Evet ben de çok beğendimm
Çok güzelmişş tatlımmm
herkese slmmmmmmmmmm
dün balayı otelimizi ayarladık, seçene kadar haftalardır çok kararsızlık yaşadım ama sonunda aşağıda linkini yazdığım otele karar verdik.
Sizce nasıl kızlar?
GRANADA - Luxury Resort & Spa Alanya,Antalya,Türkiye
resimlerini belki burdan daha iyi görürsünüzGranada Luxury Resort & Spa | Balay Otelleri | Foto Galeri
çok güselmiş canmmnekadar kalcanız
Tuğbişşş çok güzell yaa çok beğendimm valla inşallah çok güzell bir balayı geçirirsinizz tatlımmm
5 gece kalıcaz cnm, yener işe yeni başladığı için izni yok başka malesef ama hemen önümüzde kurban bayramı tatilimiz de olacak, onun için de ayrıca planlarımız var
çok teşekkür ederim kuzucuklarım, yapılacak daha o kadar çok şey var ki en azından bu tarz işleri aradan çıkaralım dedik
olsun canm ya evleniyonuz hergun yannda olcak nerde olduğunuzun bi önemi varmı
Bende senin şafagı cok begendim hiloşşş
Evet canım cok güzel bır uyumlu oldu sağol ebruşcuk
herkese slmmmmmmmmmm
dün balayı otelimizi ayarladık, seçene kadar haftalardır çok kararsızlık yaşadım ama sonunda aşağıda linkini yazdığım otele karar verdik.
Sizce nasıl kızlar?
GRANADA - Luxury Resort & Spa Alanya,Antalya,Türkiye
resimlerini belki burdan daha iyi görürsünüzGranada Luxury Resort & Spa | Balay Otelleri | Foto Galeri
bu arada bugün hepinizi pek bi enerjik gördüm, hep böyle olunnnnn
Bende senin şafagı cok begendim hiloşşş
Evet canım cok güzel bır uyumlu oldu sağol ebruşcuk
hilal ve ebru başta sizin şafakları söylemeden geçemicem çok güzel görünüolar.... Artık son günler...
tabi bunun yanında sayamadığım daha bir sürü yol arkadaşım var... Hesnamm senin de bitti kuzum...
duygucum kader arkadaşımsenin de bitti be kuzum....
nilüüüüüüüüü seni d egördüm, seni arıcaktım ne zamandır bi türlü fırsat bulamadım koşturmacada yavrum, sne nasılsın?
Hepinize koca biiiiiiiiiiiiiiir maşallaaaaaah
sen nasılsın cnm, senin de şafağın bayağııı azalmış
Vayyyy otel süper Tubikk..çok güzel bir balayı geçirmenizi ve bütün stresleri orda bırakıp gelmenizi dilerimm
Evet pek enerji dolduk bu ara e şafaklar da azalddıııı
Sağol Deryacımmm
Süper şafaklarımız var artık süperrr bitiyorrr
Allah yuvanı huzur mutluluk bereket ve sadıklık üzerıne kursun canım hamd olsun bızde ıte kaka azaltıyoruz işte çok şükür bunada şükür artık azaldıgında sen nasıldın canım benım durumda oyle sen nasılsın demıcem kuzum biliyorum talaşlarını Allah yardımcın olsun kolaylık versın canım yuzunu kara cıkarmasın herşey gonlunce olsun hatta daha guzelı olsun
iyi dilekleriniz için çok saolun kızlar, sizleri çok seviorumki beeeeeeeeeeeen
Çokk sağoll tatlımm benimm azaldıı bitti valla bende hala inanamıyorummm ilk öncee hiloşu göndericem sonra hesna ablamıı sonrada kendimiiii :):)hilal ve ebru başta sizin şafakları söylemeden geçemicem çok güzel görünüolar.... Artık son günler...
tabi bunun yanında sayamadığım daha bir sürü yol arkadaşım var... Hesnamm senin de bitti kuzum...
duygucum kader arkadaşımsenin de bitti be kuzum....
nilüüüüüüüüü seni d egördüm, seni arıcaktım ne zamandır bi türlü fırsat bulamadım koşturmacada yavrum, sne nasılsın?
Hepinize koca biiiiiiiiiiiiiiir maşallaaaaaah
İyi yapmışınız tatlışımm morall olmuşturr bu da sizeee :)5 gece kalıcaz cnm, yener işe yeni başladığı için izni yok başka malesef ama hemen önümüzde kurban bayramı tatilimiz de olacak, onun için de ayrıca planlarımız var
çok teşekkür ederim kuzucuklarım, yapılacak daha o kadar çok şey var ki en azından bu tarz işleri aradan çıkaralım dedik
iyi dilekleriniz için çok saolun kızlar, sizleri çok seviorumki beeeeeeeeeeeen
Çokk sağoll tatlımm benimm azaldıı bitti valla bende hala inanamıyorummm ilk öncee hiloşu göndericem sonra hesna ablamıı sonrada kendimiiii :):)
İyi yapmışınız tatlışımm morall olmuşturr bu da sizeee :)
Bizdee senii seviyoruzz tuğbişimmmm :):)
valla sıkıntılı stresli zamanlar ebruşum, son zamanlarda morale herzamankınden daha çok ihtiyacımız var... Hnai derler ya evlilik telaşında daha çok sıkıntı stres olur, insanın hevesi falan kalmaz die.. gerçekten doğruymuş, bi an önce bitse de şu ıvır zıvır işler bizde kendimize gelsek
su evlilk stresi askerlkten daha mı kotü ya tartışmalar faln bz şimdden ev konusunda tartışıyoz öyleki konuşmuyoz şu an bu yüzden ozman napcaz ya ailelerde gircek işin içine karışan çok olcak :97::99:
Al benden de o kadar 3,5 ay sonra evlenıcek olan ben degılım sankı yetısıcekmı nasıl olucak falan dıye dusunmekten kendımı olayın heyecanına kaptıramıyorum stresden patlıyıcam yakında
Tugbacım oteli şimdi gordum canım çok çok guzel bı tatıl gecırırsınız İnşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?