Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağolun canlarım benimmm...Esincim askerim bana her gün ne zaman gelcen demeye başladı zaten bu gidişle ben gidicem :)
Amin Hilalcimm önce burda tanıdığım önce Savior_Angel kavuştu Sonra Tubi şimdi sen ...

Aaaaa ne güzel yaa, bizim ki de bana sakın gelme kaybolursun falan aklım sende kalır diyoo öküz

hoş buldum canımmmmmmmmmm allah razı olsun cümlemizi inşallahhhhhhh :)

Amiin şekerim amiiinn

Sağolun canlarım benimmm...Esincim askerim bana her gün ne zaman gelcen demeye başladı zaten bu gidişle ben gidicem :)
Amin Hilalcimm önce burda tanıdığım önce Savior_Angel kavuştu Sonra Tubi şimdi sen ...

Gidersin tatlım inşallah ya, para olayını hallet de gidersin bence de süper olur hemm Bekliyor onlar tabiii..nasıl sevinir gitsen var yaa..Ben Zafer'i ikinci kez Isparta'ya gittiğimde o kadar duygusal gördüm yani e ilki de ilk gidişiydi zaten..

Evet ikisine ben de tanık oldum sizlere de tanık olacam inşallah yavrumm

Olsun canım ona gün say en güzeli öyle böyle geçip gider sıkma tatlı canınııı
Keşke ama geçti işte bak boşverr hayırlısı buymuş, sabrın sonu selameett

Olsun canım ona gün say en güzeli öyle böyle geçip gider sıkma tatlı canınııı
Keşke ama geçti işte bak boşverr hayırlısı buymuş, sabrın sonu selameett

aynen cnm mehtap saymıyorum ben pek sevglim sayıyor ben şafak saymaya içimi karartmaya devam
olsun cnm daha büyük bir sınav verdiniz işte zor veya kolay geçti gitti 08 artvinde beni hatırla

Aaaaa ne güzel yaa, bizim ki de bana sakın gelme kaybolursun falan aklım sende kalır diyoo öküz

Amiin şekerim amiiinn

Ben acemiliğinde de gittim aman niye kaybolcan sora sora bağdat bulunuyo =) öyle konularda ben yeter ki kafama koyim basar giderim o da dünden razı şu an :)

Bana bide diyoki ne kadar eksik var para gönderiyim gel :) işte ben her şeyi düşünerek gitmem lazım gittim o zamanda o ödemeye kalkıyo bide orda burda kavga ettik sen ödedin ben ödicem diye :) şimdi biraz biriktrdm işte biraz daha olursa çok rahat hareket ederiz haftaya belki kargo yollıcam bu sefer bi tshrt kapri koyarım bide mektup sevinir =)
geçen hafta göndermiştim ya kargo komutanlar bile yemiş yengenin ellerine sağlık diyolarmş :)

merhabalar,

burası tüm dönemlerin olduğu karışık bi topik sanırım.. kimisinin 12 günü var kimisinin 200-300 lerde . bende 351. kısa dönem sevdiğiyim.. ..Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
Kızlar askerimle konuştum moralim bozuldu bu çocuk takıldı galiba ne zaman gelicen diyo bana gene bende dedim ki biliyosun hani çalışmıyorum para biriktiriyorum istesem gelirim ama geldiğimde de rahat rahat hareket edelim dedim ,,o da istesen gelirsin demek ki gelmek istemiosun dedi ,,saçmalama dedim bende biraz daha vakit var dedim tamam dedi en sonunda ...

Biraz biriktirdim ama çalışmadığım için benimde giderim oluyo dışarı çıkınca her şey para yani,,,Ailemden istesem verirler eminim ama şimdi extra bi durum ben ankaraya gidicem demekte istemiyorum yoksa törene giderkende onlar gönderdiler sonuçta ama işte ben demek istemiyorum...Nolcak böyle valla bilmiyorm her gün aynı şey ...

Canım sıkma canını ya..
neden bu kadar üzerine geliyorki sende gitmek istiyorsun tabii de ailenden istemek zoruna gider ekstra durum çnkü bunu düşünemiyormu
sanki o özledide sen özlemedin hee bunlar askerde iyice saçmalar oldular takılma yani
sende deseydin çok istiyosan bir kaç aya sen gel die izne.
ayrıca kaç ay olduki gideli bismillah bir sabredin anacım bak 132 gün oldu bizim dahada 41 gün var

bide kargo yollıcam demişsin cnm bence ekstra masrafa girme para biriktir kargo yollıycağın parayla

Son düzenleme:
merhabalar,

burası tüm dönemlerin olduğu karışık bi topik sanırım.. kimisinin 12 günü var kimisinin 200-300 lerde . bende 351. kısa dönem sevdiğiyim.. ..Allah hepimizin yardımcısı olsun.

evet genelde biz UZUN DÖNEMLER takılıyoruz burda...hayırlı teskereler az kalmış sizin zaten

Canım bununda başına sıcak geçti dicem ama yazıcı yani :)

İlk zmaanlar ben diyodum gelirim hayatım falan diye daha gelme erken çok diyodu şimdi 2 ay olcak gideli işte ne zaman gelcene bağladı...yukarda da yazdığım gibi yani hoş ne dese beğenirsin eksik neyse ben gönderiyim sana ama gel nolur gel ağlamak istiyorum yani

Giderken annemlere zaten söylerim gizli saklı şeylerden hep korkmuşumdur insanoğlu başına bir şey gelir falan yani...Hani ben istiyorum ki ben paramı biriktirdim sizin de rızanızla haftasonu Ankaraya gidip gelicem demek istiyorum para falan istemicem zaten onlar gene verirler biliyorum ama kalkıpta zora sokmak istemiyorum biraz daha sabretcek napim hergün sorsun hergün aynı cevabı vericem bende :)

Hhahah bencede bilgisayara bakmaktan beyni sulandı begümcüm
Benimkininde mahkum götürüp getirip nöbet tutmaktan beyni sulandı

Anlıyorum seni cnm tabiiki şimdi ailene bağlı olmak istemiyorsundur bunu anlaması lazım dedipğim gbi çok sık kargo gönderdin sen sanırım 3 mu olcak bu kız
ben yetişemiyorum hızına daha 1 de takılı kaldım gelince ellerimle besliycem artvine doğru göndermek zor oluyor

sen para biriktir bence cnm hani kargo parasını tişört parasını kenara at birikir gidersn inş
birde işe girsen super olucak ama kısmet işte

2.kargomu geçen hafta gönderdim =) bizimde 2 saat nöbeti oluyo arada 6 saat ama bakalım Haftaya Çavuş olcak sanırım nöbette kalmıcak ...
Gelince sen ona güzel tariflerinle beslersin maşallah sende çok hamaratsın...kedi dili olan pastan çok güzel görünüyodu =)
Aynen canım kısmet iş olsa iyi olcak ama bakalım ...Allahtan ptt kargo da ucuz ben 12-13 lira gönderdm geçenlerde annesi göndermş ptt yiyecek kabul etmemiş onların ordaki yurtiçile 28 liraya göndermş bide askerim diyoki senin kutudan küçük dio..hoş bende bu sefer yakınımzdaki ptt kabul etmedi yiyecek açıcaz bakcaz dedi bende yicek var bozulcak şey değil dedim olmaz dediler başka ptt ye götürdüm orda ne var dedi yicek ama kek kurabiye dedm sorun değil dedi öyle gönderdim ptt kıllık yapmaya başladı =)

cnm bnmki aradı k.bkma geç yazdım..ohh ne güzelll cnm 2 saat tutuo dimi bnmki 6 saat tutuo ya..
sağol cnm biraz hamaratım mütavazi olamıcmmm
Aaa gördün mü cnm onu teşekkür ederim istediğin tarif olursa değişik verebilirim mesaj yazman yeterlii:
bnmkininde annesi gönderdi geçen ama ben yurtiçiyle göndermiştm demiştm 2 gnde gitti baya iyi die bende öylegönderm demişti annesi oda öyle göndermiş yemek kabul ediolar..
ne göndermeyi düşünüosn bu sefer cnm ? yurtiçiyle gönder gerçi pttyle ankaraya gidio 1 gnde dimi artvine 5 gün demişti adam pttyle göndermedim ondan

Son düzenleme:

anladım canım ohh konuşun konuşun sizin bu telefon aşırma olayınız var ya çok cesaretli seninki =)
sağol canım bende öyle mutfakla aram iyi nette beğendiklerimi defterime yazıyorum evlenince hemen net falan olmaz açıkta kalmiyim diye :) bizim ankaraya 1 günde gidiyo mesela öğlen 3 gibi vermştm sabah 11 gibi ertesi gün ulaşmış oluyo ...
Hemen gidemicem o yüzden diyorum bi kargo onu keser ,, bu sefer kıyafet düşünüyorum ama bakalım hep kot götürmüştü giderken şu yanlardan cepli falan kapri gibi erkeklerin giydiği şortlar oluyo ya öyle bişi düşünüyorum bide gene nescafe latte kuruyemiş koyarım diye plan var aklımda...nescafeler diyo nöbetten önce çok iyi oluyo =)

yok cnm ankesörlüden aradı şimdi nöbette kuledeyken telden arıyo ve bırakmamış yerine valizimde dio manyak ya
hiç böyle değildide orda bir cesaret geldi bebeğim benim ya

Evt cnm kapri tarzı bir şey yolla çok istiosan birde tişört yolla hatta 2 yolla birini giy parfümünü falan sık okumuşundur ben öyle yaptım mahvoldu biraz bnmki baya duygusala bağladı paso kokluomş kendim giydm 2-3 gn gece yatarken birde ten kokumda geçti...
hahah yolla cnm aynen bnmkide çarşıda marketten kurabiye falan alıo nöbette yio 3 er saatlik periyotlarla olunca sıkılıo jelibon falan alıodu

Bana göre şafak 318,
askerime göre 295 ee bu da güzel =)

Kızz o nası oluyo öylee izinsz mi hesalıyosunz yoksa?? Bu aradakonuyu okduum bebeğim askerinin içi daralmış,bunlar bazen çocuk gibi oluyo düşününce anlar gereksiz yere senle bu şeklde konuştuğunu.Sonuçta çalışmıyosun ha deyince şehr dışına çıkamazsın ki öyle.Hemdediğn gibi ailenin de haberi olsun allah korusn yolda molda bişi olur al sna vicdan azabı.

bende mektuba sıkıyorum parfüm :) öyle yapiyimmm bayılır orda heralde =)
Bizde şey yaptık ailesi doğumgünümde onun adına çiçek gönderdiler çiçek sepetinden gül ağladım benimki söylemiş neyse o güllerden birini ona gönderdm o saklıo defterinin arasında diğerlerinide ben kurutuyorum benim hiç aklıma gelmemşti o söyledi göndr bana diye =)
bunların nöbette yasak yemek içmek oda da tutuyolar ya bi gün ayakta uyumş resmen azar yemiş allahtan çarşıyı kitlememşler =)

mektubada sıkmıştım
canım bu arada ailesine laf ediosun ama bak çiçek falan yollamışlar haksızlık yapma hele o kandilde arama olayında ayıp ettin baya dikkat et benden demesi sonuçta arayıp soruyorlarmış halini hatrını

oyy iyi yapmışsın cnm kuruytuyordur oda o gülü
bizimkininde yasak hatta kulede kamera var komutan izlio arada ama o kör noktaya geçip yiyo içio ve beni arıyo
bişey olmaz gece nöbetlerinde millet hep uyuyo

ben 30 gün izinli hesaplıyorum , onlar sadece dağıtım iznini katıyolar =)

tabi durabilirlerse 295 =)

Öyle cnaım sıkıldı heralde iyice izne gelirse gelme demem ama sorunca boşver gelme diyorum sen gelirsn diyo =)
Daha henüz gidemem zaten biraz daha vakit ...Çalışıyo olsam hiç düşünmem ayda bi kere giderim çok uzak bi yer değil ...aynen canım dediğin gibi yol hali öyle hayatta gizli gidemem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…