Hoşgeldin aramıza tatlım Allah tez vakitte kavuştursun sevdiğinee..maşallahhhhh hayırlısıylaaa tezkerelerini görürsünüzzz sonra da ben , elimden geldiği kadar yüksek tutmaya çalışacağımmm akşamı nasıl ettim bilmiyorummm valla içim bir sıkıldı bir sıkıldı ama insan konuşdukca tecrübeli birileriyle gerçekten atıyormuş , ismim dilara canım yaşım 24 d.bakırdan katılıyorum
Ay yerim kızııaamm bir de cici bebe yedim der ya cici kızımm
Hilolop muuuhehehe güzelmişşş
hb canım evet sağolsunlarr çok yardımcı oldularrrrr, inşallah çabucak geçerrr yatarız kalkarız yatarız kalkarız hopppppppppp yanımızda olurlar :) evet canım d.bakırlıyım merkezde biliyon mu buralarıHoşgeldin aramıza tatlım Allah tez vakitte kavuştursun sevdiğinee..
Arkadaşlar herşeyi söylemişler ilk başlarda zorlanıyorsun ama alışıyorsun ne kadar geçmiyor desende inan zaman çok çabuk geçiyorr..
Diyarbakırn neresinden katılıyorsun? Oralımısın?
Evett annemmmm cici bebe yedim derimmm ben hala bebikimkiii
Ne bilim sen öle diyince benimde aklımaa o geldii ama güzell olduu dimi hilolopummmm
Bu arada büşracım eşinin yanında olamamasına üzüldüm ama bence biraz daha dayansın eşin çocuğunu doğurup 40 çıkıtıktan sonra sen Türkiye'ye gelirsin oda izine gelir hiç değilsee görüşmüş olursunuz oda hemen bebişini görmüş olur. İnan onun içinde hiç kolay değildirr dıkma canını üzülmee kavga etmeyin bir yolunu bulunn
hb canım evet sağolsunlarr çok yardımcı oldularrrrr, inşallah çabucak geçerrr yatarız kalkarız yatarız kalkarız hopppppppppp yanımızda olurlar :) evet canım d.bakırlıyım merkezde biliyon mu buraları
Ben d.bakırlıyım tatlım ofisten
İstanbulda yaşıyorum ama
aaaaaa hadi yaaaaaaaa hemşerimi de buldum daha sırtım yere gelmez valla :)))) bende diiclekent tarafındayımmm geliyon mu buralara arada? bakarsın gün gelir görüşürüz de
Aynen tatlımm bende görünce sevindim
Küçükken çok gelirdik benim anne tarafım hep ordalar. geçen sene ananemin vefatından dolayı geldik bu sene gelmek istiyordum hatta gelebilseydim şuan orda olucaktım ama kısmet olmadı gelemedimm
Diclekent taraflarınıda biliyorum çok güzel oldu oralar teyzemde yeni yolda oturuyor o yüzden görmüştüm oralarıda
istermisin teyzenle komşu olalım :))))) hayırlısıyla seneye gelirsin inşallah ama yaza gelme olur mu :) çok sıcak acayip bunaltıyorrr gerçi sende bilirsin bunu :)
ŞAFAK 38
KAYSERİ' YE SELAM, YOLA DEVAM
aaaaaaaa ne güzel liste mi yapıyorsunuz bideeeee çok hoş olmuş yaaaa ellerine sağlık yapan arkadaşımın, günaydın kızlarrrrrrrrrrr bugün ilk kez günaydın mesajı almadım bu saatler de de ne yapıyorsun demek için arardıııama geçecek dayanacam, dayanacam, dayanacam :)
Günaydın tatlım evet liste yapıyoruzz HİS ablacığımız yapıyorr
İstersen mesaj at senidee listeye eklesinn
Dayann dayan alışıcaksınn
aaaaaaaa ne güzel liste mi yapıyorsunuz bideeeee çok hoş olmuş yaaaa ellerine sağlık yapan arkadaşımın, günaydın kızlarrrrrrrrrrr bugün ilk kez günaydın mesajı almadım bu saatler de de ne yapıyorsun demek için arardıııama geçecek dayanacam, dayanacam, dayanacam :)
allah razı olsun olsun can ımmmm hepimizi inşallahhhh mecbur alışacaz yoksaaa üzüntüsü aynı kalsa insan kafayı yer herhaldegünaydın kızlar elmaşekeri Allah kavuştursun sabır versin alışılıo ya zamanla
Dayanıcaksın elbet canım biticek geçicek önce dörtyüzlerden düşüceksin aa demekki bitiyomuş diyiceksin sonra mehtap bekliyiceksin bi daha mehtap derken bakıcaksın ki plakalara gelmek için gün sayıyosun.. Hangi şafak bitmemiş ki bizimilerde bitecek elbet ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?