- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Bu arada hilolopummm senin bugün tam 7 ay olmuş görmeyelii benimde 5 gün sonra tam 7 ay olucakkk
Anamm görüşmediğimiz günlerini bile sayıyoruzz
O değilde kısa dönem yapmış olsalardı 1.5 aydır yanımızda olurduuu nee çektikkk beeee
Ay evet yaaa Ebrulimm ne çektik kızzzzzama murlu sona ercez inşallahhh
Aynen yaa çoktan yanımızdaydılar ah ahhhHatta en başından sayarsak 2 kere kısa dönemi çoktan iç ettiler 3. ye geçtiler heralde
Bu arada Begüş kolun madem geçmedi neden gitmedin doktoraa
gittim bebişim antibiyotik verdi yarın da geçmez artarsa ilaçlarını da alıp acile git dedi...kolum resmen aşı olmuş gibi ağrıyo geçer inşallah...
Siz naptınız ? otel falan ayarlandı mı
Anladı canım tamam o zaman ihmal etme de yaniii..yarın geçmezse ki inşallah geçerrr..gidersin acile..
Ayarlandı cicim evet her şey hazırrr..Allahım aksilik vermesin dua edelm kızlarr..çok iyi gelecek bu tatillll...artık çok şiştim çünküüüü
şu an bende kendimi senin yerinde düşünemiyorum :) Çok güzellll allah yolunuzu açık etsin canımın içi...
bu arada kpss ye girmştm ben 2.kadrolar açıldı ,,bnm puan çok yüksek değilde tabi umut dünyası gene tercih yapcam bide diyorum Ankara tutarmış düşünebiliomusun bende ki bomba etkisini :)
Ayyy evet inanamıyor insan biliyor musunnn
Hakkaten çok bombastic olurrrHayırlısı valla ne süper olur bence her kadroyu yaz Ankara'dannn
Anladı canım tamam o zaman ihmal etme de yaniii..yarın geçmezse ki inşallah geçerrr..gidersin acile..
Ayarlandı cicim evet her şey hazırrr..Allahım aksilik vermesin dua edelm kızlarr..çok iyi gelecek bu tatillll...artık çok şiştim çünküüüü
bende geçen alımda atandım canm senn hangi bölüm puannın kaçşu an bende kendimi senin yerinde düşünemiyorum :) Çok güzellll allah yolunuzu açık etsin canımın içi...
bu arada kpss ye girmştm ben 2.kadrolar açıldı ,,bnm puan çok yüksek değilde tabi umut dünyası gene tercih yapcam bide diyorum Ankara tutarmış düşünebiliomusun bende ki bomba etkisini :)
bende geçen alımda atandım canm senn hangi bölüm puannın kaç
şu an bende kendimi senin yerinde düşünemiyorum :) Çok güzellll allah yolunuzu açık etsin canımın içi...
Evlenenleri görünce çok azcık kıskanıyorum ,,bizim daha önümüzde çok zaman var diyeama bu kötü kıskançlık değil keşke bizde evlensek diye öyle gelinlikler falan
Evlenenleri görünce çok azcık kıskanıyorum ,,bizim daha önümüzde çok zaman var diyeama bu kötü kıskançlık değil keşke bizde evlensek diye öyle gelinlikler falan
2012 tercih kıyaslamasına baktım da 80 le kapatmış benim de bi ümit olur belki diyordum ama bütün ümitler suya düştüüüama yine de yapacağım tercihh yapmadım demek daha ağır inşallahhhhh yerleşiriz canım ya hayırlısıyla belli mi olur :)
begümm dur daha söz nişann var askerlik bitsin o şafakları saycazzz
Doğrudur canım ya 460 dan sonra hoş seninki astekti daha az oluyodu inanmak mümkün değil ben bile bazen şaşırıyorum bizim şafağa =)
Yazıcam valla olur mu olmaz mı bilmiyorum ama =)
Olumlu düşün hilalcim çıkmaz bir aksilikkk güzell bir tatil yaparsınızz askerlikteki tüm yorgunluğu tüm kötü günleri unutursunuzzz
kuzum napimm ya aklıma gelmeyen insanlar evleniyo ediyo yaa biz kaç sene oldu artık ...
biz direk nikaha gidicez tezkeresini alsın hem çocuğa kolaylık olsun akrabalarının hepsini görür sonra onlar sağ biz selamet =)
şaka bi yanada bize kalsa hemen düğün falan artık ayrı kalmak istemiyorum
kuzum napimm ya aklıma gelmeyen insanlar evleniyo ediyo yaa biz kaç sene oldu artık ...
biz direk nikaha gidicez tezkeresini alsın hem çocuğa kolaylık olsun akrabalarının hepsini görür sonra onlar sağ biz selamet =)
şaka bi yanada bize kalsa hemen düğün falan artık ayrı kalmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?