Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay evet yaaa Ebrulimm ne çektik kızzzzz ama murlu sona ercez inşallahhh
Aynen yaa çoktan yanımızdaydılar ah ahhh Hatta en başından sayarsak 2 kere kısa dönemi çoktan iç ettiler 3. ye geçtiler heralde

Bu arada Begüş kolun madem geçmedi neden gitmedin doktoraa

gittim bebişim antibiyotik verdi yarın da geçmez artarsa ilaçlarını da alıp acile git dedi...kolum resmen aşı olmuş gibi ağrıyo geçer inşallah...

Siz naptınız ? otel falan ayarlandı mı

gittim bebişim antibiyotik verdi yarın da geçmez artarsa ilaçlarını da alıp acile git dedi...kolum resmen aşı olmuş gibi ağrıyo geçer inşallah...

Siz naptınız ? otel falan ayarlandı mı

Anladı canım tamam o zaman ihmal etme de yaniii.. yarın geçmezse ki inşallah geçerrr..gidersin acile..

Ayarlandı cicim evet her şey hazırrr..Allahım aksilik vermesin dua edelm kızlarr..çok iyi gelecek bu tatillll...artık çok şiştim çünküüüü

şu an bende kendimi senin yerinde düşünemiyorum :) Çok güzellll allah yolunuzu açık etsin canımın içi...

bu arada kpss ye girmştm ben 2.kadrolar açıldı ,,bnm puan çok yüksek değilde tabi umut dünyası gene tercih yapcam bide diyorum Ankara tutarmış düşünebiliomusun bende ki bomba etkisini :)

Ayyy evet inanamıyor insan biliyor musunnn

Hakkaten çok bombastic olurrr Hayırlısı valla ne süper olur bence her kadroyu yaz Ankara'dannn

Ayyy evet inanamıyor insan biliyor musunnn

Hakkaten çok bombastic olurrr Hayırlısı valla ne süper olur bence her kadroyu yaz Ankara'dannn

Doğrudur canım ya 460 dan sonra hoş seninki astekti daha az oluyodu inanmak mümkün değil ben bile bazen şaşırıyorum bizim şafağa =)

Yazıcam valla olur mu olmaz mı bilmiyorum ama =)

Olumlu düşün hilalcim çıkmaz bir aksilikkk güzell bir tatil yaparsınızz askerlikteki tüm yorgunluğu tüm kötü günleri unutursunuzzz

bende geçen alımda atandım canm senn hangi bölüm puannın kaç

2012 tercih kıyaslamasına baktım da 80 le kapatmış benim de bi ümit olur belki diyordum ama bütün ümitler suya düştüüü ama yine de yapacağım tercihh yapmadım demek daha ağır inşallahhhhh yerleşiriz canım ya hayırlısıyla belli mi olur :)

Evlenenleri görünce çok azcık kıskanıyorum ,,bizim daha önümüzde çok zaman var diye ama bu kötü kıskançlık değil keşke bizde evlensek diye öyle gelinlikler falan

Evlenenleri görünce çok azcık kıskanıyorum ,,bizim daha önümüzde çok zaman var diye ama bu kötü kıskançlık değil keşke bizde evlensek diye öyle gelinlikler falan

ayy dimi dimiiiiii benimde biricik dostum evlecek haftayaaaa hergün birşeylerle geliyorr dilara bak gelinliğim dilara bak ayakkabımmmm onun adına çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk seviniyorumum maşalllahhhh amaaaa ,zaten erim yeni gitmişşşş moral bozukkk hayalim hemen gerçekleşecek olsa bilee en yakın tarih 454 gün :))))

öyle canım ama bazen de hiç olmadık düşük puanlar atanıyo biraz şans biraz kader ne biliyim olsa iyi olcak tabi ama ben bu 2014 kpss ye de giricem çalışmayınca daha yüksek alıyorum =)

Insaallah oda olur tatlim su askerlik bitsin hersey umarim istedigin gibi olur

begümm dur daha söz nişann var askerlik bitsin o şafakları saycazzz

kuzum napimm ya aklıma gelmeyen insanlar evleniyo ediyo yaa biz kaç sene oldu artık ...

biz direk nikaha gidicez tezkeresini alsın hem çocuğa kolaylık olsun akrabalarının hepsini görür sonra onlar sağ biz selamet =)

şaka bi yanada bize kalsa hemen düğün falan artık ayrı kalmak istemiyorum

Doğrudur canım ya 460 dan sonra hoş seninki astekti daha az oluyodu inanmak mümkün değil ben bile bazen şaşırıyorum bizim şafağa =)

Yazıcam valla olur mu olmaz mı bilmiyorum ama =)

Ben de tam 330 dan geldim canım bu günlere hala şoktayımmm...

Hayırlısı olsun boşver çok da bel bağlama en kötüye alıştır, 70 le Ankara biraz zor tabi :44:

Olumlu düşün hilalcim çıkmaz bir aksilikkk güzell bir tatil yaparsınızz askerlikteki tüm yorgunluğu tüm kötü günleri unutursunuzzz

İnşallahhh Edacım sağoll..olumlu düşünüyorum ne hayaller kuruyorum bilseennn..ya elele sahilde gece oturuyoz gündüz denize girip geziyoz falan ayyy...

hahhaha kısmet cnm ya oda olur inşşş
Hayırlısı olsunda öncelikle her şeyde...
Biz söz düşünüyoruz şimdilik şubatta geliyok hayırlısıy anca yaza işte 2015 gibide düğün tabi kısmet öncelikle
siz yapın hemencecik

Siz de nişan yapmazsınız bakarsınn..söz olur gelince hemenn sonra da 4-5 ay sonra düğün yani olabilir nolcak o kadar bekleyişten sonraaa

Zaferim de dün diyor bayrama gelcez biz bak ona göre hazırla ortamıı hayırlısı bakalım arada konu açıyorum ama hala erken diyor herkes bakalımm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…