cnm şimdiden hiç bu tarz konuşmlara tartışmalara girmeyin, nasıl olsa zamanı gelınce herşeyi yaşayacaksınız, bu anın tadını cıkarmaya bakın
ne kadar bişeler alıp etsek de eksikler hiç bitmıo bende sınır krızlerıne giriorum artık gerçekten... yaptığım hiçbişeyin hevesini yaşayamıorum artık ne bilim yaa sanki bir an önce olsun bitsin bu işlerde herşey istediğim gibi olmasa da olur diorum
saol cnm inş bu streslerin sıkıntıların mükafatını en güzel şekilde değerlendirerek geçirces
Kıyamam tatlım ya evet herkes öyle diyor keşke sizde öyle olmasaaydı ama sizinki de kolay değil yeni askerden geldi hemen evliliş hazırlıklarına giriştinizz zor gerçekten tatlım Allah yardım etsinnvalla sıkıntılı stresli zamanlar ebruşum, son zamanlarda morale herzamankınden daha çok ihtiyacımız var... Hnai derler ya evlilik telaşında daha çok sıkıntı stres olur, insanın hevesi falan kalmaz die.. gerçekten doğruymuş, bi an önce bitse de şu ıvır zıvır işler bizde kendimize gelsek
Al benden de o kadar 3,5 ay sonra evlenıcek olan ben degılım sankı yetısıcekmı nasıl olucak falan dıye dusunmekten kendımı olayın heyecanına kaptıramıyorum stresden patlıyıcam yakında
Evet cook büyük bir haksizlik canim ya benim görmem gerektigi yerde memleketteki önemsiz kisiler görüyor buda beni üzüyor ama bakalim komutani ne diyecek onu bekliyoruz.oyy oyy oyy kuzum moralim düzeldi cok sükür özür diledi fln iste bende simdilik aksilik yapmiyorum.evet yegeninde üzelecek diye cok korkuyorum onu asla üzemem cünkü o tekmeleriyle beni coook mutlu ediyor bizde senii cook cok öptük yavrucum
Vayy bee hikayeye bakk gerçekten de çok değişik olmuşş tatlımmm Maşşallah sizee Allahım nazarlardan saklasınn inşallah hep böyle muttluu olurusunuzzz
Ayy tertibimm yaa herşeyi tekk başına ayarlamak çok zor gerçekten vallahi senin işin daha zorr Allah seninde yardımcın olsunn
Ne güzel yavrum, hep böyle ol. Olumlu düşün belki komutan iyi birşey der
Ne mutluluk ne mutluluk gene de sağol balım
Çok tartştık dün artık sıkıldım ya, patladım bıktım senden diye.
Geceden beri ne konuşuyoruz, ne mesajlaşıyoruz. Hııh umrumda değil, kendi bilir amaann.. :44:
Bende net'ten yeni tarifler bakıyorum kafa dağıtcam biraz güzel bişey bulursam çikolata aşeriyorumm
- Hiloooşşşşşşşşş GERİ SAYIM YARIN BAŞLIYO
Ne güzel yavrum, hep böyle ol. Olumlu düşün belki komutan iyi birşey der
Geceden beri ne konuşuyoruz, ne mesajlaşıyoruz. Hııh umrumda değil, kendi bilir amaann.. :44:
Bende net'ten yeni tarifler bakıyorum kafa dağıtcam biraz güzel bişey bulursam çikolata aşeriyorumm
- Hiloooşşşşşşşşş GERİ SAYIM YARIN BAŞLIYO
Esinciiimmm siz de biraz kavga gurultu gecircek gibisiniz bu donemi canim ama sakinligi ogrenmen lazim..onun su an sejin hayran oldugun Yakup olmadigini kafanin bir kosesine yerlestirmen lazim. Cunku gercekten degisiyorlar ordayken oyle seylere tahammul edemeyip oyle basit seyler icin kirdi ki Zafer beni bu donemde oturup simdi bunlari dusunsem asla mutlu olamam. Sakinligi ne kadar kosa surede ogrenirsen o kadar az zararla kurtulursun tatlim. Ve sen ogrenince emin ol o da ona gore davraniyor ve sen ne kadar cok ilgi beklersen o da o kadar az davraniyor. Gunleri kendine zehir etme tatlim..kavga edince en cok sen uzulecen burda. Hep su an boyle davranmasi benle ilgili degil diye dusun ve inan ki bu bir gercek. Hele ki son gunler yaklastikca Zaferim'e de bir farklilik geldi pamuk olduk :) cunku rahatladık..bir ferahlik var ve simdiden duzeldi psikolojimiz..dayanmak zorundaain canim benm. Allah tum yarenlere hele de boyle biz gibi siz gibi bu sureci oldukca zor gecirenlere sabir versin
Esinciiimmm siz de biraz kavga gurultu gecircek gibisiniz bu donemi canim ama sakinligi ogrenmen lazim..onun su an sejin hayran oldugun Yakup olmadigini kafanin bir kosesine yerlestirmen lazim. Cunku gercekten degisiyorlar ordayken oyle seylere tahammul edemeyip oyle basit seyler icin kirdi ki Zafer beni bu donemde oturup simdi bunlari dusunsem asla mutlu olamam. Sakinligi ne kadar kosa surede ogrenirsen o kadar az zararla kurtulursun tatlim. Ve sen ogrenince emin ol o da ona gore davraniyor ve sen ne kadar cok ilgi beklersen o da o kadar az davraniyor. Gunleri kendine zehir etme tatlim..kavga edince en cok sen uzulecen burda. Hep su an boyle davranmasi benle ilgili degil diye dusun ve inan ki bu bir gercek. Hele ki son gunler yaklastikca Zaferim'e de bir farklilik geldi pamuk olduk :) cunku rahatladık..bir ferahlik var ve simdiden duzeldi psikolojimiz..dayanmak zorundaain canim benm. Allah tum yarenlere hele de boyle biz gibi siz gibi bu sureci oldukca zor gecirenlere sabir versin
insallah tatlim ama hic ümidim yok nedense... :44:
amin hilalcim amin...ayricaaa yine tartismissiniz esincim ama hilalim cok güzel yazmis helal kiz bak tecrübeli ya simdi safagi bitiyor oooohhh mis mis dinle hilali esinim gercektende onlarin ordaki piskolojilerini anliyamayiz ve bazen hic istedigimiz gibi degiller ve su 1 senede böyle olmaya devam edecek maalesef o yüzden hic takmamaya calis kuzum erkek milleti iste umarim en kisa zamanda halledersiniz ve bir dahada seni üzmez enistemiz...sizi seviyorummm yavrularim
Esincim eminimki cok ozlediginiz icin birbirinize sariyorsunuz gecmeyecek gibi geliyor ama bugunlerde geciyor canim
Herkese selam...
Kolum aynı kızlar çok ağrıyo bugün pek oynatamıyorum doktor ilaç verdi falan yarın ağrısı daha da artarsa acile git dedi...
Onun dışında ;
Hiloş : ŞAfağını yedin bitirdin darısı başımıza.
Tuba : Canım bizde seni özledik,çok seviyoruz.Ben Alanyayı pek sevmem ama oteliniz çok güzel inşallah çok güzel bi tatil geçirirsiniz şimdiden iyi tatiller güzel bi balayı geçirin...
Esin : Canım üzülme artık sizin bu durumunuz böyle oluyo sonra barışıyosunuz birbirinizi en az noktada kırmaya çalışın ki birbirnizi yıpratmayın ...
Nilü : Seni de göremez oldum özledim...
Diğer bütün arkadaşlarada selam olsun ...
insallah tatlim ama hic ümidim yok nedense... :44:
amin hilalcim amin...ayricaaa yine tartismissiniz esincim ama hilalim cok güzel yazmis helal kiz bak tecrübeli ya simdi safagi bitiyor oooohhh mis mis dinle hilali esinim gercektende onlarin ordaki piskolojilerini anliyamayiz ve bazen hic istedigimiz gibi degiller ve su 1 senede böyle olmaya devam edecek maalesef o yüzden hic takmamaya calis kuzum erkek milleti iste umarim en kisa zamanda halledersiniz ve bir dahada seni üzmez enistemiz...sizi seviyorummm yavrularim
Hiloş bu ne güzel bir şafaktır böyle Rabbim hepimize bunları görmeyi nasip etsinn :) Hemde sevdiceğimin şimdiki yeri Bilecik çok mutlu oldum görüncee :) :) :)
Heyecanlar iyice artmıştır sende kıızz artık kavuşmaya az kaldı 10 dan geriye sayacagız artık bu hafta senin içinn :)
Merhabalar kizlar uc gundur girmiyordum simdi bi baktim uc gun icersinde ne kadar cok kaynatmissiniz siz oyle yetismek imkansiz vallaha :)
Hilallll o safak ne kiz oyle btmis ya askerlik ne guzel valla :) facedende safak attirmayince anca buraya girdigim zaman gore biliyorum senin safagi ve cok hizli geciyor gibime geliyor ama benim safak sanki hic yerinden kipirdamiyor gibime geliyor ):
Tugbacimm oteliniz hayirli olsun insallah dugunun de balayinda gonlune gore olur.
Esincim eminimki cok ozlediginiz icin birbirinize sariyorsunuz gecmeyecek gibi geliyor ama bugunlerde geciyor canim
Bebeğim kendi haline bıraktım, ne aradım, ne mesaj attım. Biraz önce mesaj attı ''özür dilerim aşkım, ben sensizliğe dayanamıyorum seni çok özledim'' diye.. Naz yapmakla falan alakası yok çünkü sıkıldım. Ya gitti gideli henüz 1 hafta 2 gün oldu lakin gittiğinden beri, daha doğrusu mehtapta da ne kadar tartştık biliyorsunuz. Hiloş neden yok yavrum, durduk yere surat yapar mı insan ya. Dün arkadaşımın kınası vardı, ona gittim hatta kendisi dedi git hayatım kafa dağıtırsın diye. Sonra kına bitti eve döndüm aradı. Birden bi afra bi tafra. Çocuk çocuk davranışlar. Ama şuda bi gerçek ki, yakup askere gitmeden öncede böyleydi. Tabi şimdi daha beter oldu. Benim kafamın bi köşesinde yerleşmiş durumda aşık olduğum adamın şuan o olmadığı kuzum.
Birazcık anlayış, düşünce ve kıyamama duyguları depreşse hiç sorun olmayacak.. Ama olana çare yok, sadece üstüne gitmiyorum. Kendi haline bıraktım. Böyle daha iyi oluyor diye düşünüyorum kuzumSen bu süreci atlattın, son 10 gün diyorum geri sayım gece yarısından sonra başlıyor çünkü.. Hep böyle mutlu ol balıımm, hep böyle musmuutluu olun inşallahhh
Herkese selam...
Kolum aynı kızlar çok ağrıyo bugün pek oynatamıyorum doktor ilaç verdi falan yarın ağrısı daha da artarsa acile git dedi...
Onun dışında ;
Tuba : Canım bizde seni özledik,çok seviyoruz.Ben Alanyayı pek sevmem ama oteliniz çok güzel inşallah çok güzel bi tatil geçirirsiniz şimdiden iyi tatiller güzel bi balayı geçirin...
Esin : Canım üzülme artık sizin bu durumunuz böyle oluyo sonra barışıyosunuz birbirinizi en az noktada kırmaya çalışın ki birbirnizi yıpratmayın ...
Tatlım mehtabımız geçen hafta bitti gerçi ona da mehtap diyemeyiz. 12 günde adam gibi göreşemedik hasretimizi rahat rahat gideremedik ama nasip diyelim. Sürekli kavga halinde olduğumuz için geçmiyor, tabi normal zamanda çok rahat geçiyor.
Ben ona sarmıyorum ama o bana sarıyor. Aman ya kendi bilir yavrum takmamaya, kendimi yıpratmamaya karar aldım.
Üstüne ne kadr titresem, o kadar kötü oluyor. Şimdi bıraktım kendi halinee
Sen nasılsın yavrum ?
Begüşş hoşgeldin kuzum, Allah allah neden olmuş peki söyledimi ?
İşte bende sürekli böyle olmasından sıkıldım zaten kuzum, yok üzülmüyorum bıraktım kendi haline..
Aynen Nilüüüüüüüü özlediik seniiiiiiiii :26:
Bebeğim kendi haline bıraktım, ne aradım, ne mesaj attım. Biraz önce mesaj attı ''özür dilerim aşkım, ben sensizliğe dayanamıyorum seni çok özledim'' diye.. Naz yapmakla falan alakası yok çünkü sıkıldım. Ya gitti gideli henüz 1 hafta 2 gün oldu lakin gittiğinden beri, daha doğrusu mehtapta da ne kadar tartştık biliyorsunuz. Hiloş neden yok yavrum, durduk yere surat yapar mı insan ya. Dün arkadaşımın kınası vardı, ona gittim hatta kendisi dedi git hayatım kafa dağıtırsın diye. Sonra kına bitti eve döndüm aradı. Birden bi afra bi tafra. Çocuk çocuk davranışlar. Ama şuda bi gerçek ki, yakup askere gitmeden öncede böyleydi. Tabi şimdi daha beter oldu. Benim kafamın bi köşesinde yerleşmiş durumda aşık olduğum adamın şuan o olmadığı kuzum.
Birazcık anlayış, düşünce ve kıyamama duyguları depreşse hiç sorun olmayacak.. Ama olana çare yok, sadece üstüne gitmiyorum. Kendi haline bıraktım. Böyle daha iyi oluyor diye düşünüyorum kuzumSen bu süreci atlattın, son 10 gün diyorum geri sayım gece yarısından sonra başlıyor çünkü.. Hep böyle mutlu ol balıımm, hep böyle musmuutluu olun inşallahhh
Umut olmasa beklemek çekilir mi kuzummm. Sen ümiiitt et, dua et, bekleee.
Kuzum ben sabrediyorum cidden inanır mısın ben doğru düzgün mutlu olduğumu bilmiyorum hakkını yiyemem elbet ama 1 yılımız olacak. 11 ay'da tartışmaktan doğru düzgün 3 gün mutlu olduğumuzu bilmiyorum. :26: Hep bi daha üzmez, bi daha üzmez diyorsunuz kuzum bak sonuca.. Takmıycam artık, üstüne de düşmeyeceğim.
Ama ne diyeyim Rabbim kocaman bi sınavdan geçiriyor, inşallah bu sınavıda alnımızın akıyla geçeriz.
Bizzdee seni vee yeğenimizi seviyoruz balıımmm
Ee artık tecrübe yaptık kendi çabımızda heheh
Sorma sormaaa...hatta görünce nasıl olcak ya şimdiii diye düşünüyorum bazen e görüşmeyeli tam 7 ay oluyor bugünnHep beraber sayıyoz kızlarr sağolun varolunn
Çok kaynattık çok genee
Geçiyor canım yaa artık geçmiyor deyip durmuyorum bıraktım akışına geiyor o da mecbur boşver takma sen dee geçer geçerr
Güzel tabii darısı sizleree azalttı sen de zatenn
Evet geri sayım başlıyor ve hepinize teşekkür ederim sizlerle çok daha güzel şafak saymak
Ama düşüncelerin dediğim gibi zatn yani mantıklı..öyle böyle olsa da geçiyor günler naparsınnn ..gitmeden önceki halini bilemem ama gittikten sonra çok değiştikleri kesin..arada bir eskisi gibi oluyorlar ama unutabiliyor onlar da bu da biraz normal belki de..
Hayırlısıyla geçer gider inşallah canikom
Amin canımm darısı başınızaaa
Valla bende sıkıldım herşeyden de yavrum Bismillah daha yeni gittinizz şimdiden bu kadar sıkılırsan sonlarda napıcann.. :26:
[/SIZE][/FONT][/I][/B]
Anlıyorum tertibim çok zordurrr Allahım yardımcın olsun keşke bu kadar kısa tutmasaydınız arayı geldikten 5 ay sonra falan yapsaydınızda tabiki kısmett hayırlısı olsunn da kendinide fazla sıkma üzmeeAynen öyle Ebrucum bişey beğeniyorum ama nişanlımın da görmesini istiyorum fotoğraf yolluyorum seçim yapamıyoruz davetıye bastırıcaz fotograflı olsun istiyoruz ama fotografı cekılecek damat askerde kendısı gelınlık bakmaya kendım gidiyorum delirmek uzereyım bitsin İnşallah herşey düğün dernek umrumda değil olsun bitsin bi an önce tatile gidip dinlenelim başka bişey istemıyorum ...
Ee sende 3 gündür girmemzlikk yapma tertibimmm gell hep beraber kaynatı verelimmMerhabalar kizlar uc gundur girmiyordum simdi bi baktim uc gun icersinde ne kadar cok kaynatmissiniz siz oyle yetismek imkansiz vallaha :)
Herkese selam...
Onun dışında ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?