bende mektuba sıkıyorum parfüm :) öyle yapiyimmm bayılır orda heralde =)
Bizde şey yaptık ailesi doğumgünümde onun adına çiçek gönderdiler çiçek sepetinden gül ağladım benimki söylemiş neyse o güllerden birini ona gönderdm o saklıo defterinin arasında diğerlerinide ben kurutuyorum benim hiç aklıma gelmemşti o söyledi göndr bana diye =)
bunların nöbette yasak yemek içmek oda da tutuyolar ya bi gün ayakta uyumş resmen azar yemiş allahtan çarşıyı kitlememşler =)
mektubada sıkmıştım
canım bu arada ailesine laf ediosun ama bak çiçek falan yollamışlar haksızlık yapma hele o kandilde arama olayında ayıp ettin baya dikkat et benden demesi sonuçta arayıp soruyorlarmış halini hatrını
oyy iyi yapmışsın cnm kuruytuyordur oda o gülü
bizimkininde yasak hatta kulede kamera var komutan izlio arada ama o kör noktaya geçip yiyo içio ve beni arıyo
bişey olmaz gece nöbetlerinde millet hep uyuyo
Aslında ailesine sözüm yok ama bazı tavırlar laflar ağırıma gitmişti işte ...Kandilin önceki günü konşmştk ertesi günde kardeşile konuşuyodk kandil günüydü bende aileninde kandili mübarek olsun dedm aramak bi daha aklıma gelmedi valla babası arayınca resmen yerin dibine değil daha dibine geçtim =) bende pazar günü babalar gününü kutlamak için aramştm bu pazarda kandil bu sefer ararım =)
ben 30 gün izinli hesaplıyorum , onlar sadece dağıtım iznini katıyolar =)
tabi durabilirlerse 295 =)
Öyle cnaım sıkıldı heralde iyice izne gelirse gelme demem ama sorunca boşver gelme diyorum sen gelirsn diyo =)
Daha henüz gidemem zaten biraz daha vakit ...Çalışıyo olsam hiç düşünmem ayda bi kere giderim çok uzak bi yer değil ...aynen canım dediğin gibi yol hali öyle hayatta gizli gidemem ...
işte cnm kaynana azcık laf sölicek mecbur susucan yeri geince...
aa bu pazardamı kandil arasam mı bende ya ayda 1 aryorum bende ya sıksık konuşmak gereksiz gelio yarım saat konuşuyoruz ayda 1 işte yeter
iyi yapmışsın arayarak ben babasıyla samimi olmadığımdan aramadım tabiiikiii..
Şmdi bi kandilde arasak diğerlerinde de beklicekler bende cesaret edip arayamicam sonra ayıp olcak diye aramıyorum ben kandillerde falan.Ama arada arayıp konuşuyoruz çekiştiriyoruzzBabasıyla pek muhatap olamadık henüz bzde
işte cnm kaynana azcık laf sölicek mecbur susucan yeri geince...
aa bu pazardamı kandil arasam mı bende ya ayda 1 aryorum bende ya sıksık konuşmak gereksiz gelio yarım saat konuşuyoruz ayda 1 işte yeter
iyi yapmışsın arayarak ben babasıyla samimi olmadığımdan aramadım tabiiikiii..
Bende önceden çok sık arıyorum haftada bir falan sonra o mevzular oldu dedim biraz ben kendimi çekiyim sık sık aramadım sonra zaten ananem vefat etti hep onlar aradılar ,,ne bilim bazen bana fırsat kalmıyo arıyolar napıosun diye aradık diyolar öyle ben 5 dk knşamıorm ya bişe bulamıyorum nasılsınız evdekiler nasıl selam söyleyin hep böyle =)
Evet Canım Berat kandili pazar günü ...
Sizde bizi gördüm şuanYavrum biz de hiç izin kullanmadık bi tek dağıtıma gelmişti 1 hafta işte.270 küsür gün oldu ve biz de izin kullanmayı düşünmüyorz ama ben izini düşmedim normal şafağım buu, buna belli olmaz yarn öbür gün süprüüüüz deyip gelirr artı 20 olmasn sonra
yok ben arıyorum her kandilde bir tanesinde mesaj attım geçen aradım yine mi arıcammm off
kadın zaten kıskanıo beni b aralar
çekiştirin çekiştirin
aynen canım bende fazladan sayıyorum bi gelcem der falan onlar bi dağıtımı katarak hesaplıyolar =) aman bana görede gelmesin dağıtımda hiç bişi anlamadık biz akrabaları geldi o gitti falan hep koşturdu zaten 1 hafta su gibi geçti...
Dayanabildiğimiz yere kadar gitsin çarşıları var en azndan kamera falan...ama çok bunalırsa gelicem dersede dur demem kendisi bilir =) bakalım o şu an bana odaklandı ne zaman gelcen şaka değil 1 haftadır aynı şeyi soruyo ben ona böyle bişi yapsam yeter ama diye kızardı =)
Kısknıyo mu?? Napmışş bakıyim,nerden anladınn??
Kaynanayı at kazana demişler
Aynen kuzucm ya çarşı da olmasa iyice bize sarcak bunlar,benimki de denize gitcekmiş beyefendi ,git dedim kafan dağılsın zaten her hafta benim kamerada bi problem çıkıyo çocuk sinirden mahvoluyor orda ama napimm
Doğrudur canım tamam haklılar akrabasını da görücek ama ilk sırada biz olmalıyz gün sayan o akrabalar değil,telf başında bekleyen de onlar değil hıh yaneSen keşke gelcem flan demesedin önce parayı biriktirseydin öyle söyleseydin..
Daha gitmedennn ben gelirim falan diyodum bazen gelirim dediğimde daha erken şöyle biraz zaman geçsin diyodu bu ara noldusa bilmiyorum =)
Bizimde kamera sorunumuz oluyo 1 saat zor duruyo bazen herkes gidiyomş falan senin diyorum göbek bağın aynı anda mı kesildi ee dio bütün gün burdamı oturiyim falan biraz kırılıyorum haliyle ama o da haklı bi günleri var nefes alcak öyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz =)
Askerler çarşı da denize gidebiliyomu ki sanki ben yasak diye biliyorum ama ?
Aynen canım hiç üsütne gitme orda arkadaşları onların her şeyleri oluyo her dertlern de yanlarında onları buluyolar ve kfa dağıtmak istiyolar.Bırak erken çıksın huzurunu yerinde olsun da varsın 1 saat az görüşün.Bilmiyorum ki canım ama yasak olsa da bizimkil gider,çünkü kendisi tam bir balık adam
aynen cnm mehtap saymıyorum ben pek sevglim sayıyor ben şafak saymaya içimi karartmaya devam
olsun cnm daha büyük bir sınav verdiniz işte zor veya kolay geçti gitti 08 artvinde beni hatırla
Ben acemiliğinde de gittim aman niye kaybolcan sora sora bağdat bulunuyo =) öyle konularda ben yeter ki kafama koyim basar giderim o da dünden razı şu an :)
Bana bide diyoki ne kadar eksik var para gönderiyim gel :) işte ben her şeyi düşünerek gitmem lazım gittim o zamanda o ödemeye kalkıyo bide orda burda kavga ettik sen ödedin ben ödicem diye :) şimdi biraz biriktrdm işte biraz daha olursa çok rahat hareket ederiz haftaya belki kargo yollıcam bu sefer bi tshrt kapri koyarım bide mektup sevinir =)
geçen hafta göndermiştim ya kargo komutanlar bile yemiş yengenin ellerine sağlık diyolarmş :)
merhabalar,
burası tüm dönemlerin olduğu karışık bi topik sanırım.. kimisinin 12 günü var kimisinin 200-300 lerde . bende 351. kısa dönem sevdiğiyim.. ..Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bzmkiler gidio canm yasak die bişey duymadım tabi gidnce sinirlniom ama bsey demyom pek sonra suçlu oluyom bnm burda ne halde olduğumu blmyon faln demeye başlıoDaha gitmedennn ben gelirim falan diyodum bazen gelirim dediğimde daha erken şöyle biraz zaman geçsin diyodu bu ara noldusa bilmiyorum =)
Bizimde kamera sorunumuz oluyo 1 saat zor duruyo bazen herkes gidiyomş falan senin diyorum göbek bağın aynı anda mı kesildi ee dio bütün gün burdamı oturiyim falan biraz kırılıyorum haliyle ama o da haklı bi günleri var nefes alcak öyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz =)
Askerler çarşı da denize gidebiliyomu ki sanki ben yasak diye biliyorum ama ?
kızlar napıonuz onurla aramız bozuldu konuşmuyoz
slm kızlarrrrrrrrrr ayyy çok mutluyummm bugün 2 defa aradı 1 dk konuşduk ikisin de de ama olsunnn sesini duydum ya çok şükürrrrrr
bzmkiler gidio canm yasak die bişey duymadım tabi gidnce sinirlniom ama bsey demyom pek sonra suçlu oluyom bnm burda ne halde olduğumu blmyon faln demeye başlıo
kızlar napıonuz onurla aramız bozuldu konuşmuyoz
bzmkiler gidio canm yasak die bişey duymadım tabi gidnce sinirlniom ama bsey demyom pek sonra suçlu oluyom bnm burda ne halde olduğumu blmyon faln demeye başlıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?