slm kızlarrrrrrrrrr ayyy çok mutluyummm bugün 2 defa aradı 1 dk konuşduk ikisin de de ama olsunnn sesini duydum ya çok şükürrrrrr
Hoşgeldin aramıza tatlım Allah tez vakitte kavuştursun sevdiğinee..
Arkadaşlar herşeyi söylemişler ilk başlarda zorlanıyorsun ama alışıyorsun ne kadar geçmiyor desende inan zaman çok çabuk geçiyorr..
Diyarbakırn neresinden katılıyorsun? Oralımısın?
Evett annemmmm cici bebe yedim derimmm ben hala bebikimkiii
Ne bilim sen öle diyince benimde aklımaa o geldii ama güzell olduu dimi hilolopummmm
Bu arada büşracım eşinin yanında olamamasına üzüldüm ama bence biraz daha dayansın eşin çocuğunu doğurup 40 çıkıtıktan sonra sen Türkiye'ye gelirsin oda izine gelir hiç değilsee görüşmüş olursunuz oda hemen bebişini görmüş olur. İnan onun içinde hiç kolay değildirr dıkma canını üzülmee kavga etmeyin bir yolunu bulunn
Bak aramış anlamış ne güzel hatasını..özür dilemek büyük bir adım bence..üzülmeni istemiyor tabi kiii Büşşş..
Hayırlısı olsun ama göremesen de ona iznini zehir etme, hem bırak biraz dinlensin hem de sen kötü olma boşver, yazık o da güle oynaya zaman geçirmiyordur orda
İnşallahhh yardımcı olurrlar yaa..ekstra bir durum bu yani, anlayış lazımmm..
Ye yavrucum yee ohh afiyet olsunnn..ben de çocuğum kızzz ne varr
Hhaha evet değişik oldu güzel
İnşallahhh iyi bir yerle çıkar Serapcımm daha rahat konuşursunz hemm
Olsun hakediyo kuzum yapayım bırakta
Biz çok önceden tanışıyorduk aslında annelerimiz, babalarımız birbirlerinin çocukluk arkadaşılar. Ama şöyle diyebilirim ki ne ben yakupun, ne yakup benim suratıma bakmazdı. Birbirimize selam bile vermezdik sevmezdik çünkü birbirimiziOnu gördüğümde ''ııyy tipe bak'' bile yapmışlığım olmuştur Geçen sene haziran 17 abimin düğünü vardı, orda başladı ilk bakışmalar. Sonra Temmuz1 piknik vardı, orda salıncağa bindim sallancam ama sallanamıyorum kimse sallamıyor beni sinirlendim tam kalkıyordum yakup geldi salladı Bi hoşlantı oldu tabi Bi iki gün konuştuk sonraasında başladı işte.. Acayip bi hikaye ya bizimki düşünsene çok uzun zamandır tanışıyorsun, hiç düşünmediğin biriyle hayal kuruyorsun. Neysee 4 temmuz bizim günümüz oldu işte.. Tabi anneler babalar akrabalar cümbür cemaat biliyordu. Neden? Küçük kaynım sağolsun, annesine söylemişti. Ben anneme söylememiştim herkes duyana kadar. Annemede söyledim, rica ettim oda babama söyledi. Babam çok anlayışlıdır. Abim kalasken, babam devrin adamı mübarek Abim öğrendi, dediğim gibi kalasta. Ve beni çok kıskanır kendileri.. Evde bi curcuna çıktı, yakupta askere gidecekti zaten.. Hiç beklemediğim anda doğum günümde evlilik teklifi aldım. Ve tabiki kabul ettim.
5. ay tam doldu 4Aralık yani beni görmeye geldiler kv, büyük babaanne, yenge, teyzeler falan. Adet yerini buldu icabında..
Sonraki gün istmeye gelindi, verilmedim2. istemeye geldiler 1 gün arayla. Ertesi gün alışveriş sonra söz/nişan oldu. Herşey 1 hafta içinde oldu bitti iştee. Rabbim alnıma yazmış bi kere..
Öyle işte ebruşum, daha uzun aslında ama yaza yaza parmaklarım ağrıyacak ya hu
48'dim en sonra 46 olmuşum mide fındık kadar kalmış yiyemiyorum arkadaşşş
Hiloşşşumm, oturdum valla kalkmıyoomHeyecan tavan yapsın yapsın az kaldıı
Kuzum o yüzden gitmedim doktora, pazar pikniğe gitmiştim ya alerji kapmışım vücudum berbat hale geldi :26:
Büşşüüümm, kilo alabilsem alcam da işte.. Annem bu gidişle gelinlik yakışmayacak sana diyor. Almya çalışacağım işte
Bu haksıızlııııık. Herkesten önce senin görmen gerek. Eşin nasıl anlamıyor, allahım erkek milleti deli eder insanı ya. Kuzum kıyamam sana, ama üzülme sıkma canını da.. İki canlısın sen önce karnındaki ufaklığı düşün, sen üzülürsen yeğenimde üzülür yapma böyle.
Elbet gelecek, elbet bitecek bu günler. O zaman tüm hıncını çıkartırsın. Ama şimdi kendini hırpalama lütfeeeenn.
Bi daha ki yazdığın zaman, moralini düzgün görmek istiyorum. Öpüyorum seni bebeğimKendine de, yeğenime de iyi baakk.
Yeni yarenler katılmış aramıza hoşgeldin şekerim
Allah kavuştuursuunnn :)
Begüüşş geçmiş olsun yavrum, kolonyanın etkisi daha yüksek oluyor. Allah allah ne ısırmış olabilir kii :26:
Bende dün gittim doktora alerji kapmışım, kadın girer girmez ''böcek görünce kaşınıyor musun?'' dedi beni aldı gülme
Merveee sen de buraya dadanmışsınnn meslektaşım
Nabersinnn??
slm kızlarrrrrrrrrr ayyy çok mutluyummm bugün 2 defa aradı 1 dk konuşduk ikisin de de ama olsunnn sesini duydum ya çok şükürrrrrr
Canım bizm tlden dolayı artı 10 günümüz var aslında ben de istemiyorum telefonu ama şimdi bikaç gün önce bidaha soktu rahat oluyo cidden,tabi riskli oraı ayrı.Bidaha yakalatırsa naparz bilmiyorumöyle canım allahtan telefon var içeri sokamıolar ama emanette duruyo öyle çarşıda alıyo saat başı arıyo ben arıyorum şöyle yapıyoruz böyle yapyıorz falan =) bi dallama arkadaşı ben dedm napcaksnız ordan atladı sinemaya gitcez yanımızada 2 kız dedi...o çocuğa selam söyle bi daha yaptıklarımdan ona yok dedm =) böyle mallar da var işte ...
Valla gitsin mi gitmesin mi bilmem ki ben olsam bi kıyamet kopartırım onu biliyorm :)
Evet hilalimmm özür dilemesi bile yetzi ama insaallah komutani aksi birsey söylemezde icim rahatlar bakalim.sende bu arada yedin yuttun safagi helal olsun kuzum hakkindir mutlu olmak cok güzel günler seni bekliyor
Meslektşıııım tam ben çıkmışım sen yazmışın anca gördüm o yüzden,evet artık buralarda da aktif olmaya karar verdim kalan 13 gününde muhabbet edelim dedimm,iyi yapmışm dimiiTatil planlarınızı okudumm ahhh ne güzel ya o bir hafta ne iyi gelir şimdi size,ama bizi de haberdar et o ilk görüş anından sonraa.
valla hiç yeteceğini zannetmezdim amaaaa inan yettiii çok mutlu oldum :))) memnun oldum hilalcim bende dilaraaaa
Haydaaa nerden çıktıı mesele ne kii??
Aa ne kadar güzellDüüşünüp araması uğraşması önemli olan zatennn..uzunca konuşamayabilirsiniz
Senin isim neydiii?? Ben Hilall
Aman gitsinler nlcak kızlarrr hep askerde mi olcak sevdiklerimiz sankiii..zaten dönünce de gidebilirler yaniii kafa dağıtsınlar bir şey olmaz yahuu...
Biz hep ayrı şehirlerdeyiz ve adam Antalya'da yaşıyoz yanii turizmin göbeğinde ama güveniyosanız boşverin gitsin, yapcak olan her yerde yapmıcak olan hiç bir yerde yapmaz bi' şey benim fikrim bu..
10 dk mıııı inşallah o günleri de görürümmm şu hale bak önceden saatlr yetmezdii :)))) olsunnn iyi olduğunu duymak bile güzelllçok sevindim canımmm bak ne güzel aramış Hiloşun dediği gibi uzun olması önemli değil düşünüp araması önemli =)
bizde bu zamana kadar en fazla 10 dk konuştuk çok ciddiyim 10 dklar bana 1 saat gibi geliyo yavaş yavaş 1 dklara da alışrsın sıkma canını
inşallahhh canım benimm allah sesini duysun :)Meslektşıııım tam ben çıkmışım sen yazmışın anca gördüm o yüzden,evet artık buralarda da aktif olmaya karar verdim kalan 13 gününde muhabbet edelim dedimm,iyi yapmışm dimiiTatil planlarınızı okudumm ahhh ne güzel ya o bir hafta ne iyi gelir şimdi size,ama bizi de haberdar et o ilk görüş anından sonraa.
Arayack arayack aha uzun konuştuğunz zamanlar da olacak canım beniim..
Canım bizm tlden dolayı artı 10 günümüz var aslında ben de istemiyorum telefonu ama şimdi bikaç gün önce bidaha soktu rahat oluyo cidden,tabi riskli oraı ayrı.Bidaha yakalatırsa naparz bilmiyorumo arkadaşlar fena zaten bzuyolar hemen bizm çocukları deliler.
valla hiç yeteceğini zannetmezdim amaaaa inan yettiii çok mutlu oldum :))) memnun oldum hilalcim bende dilaraaaa
10 dk mıııı inşallah o günleri de görürümmm şu hale bak önceden saatlr yetmezdii :)))) olsunnn iyi olduğunu duymak bile güzelll
inşallahhh canım benimm allah sesini duysun :)
Kızlar evlilik şafagıma da bakın hele ne kadarda güzeldimmiiii
günaydın kızlar hayırlı günler olsunnnnnnnnn
Saoll hatunumm
Ye yavrucum yee ohh afiyet olsunnn..ben de çocuğum kızzz ne varr
Hhaha evet değişik oldu güzel
Vayy bee hikayeye bakk gerçekten de çok değişik olmuşş tatlımmm Maşşallah sizee Allahım nazarlardan saklasınn inşallah hep böyle muttluu olurusunuzzzOlsun hakediyo kuzum yapayım bırakta
Biz çok önceden tanışıyorduk aslında annelerimiz, babalarımız birbirlerinin çocukluk arkadaşılar. Ama şöyle diyebilirim ki ne ben yakupun, ne yakup benim suratıma bakmazdı. Birbirimize selam bile vermezdik sevmezdik çünkü birbirimiziOnu gördüğümde ''ııyy tipe bak'' bile yapmışlığım olmuştur Geçen sene haziran 17 abimin düğünü vardı, orda başladı ilk bakışmalar. Sonra Temmuz1 piknik vardı, orda salıncağa bindim sallancam ama sallanamıyorum kimse sallamıyor beni sinirlendim tam kalkıyordum yakup geldi salladı Bi hoşlantı oldu tabi Bi iki gün konuştuk sonraasında başladı işte.. Acayip bi hikaye ya bizimki düşünsene çok uzun zamandır tanışıyorsun, hiç düşünmediğin biriyle hayal kuruyorsun. Neysee 4 temmuz bizim günümüz oldu işte.. Tabi anneler babalar akrabalar cümbür cemaat biliyordu. Neden? Küçük kaynım sağolsun, annesine söylemişti. Ben anneme söylememiştim herkes duyana kadar. Annemede söyledim, rica ettim oda babama söyledi. Babam çok anlayışlıdır. Abim kalasken, babam devrin adamı mübarek Abim öğrendi, dediğim gibi kalasta. Ve beni çok kıskanır kendileri.. Evde bi curcuna çıktı, yakupta askere gidecekti zaten.. Hiç beklemediğim anda doğum günümde evlilik teklifi aldım. Ve tabiki kabul ettim.
5. ay tam doldu 4Aralık yani beni görmeye geldiler kv, büyük babaanne, yenge, teyzeler falan. Adet yerini buldu icabında..
Sonraki gün istmeye gelindi, verilmedim2. istemeye geldiler 1 gün arayla. Ertesi gün alışveriş sonra söz/nişan oldu. Herşey 1 hafta içinde oldu bitti iştee. Rabbim alnıma yazmış bi kere..
Öyle işte ebruşum, daha uzun aslında ama yaza yaza parmaklarım ağrıyacak ya hu
48'dim en sonra 46 olmuşum mide fındık kadar kalmış yiyemiyorum arkadaşşş[/FONT][/I][/B]
Çok güzelmişş tatlımmmKızlar evlilik şafagıma da bakın hele ne kadarda güzeldimmiiii
günaydın kızlar hayırlı günler olsunnnnnnnnn
Saoll hatunumm
Bu aradaaa gece 12'den sonraaa 10 diyoruzz veeee gerii sayımm başlıyorrr
Ay evet Ebruşummm geri sayıma geçiyoruzzzz çok ferah içim var ya gelmeden rahatladım yaaa..
Sen de 40 lara geldin şükür az kaldı azz sonra da sana sayacazzz..
Maşşallah tatlım çok şükür yaa çok sevindimm içinin rahat olmasına iyi olmasına hep böyle olursun inşallah
Evet tatlım çok şükür 40'lara geldik bizdeee bu günler de biticekk bakalım hayırlısı bebişimm
günaydın kızlaarrroo hilalcim geri sayım başlıo he
Günaydınnngünaydın kızlaarrroo hilalcim geri sayım başlıo he
Çok sağol Ebruşumm Ebrulimmm
Bitecek tabii ben de sana eşlik edecem merak etmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?