Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o da biraz abartmış sanki pazardan beri :S eğitimleri çok mu yoğun ?

öle sanırım canım :/ sürekli ders yapıyolarmış bandocu oldu ya sıkılıyo heep bende ne dicemi bilmiyom alıştım artık ben bu duruma yahu eskisi gibi takmıyorum merak edersem babasına sorarım :) Kızıyo bana dırdırıdr çok konştgum için kavga etmektense böylesi daha iyi :)

sorun yoksa tabii önemli değil canım nasıl mutlu olunuyosa öyle yapmak en güzeli =)

sorun yoksa tabii önemli değil canım nasıl mutlu olunuyosa öyle yapmak en güzeli =)

Kız napim kızsam etsem kavga cıkcak şu 15 ay geçsin de ondan sonra hesabını sorarım şimdi hiç bişey demiyorum desem bende sinirlenirim kızarım sonra nasıl geçer :)

Bu arada çok konuştum sana hiç sormadım :)Sen nasılsın nasıl gidiyorr :)

:) ayyyyyyy buda iyimişşşşş 15 ay sonra soralım hesabını valla ama yaaa unutursakkk olmaz ki içimizde mi kalsın :)))

:) ayyyyyyy buda iyimişşşşş 15 ay sonra soralım hesabını valla ama yaaa unutursakkk olmaz ki içimizde mi kalsın :)))

Ben unutmam ki :) :) Sorarım sorarımm :) Napiim kız çok zor bir süreç üstüne gidemem kesinlikle çok ta bunlattım farkındayım ondan böyle şimdi zamanla düzelir inşAllah .:)

aynen canım sorcaz hesabını :)

Ben iyiyim ya iş görüşmelerine gidiyorum haber bekliyorum...
Askerimde iyi çok şükür şu sıra her telefonda ne zaman gelcen çok özledim diyo bende biraz daha zaman var diyorum hoş nasıl gitmek istiyorum da işte para biriktiriyorum çalışsam her ay uçar giderim valla =)

Kızz bende gitmek istiyomda babama ne dicem yemin törenine gittm ama sadece annem biliyo :) Sen ne diye gidcen rahat rahat :) Aman ne güzel iyi olun mutlu olun siz mutlu oldukça bende mutlu oluyom :)

Kızz bende gitmek istiyomda babama ne dicem yemin törenine gittm ama sadece annem biliyo :) Sen ne diye gidcen rahat rahat :) Aman ne güzel iyi olun mutlu olun siz mutlu oldukça bende mutlu oluyom :)

Benim annemde babamda biliyo hatta artık yakın akrabalarım biliyo,,,yemin törenine giderkende babamın iznini alarak gittim zaten..Onu takmıyorum söylerim ya sonuçta gece bincem sabah incem otobüsle ...bazen arada da diyorum anneme ama bi ara ankaraya gitmek istiyorum diye hiç bi tepki vermiyo kötü manada =)

Ayyyy kısa dönemlerin topiğine girdim kızlar girmez olaydım.Benimkinden 5 ay sonra gittiler 5 ay önce gelicekler çıldırcam plakalara 7 günleri kalmış yaa
Onların yaptığı askerlikse bir şey demiyorum
Kuzenimde aynı şekilde nisanda gitti eylülde gelicekk onada gıcık oluyorummmmmm

Kız benimde herkes biliyo çünkü evlerimiz yanyana bide küçük biyerde yaşıyoruz herkesin gözünün önündedyiz çocukluktan beri de yanyanayız :) ama babam hayatta izin vermez gitmemee :) Yemin törenine de gittim okuldaydım ya son güne denk geldi bana zamanı uydu da gittim yani 2 gün kaldığımz için arkadaşlarımla pikniğe gitcem falan dedim babma annemde idare etti ama bakalmm dağıtım yakın bir yer olursa okula giidnce ordan giderim yine yanına kısmet olursa :)

öyle olsa bizimde bitmeye yakındı ((

onlara da sorsan o çok uzun bende bi kere girmiştim nasıl dayancaz 180 gün yazmışlardı bana çok koymuştu bi daha da girmedim moralim bozulmasın diye

öyle olsa bizimde bitmeye yakındı ((

onlara da sorsan o çok uzun bende bi kere girmiştim nasıl dayancaz 180 gün yazmışlardı bana çok koymuştu bi daha da girmedim moralim bozulmasın diye

bnmki bitmiş 2 ay geçmiştii ya of !!!!!
aynen sorma ya ne 180 i 155 gün mü ne onların askerlik birde sınava giriyorlar ondan itibaren sayılıo 1 hafta öncesinden asker oluyorlar banada koyuyovalla ya...
evli olanlara lafım yok ama sevgili nişanlı vs dayanılır yani...

ya kusura bakma canım senin askerin nerdeydi şu an ? dağıtım ne zaman belli olcakmış...

Ya hayırlısı canım gitmek varsa gideriz ama bazende olmayınca olmuyo

6 ay olsaydı valla ben bu kadar takmazdım çok net cidden geçiyo ama 15 ay ömründen bir yaş çalıyo resmen bu kadar bariz aradaki fark... ama işte herkesin ki kendine ...

6 ay olsaydı valla ben bu kadar takmazdım çok net cidden geçiyo ama 15 ay ömründen bir yaş çalıyo resmen bu kadar bariz aradaki fark... ama işte herkesin ki kendine ...

aynen cnm 15 ay koyuyo tamam onların 5.5 ay okumuşlar bizimde 12 ay olsun yani 15 nedir ya ...
biz yıpranıyoruz askerlerimiz daha çok yıpranıyorlar ya...
neyse susucam bu konuda çok dertliym

aynen cnm 15 ay koyuyo tamam onların 5.5 ay okumuşlar bizimde 12 ay olsun yani 15 nedir ya ...

evet ya önlisans okuyanlarda okuyo herkese 15 ay ...
aynen ben kısalmıcağını biliyodum zaten o gündem değiştirmek için olan bişey o yüzden beklentim yok =)
Hayırlısıyla gelsinlerde bu son ayrılık olsun ...

ay o dönem bizim topici gördün mü sen ne coşmuştuk bizim kızlarla ayy kısalcak şöyle böyle ama bak ortada bişey yok...
aynen cnm bu son olsun...

ben kaçıyorum canımm bnmki yine komutanın çekmecesinden telefonunu almış nöbeti var 12-3 arar birazdan öpüyorummm

Son düzenleme:

gerçekten çok uzun dediğin gibi en azından 12 ay olsaydııı arada neden bu kadar bariz fark var kiiiii aşağıda her 1 yılı gördüğümde içim gidiyor 1 yılda insan neler yapar 1 yıllık kayıp yazık günah değil mi bizeeee bu gözyaşları bu stresler üzüntüler

gördüm herkes doldu doldu taştı ama olmadı olan umutlarımıza oldu...ama çok şükür en azından şu 1 aydır taksim dışında çözüm süreci mevzusu biraz yüreklere su serpti ...

Kızlar Hepinize İyi geceler,

Rüyanızda Askerlerinizi görün...

Hepinizi öptüm

aynen canım acaip bir fark var zaten 15 ay gereksiz süre ordunun askere çok ihtiyacı yok 12 ay ideal hatta fazlada hadi bizden olsun anasını satim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…