aramıyo artık ustalıkta i,nşallah telefon kullanabilirse rahatça konşabilicez :)

ayyy bende çok soru soranlardanımmmm varyaaaa hatta bazen bunaltıyorum desem yeridirrr, sizi bile bunalta bilirim ona göre :) allah seninde yardımcın olsun canımmmmm hayırlı tezkereler olsun inşallahhhhh

Bu arada elmaşekerii yeni yarenimiz sanırımm aramıza hoşgeldinn canım, Seroş demiş zaten başına gelebilecekleri...
Dayanacan, öğrenecen hepsi geçecek klişe ama gerçek

ayyy bende çok soru soranlardanımmmm varyaaaa hatta bazen bunaltıyorum desem yeridirrr, sizi bile bunalta bilirim ona göre :) allah seninde yardımcın olsun canımmmmm hayırlı tezkereler olsun inşallahhhhh

Çok soru sormamaya çalış ben artık öle yapıcam şimdiye kadar hep sordum sordum anladım ki sıkılıyo orda zaten canı sıkılıyo bide ben sorularımla iyice bunaltyorm konuşmak istemiyo bu sefer kendi anlatmak isterse anlatsın başka şeylerden bahset :) Ben artık öyle yapcam yoksa beni aramıycak artık kızıyo soru soruyom diye aramıyomuş :)

hoş buldummm canımmm aminnnn hepimizi hayırlısıyla inşallahhhh

Amin canim insaallahhh

Yanima maalesefki gelemiyor canim yurt disina henüz giris izni yok bebis dogunca vize isinide halletmemiz gerek burada yasamayi düsünüyoruz.benim canim o babalik iznini kullaniyor ama ben ve bebegim onun yaninda olamiyoruz ona sikiliyor anlican kafam epey karisik

Hilalimmmm sagol yavrum insaallah gececek bu günler aradi yine özür diledi biraz bu konu yüzünden birbirimizi üzmüstük bende önemli degil bosver dedim.dedi bende istiyorum yaninda olmayi o yüzden komutanla konusacagim dedi belki yurt disindayim diye anlayis gösterirler diye ama benim pekte ümidim yok yine bensiz izne gidecek yine ben göremiyecegim ( ama bebegime söz verdim teyzesi onu üzmiyecegim cünkü beni tekmeleriyle cok mutlu ediyor.herseyin hayirlisi diyecegim bundan sonra ne yapiyim bacimm elimden birsey gelmiyor

hep aynılar :) bende ilk günler hep soruodum bi azarladı beni ne çok soru soruosun diye sonra sormadım o anlattı hatta şey demişti bütün gün aynı şeyler bide telefonda burdan konuşmak sıkıyo beni demişti =)

Bu arada elmaşekerii yeni yarenimiz sanırımm aramıza hoşgeldinn canım, Seroş demiş zaten başına gelebilecekleri...
Dayanacan, öğrenecen hepsi geçecek klişe ama gerçek
hb canımmmm ne yapayım artık önüme iki seçenek sundu ya dayanacam ya dayanacam :)

:))))))))))) ay çok tatlısınnnnn tamam buda bugün aldığım derslerden biri çok soru sormak yokkk kendisine bırakacağım o anlatacak umarım tutarımmm hiç olmazsa yarıya indiririm :)

Ay ayneen :) Bi tek sen bu kadar soru soruyosun dedi bana da geçen gün canımı sıkıyosun daha çok aramak istemiyorum dedi kızdı bana :) :) Ama napim bende meraklı sorup duruyom ama artık sormıycam karar verdim yoksa kızıyor aramıyor :) Zaten sıra bekle o telefonu düşürmek bir olay sinirleniyo bide ben sinir ediyom yetti :) Artık soru sormak yok bakalım neler olacak :)

Sorma canım sorma zaten o şimdi neye uğradığını şaşırmıştır zaten pek bir şey anlatamaz ankesörlü telefon olduğu için dineniyomuş sanırım ben saçma sapan seyler soruyom bazen sus diyo :) Geeçer geçr geçer bunlar da geçr geçicek biicek İnşallah hpimizin yeterki içini ferah tutmasını bil :) Yemin törenine gidicekmisin canım ??

:)))))) inşallah geçecek güzelim :) yok yaaa gidemem ki çok uzak

en iyisi sormamak aynen zamanla onlarda dertleşmek için anlatıolar zaten bizim öyle oldu :)

en iyisi sormamak aynen zamanla onlarda dertleşmek için anlatıolar zaten bizim öyle oldu :)

Bakalımm başlarda biliyosun hep şikayetçiydim aramıyo diye şimdide çok sorduğum için aramıyo pazar aramıştı bidaha aramadı Kızmıyorum ama napim haklı oda hep soruyom canını sıkıyorum bende anlayışlı olucam artık sormıycaam kendisi anlatsın güzel güzel konuşmalıyım ki moreli yerine gelsin zamanla öğrenicem işte bnde :)

biz daha acemiyiz tecrübelilerimizden öğreneceğiz zamanla ne yapmamız gerektiğini artık :)

o da biraz abartmış sanki pazardan beri :S eğitimleri çok mu yoğun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…