Ben de tam 330 dan geldim canım bu günlerehala şoktayımmm...
Hayırlısı olsun boşver çok da bel bağlama en kötüye alıştır, 70 le Ankara biraz zor tabi :44:
İnşallahhh Edacım sağoll..olumlu düşünüyorum ne hayaller kuruyorum bilseennn..ya elele sahilde gece oturuyoz gündüz denize girip geziyoz falan ayyy...
hayırlısı canm Rabbim gönlüne göre versinlisans işletme cnm 70 puan çok düşük bizim alana göre ...
begümm dur daha söz nişann var askerlik bitsin o şafakları saycazzz
ayy dimi dimiiiiii benimde biricik dostum evlecek haftayaaaa hergün birşeylerle geliyorr dilara bak gelinliğim dilara bak ayakkabımmmm onun adına çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk seviniyorumum maşalllahhhh amaaaa ,zaten erim yeni gitmişşşş moral bozukkk hayalim hemen gerçekleşecek olsa bilee en yakın tarih 454 gün :))))
Insaallah oda olur tatlim su askerlik bitsin hersey umarim istedigin gibi olur
Ben de tam 330 dan geldim canım bu günlerehala şoktayımmm...
Hayırlısı olsun boşver çok da bel bağlama en kötüye alıştır, 70 le Ankara biraz zor tabi :44:
İnşallahhh Edacım sağoll..olumlu düşünüyorum ne hayaller kuruyorum bilseennn..ya elele sahilde gece oturuyoz gündüz denize girip geziyoz falan ayyy...
hahhaha kısmet cnm ya oda olur inşşş
Hayırlısı olsunda öncelikle her şeyde...
Biz söz düşünüyoruz şimdilik şubatta geliyok hayırlısıy anca yaza işte 2015 gibide düğün tabi kısmet öncelikle
siz yapın hemencecik
Siz de nişan yapmazsınız bakarsınn..söz olur gelince hemenn sonra da 4-5 ay sonra düğün yani olabilir nolcak o kadar bekleyişten sonraaa
Zaferim de dün diyor bayrama gelcez biz bak ona göre hazırla ortamııhayırlısı bakalım arada konu açıyorum ama hala erken diyor herkes bakalımm :18:
hayırlısı canm Rabbim gönlüne göre versinbende çok uğraştım herkese memur olcam diyodum torpılın yoksa zor diolardı inanmıyolardı ama Rabbim kısmet etti çok şükür
Kızlar hepinizin güzel dileklerine teşekkür ederim...şimdi biriciğimle konştuk yalan değil zaytung haberi de değil askerlik başladığından beri ilk kez 20 dk konuştuk =)
sana bişi diyim mi çok özledim aşkm dedibende özledim dedimmm ,,,kıvranmalar başladı belki izne gelirim ben seni çok özledim dedi geliyim mi dedi ne gel diyebiliyorum ne gelme dedim yok yok gelmiyim daha erken diyo =)
Evet Edacım ya askerlikler bitsede biz arkadaşlığımızı bitirmeyelim hiç birimiz ...güzel günlerimizi de paylaşalım paylaştıkça mutluluklarımız çoğalsın...
Elmaşekerim Dilaracım,,o günleri inşallah bizde görücez bazen öyle görünce insanın içi buruluyo işte...
Hiloşummm bebeğim,,bizde valla söz-nişan bi arada sonra güzel bi kına gecesi nişana yapılcak masraf yerine ben güzel bi yerde kına gecesi istiyorum...Hakkımızda hayrlısı canım ama önce senden bi söz haberi bekliyorum artık =)
Büşracım,,Hepimiz için Allah en güzelini versin gönlümüze...
Şu an Allah şükrediyorum,,onun rahatı iyi,,öyle böyle geçiyo günler işte bazen diyorum ya çok buruk zaman duruyo sanki bazen de ben hızına yetişemiyorum ...
İyi ki varsınız tezkereci güzellerin hepsi ...
haha bzide aynıydık begümcüm izini 15 gn kullancak erken gelcekti bak şimdi tamamını kullanıyorgelicek seninki izne dayanamazzzz
bu arada aynen cnm en zor günlerimiz birlikte geçio en mutlu günlerimizde geçsinnn
fatoş canm mebdeyim bende kursa gtmiştim o sene sınırda kaldım sonra kendim baktım bikaç ay kala zaten unutlmuyo tarih falan bakmak lazm kitapta tonla vardı zaten halada duruyo evde ilk matematkle tarh çöz en son trkçe zaten paragraflar uzun olduğu için çok zaman kaybı oluyo ordan bi soru çözceğine diğer bölmlerden bikaç soru çözersn gerçi daha bi seneden çok var sınavaAmin canım ben senin adını unuttum kusura bakma ..bide hangi kurumdasın ?
Ben sınavda yetiştiremedm pek ama seneye de denicem şansımı bu sene kursa gittim bi halt olmadı bu sene gitmeden hazırlancam notlarım var zaten kitap alıcam öyle ...
Allah nasip etmiş ne güzel valla bende bi olsam ya da iyi bi iş bulsam şu an ki isteğim bu =)
Aynen canım gelicek bence de istesem hemen izin alırım diyo =)
Siz naptınız telefonu ?
Kızlar hepinizin güzel dileklerine teşekkür ederim...şimdi biriciğimle konştuk yalan değil zaytung haberi de değil askerlik başladığından beri ilk kez 20 dk konuştuk =)
sana bişi diyim mi çok özledim aşkm dedibende özledim dedimmm ,,,kıvranmalar başladı belki izne gelirim ben seni çok özledim dedi geliyim mi dedi ne gel diyebiliyorum ne gelme dedim yok yok gelmiyim daha erken diyo =)
Evet Edacım ya askerlikler bitsede biz arkadaşlığımızı bitirmeyelim hiç birimiz ...güzel günlerimizi de paylaşalım paylaştıkça mutluluklarımız çoğalsın...
Elmaşekerim Dilaracım,,o günleri inşallah bizde görücez bazen öyle görünce insanın içi buruluyo işte...
Hiloşummm bebeğim,,bizde valla söz-nişan bi arada sonra güzel bi kına gecesi nişana yapılcak masraf yerine ben güzel bi yerde kına gecesi istiyorum...Hakkımızda hayrlısı canım ama önce senden bi söz haberi bekliyorum artık =)
Büşracım,,Hepimiz için Allah en güzelini versin gönlümüze...
Şu an Allah şükrediyorum,,onun rahatı iyi,,öyle böyle geçiyo günler işte bazen diyorum ya çok buruk zaman duruyo sanki bazen de ben hızına yetişemiyorum ...
İyi ki varsınız tezkereci güzellerin hepsi ...
şimdi erken cnm bence 2 ay daha bekleyn
bak bize tek izin kullancaz mecbur..
kullanıorz cnm bırakmamış deli
üzerinde taşımıo taibi mahkemeyefalan giderken nöbetlerde konuşuorz komutan sıkıntılı olursa ankesörlüden arıo nöbetteyken 2 saat faln konuşuorz
Canikommm sen de iyi ki varsınnn bugün hepimiz sevgi pıtırcığı olduk vallaaa
Hayırlısı canım dediğiniz gibi güzel haberleri de gelip burda paylaşalım hepimiz süper oluyor bizi en çok anlayan bizlerle paylaşmakkk
Ben bi' kavuşayım önce onun haberlerini gelip anlatıcammm..
Ayrıca bence de izin kullanır yani ama hepsini kullanmasın bir kere o gelir bir hafta mesela bikaç kere de sen gidebilirsen yeter..daha erken tabi az daha dayanın canım siz deee biz 7 ay dayandık burdaaa
22.06.2013
Şafak 10 Balıkesiiirrr
Veee geri sayım başlasınnnnn.....Zaferime kavuşmayaaa Son Ooooooonnnnnn....
22.06.2013
Şafak 10 Balıkesiiirrr
22.06.2013
Şafak 10 Balıkesiiirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?