Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kur tabii hilalcim hakkınnn

lisans işletme cnm 70 puan çok düşük bizim alana göre ...
hayırlısı canm Rabbim gönlüne göre versinbende çok uğraştım herkese memur olcam diyodum torpılın yoksa zor diolardı inanmıyolardı ama Rabbim kısmet etti çok şükür

begümm dur daha söz nişann var askerlik bitsin o şafakları saycazzz

Insaallah oda olur tatlim su askerlik bitsin hersey umarim istedigin gibi olur

Kızlar hepinizin güzel dileklerine teşekkür ederim...şimdi biriciğimle konştuk yalan değil zaytung haberi de değil askerlik başladığından beri ilk kez 20 dk konuştuk =)
sana bişi diyim mi çok özledim aşkm dedi bende özledim dedimmm ,,,kıvranmalar başladı belki izne gelirim ben seni çok özledim dedi geliyim mi dedi ne gel diyebiliyorum ne gelme dedim yok yok gelmiyim daha erken diyo =)

Evet Edacım ya askerlikler bitsede biz arkadaşlığımızı bitirmeyelim hiç birimiz ...güzel günlerimizi de paylaşalım paylaştıkça mutluluklarımız çoğalsın...

Elmaşekerim Dilaracım,,o günleri inşallah bizde görücez bazen öyle görünce insanın içi buruluyo işte...

Hiloşummm bebeğim,,bizde valla söz-nişan bi arada sonra güzel bi kına gecesi nişana yapılcak masraf yerine ben güzel bi yerde kına gecesi istiyorum...Hakkımızda hayrlısı canım ama önce senden bi söz haberi bekliyorum artık =)

Büşracım,,Hepimiz için Allah en güzelini versin gönlümüze...

Şu an Allah şükrediyorum,,onun rahatı iyi,,öyle böyle geçiyo günler işte bazen diyorum ya çok buruk zaman duruyo sanki bazen de ben hızına yetişemiyorum ...

İyi ki varsınız tezkereci güzellerin hepsi ...

hayırlısı canm Rabbim gönlüne göre versinbende çok uğraştım herkese memur olcam diyodum torpılın yoksa zor diolardı inanmıyolardı ama Rabbim kısmet etti çok şükür

Amin canım ben senin adını unuttum kusura bakma ..bide hangi kurumdasın ?

Ben sınavda yetiştiremedm pek ama seneye de denicem şansımı bu sene kursa gittim bi halt olmadı bu sene gitmeden hazırlancam notlarım var zaten kitap alıcam öyle ...

Allah nasip etmiş ne güzel valla bende bi olsam ya da iyi bi iş bulsam şu an ki isteğim bu =)

haha bzide aynıydık begümcüm izini 15 gn kullancak erken gelcekti bak şimdi tamamını kullanıyor gelicek seninki izne dayanamazzzz
bu arada aynen cnm en zor günlerimiz birlikte geçio en mutlu günlerimizde geçsinnn

Aynen canım gelicek bence de istesem hemen izin alırım diyo =)

Siz naptınız telefonu ?

fatoş canm mebdeyim bende kursa gtmiştim o sene sınırda kaldım sonra kendim baktım bikaç ay kala zaten unutlmuyo tarih falan bakmak lazm kitapta tonla vardı zaten halada duruyo evde ilk matematkle tarh çöz en son trkçe zaten paragraflar uzun olduğu için çok zaman kaybı oluyo ordan bi soru çözceğine diğer bölmlerden bikaç soru çözersn gerçi daha bi seneden çok var sınava

Aynen canım gelicek bence de istesem hemen izin alırım diyo =)

Siz naptınız telefonu ?

şimdi erken cnm bence 2 ay daha bekleyn
bak bize tek izin kullancaz mecbur..
kullanıorz cnm bırakmamış deli
üzerinde taşımıo taibi mahkemeyefalan giderken nöbetlerde konuşuorz komutan sıkıntılı olursa ankesörlüden arıo nöbetteyken 2 saat faln konuşuorz

Canikommm sen de iyi ki varsınnn bugün hepimiz sevgi pıtırcığı olduk vallaaa
Hayırlısı canım dediğiniz gibi güzel haberleri de gelip burda paylaşalım hepimiz süper oluyor bizi en çok anlayan bizlerle paylaşmakkk
Ben bi' kavuşayım önce onun haberlerini gelip anlatıcammm..

Ayrıca bence de izin kullanır yani ama hepsini kullanmasın bir kere o gelir bir hafta mesela bikaç kere de sen gidebilirsen yeter..daha erken tabi az daha dayanın canım siz deee biz 7 ay dayandık burdaaa

Edacım : Aman dikkat etsin ya uzamasında askerliği ...
Hiloşş : evet ya bugün sevgi kelebekleriyiz =)evet cnm paylaşmak çok güzel =)evet bekliyorummm haberlerinii =)

:92:22.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...131 tugbaoguzhan...

...147 GRGR...

...150 kskada...

....153 chidoshimedo....

...153 mayamaya11

...153 BerlD...

...153 kmleomer...

...153 nazarboncugu05...

... 161 ED2006...

...184 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...241 karamanlier...

...242 xxIpekxx...

... 242 destinyeda...

...243 depresiffpolyanna...

...244 nesilll...

...246 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...316 pekmez_akilli...

...316 ilithya...

...316 zeynepesin...

...316 SelenYusuf...

...316 begushh...

...367 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...411 seros08...

...411 mutluluk_06...

...453
elmaSekeri23 ...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

22/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...kelebek.hill = 10 BALIKESİR' e selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 63 URFA' ya selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 63 URFA' ya selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

22.06.2013

Şafak 10 Balıkesiiirrr

Veee geri sayım başlasınnnnn..... Zaferime kavuşmayaaa Son Ooooooonnnnnn....

Son düzenleme:
22.06.2013

Şafak 10 Balıkesiiirrr

Veee geri sayım başlasınnnnn..... Zaferime kavuşmayaaa Son Ooooooonnnnnn....

Ayyyy ne güüzeeel yaaa

''Ses kes şafak dinle 9 gün sonra Hiloş & Zafer için şafak doğan güneşş. ''

Günaydııınn canlarıımm

Bugün çok sinirliyim neden hemen açıklıyım. Normalde 2 haftada bi çıkıyorlar çarşıya. Geçen hafta çıktı bu haftada izin vermişler. Tesadüfün bu kadarı.. Bizimde köy pikniği var ki babam hayatta evde bırakmaz, pikniğin olacağı yer ise yakupların dükkanına yakın. Yakupta madem babam bırakmıyo, murat(kardeşi) seni alır dükkana gidersiniz orda görüşürüz zaten annemde görmek istiyor sanada bahane olur dedi. Düşünsenize kayınpeder, kv, 2kaynım ben nasıl konuşacağım çocukla. Bide dedi ya annem sayesinde bahane olur diye, kv sayesinde yakupu göreceğim neymiş babama ''nurten annemle yakupu göreceğiz mi '' diyeceğim dedim. Evet dedi. Bende sinir oldum. Kusura bakmada bahaneye ihtiyacım yok benim, nişanlımla görüşeceğim kaynanamıda öne süremem sen annenle görüş biz sonraki hafta görüşürüz dedim. Allahım ya deli eder bu çocuk insanı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…