Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlarrrrrrrrrr ayyy çok mutluyummm bugün 2 defa aradı 1 dk konuşduk ikisin de de ama olsunnn sesini duydum ya çok şükürrrrrr

çok sevindim canımmm bak ne güzel aramış Hiloşun dediği gibi uzun olması önemli değil düşünüp araması önemli =)

bizde bu zamana kadar en fazla 10 dk konuştuk çok ciddiyim 10 dklar bana 1 saat gibi geliyo yavaş yavaş 1 dklara da alışrsın sıkma canını

Bakalim komutanina soracak yurt disinda olmamdan dolayi bir ayricalik yapacak mi diye tatlim umarim hersey istedigim gibi olur

Evet hilalimmm özür dilemesi bile yetzi ama insaallah komutani aksi birsey söylemezde icim rahatlar bakalim.sende bu arada yedin yuttun safagi helal olsun kuzum hakkindir mutlu olmak cok güzel günler seni bekliyor

Evet cook büyük bir haksizlik canim ya benim görmem gerektigi yerde memleketteki önemsiz kisiler görüyor buda beni üzüyor ama bakalim komutani ne diyecek onu bekliyoruz.oyy oyy oyy kuzum moralim düzeldi cok sükür özür diledi fln iste bende simdilik aksilik yapmiyorum.evet yegeninde üzelecek diye cok korkuyorum onu asla üzemem cünkü o tekmeleriyle beni coook mutlu ediyor bizde senii cook cok öptük yavrucum

Merveee sen de buraya dadanmışsınnn meslektaşım
Nabersinnn??

Meslektşıııım tam ben çıkmışım sen yazmışın anca gördüm o yüzden,evet artık buralarda da aktif olmaya karar verdim kalan 13 gününde muhabbet edelim dedimm,iyi yapmışm dimii Tatil planlarınızı okudumm ahhh ne güzel ya o bir hafta ne iyi gelir şimdi size,ama bizi de haberdar et o ilk görüş anından sonraa.

slm kızlarrrrrrrrrr ayyy çok mutluyummm bugün 2 defa aradı 1 dk konuşduk ikisin de de ama olsunnn sesini duydum ya çok şükürrrrrr

Arayack arayack aha uzun konuştuğunz zamanlar da olacak canım beniim..

Canım bizm tlden dolayı artı 10 günümüz var aslında ben de istemiyorum telefonu ama şimdi bikaç gün önce bidaha soktu rahat oluyo cidden,tabi riskli oraı ayrı.Bidaha yakalatırsa naparz bilmiyorum o arkadaşlar fena zaten bzuyolar hemen bizm çocukları deliler.

Evet hilalimmm özür dilemesi bile yetzi ama insaallah komutani aksi birsey söylemezde icim rahatlar bakalim.sende bu arada yedin yuttun safagi helal olsun kuzum hakkindir mutlu olmak cok güzel günler seni bekliyor

İnşallah demez Büşşüm inşallahh..
Sağolasn ya valla yedim gittii ah nasıl yedim amaaa..çok şükür geçti..daha mutlu olalım artık yeterr
Darısı başınızaa

Ay haber etmem miii kızzzz Hemen gelip yazcam emin ol ilk fırsattaaa..
İyi karar vermişsin gel buralara da tabiii..
He ya gerçek oluyor hayaller inşallahhhh

valla hiç yeteceğini zannetmezdim amaaaa inan yettiii çok mutlu oldum :))) memnun oldum hilalcim bende dilaraaaa

10 dk mıııı inşallah o günleri de görürümmm şu hale bak önceden saatlr yetmezdii :)))) olsunnn iyi olduğunu duymak bile güzelll

inşallahhh canım benimm allah sesini duysun :)

CAnlarr nasılsınızz bakalımm :) Bu akşam giremedimm benim görümce geldi kahve içtik fal baktık falan filan şimdi gitti bende hemen geldimmm nasıl geçti gününüzz bakalım moreller nasıl :) Bu arada benimki bugün aradı nerden estiyse öyle konuştuk bu sefer soru sormadım :) :) Belki kısa zamanda yin arar mutlu oldum yine de :)

Yeter tatlim yeterrr hem seninki de firsat oldukca daha cok arar eminim Dilaracim

Serosss kiz seninki de aramis dun hadi gozunaydin umarim devami da gelir ama alistirdin kendini zaten cok iyisin aradikca ekstra mutlu olmus olursun

:92:21.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...132 tugbaoguzhan...

...148 GRGR...

...151 kskada...

....154 chidoshimedo....

...154 mayamaya11

...154 BerlD...

...154 kmleomer...

...154 nazarboncugu05...

... 162 ED2006...

...185 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...242 karamanlier...

...243 xxIpekxx...

... 243 destinyeda...

...244 depresiffpolyanna...

...245 nesilll...

...247 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...317 pekmez_akilli...

...317 ilithya...

...317 zeynepesin...

...317 SelenYusuf...

...317 begushh...

...368 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...412 seros08...

...412 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

21/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...kelebek.hill = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 63 URFA' ya selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Ye yavrucum yee ohh afiyet olsunnn..ben de çocuğum kızzz ne varr
Hhaha evet değişik oldu güzel
Saoll hatunumm
Bu aradaaa gece 12'den sonraaa 10 diyoruzz veeee gerii sayımm başlıyorrr

Vayy bee hikayeye bakk gerçekten de çok değişik olmuşş tatlımmm Maşşallah sizee Allahım nazarlardan saklasınn inşallah hep böyle muttluu olurusunuzzz
Kızlar evlilik şafagıma da bakın hele ne kadarda güzel dimmiiii
Çok güzelmişş tatlımmm
günaydın kızlar hayırlı günler olsunnnnnnnnn

Günaydın hemşerimm hayırlıı cumalar

Ay evet Ebruşummm geri sayıma geçiyoruzzzz çok ferah içim var ya gelmeden rahatladım yaaa..
Sen de 40 lara geldin şükür az kaldı azz sonra da sana sayacazzz..

Maşşallah tatlım çok şükür yaa çok sevindimm içinin rahat olmasına iyi olmasına hep böyle olursun inşallah
Evet tatlım çok şükür 40'lara geldik bizdeee bu günler de biticekk bakalım hayırlısı bebişimm

Çok sağol Ebruşumm Ebrulimmm
Bitecek tabii ben de sana eşlik edecem merak etmeee

günaydın kızlaarrroo hilalcim geri sayım başlıo he

Ayy evet Fatoşşş heyecan doruktaaa...
Günaydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…