olurrrrrr vallaaa :)))) tam alışdığım günlerde gelecek sanırım :))
Hilalimmmm sagol yavrum insaallah gececek bu günler aradi yine özür diledi biraz bu konu yüzünden birbirimizi üzmüstük bende önemli degil bosver dedim.dedi bende istiyorum yaninda olmayi o yüzden komutanla konusacagim dedi belki yurt disindayim diye anlayis gösterirler diye ama benim pekte ümidim yok yine bensiz izne gidecek yine ben göremiyecegim( ama bebegime söz verdim teyzesi onu üzmiyecegim cünkü beni tekmeleriyle cok mutlu ediyor.herseyin hayirlisi diyecegim bundan sonra ne yapiyim bacimm elimden birsey gelmiyor
Evett annemmmm cici bebe yedim derimmm ben hala bebikimkiii
Ne bilim sen öle diyince benimde aklımaa o geldii ama güzell olduu dimi hilolopummmm
Canım dagıtım temmuz 10 da belli olcakmış 20 de de izine gelcek inşallah hayrılısıyla iyi bir yerlere çıkar da rahat edriz :)
ne mutlu sana kelebek şafak 12 bizim dahavar
Kızlarrr hepinizi merhaba,
Nasılsınız ? Napıyosunuz ?
Ben pek iyi değilim ya dün akşam kolumu bişi ısırdı sanki sinek gibi kolonya sürdüm yattım sabah kalktım kolum ağrıyo resmen kaldıramıyorum aşı olmuş gibi böyle gittim aile hekimine gösterdim jel verdi yarın geçmzse gel dedi gene ,,ama böyle bi ağrı olamaz kolumu kaldıramıyorum
iyidir begümcüm geçmiş olsn bu arada böcek falan ısırmıştır cnm geçmezse git tabii ihmal etme
naber hilalcim maş şafak erimiş bitmişş
Ben pek iyi değilim ya dün akşam kolumu bişi ısırdı sanki sinek gibi kolonya sürdüm yattım sabah kalktım kolum ağrıyo resmen kaldıramıyorum aşı olmuş gibi böyle gittim aile hekimine gösterdim jel verdi yarın geçmzse gel dedi gene ,,ama böyle bi ağrı olamaz kolumu kaldıramıyorum
Evet Edacımm yedim şafağın hepsini çok az kaldı çok şükürr
Çalışıyorum valla ne yapayımmm..Sen nasılsınn??
Emin ol senin de çok bir şey kalmamışşşş nerelerdeenn geldik buralaraa
Evet Edacımm yedim şafağın hepsini çok az kaldı çok şükürr
Çalışıyorum valla ne yapayımmm..Sen nasılsınn??
Haydaaa..e kötü olmuş yahuu.. geçmiş olsun cicim ihmal etme cidden ya ama korkma da tabi, olabilir normaldir ağrısı sızısı ne ısırdıysa artık arı sokunca bile baya acı veriyor yani
ayyyyy ne güzel söylemişsin inşallahhhh yaaaa böyleeee geride bırakdıkca moral olacak daaa cehaletimi hoş görün plaka mehtap ne :)
Fazlaa naz yapmaaa kızz
Anamm 1 yılmıı olucakkk..
Kızz ne zaman tanıştıınz nasıl nişanlnamya karar verdinizz anlatsanaa merak ettim
Anamm benim gibisin sendee bende 47'dim. 49'un üstünü göremiyorum hiç
Nazlanmak hakkımız tabii
Ayy çok heyecanlandım yenidennnOtur kız azcık dah aben de o kadar bekledimm
Sağol canımmm
Haydaaa probleme bakkkgit tabi canım git o ne öyle kızzz erimişsinn...
Nazlan kuzum nazlan :) vallahi canim simdilik iyiyiz yegeninde iyi ama bize diyet yazdi doktor hamilelikte bir istahim acildiki sorma.sen cok zayifsin yavrum bizim yerimizede ye al kilolari.biz daha cikolata fln yiyemiyoruz saglikli besleniyoruz:).
Kizlar ya acaip moralim bozuldu bugün esimle telde dogum iznini konustuk yani ben yurt disinda oldugum icin dogum iznini sonradan yani cocuk 1-2 aylik olunca kullanacsktik ama planladigimiz gibi olmadi( dogum izni 10 günmüs ama dogum olacak zaman kullanilabiliyormus ve ben dogumu yurt disinda yapacagim icin kendi kendine izin kullanacak benimde moralim cok bozuldu.ya tabii hakki izin kullanmak ama ben olmayacagim yaninda herkez onu görecek ben göremeyecegim.bunuda benim esim anlamiyor ve tartistik bu yüzden.iyi git sen yap tatilini dedim imalica.bide diyorki bizde kendi iznimden kullaniriz 1-2 ay sonra ama ben izin kullanmak istemiyorum erken gelmesini istiyorum bu cok önemli bebegimde erkenden babasina kavussun istiyorum ama olmuyoor cok mutsuzum suan anlamiyor esim beni anlamiyor (( cok zor ya uzakta olunca hersey inanin cok zor ben onu dagitim izninde bile göremedim herkez gördü ben göremedim cok dokumdu ama sustum simdi yine ayni mevzu daraldim ya hic iyi degilim
ben geldimmmmmm morali bozukkkk bir beniii kabul edermisiniz?
Olsun hakediyo kuzum yapayım bırakta
Biz çok önceden tanışıyorduk aslında annelerimiz, babalarımız birbirlerinin çocukluk arkadaşılar. Ama şöyle diyebilirim ki ne ben yakupun, ne yakup benim suratıma bakmazdı. Birbirimize selam bile vermezdik sevmezdik çünkü birbirimiziOnu gördüğümde ''ııyy tipe bak'' bile yapmışlığım olmuştur Geçen sene haziran 17 abimin düğünü vardı, orda başladı ilk bakışmalar. Sonra Temmuz1 piknik vardı, orda salıncağa bindim sallancam ama sallanamıyorum kimse sallamıyor beni sinirlendim tam kalkıyordum yakup geldi salladı Bi hoşlantı oldu tabi Bi iki gün konuştuk sonraasında başladı işte.. Acayip bi hikaye ya bizimki düşünsene çok uzun zamandır tanışıyorsun, hiç düşünmediğin biriyle hayal kuruyorsun. Neysee 4 temmuz bizim günümüz oldu işte.. Tabi anneler babalar akrabalar cümbür cemaat biliyordu. Neden? Küçük kaynım sağolsun, annesine söylemişti. Ben anneme söylememiştim herkes duyana kadar. Annemede söyledim, rica ettim oda babama söyledi. Babam çok anlayışlıdır. Abim kalasken, babam devrin adamı mübarek Abim öğrendi, dediğim gibi kalasta. Ve beni çok kıskanır kendileri.. Evde bi curcuna çıktı, yakupta askere gidecekti zaten.. Hiç beklemediğim anda doğum günümde evlilik teklifi aldım. Ve tabiki kabul ettim.
5. ay tam doldu 4Aralık yani beni görmeye geldiler kv, büyük babaanne, yenge, teyzeler falan. Adet yerini buldu icabında..
Sonraki gün istmeye gelindi, verilmedim2. istemeye geldiler 1 gün arayla. Ertesi gün alışveriş sonra söz/nişan oldu. Herşey 1 hafta içinde oldu bitti iştee. Rabbim alnıma yazmış bi kere..
Öyle işte ebruşum, daha uzun aslında ama yaza yaza parmaklarım ağrıyacak ya hu
48'dim en sonra 46 olmuşum mide fındık kadar kalmış yiyemiyorum arkadaşşş
Hiloşşşumm, oturdum valla kalkmıyoomHeyecan tavan yapsın yapsın az kaldıı
Kuzum o yüzden gitmedim doktora, pazar pikniğe gitmiştim ya alerji kapmışım vücudum berbat hale geldi :26:
Büşşüüümm, kilo alabilsem alcam da işte.. Annem bu gidişle gelinlik yakışmayacak sana diyor. Almya çalışacağım işte
Bu haksıızlııııık. Herkesten önce senin görmen gerek. Eşin nasıl anlamıyor, allahım erkek milleti deli eder insanı ya. Kuzum kıyamam sana, ama üzülme sıkma canını da.. İki canlısın sen önce karnındaki ufaklığı düşün, sen üzülürsen yeğenimde üzülür yapma böyle.
Elbet gelecek, elbet bitecek bu günler. O zaman tüm hıncını çıkartırsın. Ama şimdi kendini hırpalama lütfeeeenn.
Bi daha ki yazdığın zaman, moralini düzgün görmek istiyorum. Öpüyorum seni bebeğimKendine de, yeğenime de iyi baakk.
Yeni yarenler katılmış aramıza hoşgeldin şekerim
Allah kavuştuursuunnn :)
Begüüşş geçmiş olsun yavrum, kolonyanın etkisi daha yüksek oluyor. Allah allah ne ısırmış olabilir kii :26:
Bende dün gittim doktora alerji kapmışım, kadın girer girmez ''böcek görünce kaşınıyor musun?'' dedi beni aldı gülme
Sağol canım ya valla ne oldu bende bilmiyorum ama şaka gibi ağrıyo kolum kaldıramıyorum :) Sana da geçmiş olsun...Özlettin kendini 1-2 gündür yoksun
maş cnm maş darısı başımıza
iyiyim cnm bende napıım okul bitti evdeyim mehtaba gün sayıyoruz
12 gün kalmıııışş
Sağol cnm ya böyle alakasız şeyler hep beni bulur ne ısırdıysa ağrı yapıyo anneme anlatıyorum gülüyo :)
Sen nasılsın ,askerin nasıl ? kızzz şafağınıza kurbaneeee olurum kurbaneee =)
Askerine söyle, gelsin masaj yapsın sonra geri gitsin bitrsin askerliği gelsinGeçmezse ihmal etme git gözük yavrum.
Bende sizii özlediimm canıım benimVakit olmuyor ki, cürük oldum iyice
Anladım canımm kaç gün var mehtabaaa ???
Amin canım hepsi gelcek merak etmee..
Evetttt Yadeee
İlginç cidden geçer hemen umarımm..
Sağol canikomm darısı sizlerin başınaa
aaaaaaaa çok geçmiş olsun aksiliğe bakkk arı mı soktu ki acabaaaKızlarrr hepinizi merhaba,
aaaaaaaa neee güzellll çok keyifli bende plakaya geçmek istiyorum hemen :)))) çok tşk ederim cnaımmm öğrendimm bende artıkkk asker yareniyim :)Canım askerinle görüşücek olmaya (sen ziyarete gidersin veya o izine gelir) mehtap denir... Plakalar ise 81 de Türkiyedeki plakalar başlar bu yüzden 81 den geriye saymaya başlayınca o günün şafağı hangi ilimizin plakası ise o ilin ismini de söyleyip attırırsın şafağını .. Bilmemek ayıp değil zaten bu terimleri öğrenince sende asker yareni olmuşsun demektir ..
hoş buldum canımmmmmmmmmm allah razı olsun cümlemizi inşallahhhhhhh :)Olsun hakediyo kuzum yapayım bırakta
Biz çok önceden tanışıyorduk aslında annelerimiz, babalarımız birbirlerinin çocukluk arkadaşılar. Ama şöyle diyebilirim ki ne ben yakupun, ne yakup benim suratıma bakmazdı. Birbirimize selam bile vermezdik sevmezdik çünkü birbirimiziOnu gördüğümde ''ııyy tipe bak'' bile yapmışlığım olmuştur Geçen sene haziran 17 abimin düğünü vardı, orda başladı ilk bakışmalar. Sonra Temmuz1 piknik vardı, orda salıncağa bindim sallancam ama sallanamıyorum kimse sallamıyor beni sinirlendim tam kalkıyordum yakup geldi salladı Bi hoşlantı oldu tabi Bi iki gün konuştuk sonraasında başladı işte.. Acayip bi hikaye ya bizimki düşünsene çok uzun zamandır tanışıyorsun, hiç düşünmediğin biriyle hayal kuruyorsun. Neysee 4 temmuz bizim günümüz oldu işte.. Tabi anneler babalar akrabalar cümbür cemaat biliyordu. Neden? Küçük kaynım sağolsun, annesine söylemişti. Ben anneme söylememiştim herkes duyana kadar. Annemede söyledim, rica ettim oda babama söyledi. Babam çok anlayışlıdır. Abim kalasken, babam devrin adamı mübarek Abim öğrendi, dediğim gibi kalasta. Ve beni çok kıskanır kendileri.. Evde bi curcuna çıktı, yakupta askere gidecekti zaten.. Hiç beklemediğim anda doğum günümde evlilik teklifi aldım. Ve tabiki kabul ettim.
5. ay tam doldu 4Aralık yani beni görmeye geldiler kv, büyük babaanne, yenge, teyzeler falan. Adet yerini buldu icabında..
Sonraki gün istmeye gelindi, verilmedim2. istemeye geldiler 1 gün arayla. Ertesi gün alışveriş sonra söz/nişan oldu. Herşey 1 hafta içinde oldu bitti iştee. Rabbim alnıma yazmış bi kere..
Öyle işte ebruşum, daha uzun aslında ama yaza yaza parmaklarım ağrıyacak ya hu
48'dim en sonra 46 olmuşum mide fındık kadar kalmış yiyemiyorum arkadaşşş
Hiloşşşumm, oturdum valla kalkmıyoomHeyecan tavan yapsın yapsın az kaldıı
Kuzum o yüzden gitmedim doktora, pazar pikniğe gitmiştim ya alerji kapmışım vücudum berbat hale geldi :26:
Büşşüüümm, kilo alabilsem alcam da işte.. Annem bu gidişle gelinlik yakışmayacak sana diyor. Almya çalışacağım işte
Bu haksıızlııııık. Herkesten önce senin görmen gerek. Eşin nasıl anlamıyor, allahım erkek milleti deli eder insanı ya. Kuzum kıyamam sana, ama üzülme sıkma canını da.. İki canlısın sen önce karnındaki ufaklığı düşün, sen üzülürsen yeğenimde üzülür yapma böyle.
Elbet gelecek, elbet bitecek bu günler. O zaman tüm hıncını çıkartırsın. Ama şimdi kendini hırpalama lütfeeeenn.
Bi daha ki yazdığın zaman, moralini düzgün görmek istiyorum. Öpüyorum seni bebeğimKendine de, yeğenime de iyi baakk.
Yeni yarenler katılmış aramıza hoşgeldin şekerim
Allah kavuştuursuunnn :)
Begüüşş geçmiş olsun yavrum, kolonyanın etkisi daha yüksek oluyor. Allah allah ne ısırmış olabilir kii :26:
Bende dün gittim doktora alerji kapmışım, kadın girer girmez ''böcek görünce kaşınıyor musun?'' dedi beni aldı gülme
Anladım canımm kaç gün var mehtabaaa ???
Amin canım hepsi gelcek merak etmee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?