Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hilal ve ebru başta sizin şafakları söylemeden geçemicem çok güzel görünüolar.... Artık son günler...

tabi bunun yanında sayamadığım daha bir sürü yol arkadaşım var... Hesnamm senin de bitti kuzum...

duygucum kader arkadaşım senin de bitti be kuzum....

nilüüüüüüüüü seni d egördüm, seni arıcaktım ne zamandır bi türlü fırsat bulamadım koşturmacada yavrum, sne nasılsın?

Hepinize koca biiiiiiiiiiiiiiir maşallaaaaaah

Tuğbişşş çok güzell yaa çok beğendimm valla inşallah çok güzell bir balayı geçirirsinizz tatlımmm

çok güselmiş canmm nekadar kalcanız

5 gece kalıcaz cnm, yener işe yeni başladığı için izni yok başka malesef ama hemen önümüzde kurban bayramı tatilimiz de olacak, onun için de ayrıca planlarımız var

Tuğbişşş çok güzell yaa çok beğendimm valla inşallah çok güzell bir balayı geçirirsinizz tatlımmm

çok teşekkür ederim kuzucuklarım, yapılacak daha o kadar çok şey var ki en azından bu tarz işleri aradan çıkaralım dedik

olsun canm ya evleniyonuz hergun yannda olcak nerde olduğunuzun bi önemi varmı

olsun canm ya evleniyonuz hergun yannda olcak nerde olduğunuzun bi önemi varmı

öyle tabiki cnm bir an önce şu sıkıntı stres başımızdan gitsin istiorum, artık o niye ole oldu bu neden böyle diye sorgulamayı bıraktım, olsun da artık nasıl olursa olsun, bi an önce kendi yuvamıza girelim gerisi boş, artık başımı yastığa koyduğumda birşey düşünmeden uyumak istiyorum

bu arada bugün hepinizi pek bi enerjik gördüm, hep böyle olunnnnn

Vayyyy otel süper Tubikk..çok güzel bir balayı geçirmenizi ve bütün stresleri orda bırakıp gelmenizi dilerimm

Evet pek enerji dolduk bu ara e şafaklar da azalddıııı

Bende senin şafagı cok begendim hiloşşş

Evet canım cok güzel bır uyumlu oldu sağol ebruşcuk

Sağol Deryacımmm

Süper şafaklarımız var artık süperrr bitiyorrr

sen nasılsın cnm, senin de şafağın bayağııı azalmış

Allah yuvanı huzur mutluluk bereket ve sadıklık üzerıne kursun canım hamd olsun bızde ıte kaka azaltıyoruz işte çok şükür bunada şükür artık azaldıgında sen nasıldın canım benım durumda oyle sen nasılsın demıcem kuzum biliyorum talaşlarını Allah yardımcın olsun kolaylık versın canım yuzunu kara cıkarmasın herşey gonlunce olsun hatta daha guzelı olsun

iyi dilekleriniz için çok saolun kızlar, sizleri çok seviorumki beeeeeeeeeeeen

Çokk sağoll tatlımm benimm azaldıı bitti valla bende hala inanamıyorummm ilk öncee hiloşu göndericem sonra hesna ablamıı sonrada kendimiiii :):)
İyi yapmışınız tatlışımm morall olmuşturr bu da sizeee :)
iyi dilekleriniz için çok saolun kızlar, sizleri çok seviorumki beeeeeeeeeeeen

Bizdee senii seviyoruzz tuğbişimmmm :):)

valla sıkıntılı stresli zamanlar ebruşum, son zamanlarda morale herzamankınden daha çok ihtiyacımız var... Hnai derler ya evlilik telaşında daha çok sıkıntı stres olur, insanın hevesi falan kalmaz die.. gerçekten doğruymuş, bi an önce bitse de şu ıvır zıvır işler bizde kendimize gelsek

su evlilk stresi askerlkten daha mı kotü ya tartışmalar faln bz şimdden ev konusunda tartışıyoz öyleki konuşmuyoz şu an bu yüzden ozman napcaz ya ailelerde gircek işin içine karışan çok olcak :97::99:

Al benden de o kadar 3,5 ay sonra evlenıcek olan ben degılım sankı yetısıcekmı nasıl olucak falan dıye dusunmekten kendımı olayın heyecanına kaptıramıyorum stresden patlıyıcam yakında

cnm şimdiden hiç bu tarz konuşmlara tartışmalara girmeyin, nasıl olsa zamanı gelınce herşeyi yaşayacaksınız, bu anın tadını cıkarmaya bakın

Al benden de o kadar 3,5 ay sonra evlenıcek olan ben degılım sankı yetısıcekmı nasıl olucak falan dıye dusunmekten kendımı olayın heyecanına kaptıramıyorum stresden patlıyıcam yakında

ne kadar bişeler alıp etsek de eksikler hiç bitmıo bende sınır krızlerıne giriorum artık gerçekten... yaptığım hiçbişeyin hevesini yaşayamıorum artık ne bilim yaa sanki bir an önce olsun bitsin bu işlerde herşey istediğim gibi olmasa da olur diorum

Tugbacım oteli şimdi gordum canım çok çok guzel bı tatıl gecırırsınız İnşallahhh

saol cnm inş bu streslerin sıkıntıların mükafatını en güzel şekilde değerlendirerek geçirces

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…