Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu çiçek sepeti de kurtarıcı mıdır nedir.Benim sevdiceğim de bana yollamıştı o kritik dönemlerimizde kurudu gittii amaaa Ben de mektup yollamıştım basmıştım resmen bi şişe parfümü hala duruyomuş kokusu artık nasıl muhafaza ediyolarsaa.

Aslında ailesine sözüm yok ama bazı tavırlar laflar ağırıma gitmişti işte ...Kandilin önceki günü konşmştk ertesi günde kardeşile konuşuyodk kandil günüydü bende aileninde kandili mübarek olsun dedm aramak bi daha aklıma gelmedi valla babası arayınca resmen yerin dibine değil daha dibine geçtim =) bende pazar günü babalar gününü kutlamak için aramştm bu pazarda kandil bu sefer ararım =)

işte cnm kaynana azcık laf sölicek mecbur susucan yeri geince...
aa bu pazardamı kandil arasam mı bende ya ayda 1 aryorum bende ya sıksık konuşmak gereksiz gelio yarım saat konuşuyoruz ayda 1 işte yeter
iyi yapmışsın arayarak ben babasıyla samimi olmadığımdan aramadım tabiiikiii..

Sizde bizi gördüm şuan Yavrum biz de hiç izin kullanmadık bi tek dağıtıma gelmişti 1 hafta işte.270 küsür gün oldu ve biz de izin kullanmayı düşünmüyorz ama ben izini düşmedim normal şafağım buu, buna belli olmaz yarn öbür gün süprüüüüz deyip gelirr artı 20 olmasn sonra

Son düzenleme:

Şmdi bi kandilde arasak diğerlerinde de beklicekler bende cesaret edip arayamicam sonra ayıp olcak diye aramıyorum ben kandillerde falan.Ama arada arayıp konuşuyoruz çekiştiriyoruzz Babasıyla pek muhatap olamadık henüz bzde

yok ben arıyorum her kandilde bir tanesinde mesaj attım geçen aradım yine mi arıcammm off
kadın zaten kıskanıo beni b aralar
çekiştirin çekiştirin

Bende önceden çok sık arıyorum haftada bir falan sonra o mevzular oldu dedim biraz ben kendimi çekiyim sık sık aramadım sonra zaten ananem vefat etti hep onlar aradılar ,,ne bilim bazen bana fırsat kalmıyo arıyolar napıosun diye aradık diyolar öyle ben 5 dk knşamıorm ya bişe bulamıyorum nasılsınız evdekiler nasıl selam söyleyin hep böyle =)

Evet Canım Berat kandili pazar günü ...

anladm cnm olsn düşünmeleri yeter sıksık konuşunca bulamıyorsun tabi bnm gbi yapcan dedikodu birikcek
anladm cnm bilmiodum ararım artık bende sende elini çabuk ut onlar araamadan ara ki aramazlar heralde daha

aynen canım bende fazladan sayıyorum bi gelcem der falan onlar bi dağıtımı katarak hesaplıyolar =) aman bana görede gelmesin dağıtımda hiç bişi anlamadık biz akrabaları geldi o gitti falan hep koşturdu zaten 1 hafta su gibi geçti...

Dayanabildiğimiz yere kadar gitsin çarşıları var en azndan kamera falan...ama çok bunalırsa gelicem dersede dur demem kendisi bilir =) bakalım o şu an bana odaklandı ne zaman gelcen şaka değil 1 haftadır aynı şeyi soruyo ben ona böyle bişi yapsam yeter ama diye kızardı =)

yok ben arıyorum her kandilde bir tanesinde mesaj attım geçen aradım yine mi arıcammm off
kadın zaten kıskanıo beni b aralar
çekiştirin çekiştirin

Kısknıyo mu?? Napmışş bakıyim,nerden anladınn??
Kaynanayı at kazana demişler

Aynen kuzucm ya çarşı da olmasa iyice bize sarcak bunlar,benimki de denize gitcekmiş beyefendi ,git dedim kafan dağılsın zaten her hafta benim kamerada bi problem çıkıyo çocuk sinirden mahvoluyor orda ama napimm
Doğrudur canım tamam haklılar akrabasını da görücek ama ilk sırada biz olmalıyz gün sayan o akrabalar değil,telf başında bekleyen de onlar değil hıh yane Sen keşke gelcem flan demesedin önce parayı biriktirseydin öyle söyleseydin..

Daha gitmedennn ben gelirim falan diyodum bazen gelirim dediğimde daha erken şöyle biraz zaman geçsin diyodu bu ara noldusa bilmiyorum =)

Bizimde kamera sorunumuz oluyo 1 saat zor duruyo bazen herkes gidiyomş falan senin diyorum göbek bağın aynı anda mı kesildi ee dio bütün gün burdamı oturiyim falan biraz kırılıyorum haliyle ama o da haklı bi günleri var nefes alcak öyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz =)
Askerler çarşı da denize gidebiliyomu ki sanki ben yasak diye biliyorum ama ?

Aynen canım hiç üsütne gitme orda arkadaşları onların her şeyleri oluyo her dertlern de yanlarında onları buluyolar ve kfa dağıtmak istiyolar.Bırak erken çıksın huzurunu yerinde olsun da varsın 1 saat az görüşün.Bilmiyorum ki canım ama yasak olsa da bizimkil gider,çünkü kendisi tam bir balık adam

öyle canım allahtan telefon var içeri sokamıolar ama emanette duruyo öyle çarşıda alıyo saat başı arıyo ben arıyorum şöyle yapıyoruz böyle yapyıorz falan =) bi dallama arkadaşı ben dedm napcaksnız ordan atladı sinemaya gitcez yanımızada 2 kız dedi...o çocuğa selam söyle bi daha yaptıklarımdan ona yok dedm =) böyle mallar da var işte ...

Valla gitsin mi gitmesin mi bilmem ki ben olsam bi kıyamet kopartırım onu biliyorm :)

aynen cnm mehtap saymıyorum ben pek sevglim sayıyor ben şafak saymaya içimi karartmaya devam
olsun cnm daha büyük bir sınav verdiniz işte zor veya kolay geçti gitti 08 artvinde beni hatırla

Sağol Edacımm evet büyük sınavlar bunlar ama bitiyor çok şükürrr
Sen de mehtap say bence kızımm

Canım benm özlemiş bunalmış normal takılma senn nasıl tepki vercekleri belli olmuyo bunların

merhabalar,

burası tüm dönemlerin olduğu karışık bi topik sanırım.. kimisinin 12 günü var kimisinin 200-300 lerde . bende 351. kısa dönem sevdiğiyim.. ..Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin teşekkürlerr..karışık topik burasıı Allah herkese sabır versin

slm kızlarrrrrrrrrr ayyy çok mutluyummm bugün 2 defa aradı 1 dk konuşduk ikisin de de ama olsunnn sesini duydum ya çok şükürrrrrr

bzmkiler gidio canm yasak die bişey duymadım tabi gidnce sinirlniom ama bsey demyom pek sonra suçlu oluyom bnm burda ne halde olduğumu blmyon faln demeye başlıo

kızlar napıonuz onurla aramız bozuldu konuşmuyoz

Haydaaa nerden çıktıı mesele ne kii??

slm kızlarrrrrrrrrr ayyy çok mutluyummm bugün 2 defa aradı 1 dk konuşduk ikisin de de ama olsunnn sesini duydum ya çok şükürrrrrr

Aa ne kadar güzell Düüşünüp araması uğraşması önemli olan zatennn..uzunca konuşamayabilirsiniz
Senin isim neydiii?? Ben Hilall

bzmkiler gidio canm yasak die bişey duymadım tabi gidnce sinirlniom ama bsey demyom pek sonra suçlu oluyom bnm burda ne halde olduğumu blmyon faln demeye başlıo

Aman gitsinler nlcak kızlarrr hep askerde mi olcak sevdiklerimiz sankiii..zaten dönünce de gidebilirler yaniii kafa dağıtsınlar bir şey olmaz yahuu...
Biz hep ayrı şehirlerdeyiz ve adam Antalya'da yaşıyoz yanii turizmin göbeğinde ama güveniyosanız boşverin gitsin, yapcak olan her yerde yapmıcak olan hiç bir yerde yapmaz bi' şey benim fikrim bu..

kızlar napıonuz onurla aramız bozuldu konuşmuyoz

Hayırdır canım sizin niye aranız bozuldu ?

Ben biraz kıskanç olduğum içinn iyi ki ankarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…