Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin aramıza tatlım Allah tez vakitte kavuştursun sevdiğinee..
Arkadaşlar herşeyi söylemişler ilk başlarda zorlanıyorsun ama alışıyorsun ne kadar geçmiyor desende inan zaman çok çabuk geçiyorr..
Diyarbakırn neresinden katılıyorsun? Oralımısın?

Ay yerim kızııaamm bir de cici bebe yedim der ya cici kızımm
Hilolop muuu hehehe güzelmişşş

Evett annemmmm cici bebe yedim derimmm ben hala bebikimkiii
Ne bilim sen öle diyince benimde aklımaa o geldii ama güzell olduu dimi hilolopummmm

Bu arada büşracım eşinin yanında olamamasına üzüldüm ama bence biraz daha dayansın eşin çocuğunu doğurup 40 çıkıtıktan sonra sen Türkiye'ye gelirsin oda izine gelir hiç değilsee görüşmüş olursunuz oda hemen bebişini görmüş olur. İnan onun içinde hiç kolay değildirr dıkma canını üzülmee kavga etmeyin bir yolunu bulunn

bende kaçayımmm hepinizee ayrı ayrıııııı tşk ediyorum kızlarrrr allaha emanet olunn yarın görşürz inş.

hb canım evet sağolsunlarr çok yardımcı oldularrrrr, inşallah çabucak geçerrr yatarız kalkarız yatarız kalkarız hopppppppppp yanımızda olurlar :) evet canım d.bakırlıyım merkezde biliyon mu buraları

Ben d.bakırlıyım tatlım ofisten
İstanbulda yaşıyorum ama

aaaaaa hadi yaaaaaaaa hemşerimi de buldum daha sırtım yere gelmez valla :)))) bende diiclekent tarafındayımmm geliyon mu buralara arada? bakarsın gün gelir görüşürüz de

Aynen tatlımm bende görünce sevindim
Küçükken çok gelirdik benim anne tarafım hep ordalar. geçen sene ananemin vefatından dolayı geldik bu sene gelmek istiyordum hatta gelebilseydim şuan orda olucaktım ama kısmet olmadı gelemedimm
Diclekent taraflarınıda biliyorum çok güzel oldu oralar teyzemde yeni yolda oturuyor o yüzden görmüştüm oralarıda

Canım dagıtım temmuz 10 da belli olcakmış 20 de de izine gelcek inşallah hayrılısıyla iyi bir yerlere çıkar da rahat edriz :)

istermisin teyzenle komşu olalım :))))) hayırlısıyla seneye gelirsin inşallah ama yaza gelme olur mu :) çok sıcak acayip bunaltıyorrr gerçi sende bilirsin bunu :)

istermisin teyzenle komşu olalım :))))) hayırlısıyla seneye gelirsin inşallah ama yaza gelme olur mu :) çok sıcak acayip bunaltıyorrr gerçi sende bilirsin bunu :)

Valla olurmu olurr
Bilmem mi bilmem mi ne zaman oraya gelsem hastalanıyorum zaten bu küçüklüğümden beri böyledir
Nese tatlım daha sonra konuşuruz bol bol benim çıkmam lazım uykum geldii iyi geceler.. Üzme kendini fazlaa

Kızlar hepinizin yazılarını okudum ama yarın cevap vereceğiimm bekleyiinn
Öptüüüm siziiiiiiiiiiiiiiii :)

:92:20.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...133 tugbaoguzhan...

...149 GRGR...

...152 kskada...

....155 chidoshimedo....

...155 mayamaya11

...155 BerlD...

...155 kmleomer...

...155 nazarboncugu05...

... 163 ED2006...

...186 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...243 karamanlier...

...244 xxIpekxx...

... 244 destinyeda...

...245 depresiffpolyanna...

...246 nesilll...

...248 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...318 pekmez_akilli...

...318 ilithya...

...318 zeynepesin...

...318 SelenYusuf...

...318 begushh...

...369 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...413 seros08...

...413 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

20/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...kelebek.hill = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 63 URFA' ya selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 63 URFA' ya selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

aaaaaaaa ne güzel liste mi yapıyorsunuz bideeeee çok hoş olmuş yaaaa ellerine sağlık yapan arkadaşımın, günaydın kızlarrrrrrrrrrr bugün ilk kez günaydın mesajı almadım bu saatler de de ne yapıyorsun demek için arardııı ama geçecek dayanacam, dayanacam, dayanacam :)

Günaydın tatlım evet liste yapıyoruzz HİS ablacığımız yapıyorr
İstersen mesaj at senidee listeye eklesinn
Dayann dayan alışıcaksınn

günaydın kızlar elmaşekeri Allah kavuştursun sabır versin alışılıo ya zamanla

Dayanıcaksın elbet canım biticek geçicek önce dörtyüzlerden düşüceksin aa demekki bitiyomuş diyiceksin sonra mehtap bekliyiceksin bi daha mehtap derken bakıcaksın ki plakalara gelmek için gün sayıyosun.. Hangi şafak bitmemiş ki bizimilerde bitecek elbet ..

günaydın kızlar elmaşekeri Allah kavuştursun sabır versin alışılıo ya zamanla
allah razı olsun olsun can ımmmm hepimizi inşallahhhh mecbur alışacaz yoksaaa üzüntüsü aynı kalsa insan kafayı yer herhalde

ayyyyy ne güzel söylemişsin inşallahhhh yaaaa böyleeee geride bırakdıkca moral olacak daaa cehaletimi hoş görün plaka mehtap ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…